Τι έγραψα και πού το έγραψα; Είμαι έτοιμος να αναθεωρήσω αν έγραψα ότι το άσυλο είναι το αίτιο που προκαλεί την πανεπιστημιακή εγκληματικότητα, ωστόσο πρώτα θέλω να μου πεις πού το έχω γράψει.
Ποια είναι η επιχειρηματολογία; Humor me.
Ψεύδεσαι ή δεν συνειδητοποιείς ότι κρίνεις τους ανθρώπους διαρκώς. Ο τύπος με το πουκάμισο και το chino ειναι δαπίτης, ο τύπος που πάει σαν σαβό είναι πρεζάκι, η γυναίκα με λευκή ποδιά είναι γιατρός κτλ κτλ.
Κρίνουμε τους ανθρώπους διαρκώς, χωρίς αυτό να είναι καλό ή κακό. Το πώς θα συμπεριφερθείς είναι άλλη υπόθεση, αλλά το τι θα σκεφτείς επηρεάζεται από μικροενδείξεις.
Όχι.
Συνεχίζεις να βάζεις λόγια. Εξήγησα ακριβώς τι σημαίνει ανύψωση και ορθή αντίδραση σε μια δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα. Δεν είπα μην διαφωνείς, αλλά είπα πώς να μην διαφωνείς. Η συζήτηση σιγά-σιγά τελειώνει εφόσον δεν συζητάς με ειλικρίνεια.
Μα δεν είπα ότι το άσυλο επηρεάζει, βελτιώνει ή υποβαθμίζει την ερευνητική πορεία του ιδρύματος... Μαρέσει που έβαλες και έντονα γράμματα

Όχι μόνο μου βάζεις λόγια, αλλά είσαι και πολύ περίφανος για αυτό. Υπογράμμισε τα κιόλας.
Τέλεια. Άρα δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε επι του θέματος γιατί εγώ, πολύ απλά, δεν είπα κάτι τέτοιο.
Επειδή ο σαρκασμός συνεχίζει να σου διαφεύγει, δεν πρόκειται να σου πω που έχω σπουδάσει ή να δώσω άλλες προσωπικές πληροφορίες για εμένα. Οι καταλήψεις επηρεάζουν τους φοιτητές, είτε εγώ έχω χάσει εξάμηνο είτε όχι. Για να πάρετε απάντηση για τα γκράφιτι πατήστε το 1 και πληκτρολογείστε την επιχειρηματολογία σας.