Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Σε ορθογραφικά/συντακτικά λάθη;έχω την τάση να διορθώνω τους άλλους (όχι κακοπροαίρετα)
Το έχω κι εγώ και μιλάμε για μεγάλο κόλλημα, σε σημείο να με κατσαδιάζουν οι φίλοι μου.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σε ορθογραφικά/συντακτικά λάθη;
Το έχω κι εγώ και μιλάμε για μεγάλο κόλλημα, σε σημείο να με κατσαδιάζουν οι φίλοι μου.
Νε.
Zed
Διάσημο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Σε ορθογραφικά/συντακτικά λάθη;
Αχα. Δε λέω και εγώ μπορεί να κάνω λάθη αλλά όταν το κάνουν οι άλλοι δε μπορώ να μην τους το πω . Κάτι με πιάνει. Κι όχι μόνο σε συντακτικό κ ορθογραφία. Αν μεταφέρουν ένα γεγονός λανθασμένα ,αν πουν κάτι λάθος θα διορθώσω και νταξει σε ένα σημείο τους σπάει τα νεύρα. Όπου γίνεται προσπαθώ να το περιορίσω
Zed
Διάσημο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Αν κάνω κι εγώ, θέλω να με διορθώνουν. Η πλάκα είναι όποτε κάνω κάποιο λάθος, αμέσως ορμάνε να με διορθώσουν με ειρωνική διάθεση! Βέβαια, την τελευταία φορά θυμάμαι είχε πολλή νευρικότητα ο ένας φίλος κι όταν τον διόρθωνα επειδή από τα νεύρα του έκανε πολλά λάθη, με το ζόρι κρατήθηκε.
Κοίτα εγώ δεν το κάνω και σε κάθε λέξη αλλά ορισμένες φορές μπορεί να καταντήσει ενοχλητικό,έστω και αν το κάνω σε ελάχιστο βαθμό. Έντονες παρατηρήσεις δεν έχω δεχτεί ακόμα γιατί κρατιέμαι.
Deco
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω ακούσει τη θεωρία, όμως ότι όποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας είναι επιφανές, στο βάθος κρύβεται στον ίδιο βαθμό και το αντίθετό του...Και όντως ισχύει, για παράδειγμα στις παρέες μου είμαι πολύ εξωστρεφής ως άνθρωπος, η εσωστρέφεια περιορίζεται σε προβλήματα και γενικά δικά μου θέματα, αν κάποιος άνθρωπος με κάνει και ζηλεύω τόσο πολύ, έρχεται η στιγμή που γίνομαι πολύ αδιάφορη, χωρίς ούτε καν να το προσπαθώ, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να τα παρατήσω, παρά το πείσμα μου, παρ'όλη την καχυποψία μου μπορεί κάποια στιγμή να εμπιστευτώ κάτι πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και τόσο καλά κ.ο.κ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joanna Mi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

intrig(hue)ing
Νεοφερμένο μέλος

Καποια απο τα κυριοτερα αρνητικα στοιχεια μου ειναι οτι ειμαι αρκετα εσωστρεφης, αγχωδης, λιγο παρανοικη...
Παρ'ολα αυτα, εκεινο το αρνητικο στοιχειο που με επηρεαζει αρκετα προσωπικα καθως και τις σχεσεις μου με τους αλλους ανθρωπους ειναι οτι ειμαι εκνευριστικα κυκλοθυμικη. Ελπιζω να ειναι απλα καποια κατασταση της εφηβειας και τα αισθηματικα μου να σταθεροποιηθουν με τον χρονο.
Αλλα ναι, το μεγαλυτερο προβλημα το εχω με την κυκλοθυμικοτητα μου.
Κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα αρνητικα στοιχεια που ανεφερα δεν με επηρεαζουν τοσο.
Και γενικα πιστευω οτι ο καθενας μας μπορει να μετατρεψει τα αρνητικα του στοιχεια σε θετικα αλλαζοντας την οπτικη γωνια με την οποια τα κοιταζει

Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι πολύ εσωστρεφής και μελαγχολικός τύπος...Γενικά δεν με προσεγγίζει κάποιο άτομο εύκολα.Είμαι αρκετά ντροπαλός...Πρέπει ο άλλος να μου κάνει το κλικ για να ανοιχτώ λίγο....Δεν είμαι άτομο το οποίο πιστεύει στο πάντα και το ποτέ για αυτό και σε σχέση με τα συναισθηματικά/ερωτικά δεν θυμάμαι να έχω πει δεν θα χωρίσουμε ποτέ.Είμαι πολύ ευμετάβλητος και κυκλοθυμικός ...Από το κρύο πάω στη ζέστη χωρίς κάποιο λόγο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.Εμπιστεύομαι δύσκολα κάποιον αλλά όταν κάποιος που έχω εμπιστευτει με πειράξει ή μου φερθεί άσχημα διαγράφεται ακόμα και από την μνήμη μου και δεν δίνω 2η ευκαιρία...Δεν εκδηλώνω τα άσχημα συναισθήματά μου (θλίψη και θυμό) με αποτέλεσμα να μου βγαίνει σε ψυχοσωματικό ....Είμαι επίσης εκδικητικός τύπος και μάλιστα ύπουλος...Αν κάποιος μου κάνεις κάτι δεν θα το ξεχάσω...Θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή ακόμα και μετά από 2 χρόνια και τότε θα τον χτυπήσω εκεί που πονάει περισσότερο .Πέρα από αυτά όμως αν κάποιος με ανακαλύψει (του δώσω το ελεύθερο να με ανακαλύψει ) πέρα από το μαύρο θα δει και άλλα χρώματα ..Ένα τύπο τρελό χαβαλέ απόλυτα ρομαντικό και δοτικό

so true...
kryska
Νεοφερμένο μέλος

EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος

kryska
Νεοφερμένο μέλος

ναι εν μερη και εγω αυτο πιστευα αλλα με τις σκέψεις μου επακολουθουν και εντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις.Ουσιαστικά είμαι πολυ ευάλωτη συναισθηματικά ...και γενικά δεν τα παω πολυ καλα με την ψυχοσύνθεσή μου.Δεν μου φαίνεται παράξενο να αλλάζει κάθε μέρα η φιλοσοφία της ζωής σου, για μένα παράξενο θα ήταν να έμενε ίδια (ειδικά εφόσον είσαι 20 χρονών), γιατί μάλλον θα σήμαινε ότι μένεις στάσιμη και βαλτώνεις ή ότι δεν σε επηρεάζουν τα εξωτερικά ερεθίσματα που λαμβάνεις.

Greysanatomy
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
so true...
Στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε?
Xx-Giota-xX
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε?
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο...

Στο μόνο που ίσως να διαφωνήσω λίγο είναι στο οτι ΠΛΕΟΝ δίνω 2ες ευκαιρίες, σε όλους.
Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να το κάνεις, και μέχρι στιγμής δε το μετάνιωσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 78 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- johnsala
- Jack of Spades
- Paragontas7000
- touvlo
- Hased Babis
- rafaela11
- Scandal
- synthnightingale
- Memetchi
- Chris1993
- Reader
- iew
- fourkaki
- Μήτσος10
- charmander
- American Economist
- Libertus
- p************.gr
- teacher_40
- elenakara85
- camil
- Wonderkid
- Εριφύλη
- ROM32
- Kate1914
- Ωρορα
- Fernando_A
- taketrance
- Pessimist
- Joji
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.