Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.489 μηνύματα. Χθες στις 22:25 Η Λένω έγραψε: #121 Χθες στις 22:25 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τετραγωνικά; τιμούλα; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρεσαι να μετακομίσεις; dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:31 Ο dum dum boy: #122 Χθες στις 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ενδιαφέρεσαι να μετακομίσεις; Click για ανάπτυξη... όχι, απλά θέλω να δω αν κάνατε καλή τιμή στους ανθρώπους. είναι δύσκολες εποχές. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η nimbus έγραψε: #123 Χθες στις 22:32 Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #124 Χθες στις 22:33 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Θεσσαλονίκής Click για ανάπτυξη... @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Ο dum dum boy: #125 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: τετραγωνικά; τιμούλα; Click για ανάπτυξη... Ενδιαφέρεσαι να μετακομίσεις;
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:31 Ο dum dum boy: #122 Χθες στις 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ενδιαφέρεσαι να μετακομίσεις; Click για ανάπτυξη... όχι, απλά θέλω να δω αν κάνατε καλή τιμή στους ανθρώπους. είναι δύσκολες εποχές. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η nimbus έγραψε: #123 Χθες στις 22:32 Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #124 Χθες στις 22:33 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Θεσσαλονίκής Click για ανάπτυξη... @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Ο dum dum boy: #125 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Ενδιαφέρεσαι να μετακομίσεις; Click για ανάπτυξη... όχι, απλά θέλω να δω αν κάνατε καλή τιμή στους ανθρώπους. είναι δύσκολες εποχές.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:32 Η nimbus έγραψε: #123 Χθες στις 22:32 Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #124 Χθες στις 22:33 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Θεσσαλονίκής Click για ανάπτυξη... @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Ο dum dum boy: #125 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:33 Ο Ουριήλ έγραψε: #124 Χθες στις 22:33 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Θεσσαλονίκής Click για ανάπτυξη... @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Ο dum dum boy: #125 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Θεσσαλονίκής Click για ανάπτυξη... @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:34 Ο dum dum boy: #125 Χθες στις 22:34 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσσαλονίκη έμενα για 5 χρόνια στην Αρετσού, με πολλές μετακινήσεις ενδιάμεσα. Μου άρεσε για κάποιο λόγο. μάλλον επειδή ήμουν ερωτικός μετανάστης. για εξόδους πηγαίναμε κέντρο, όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:40 Η nimbus έγραψε: #126 Χθες στις 22:40 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όπου για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα να παρκάρω. Click για ανάπτυξη... Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:41 Η amarelia έγραψε: #127 Χθες στις 22:41 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... η αδερφή μου μένει Πανόραμα και βλέπεται Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η nimbus έγραψε: #128 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα και βλέπεται Click για ανάπτυξη... Δεν έχει τίποτα οριακά στο Πανόραμα και για να πας κέντρο θέλεις ολόκληρο ταξίδι. Όντως έχει ωραία σπίτια, αλλά μέχρι εκεί. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Όλη η υπόλοιπη Θεσσαλονίκη είναι κακάσχημη λυπάμαι Click για ανάπτυξη... Καλαμαριά, Θέρμη, Παραλία...
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:43 Η amarelia έγραψε: #129 Χθες στις 22:43 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Παραλία Click για ανάπτυξη... βρωμάει αδιανόητα Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #130 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλαμαριά Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ, σαν την Καλαμαριά και Ευοσμο δεν έχει. Ωράια είναι η Θεσσαλονική να πω την αλήθεια αν και η Αθήνα μου άρεσε λίγο παραπάνω. Ακόμα θυμάμαι στη καλαμαριά που πήγα για καφέ στο Les zazous αν υπάρχει ακόμαι και μπροστά στην παραλία... Αν και τα λαδάδικα και το κέντρο δεν μου άρεσαν
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:45 Ο dum dum boy: #131 Χθες στις 22:45 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Καλέ πόσο χρονών είσαι και έζησες τέτοιες εποχές; Πάντως ωραία η Αρετσού, γενικά Καλαμαριά και τριγύρω αν μένεις κοντά στη θάλασσα είναι ωραία. Click για ανάπτυξη... πριν 15 χρόνια ήμουν εκεί. (ωχ θεε μου πως περνάνε τα χρονια). απλά στο θέμα παρκαρίσματος ήμουν πάντα τυχερός. Αρετσού-Καλαμαριά είναι όμορφα, αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:47 Η nimbus έγραψε: #132 Χθες στις 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: αλαμαριά και Ευοσμο Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: αν εξαιρέσεις τις επιλογές για έξοδο, που είναι για συνταξιούχους. Click για ανάπτυξη... Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν (?) και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι...
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Zukov_v2 έγραψε: #133 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: @Zukov_v2 εχεις δοκιμάσει καλαμάκι με τόφου Click για ανάπτυξη... Δε ξερω τι ειναι καν αυτο. Αρχική Δημοσίευση από amarelia: βρωμάει αδιανόητα Click για ανάπτυξη... ουτε καν Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Θεσ > Αθηνα. Πλατεια Δημοκρατιας εμενα ανετα Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Τιμια περιοχη, την εχω αγαπησει
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο dum dum boy: #134 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Πανόραμα Click για ανάπτυξη... το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!!
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #135 Χθες στις 22:49 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Αυτό είναι σαν να λες Βουλιαγμένη και Αγία Βαρβάρα. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Χθες στις 22:48 Πλέον έχει μπαράκια, κλαμπ νομίζω 2 έμειναν ( και μπραντσάδικα. Και πάλι όμως όχι πολλά. Γενικά θεσσαλονίκη μόνο κέντρο αν θες να κάνεις κάτι... Click για ανάπτυξη... Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά, μου άρεσε
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:50 Η nimbus έγραψε: #136 Χθες στις 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Οικογενειακή γειτονιά ήταν ο Ευοσμος ειδικά το καλοκαίρι που ειχα πάει να δώσω κάποιες εξετάσεις για τα Γαλλικά μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα.
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 678 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Zukov_v2 έγραψε: #137 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Τα Δυτικα το κρατανε αληθινο στη Θεσσαλονικη. Οχι μπραντσαδικα, τσιν τσιν και μαζου με χυμενα ηλεκτρικα πατινια στους δρομους.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.705 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #138 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: korlef Memetchi giannhs2001 Giannismsn Scandal many of Filip American Economist Libertus nimbus charmander Kate1914 camil Angelikaaa Wonderkid Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Δεν ξέρω που ακριβώς πήγες αλλά εγώ μόνο κακοποιά στοιχεία έχω πετύχει και φοβάμαι γενικά δυτικά του λιμανιού όλες τις περιοχές. Πολύ εγκληματικότητα. Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα εννοείς προς το αστυνομικό μέγαρο (αν είναι στον Ευοσμο), στη πλατεία ήμουν κυρίως... τέλος πάντων σε 5 χρόνια πολλά αλλάζουν
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.888 μηνύματα. Χθες στις 22:53 Ο dum dum boy: #139 Χθες στις 22:53 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: μπραντσάδικα Click για ανάπτυξη... amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.832 μηνύματα. Χθες στις 22:55 Η amarelia έγραψε: #140 Χθες στις 22:55 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: το Πανόραμα είναι η Κηφισιά της Θεσ/κης!!! Click για ανάπτυξη... μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά