Nelliel σου κάνει τη ζωή δύσκολη και δεν την αντέχεις άλλο όπως φαίνεται
Συγκεντρώσου στη δουλειά σου και προσπάθησε να μην την δίνεις καθόλου σημασία. Αν κρυώνεις πες της να μην ανοίγει το παράθυρο και τέλος.
Νομιζεις δεν το εχω κανει; Εγω το κλεινω, αυτη το ανοιγει.
Η κατασταση ομως εφτασε στο αμην και η συγκεκριμενη τελη του μηνα παιρνει ποδι. Σημερα το πρωι ειχαμε meeting με τον συνεργατη του αφεντικου και με αυτην και η κατασταση ξεφυγε εντελως. Υψωθηκαν πολυ οι τονοι και της τα ειπα ενα χερακι και πηγα και δουλεψα στο γραφειο απεναντι γιατι αν ημουν στον ιδιο χωρο μαζι της θα επεφτε ξυλο. Τμημα του καβγα περιειχε τον παρακατω διαλογο:
-Ανωτερος(Α): Δεν με ενδιαφερει ποια ειναι δηλωμενη ως contact info στις αιτησεις (το 80% ειναι στο ονομα μου και επειδη ειναι στο ονομα μου αυτη δεν βοηθουσε). Εχετε 15 αιτησεις και πρεπει να μοιραστει η δουλεια στην μεση και οχι η μια να τα κανει ολα και η αλλη να καθεται!
-Αυτη(Ξ... απο το ξινη): Μα δεν ειναι στο ονομα μου και δεν εχω προσβαση και δεν μπορω να βοηθησω (τεραστιο ψεμμα γιατι μπορει να επεξεργαστει τα παντα)
-Εγω(Ε): Τι λες?! Γι' αυτο αφησες να ληξει μια αιτηση προχθες που ηταν στο ονομα σου?! Τι περιμενες; Να ανανεωθει μονη της;
-Ξ: Μη μου υψωνεις την φωνη και την ταδε αιτηση (οχι αυτη που εληξε) μην την ξαναπειραξεις, ειναι δικη μου αρμοδιοτητα!
-Ε: Μετα απο 2 μηνες και αφου ολοκληρωσα το 95% θυμηκες οτι η συγκεκριμενη ειναι δικη σου αρμοδιοτητα;
-Ξ: Πας και τρεχεις στο αφεντικο και λες οτι δεν δουλευω!
-Ε: Γιατι, λεω ψεμματα; Τραβα να ετοιμασεις κανενα report και summary μετα το meeting γιατι δεν το εχεις κανει ουτε μια φορα 11 μηνες τωρα!
-Ξ: Δεν σου ξαναμιλαω και αν το κανω θα ειναι μονο παρουσια του αφεντικου!
-Ε:
Ο καβγας εφτασε στα αυτια του αφεντικου μου και ανελαβε δραση. Ειχα μια συντομη συναντηση μαζι του και μου ειπε οτι η συγκεκριμενη συμπεριφερεται ασχημα σε ολους, ακομα και στον ιδιο, και οτι εχει μαλωσει με ολους και πιστευει οτι δεν ειναι νορμαλ και εχει καποιο ψυχολογικο προβλημα. Απλα το προβλημα ειναι οτι δεν μπορει να την πεταξει με τις κλωτσιες και πρεπει να γινει προσεκτικα η δουλεια γιατι ειναι σιγουρος οτι θα προκαλεσει ζημια πριν φυγει.