American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα.

23-04-22

19:56
Στο ότι μετά από λίγους μήνες θα φύγει κάθε ίχνος ισότητας και ο ένας θα φάει τον άλλον.Τι σε εμποδίζει να μαζέψεις όλους όσους συμφωνούν μαζί σου και να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό/εταιρία/οργανισμό όπου τα μέσα παραγωγής θα είναι κοινά και η διανομή πλούτου απόλυτα ισα διανεμημένη;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

23-04-22

20:03
Οχι...δεν μιλαω για μενα...εσυ ομως ζεις σε αλλο συμπαν.Εμένα προσωπικά αλλά κι όσους ανθρώπους ξέρω δεν μας εκμεταλλεύεται κανείς σαν εργαζόμενους. Αν υπαρχουν εργοδότες που δεν πληρώνουν, δε δίνουν άδειες, και δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα τότε μακάρι να βγαίνει παραέξω ώστε να μην πηγαίνει κανείς να δουλέψει σε αυτούς και να πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Εκτός κι αν νιώθεις ότι σε εκμεταλλεύονται επειδή δεν παίρνεις 4 χιλιάρικα το μήνα μισθό;
Βεβαια εισαι και ενος κομματος..λογικο να τα λες αυτα.

23-04-22

20:05
Αν μια επιχείρηση δεν υπακούσει τους νόμους του καπιταλισμού, δηλαδή την κίνηση της αέναης κερδοφορίας, της διαρκής συσσώρευσης, εισαγωγή νέας τεχνολογίας κλπ, κινδυνεύει να κλείσει εξαιτίας των ανταγωνιστών οι οποίοι παράγουν πιο φθηνά ή καλύτερα προιόντα (στην θεωρία τουλάχιστον). Δεν είναι επιλογή μας να ζούμε έτσι, δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.Τι σε εμποδίζει να μαζέψεις όλους όσους συμφωνούν μαζί σου και να ξεκινήσετε έναν συνεταιρισμό/εταιρία/οργανισμό όπου τα μέσα παραγωγής θα είναι κοινά και η διανομή πλούτου απόλυτα ισα διανεμημένη;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

23-04-22

20:07
Οταν θα τους καταπιει η Κινα τοτε θα θυμηθουν ολα αυτα τα κακα.Αν μια επιχείρηση δεν υπακούσει τους νόμους του καπιταλισμού, δηλαδή την κίνηση της αέναης κερδοφορίας, της διαρκής συσσώρευσης, εισαγωγή νέας τεχνολογίας κλπ, κινδυνεύει να κλείσει εξαιτίας των ανταγωνιστών οι οποίοι παράγουν πιο φθηνά ή καλύτερα προιόντα (στην θεωρία τουλάχιστον). Δεν είναι επιλογή μας να ζούμε έτσι, δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.
Αλλα θα ειναι αργα.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

23-04-22

20:07
Ο γιος του Μητσοτακη είμαι, με κατάλαβες.Οχι...δεν μιλαω για μενα...εσυ ομως ζεις σε αλλο συμπαν.
Βεβαια εισαι και ενος κομματος..λογικο να τα λες αυτα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

20:09
Οχι δεν εισαι..διοτι εκεινος οντως εχει συμφερον να ψηφιζει αυτα που λεει ο μπαμπακας του.Εσυ ομως δεν εχεις.Αλλα το κανεις.Ο γιος του Μητσοτακη είμαι, με κατάλαβες.

Βασικα μονο οι πολυεθνικες και οι βαρδινογιαννηδες εχουν και οι πολιτικοι που τα παιρνουν απο αυτους.Οι υπολοιποι απλα παραμυθιαζονται με μαλακιες οτι θα πλουτισουν και αυτοι.
Ποση ηλιθιοτητα στον κοσμο γμτ.Εκει βεβαια πατανε ολοι αυτοι.
ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.910 μηνύματα.

