mindcircus
Περιβόητο μέλος

♥
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Veni.....
ζωγραφιζεις παρα πολυ ωραια....
παρα πολυ ωραια.....
Μπραβο Βενι!!! ♥♥♥
Αν γνωριζομασταν απο κοντα, θα σου ζητουσα ενα μικρο πινακακι να το διακοσμησω...
Εχω απο ανθρωπους μου που ζωγραφιζουν... οπως και παιδικες ζωγραφιες απο παιδια...
Αυτα ειναι κειμηλια...
με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω εμπνευση θα σου ζωγραφίσω κάτι και θα στο στείλω με e mail ............. πες μου απλώς τι θα ήθελες ως ζωγραφιά........ή με courier

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χμμμμ ο,τι θελεις φτιαξε μου! Αρκει να χει ονομα κι αφιερωση απο πισω η απο κατω.

Την ωρα που θα ζωγραφιζεις... να σκεφτεσαι e-steki, veni, mind.. κοσμο... κι οποια χρωματα σου ερθουν αυτοσχεδιασε...
Θα μπορω ετσι...ναχω και κατι χειροπιαστο σαν αναμνηση... κι απο τη διαμονη μου εδω...

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

JennyV
Δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος

Βρε συ, ξαναβγάλε φωτογραφίες μέρα και σε εξωτερικό χώρο. Αδικείται το έργο σου από τις φλασιές.

Υπάρχουν κανόνες για σωστές αντιγραφές, αλλά επειδή συνήθως δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, το φως του ήλιου είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση.
Μπορείς να πάρεις μερικά tips από τον κυριούλη εδώ:
Ή αν μπορείς να βρεις δύο προβολείς, δες κι εδώ:
https://mgreerphoto.blogspot.com/2008/06/how-to-photograph-artwork.html

Το έργο σου είναι πολύ όμορφο!
Μπράβο Veni που μας ξεσηκώνεις να καλλιτεχνίζουμε!

Νεφέλη το ίδιο ισχύει και για τα δικά σου!
Το καράβι σου είναι εξαιρετικό!!

venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Mr Positive
Δραστήριο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Apro
Διάσημο μέλος

μάλλον το πέταξαν καταλάθος οι δικοί μου με κάτι σκουπίδια....
το είχα φτιάξει πριν 10+χρόνια, όταν ήμουν στην τεχνολογική....
αν ενδιαφέρεται κανείς, κάνει συλλογή, να του το δώσω....
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Apro
Διάσημο μέλος

αφού με προτρέπεις....

prinCess.
Επιφανές μέλος

Η 1η μ' αρέσει πολύ.

Η 2η είναι κάπως άθλια, ειδικά τα μάτια, αλλά δεν βαριέσαι.

SORRY για το μέγεθος.
/me arxisti.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Πολύ πρόχειρα.
Άλλα ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.