τι εννοεις ισες ευκαιριες , μιλας για την καταλυση του συστηματος της οικονομιας ή του πολιτευματος?
Πες μου συγκεκριμενα τι θες να πετυχεις , οχι απλα λεξεις οπως "ισοτητα" "ελευθερια" κτλ , ορισε μου με σαφηνεια την κατασταση
δε μιλαω μονο για οικονομια και πολιτευμα.
επειδη μιλουσαμε για τις σχολες, αναφερομαι πρωτιστως στην παιδεια.
ε ναι ρε συ δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ευκαιριες , ουτε ειναι δικαιο το συστημα των πανελλαδικων.
σε τρεις γαμωωρες κρινεσαι για ο,τι ξερεις.
εχω συμμαθητη που ηξερε πολλα περισσοτερα απο μενα στα μαθηματικα και επειδη αγχωθηκε τα κανε σκατα και δεν περασε εκει που ηθελε, λογω αγχους.
το συστημα ειναι απανθρωπο και βαρβαρο στην παιδεια και επισης αυτοαναιρειται. Απορριπτει εκ των πραγματων οσα το ιδιο διδασκει στην εκθεση κτλ περι ανθρωπιστικης παιδειας κτλ.
και επειδη η παιδει διαμορφωνει χαρακτηρα και εχω τρελαθει με οσα διδαχθηκα και οσα τελικα αναγκαστηκα να ζησω, πραγματικα ζουμε σε μια παραλογη πραγματικοτητα.
στερουν τα ονειρα των παιδιων, με το να αφηνουν καποιους να μπαινουν σε σχολες επειδη απο συγκυριες γραψαν ισως καλυτερα απο καποιους αλλους που πραγματικα επιθυμουσαν να μπουν σε καποια σχολη.
Δεν ξερω αμα με καταλαβαινετε, αλλα εχω αγανακτησει με την κατασταση.
Και στο τελος αφου εχεις τα προβληματα σου, να σου ρχεται ο αλλος που δεν κανει τιποτα ΑΠΟΛΥΤΩΣ στον στρατο και να σου λεει σπουδαζω και πληρωνομαι, τη στιγμη που εσυ εχεις τα χιλια δυο οικονομικα προβληματα να βγαλεις περα μαζι με τις σπουδες.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ?
ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ...ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΕΝΩ ΦΟΙΤΕΙΤΕ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ?ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ??
(δεν πηγαινε στον beautiful loser αυτο)
απλα εξηγω τι εννοω "ισες ευκαιριες"
επιτελους πρεπει να σταματησουμε αυτην την κοροιδια οσων μπαινουν στον στρατο και πληρωνονται χωρις λογο για το τιποτα.
και μη μου πει κανεις, ο στρατος ειναι θεσμος και παπαριες...ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ αυτο που γινεται.