23-04-22

20:14
Πούπι όταν λες ότι θα μας καταπιεί η Κίνα εννοείς τη χώρα όπου δουλεύουν παιδιά 12 χρόνων σε μεγάλες βιομηχανίες με άθλιες συνθήκες εργασίας, τη χώρα που οι εργάτες ζουν ανά 20 άτομα σε ένα μικρό σπίτι η την χώρα με τους μισθούς που είναι 10-15 φορές μικρότεροι σε σχέση με την Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδά , Γερμανία κτλ;;Οταν θα τους καταπιει η Κινα τοτε θα θυμηθουν ολα αυτα τα κακα.
Αλλα θα ειναι αργα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

20:19
Ναι..αυτην εννοω.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.Αυτον τον καπιταλισμο που εκμεταλευεται τους εργαζομενους,απλα αντι να το κανουν ιδιωτες,το κανει το κρατος.Πούπι όταν λες ότι θα μας καταπιεί η Κίνα εννοείς τη χώρα όπου δουλεύουν παιδιά 12 χρόνων σε μεγάλες βιομηχανίες με άθλιες συνθήκες εργασίας, τη χώρα που οι εργάτες ζουν ανά 20 άτομα σε ένα μικρό σπίτι η την χώρα με τους μισθούς που είναι 10-15 φορές μικρότεροι σε σχέση με την Βρετανία, ΗΠΑ, Καναδά , Γερμανία κτλ;;
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.
ΞΥΠΝΑ.
American Economist
Επιφανές μέλος

23-04-22

20:21
Μα αφού τα πάντα είναι κρατικά στην Κίνα δεν έπρεπε να ζουν καλά οι πολίτες;; Αντίθετα ζουν 20 φορές χειρότερα από ότι στην Ευρώπη και Αμερική.Ναι..αυτην εννοω.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.Αυτον τον καπιταλισμο που εκμεταλευεται τους εργαζομενους,απλα αντι να το κανουν ιδιωτες,το κανει το κρατος.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.
ΞΥΠΝΑ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

20:28
Φωτη ξεκολλα.Δεν ειναι ολοι οι αντικαπιταλιστες κομμουνιστες.επισης η Κινα δεν ειναι μαρξ..ειναι ενα καπιταλιστικο κομμουνιστικο καθεστως δικτατοριας.Απλα πραγματακια,αλλα ψιλα γραμματα για μωρα.Μα αφού τα πάντα είναι κρατικά στην Κίνα δεν έπρεπε να ζουν καλά οι πολίτες;; Αντίθετα ζουν 20 φορές χειρότερα από ότι στην Ευρώπη και Αμερική.
Καποτε πρεπει να ωριμασεις και να σταματησεις τις μπ-ιπ.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

23-04-22

21:08
Έχεις δίκιο, θα αρχίσω να πιστεύω στη δίκη σου θεωρία ότι η έννοια του χρήματος πρέπει να καταργηθεί εντελώς και για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να πιάσουμε νέα επίπεδα διανόησης σαν ανθρώπινο είδος. Πολύ πιο λογικό.Οχι δεν εισαι..διοτι εκεινος οντως εχει συμφερον να ψηφιζει αυτα που λεει ο μπαμπακας του.Εσυ ομως δεν εχεις.Αλλα το κανεις.
Βασικα μονο οι πολυεθνικες και οι βαρδινογιαννηδες εχουν και οι πολιτικοι που τα παιρνουν απο αυτους.Οι υπολοιποι απλα παραμυθιαζονται με μαλακιες οτι θα πλουτισουν και αυτοι.
Ποση ηλιθιοτητα στον κοσμο γμτ.Εκει βεβαια πατανε ολοι αυτοι.
ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ,ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

21:10
Κοιτα..οσα φτανει ο καθενας.Έχεις δίκιο, θα αρχίσω να πιστεύω στη δίκη σου θεωρία ότι η έννοια του χρήματος πρέπει να καταργηθεί εντελώς και για να το καταφέρουμε αυτό πρέπει να πιάσουμε νέα επίπεδα διανόησης σαν ανθρώπινο είδος. Πολύ πιο λογικό.
Σιγα σιγα..ισως και να το καταλαβεις καποτε.

Για αρχη σταματα να εξυπηρετεις τα συμφεριοντα των πολυεθνικων και ισχυρων.Ειναι η αρχη,Μετα,.θα καταλαβεις.Αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις.
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

21:12
Δηλαδή λες ότι δεν είναι αρκετό που εσυ και όσοι άλλοι θέλουν είστε ελεύθεροι να ξεκινήσετε κάτι δικό σας που να μην πρεσβεύει καμία από αυτές τις αρχές, θέλεις ιδανικάνα αναγκάσεις κι όλους τους υπόλοιπους να κονφορμιστουν στο δικό σας δόγμα;Αν μια επιχείρηση δεν υπακούσει τους νόμους του καπιταλισμού, δηλαδή την κίνηση της αέναης κερδοφορίας, της διαρκής συσσώρευσης, εισαγωγή νέας τεχνολογίας κλπ, κινδυνεύει να κλείσει εξαιτίας των ανταγωνιστών οι οποίοι παράγουν πιο φθηνά ή καλύτερα προιόντα (στην θεωρία τουλάχιστον). Δεν είναι επιλογή μας να ζούμε έτσι, δεν υπάρχει κάποια εναλλακτική.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

