Βασικα για να κλαψει πες τις διαφορες Τσιπρα Βενιζελου
έτσι και χωρις να ειναι πθ ο επομενος ο Βενιζελος
Αν θες να πεις κατι,ΠΕΣΤΟ ΕΣΥ,χερακι εχεις,εχω την εντυπωση.
Παμε παρακατω.
Πού ακριβώς θεωρείς ότι κάνω προπαγάνδα? Όποιος δηλαδή έχει διαφορετική άποψη από εσένα είναι βαλτός? Μήπως να σταματήσουμε να μιλάμε, εκτός εάν πρόκειται να εξυμνήσουμε τα κατορθώματα του Τσίπρα?
Και δεν καταλαβαίνω την λογική, ο Τσίπρας βγήκε με κάποιες υποσχέσεις, δεν τις τήρησε, εφάρμοσε την ίδια (και χειρότερη, θα το δεις από αρχές της νέας χρονιάς) με τις προηγούμενες κυβερνήσεις... Και εσύ σκούζεις ότι οι προηγούμενοι τα έκαναν γιατί ήταν δοσίλογοι, ενώ ο Τσίπρας για να μας κρατήσει στο Ευρώ. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι εάν τα ίδια μέτρα προσπαθούσε να τα περάσει ο Μητσοτάκης, θα γέμιζες κατεβατά ολόκληρα για το πώς ξεπουλάει τη χώρα? Άρα, ποιος ακριβώς κάνει προπαγάνδα εδώ μέσα?
Dumenuke μου,με προκαλεις.Πολυ μαλιστα.Αφου με προκαλεις,θα σου απαντησω.
Καταρχην....ξεκιναω απο το υπογραμμισμενο.
Αν συμφωνουσα με αυτα που εκανε ο μητσοτακλας..ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.Πχ αν περναγε το θεμα με τις πλαστικες σακουλες,πρωτη θα εμπαινα και θα ελεγα συμφωνω με το μετρο.Ο μητσοτακλας ομως δεν ειναι τωρα εξουσια.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ να μου λες τι θα εκανα αν ηταν.
Παμε παρακατω.
Ξερεις ποια ειναι η διαφορα με εμενα που φαινεται ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ κανω προπαγανδα;
Θα σε βοηθησω λιγο,διοτι χαζοι δεν ειμαστε.
Καταρχην εγω δεν ξημεροβραδιαζομαι στα πολιτικα θεματα,τουτεστιν δεν ειμαι τοσο φανατισμενη με κομματα.Αλλα εστω...πες δεν σημαινει οτι οποιος ξημεροβραδυαζεται σε πολιτικα θεματα,ειναι κομματικοποιημενος ασυστολα.
Παμε παρακατω.
Το οτι καποιοι ειναι φανατισμενοι ΑΠΟΛΥΤΑ και ότι,ότι και να κανει ο συριζα,θα διαφωνησουν,φαινεται απο παρα πολλα θεματα,αλλα θα βαλω το πιο χοντρο.Το θεμα με τον φορο στις πλαστικες σακουλες.Ενω ειναι ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΕ...ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ....επιμενουν να λενε ποσο αδικο μετρο ειναι και πως ειναι ενα χαρατσι επιπλεον.Ε...δεν ειναι χαρατσι επιπλεον,ειναι ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΟ(ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Και παντου όπου εφαρμοζεται πλεον,η σακουλα πληρωνεται,μαλιστα σε καποιες χωρες και πιο ακριβα.Χρεωνετε το μετρο ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ....ενω δεν ειναι του συριζα,ειναι της ΕΕ.Μακαρι να ηταν του συριζα,ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Ομως με τον φανατισμο τους καποιοι,χανουν ξεκαθαρα ποντους και δειχνουν ξεκαθαρα οτι το μονο που τους νοιαζει ειναι να δειχνουν οτι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,εχει λαθος.Πολυ χαιρομαι,διοτι φαινεται η αναξιοπιστια καποιων.

Ε ναι...
.ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!Αρνουνται να πουν οκ,αυτο σωστο μετρο ειναι.........ξεκαθαρα φαινεται εκει.Ακομα και να διαφωνυν με το μετρο,δεν μπορει να το χρεωνουν στην κυβερνηση...ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
Μια βολτα στο συγκεκριμενο θεμα θα σας πεισει.
Εγω δεν βαζω φεηκ νιους.Παρα πολλοι βαζουν,και εσυ προσφατα...και στο εδειξε ο Κλε.
Εγω ανετα ΜΠΟΡΩ και διαφωνω καθετα ,με κατι που κανει η κυβερνηση και δεν συμφωνω.Δινω ενα παραδειγμα...με τις ευκολες αποφυλακισεις.ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ.Εσυ μπορεις να διαφωνισεις με κατι που λεει ο μητσοτακλας;
Το κυριοτερο ομως.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ και ουτε ημουν ποτε σε καμια ΝΕΟΛΕΑ..και σε κανενα κομμα.Γραμμη δεν παιρνω απο κανεναν και φαινεται αυτο.Αν θες βεβαια μου απαντας,δεν ειναι υποχρεωτικο...αλλα
ΕΣΥ;
Αφου με ρωτησες,σου απαντησα.