Isiliel
Επιφανές μέλος

Βρήκα λοιπόν αυτό:
laptop δεν χωράει μέσα, αλλά είναι μια συμπαθητική τζην τσάντα.
Να και η δική μου:

Ενδέχεται να αντικαταστήσω το μαντίλι και μάλλον θα βρω τρόπο να αφαιρέσω τα κρόσσια, διότι δεν μου πολυαρέσουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D!m!TR@
Νεοφερμένο μέλος

Υπέροχο!View attachment 35475
το εργο μου......
πριν λιγες μερες το τελειοποιησα...
ηταν εργασια για την ζωγραφικη στο σχολειο...
αφηρημένα σχεδια με μαρκαδορακι...

Αντί για μαρκαδοράκι διάβασα μακαρονάκι και προσπαθούσα να καταλάβω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
venividivici τα λογια ειναι περιττα...

Nikitwinaki
Νεοφερμένο μέλος

![]()
![]()
/me arxisti.
WoW...! τώρα με έστειλες!

Έχω πάθει μανία με τα manga και έχω κάνει αρκετες απόπειρες.. φαινονται αρκετά καλά, αλλα δεν μοιάζουν πιο πολύ με απλοι χαρακτήρες παρά με manga.. Δεν έχω επιχειρήσει να αντιγράψω κάποιο manga, αλλα μάλλον αυτό θα κάνω, έστω για εξάσκηση μεχρι να απεξαρτοποιηθώ..

Θα ανεβάσω τις καλύτερες δημιουργίες μου.. Αν θέλετε να δηλώσετε οτι είναι χαλια, παρακαλώ, καντε το πισω απ'την πλάτη μου..

p.s. πολυ καλό topic!
Nikitwinaki
Νεοφερμένο μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος

Είναι σαν πλαστελίνη, το πλάθεις το ψήνεις και είναι έτοιμο.
Έχω πιγκουίνο, αρκουδάκι, ποντικάκι αλλά δεν μπορώ να τα βρω όλα τώρα γιατί το δωμάτιό μου έχει παντού βιβλία.

Είναι ωραίο πάντως, μπορείς να μπερδέψεις και χρώματα (όχι πολύ) ώστε να φαίνεται δίχρωμο.
Βρήκα ένα γουρουνάκι ( ; )

View attachment 35672
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

By Maria-Emma K
To ύφασμα και η κρεμάστρα είναι πραγματικά πολύ καλά!

Ελεύθερο σχέδιο για πανελλήνιες;
εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

To ύφασμα και η κρεμάστρα είναι πραγματικά πολύ καλά!
Ελεύθερο σχέδιο για πανελλήνιες;
Ναι, ελευθερο. Αν και ο καθηγητης μου ειπε πως το θεμα αυτο ειναι τραβηγμενο για πανελληνιες. Ισως να ταιριαζε περισσοτερο στα θεματα για την Καλων Τεχνων. Αχ αυτη η Αρχιτεκτονικη...

P.S. Πραγματικα τωρα που το βλεπω στη φωτογραφια δεν... πφφ! Αρκετα καλυτερο απο κοντα
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μπράβο σου!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω αν σας αρεσει. Την εφτιαξα σημερα

Isiliel
Επιφανές μέλος

Έτσι μπράβο, να μην το ξεχνάμε αυτό το θεματάκι!

Guest 986132
Επισκέπτης

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
mel999
Δραστήριο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.