21:15
Ναι..ειναι γεγονος.Καποιοι ονομαζουν δογμα..το να μην θελουν εκμεταλλευση των πολλων απο τους λιγους.Το αυτονοητο δηλαδη!
ΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!
ΔΟΞΑΣΤΕ!
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!
ΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!!!
ΔΟΞΑΣΤΕ!
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ!

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

21:15
Τα συμφέροντα της τσέπης μου εξυπηρετώ, δε θα μπορούσε να με νοιαζει λιγότερο για τις πολυεθνικές.Κοιτα..οσα φτανει ο καθενας.
Σιγα σιγα..ισως και να το καταλαβεις καποτε.
Για αρχη σταματα να εξυπηρετεις τα συμφεριοντα των πολυεθνικων και ισχυρων.Ειναι η αρχη,Μετα,.θα καταλαβεις.Αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

21:17
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧ το αλλο με τον τοτο το ξερεις;Τα συμφέροντα της τσέπης μου εξυπηρετώ, δε θα μπορούσε να με νοιαζει λιγότερο για τις πολυεθνικές.

Ενταξει πολυεθνικη μου,ενταξει βαρδινογιαννη μου!
Μα ποσο με επιβεβαιωνεις οταν λεω οτι αυτοι απλα πονταρουν ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!
Θεε μου..ποσο πολυ με επιβεβαιωσες μολις!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ..να εισαι καλα καμαρι μου,με εκανες και γελασα!
Αντε καλα μυαλα!

Σορυ,,παω να μαγειρεψω...αντε καλο πασχα λεμε..και λιγη σκεψη παραπανω κανεναν δεν εβλαψε!Φιλουμπες!
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

21:25
Έχω μια φωτογραφία του Βαρδινογιάννη στο προσκέφαλο μου και τη φιλάω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, ονειρευόμενος ότι μια μέρα θα γίνω κι εγώ σαν αυτόν.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧ το αλλο με τον τοτο το ξερεις;![]()
![]()
Ενταξει πολυεθνικη μου,ενταξει βαρδινογιαννη μου!
Μα ποσο με επιβεβαιωνεις οταν λεω οτι αυτοι απλα πονταρουν ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ...ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!!!
Θεε μου..ποσο πολυ με επιβεβαιωσες μολις!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ..να εισαι καλα καμαρι μου,με εκανες και γελασα!
Αντε καλα μυαλα!![]()
Ελπιζω μόνο να μην έχουμε φτάσει νέα επίπεδα διανόησης σαν ανθρώπινο είδος μόνο κι έχει καταργηθεί το χρήμα μέχρι τότε όποτε όλα αυτά θα είναι για το τίποτα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

23-04-22

21:30
Ε ναι....αυτο σου λεω.Να το κοιταξεις αυτο.Έχω μια φωτογραφία του Βαρδινογιάννη στο προσκέφαλο μου και τη φιλάω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, ονειρευόμενος ότι μια μέρα θα γίνω κι εγώ σαν αυτόν.

