Θεωρώ πως είμαι υπερβολικά πεισματάρα και με την καλή έννοια αλλά και με την κακή, πολύ καχύποπτη, ακόμα κι αν κάποιος άνθρωπος μου έχει αποδείξει ότι αξίζει, δυσκολεύομαι να τον εμπιστευτώ, εσωστρεφής, κρατάω πολλά μέσα μου και δεν τα μοιράζομαι, ειδικά τα άσχημα, προτιμώ να τα περνάω μόνη, λίγο σπαστική ώρες ώρες από ανασφάλειες κλπ. και αρκετά ζηλιάρα όσον αφορά τον άνθρωπο που μπορεί να είμαι μαζί του ερωτικά και τέλος, τρομερά κυκλοθυμική...
Έχω ακούσει τη θεωρία, όμως ότι όποιο στοιχείο του χαρακτήρα μας είναι επιφανές, στο βάθος κρύβεται στον ίδιο βαθμό και το αντίθετό του...Και όντως ισχύει, για παράδειγμα στις παρέες μου είμαι πολύ εξωστρεφής ως άνθρωπος, η εσωστρέφεια περιορίζεται σε προβλήματα και γενικά δικά μου θέματα, αν κάποιος άνθρωπος με κάνει και ζηλεύω τόσο πολύ, έρχεται η στιγμή που γίνομαι πολύ αδιάφορη, χωρίς ούτε καν να το προσπαθώ, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να τα παρατήσω, παρά το πείσμα μου, παρ'όλη την καχυποψία μου μπορεί κάποια στιγμή να εμπιστευτώ κάτι πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω και τόσο καλά κ.ο.κ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.