Κυριοι..κυριοι;Να πω και εγω που ειμαι καθηγητρια;
Ωραια ευχαριστω.
Καταρχην ξεκαθαριζουμε οτι η απεργια και αποχη ΔΕΝ αφορα την ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ αλλα την αυτοαξιολογιση ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.
Αυτοαξιολογιση μεν,αλλα αν υστερεις καπου...πρεπει λεει να προσπαθησεις παραπανω,χωρις ακριβως να ξερουμε τι εννοει.
ΚΑΙ ΝΑΙ............ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΣΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΑ,μας το ειπε και η διευθυντρια μας.
Αυτο βεβαια σημαινει οτι καποια στιγμη θα σταματησει και η χρηματοδοτηση απο το υπουργειο.
Και βεβαια αν δεν εισαι απο τα αριστα σχολεια γιατι να σε χρηματοδοτισει καποιος.
Το θεμα επισης ειναι οτι το αριστος με αριστος εχει διαφορα.Και δεν σημαινει οτι εισαι αριστος ή δεν εισαι καλος.
Ενα σχολειο δηλωνει σε ΟΛΑ 4 (ειναι το ανωτερο) και μαλιστα εγινε εδω σε ενα σχολειο που ειναι το χειροτερο!
Για ποια ακριβως αυτοαξιολογιση σχολικων μοναδων λεμε;
Καλα οι δεικτες βεβαια ειναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.Σου ζηταει πραγματα που ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ!
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ.
Εγω παρολα αυτα θα προτεινα στους συναδελφους αντι να κινδυνευουν με το να απεργουν κλπ.,να το ''ακυρωσουν ''στην πραξη.
Τουτεστιν βαζουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ 4 ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΙΣΤΑ.
Αν αυτο γινει παντου σε ολα τα σχολεια στην πραξη εχει ακυρωθει το συμπαν,αφου ολα τα σχολεια θα ειναι αριστα και το ιδιο καλα και αποτελέσματικα!
Ετσι ''παιζουν '' εξυπνα και οχι με τις αναχρονιστικες απεργιες.
Στη συνεχεια ομως επιβαλλεται να παρουσιασουν οι καθηγητες μεσα απο τα οργανα τους την ΠΡΟΤΑΣΗ για την αυτοαξιολογιση σχολικων μοναδων,διοτι πρεπει να εχουμε αντιπροταση.Ισως και να εχουμε βεβαια και εγω να μην το ξερω.
Αυτο μπορει να επιτευχθει αν κατσουν μαζι εκ/κοι και η μπουλα/φασιστομουτρο Ν.Κ και συζητησουν και αποφασισουν το καλυτερο απο κοινου.
Μεχρι τοτε καλο θα ειναι οι ασχετοι με το αντικειμενο να μην πετανε μαλακιες.