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

23-04-22

21:30
Δεν μπορούσα να σχολιάσω ότι συμφωνείς με τον σοσιαλισμό, απλά όχι με αυτόν που έχει εφαρμοστεί (άρα με αυτόν που δεν έχει εφαρμοστεί). Ήταν επική ατάκα και άξια σχολιασμού, σόρρυ.Σε μια από τις ακυρίλες που έγραφε ο φώτης για το εάν θα διάλεγα ΜΒ ή ΕΣΣΔ του απάντησα για το σημείο-σταθμό της ιστορίας που θα ταίριαζε σε εμένα. Εσύ χώθηκες σαν τουτσού και είπες να πεις την εξυπνάδα σου. Κι έπειτα είχες όρεξη να κάνουμε και πολιτική κουβέντα περί υπαρκτού-μη υπαρκτού σοσιαλισμού.
Δεν με ψήνει ιδιαίτερα να συζητάω με άτομα που θεωρώ ότι έχουμε εκ δια μέτρου αντίθετα συμφέροντα στην παρούσα κατάσταση, περί ιδεολογιών τις οποίες ούτε ενστερνίζονται, ούτε θα δαπανήσουν λίγο χρόνο/πρακτική να τις μελετήσουν, αντίθετα θα μου ποστάρουν για φθηνά μεξικάνικα αβοκάντο. Sorry but not sorry νιώθω ότι θα χάσω το χρόνο μου, στα 20 μπορεί να καθόμουν, τώρα όχι.
Αντ' αυτού λοιπόν, στα πλαίσια του φόρουμ, όπως εσείς ποστάρατε βρωμιές για δηθεν σκάνδαλα Θάνου-Βγενόπουλου(στο πανε; Ελήφθησαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον την βρωμοσελίδας και του τάχα μου αποκαλυπτικού ρεπορτάζ που είχες ποστάρει), θα σχολιάζω για το εάν υπάρχει άλλη χώρα με φθηνότερο ρεύμα και 300+ απευθείας διορισμένους διευθυντές/υποδιευθυντές από το κυβερνών κόμμα, με πλαστά πτυχία και αδικαιολογητα παχυλούς μισθούς.
Το ίδιο για έμμεσους αβανταδόρους στη δυστυχία ορισμένων ανθρώπων.
Πράγματα τα οποία, ένα διπρόσωπο καπιταλιστικό σύστημα αφήνει να συμβαίνουν ενώ παράλληλα τσιρίζει για συρρίκνωση του δημοσίου, άνοιγμα της αγοράς, μηδέν φορολόγηση κλπ.
Όσον αφορά την τιμή του ρεύματος, και η Σουηδία καπιταλισμό έχει, και έχει πολύ φτηνότερο ρεύμα. Δεν χρειάζεται καμιά συζήτηση περί σοσιαλισμού που δεν έχει εφαρμοστεί για να βρεθούν λύσεις για φτηνότερο ρεύμα λοιπόν.
Άσε που κάτι τέτοιο δεν θα σε βόλευε κιόλας, γιατί μια χώρα που έχει σοσιαλισμό, που δεν έχει εφαρμοστεί πάντα, αμφιβάλλω κατά πολύ αν θα είχε ανταγωνιστικές τιμές ρεύματος μικρότερες από αυτές τις Σουηδίας ή άλλων φιλελεύθερων, καπιταλιστικών χωρών. Και εφόσον δεν έχει εφαρμοστεί, η συζήτηση θα παραμένει σε ένα θεωρητικό, ανούσιο επίπεδο αφού δεν μπορούν να υπάρξουν επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαμε να λάβουμε σοβαρά υπόψιν.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.702 μηνύματα.

