Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fallen angel <3
Νεοφερμένο μέλος

Στους άντρες που πάει μου αρέσουν τα γένια είτε εβδομάδας είτε 2-3 ημερών.
αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σας αρεσει το γυαλοχαρτο τελικα ε?αν ειναι μελαχρινος ακομα περισσοτερο...θα συμφωνησω

τα φρεσκοκουρεμενα γενια μιας ημερας το πολυ..
ειναι μιλαμε τριφτης για κασερι..

fallen angel <3
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεταιδεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο

marina289
Δραστήριο μέλος

Είναι σημάδια του έρωτα αυτά!μπααααα....μη το λες....εγω δεν μπορω ξενερωνω ....σαν απλυτος μου φαινεται...ασε που γρατζουναει..........
![]()
Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο!

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω....Είναι σημάδια του έρωτα αυτά!
Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο!![]()

marina289
Δραστήριο μέλος

Συγνώμη....χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω....σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια
![]()

Κ'αυτά καλά είναι!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσι εγω το προσεχω το πλοσωπακι μου ....ζεν σελω....σελω φλεσκοξυλισμενα....αρωματισμενα...τλυφελα αντλικα μαγουλακια....να τους δινω πετακτα φιλακια
![]()
να μην εχω φρουτοκρεμα να σου δωσωωω...

ετσι σας θελουμε τις γυναικες..Είναι σημάδια του έρωτα αυτά!
Το γρατσούνισμα από γενάκι 2-3 ημερών είναι σαν ... παράσημο!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ θέλω φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο. Και αν έχει και baby face, even better.
Guest 515609
Επισκέπτης

Βασικα σας αρεσει δεν σας αρεσει εγω θα το αφησω γιατι αρεσει εμενα

ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ειναι το γυαλοχαρτο το θεμα ωρε αγγελε....απλα ειναι οτι φαινετει πιο αρσενικο με γενια ο αλλος.....δινει αλλο αερα..εμενα μου αρεσουν και οι αντρες χωρις γενια αρκει να τους πηγαινει......απλα ειναι πιο ερεθιστικο να εχει γενια...σε φτιαχνει περισσοτερο
οπι γυναικες αγγελε θελουν βαρβατιλα...
σεξ και 'ξυλο΄
χαχαχαχα
οποτε παιδια αφηστε γενια .. να απολαυσετε σεξ..
Άγγελος
Επιφανές μέλος

σεξ και 'ξυλο΄
χαχαχαχα
ωραιααα...8)
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....ωραιααα...8)

JennyV
Δραστήριο μέλος

ΥΓ ειδικά σε κάποιους πάει παααααρα πολύ!
ΚΟΡΩΝΕΥΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

μην τον ακους .....χαζα σου λεει...μακαρι να ξερε τι θελουν οι γυναικες...μαλλον για να σε μπερδεψει τα γραφει....εχει πιει και καμοια δεκαρια τζιν...αναξιοπιστος....8)
με πληγωνεις με το αναξιοπιστος....
αλλα δεν πειραζει
χτυπα και αλλο θα το αντεξω ......
οσο για τα τζιν .... τα λατρευω ....
μαλλον με ζηλευεις...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνωμη ...με πληγωνεις με το αναξιοπιστος....
αλλα δεν πειραζει
χτυπα και αλλο θα το αντεξω ......
οσο για τα τζιν .... τα λατρευω ....
μαλλον με ζηλευεις...

Isiliel
Επιφανές μέλος

...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο"2-3 ημερών!![]()

Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση...

Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα!

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

σεξ και 'ξυλο΄
χαχαχαχα
Ξέχασες την ποδαρίλα......

marina289
Δραστήριο μέλος

Αντρίλα ζητήσαμε ρε παιδιά!Ξέχασες την ποδαρίλα......πάει μαζί με την βαρβατίλα.
όχι ούνο άνθρωπο του νεάνταρταλ!

Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους!...γνωστό και ως "ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο"![]()
Υπάρχουν και πολύ μαλακά γένια αγαπητές συμφορουμίτισσες. Μου έχει τύχει κι αυτό και δεν είναι καθόλου ενοχλητικό, μάλλον ερεθιστικό κατά περίπτωση...
Βέβαια τίποτα δεν συγκρίνεται με φρεσκοξυρισμένο μαγουλάκι φράπα!![]()
Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο,
τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών,
τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel...
Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια...

Εγώ πάντως τα catανοώ!
Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Varus
- John2025
- dreamer!!
- Jim175
- Wanda
- Nameless Ghoul
- ghоul
- Ωρορα
- Luludaki
- Wonderkid
- fourkaki
- Kate1914
- Memetchi
- Jack of Spades
- Joji
- Paladin
- Scandal
- charmander
- Μήτσος10
- rafaela11
- American Economist
- giannhs2001
- teacher_40
- chester20080
- Innocent
- Requiem
- GeorgePap2003
- MarcoReus
- Red
- ggl
- Satan Claus
- den antexw allh apotyxia
- Danaoula2020
- JohnGreek
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.