Αττική: 'Oμορφες και άσχημες περιοχές

Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί.

Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί.

Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω.

όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω.
Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; :eek:

Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία.

η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται
Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι

Πανόραμα και βλέπεται
Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί.

Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι
Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία...

Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω.

Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν

Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; :eek:

Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία.

πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός.
Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους.

αλαμαριά και Ευοσμο
Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους.
Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι...

:sick:
@Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου
Δε ξερω τι ειναι καν αυτο.
βρωμάει αδιανόητα
ουτε καν
Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα
Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες
Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει

Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (;) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι...
Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε

Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε
Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα.

Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα.
Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους.

Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν

Back