Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:11 Ο Boom έγραψε: #181 27-03-11 17:11 Αρκεί να είσαι με αυτόν που θες. Τώρα αν έχει ή όχι γένια εντάξει, δε θα τον χώριζα κιόλας. Αγαπάμε το ατελές και το κάνουμε τέλειο με την αγάπη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:27 Η marina289: #182 27-03-11 17:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Αρκεί να είσαι με αυτόν που θες. Τώρα αν έχει ή όχι γένια εντάξει, δε θα τον χώριζα κιόλας. Αγαπάμε το ατελές και το κάνουμε τέλειο με την αγάπη μας. Click για ανάπτυξη... Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:48 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #183 27-03-11 17:48 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Click για ανάπτυξη... το μαχαιρι στην καρδια .... αμαν και το τζιν παντα το πινουμε ... ποτε δεν το φοραμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:16 Ο tsarachaf: #184 27-03-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Click για ανάπτυξη... Έλα, παραδέξου το ότι δεν πρέπει να σας ακούμε και να κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί σας αρέσει πιο πολύ να γκρινιάζετε, επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλετε παρά να τα κάνουμε όντως... Επιτέλους δικαίωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:33 Ο antwwwnis: #185 27-03-11 18:33 Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρκεί να είσαι με αυτόν που θες. Τώρα αν έχει ή όχι γένια εντάξει, δε θα τον χώριζα κιόλας. Αγαπάμε το ατελές και το κάνουμε τέλειο με την αγάπη μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:27 Η marina289: #182 27-03-11 17:27 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Αρκεί να είσαι με αυτόν που θες. Τώρα αν έχει ή όχι γένια εντάξει, δε θα τον χώριζα κιόλας. Αγαπάμε το ατελές και το κάνουμε τέλειο με την αγάπη μας. Click για ανάπτυξη... Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:48 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #183 27-03-11 17:48 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Click για ανάπτυξη... το μαχαιρι στην καρδια .... αμαν και το τζιν παντα το πινουμε ... ποτε δεν το φοραμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:16 Ο tsarachaf: #184 27-03-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Click για ανάπτυξη... Έλα, παραδέξου το ότι δεν πρέπει να σας ακούμε και να κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί σας αρέσει πιο πολύ να γκρινιάζετε, επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλετε παρά να τα κάνουμε όντως... Επιτέλους δικαίωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:33 Ο antwwwnis: #185 27-03-11 18:33 Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Αρκεί να είσαι με αυτόν που θες. Τώρα αν έχει ή όχι γένια εντάξει, δε θα τον χώριζα κιόλας. Αγαπάμε το ατελές και το κάνουμε τέλειο με την αγάπη μας. Click για ανάπτυξη... Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΚΟΡΩΝΕΥΣ Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 17:48 Ο ΚΟΡΩΝΕΥΣ έγραψε: #183 27-03-11 17:48 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Click για ανάπτυξη... το μαχαιρι στην καρδια .... αμαν και το τζιν παντα το πινουμε ... ποτε δεν το φοραμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:16 Ο tsarachaf: #184 27-03-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Click για ανάπτυξη... Έλα, παραδέξου το ότι δεν πρέπει να σας ακούμε και να κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί σας αρέσει πιο πολύ να γκρινιάζετε, επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλετε παρά να τα κάνουμε όντως... Επιτέλους δικαίωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:33 Ο antwwwnis: #185 27-03-11 18:33 Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Συγγνωμη ... δεν ειχα την προθεση να σας πληγωσω...οσο για τα τζιν καλυτερα να τα φορατε ...παρα να τα πινετε...γιατι μυριζει το χνωτο σας και ειστε και αξυριστος ...και φορατε και στραβα το φουλαρι....αξιολυπητος...θα ελεγα...ξυριστειτε τουλαχιστον... Click για ανάπτυξη... το μαχαιρι στην καρδια .... αμαν και το τζιν παντα το πινουμε ... ποτε δεν το φοραμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:16 Ο tsarachaf: #184 27-03-11 18:16 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Click για ανάπτυξη... Έλα, παραδέξου το ότι δεν πρέπει να σας ακούμε και να κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί σας αρέσει πιο πολύ να γκρινιάζετε, επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλετε παρά να τα κάνουμε όντως... Επιτέλους δικαίωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:33 Ο antwwwnis: #185 27-03-11 18:33 Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Και ακόμη περισσότερο αν έχουν γενάκι 2-3 ημερών! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από marina289: Ε είδες που δεν πιανόμαστε πουθενά;;; Aυτό λέω και εγώ... γ'αυτό τους έχουμε τρελλάνει! Εγώ αν είχα το ¨τέλειο¨, αν δυνητικά υπήρχε- θα προσπαθούσα να το τσαλακώσω και να το κάνω ατελές! μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον... Click για ανάπτυξη... Έλα, παραδέξου το ότι δεν πρέπει να σας ακούμε και να κάνουμε του κεφαλιού μας γιατί σας αρέσει πιο πολύ να γκρινιάζετε, επειδή δεν κάνουμε αυτά που θέλετε παρά να τα κάνουμε όντως... Επιτέλους δικαίωση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 18:33 Ο antwwwnis: #185 27-03-11 18:33 Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:02 Η marina289: #186 27-03-11 19:02 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Τι λες ρε παιδι μου, τοσο σημαντικα ειναι τα μουσια σε μια σχεση... Μαλιστα. Τωρα πρεπει να φτιαξουμε και τοπικ για μουστακια. Ανδρικα. Click για ανάπτυξη... Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:15 Ο antwwwnis: #187 27-03-11 19:15 Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marina289: Προβάλλει όλο και επιτακτικότερο το αίτημα ν'ασχοληθούμε ενδελεχώς με όλες εκδηλώσεις και μορφές των τριχών! Click για ανάπτυξη... Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:16 Η marina289: #188 27-03-11 19:16 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... Ας μην το ξεχνάνε και οι ... Γερμανοί στη ιστορία του δικού τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηλεκτρολόγος μηχανικός και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:26 Ο antwwwnis: #189 27-03-11 19:26 και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και για του λογου το αληθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:35 Ο Άγγελος έγραψε: #190 27-03-11 19:35 Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε γ'αυτό τους έχουμε διχάσει εντελώς τους ταλαίπωρους! Τα φτιάχνουν με τη μία θέλει μαγουλάκι-βιλούδο, τα φτιάχνουν με την επόμενη θέλει 2-3 ημερών, τα φτιάχουν με την επόμενη θέλει μουσάκι-intellectuel... Έχουν χάσει τη μπάλα τα αγόρια... Εγώ πάντως τα catανοώ! Click για ανάπτυξη... βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. Ας μην ξεχναμε τη συμβολη του μουστακιου στην συγχρονη ιστορια του εθνους μας. Click για ανάπτυξη... και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 19:59 Ο SICX έγραψε: #191 27-03-11 19:59 να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 20:20 Η marina289: #192 27-03-11 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: βαζεις αυτοκολλητα γενια και τελειωνεις.. και γινεσαι σαν τον Μπαρμπαστρουμφ.. και το Μουστακι,,που ειναι φερετζες του Σάκη.. Click για ανάπτυξη... Σσσσσσσσ!!! Ντροπήήή!!!! Να σου πω την αλήθεια το σκέφτηκα και εγώ να το γράψω, αλλά λέω χέστο!Είναι παρεξηγήσιμο , και που να εξηγείς πάλι ότι το έγραψες για πλάκα!Αλλά ο συγκεκριμένος κύριος respect! Αρχική Δημοσίευση από SICX: να παν να χεστουν οι γυναικες εμενα μ'αρεσουν πολυ τα γενια...δν με μπορω ξυρισμενο...αν κι εγω βδομαδας εχω συνηθως λατρευουμε : Click για ανάπτυξη... Ναι , ειδικά αν καπνίζει και τα βλέπεις μες την κιτρινίλα, όταν τρώει και τα βλέπεις μες τη λίγδα, για να μην πω όταν έχει συνάχι και φυσάει μύτη... Φτιάχνεσαι catευθείαν, τί να σου πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:19 Ο Άγγελος έγραψε: #193 27-03-11 21:19 ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιον προτιματε απο τους τρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 21:47 Η marina289: #194 27-03-11 21:47 Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον τέταρτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2011 στις 22:58 Η rosa azul: #195 27-03-11 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 13 Μαΐου 2011 vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Spoiler ποιον προτιματε απο τους τρεις? Click για ανάπτυξη... Tον Αη Βασιλη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:17 Η vassonoff: #196 13-05-11 01:17 Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λατρευω το μουσι...Μου αρεσει γενικα ο αντρας να ειναι λιγο...αναμελος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce Δραστήριο μέλος Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:30 Η ShatteredIce: #197 13-05-11 01:30 εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα μου αρέσει το καθαρό πρόσωπο..αλλιώς άμα ο άλλος είναι αξύριστος, μου δημιουργεί φαγούρα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 01:41 Ο DrStrangelove: #198 13-05-11 01:41 Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim Searching capten Varus John2025 dreamer!! Wanda Nameless Ghoul ghоul Ωρορα Luludaki Wonderkid fourkaki Kate1914 Memetchi Jack of Spades Paladin Scandal charmander Μήτσος10 rafaela11 American Economist giannhs2001 teacher_40 chester20080 Innocent Requiem GeorgePap2003 MarcoReus Red ggl Satan Claus den antexw allh apotyxia Danaoula2020 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελεός μου, είχα ανοίξει τέτοια βλακεία θέμα ; Πάνε χρόνια. Πού το ξεθάψατε ; Ξανά έλεός μου. Μεθυσμένος θα ήμουν. Ξυρίζομαι κανονικά πάντως. Θα μου φτιάξει κανείς την σύνδεση με το net τώρα ; παλεύω μέρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra Διάσημο μέλος Η Δεν έχω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.716 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 02:33 Η Alessandra: #199 13-05-11 02:33 Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 26 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το καθημερινό ξύρισμα = μεγάλη καταπίεση. Προτιμότερο είναι ένας άνδρας να μην ψυχαναγκάζεται, όπερ μεθερμηνευόμενον εστί: γένια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irodis Δραστήριο μέλος Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα. 13 Μαΐου 2011 στις 18:54 Ο Irodis έγραψε: #200 13-05-11 18:54 Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα δε μαρεσουν τα γενια το πολυ 2με 3 μερες να τα αφησω μετα ξυραφιιιιι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.