23-04-22

21:35
Σε έναν ιδανικό κόσμο, που ο καπιταλισμός θα εφαρμοζόταν τέλεια και ο σοσιαλισμός θα εφαρμοζόταν τέλεια ο σοσιαλισμός ίσως να ήταν καλύτερος.
Έλα που δεν γίνεται να εφαρμοστεί στην ιδανική του μορφή όμως, όπως ούτε και ο καπιταλισμός εφαρμόζεται τέλεια.
Στον σοσιαλισμό πχ τι θα εμπόδιζε τον αντίστοιχο Βαρδινογιάννη να τα έχει καλά με το κόμμα και να πλουτίζει όντας λιιιγο πιο ίσος από τους ίσους;
Όσο υπάρχει ο άνθρωπος δεν μπορείς να αποφύγεις τέτοια, είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε περισσότερα από όσα έχουμε ακόμα και αν αυτά που έχουμε μας φτάνουν για να επιβιώσουμε.
Έλα που δεν γίνεται να εφαρμοστεί στην ιδανική του μορφή όμως, όπως ούτε και ο καπιταλισμός εφαρμόζεται τέλεια.
Στον σοσιαλισμό πχ τι θα εμπόδιζε τον αντίστοιχο Βαρδινογιάννη να τα έχει καλά με το κόμμα και να πλουτίζει όντας λιιιγο πιο ίσος από τους ίσους;
Όσο υπάρχει ο άνθρωπος δεν μπορείς να αποφύγεις τέτοια, είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε περισσότερα από όσα έχουμε ακόμα και αν αυτά που έχουμε μας φτάνουν για να επιβιώσουμε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 384 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Ilma
- Hased Babis
- giorgos5002
- J.Cameron
- Jack of Spades
- fmarulezkd
- Griff
- Libertus
- giannhs2001
- phleidhs
- Himalaian
- Joji
- Totreno
- Peter Pan13
- Αντικειμενικός
- GeorgePap2003
- Memetchi
- Unboxholics
- User2350
- Ryuzaki
- American Economist
- Scandal
- Johnny15
- taketrance
- ggl
- back2967
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- charmander
- camil
- jj!
- Στεφανος56
- Μαυρίκιος
- oups
- Paragontas7000
- ougka pougka
- snowy
- Maraki4you
- Wilsongeo
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- harry akritas
- ]ifrit[
- SlimShady
- Metalhead_4_life
- louminis
- johnsala
- Εριφύλη
- don't touch
- Mexicanos
- Phys39
- grtt
- ag97
- m.kannavia3
- Giii
- Stefania Geo
- Αρίκος
- VFD59
- Sosstoss
- Dreamer_SW
- hirasawayui
- petran_95
- Cookie_Monster
- Kinan
- Ήβηηη
- Athens2002
- tsiobieman
- Satan Claus
- gregory nub
- azula
- Mt73
- Viedo
- allall1
- Meow
- Αλκης Κ.
- nimbus
- TehWinnerGR
- Σαλιγκαρης
- chester20080
- kostas_01
- fockos
- makis999
- Appolon
- korlef
- Jimmy20
- Selfcare
- Nikos350zed
- desp1naa
- George9989
- VasoGrimes
- Panos_02
- Kassiopi
- Mapas26
- Stelios725
- math1234
- Αλκίμαχος
- AK-92
- Mhtrogoal
- CiNeFiL
- skot
- Nickx
- Unseen skygge
- Lucifers
- Cupid
- eukleidhs1821
- jims
- Nina-nana
- lil
- efiger
- Citylights
- physicscrazy
- Helen93
- Φωτεινη Τζα.
- ιμοτζι
- aggelosst9
- Sevasti
- 2Pac
- Thundergirl
- kopii
- gewrgia0298
- Red
- JimRav
- Anna Glamorous
- Uncle Curtis
- True Sigma
- Μάρκος Βασίλης
- T C
- Sense
- Tangible
- An_uknown_world
- kingkonstas
- Karim10
- Slytherin
- Nala
- TonyMontanaEse
- anastasis06
- orange crush
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- leo41
- Samuel
- WhaleOilBeefHooked
- Scott
- 1011
- sunsetpp
- Loozen
- jimis2001
- Μανος39
- Τodoroki
- Freya Goddes
- kostas83
- Xatzi
- Erudinam
- KGGS
- Tsepeto
- Νηματολάγνος
- Luke.
- Dimitris2001
- epote
- iminspain
- McManus
- Ace of Spades
- Aksak
- nikoslavi
- malenaaa
- CoolCowboy
- Ευθυμος
- WayfaringStranger
- ιδιοτροπος
- fretoe
- Vindemiatrix
- don_vito
- johnietraf
- Πέτρος Χουχούλης
- Γατόπαρδος.
- Στωικος
- orchidea
- Αναήλ
- LeoDel
- Μπούκας ο Δεύτερος
- Tzav
- Vivitsous
- Power-13
- Snoopy Doo
- margetta
- Θάνος
- element skate
- Toumpa
- Polipolikalos
- Αγάπη_Πλατωνική
- unπαικτable
- Mara00
- elli russu
- Χαρουβιάν
- pink_panther
- EiriniS20
- edweimaste
- David?
- VforVendetta
- dimospap
- kogba
- L_D
- Corona Borealis
- εξ_άγγελος
- the japanese
- Βλα
- alexrami
- kiyoshi
- Angelo27
- Κλημεντίνη
- Stefanosxios
- D.a.i.s.y
- Rene2004
- g_i_a_n_n_i_s_
- Idontknoww
- PromitheasGatos
- kauphy
- mickie
- MarilynSt
- dazed
- T20
- uni77
- den antexw allh apotyxia
- kastoras
- GiorgosAsi
- Έμμα
- Forgetit
- katelogic
- iManosX13
- MarcoReus
- gwgw_5
- Geometric!
- JohnGreek
- panagiotis econ
- Mantri
- betonieras
- panagiotis G
- Georgiapon25
- SkyBlu
- angel of death
- Jocaste
- DonaeB
- Hyper_
- Tony77
- GoddamnRight
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.