Αττική: 'Oμορφες και άσχημες περιοχές

Αυτοί που μένουν στην Κηφισιά είναι ο λόγος που εσύ και οι υπόλοιποι δεν μπορείτε να βγάλετε (πολλά) χρήματα btw.
wtf δεν ηξερα οτι εχει αριστερους το φορουμ αυτο. Αυτοι που μενουν κηφισια ειναι κατα κυριο λογο μετοχοι μεγαλων εταιρειων. Αν αυτη τη στιμγη εχουμε καλη οικονομια ειναι γτ καποιοι ιδρυσαν τοτε πχ τα διυλιστηρια και αυξησαν το αεπ της ελλαδος και την οικονομια γενικα. Η κηφισια ειναι πολυ ομορφη περιοχη αλλα εχει και μερικα αρνητικα οτι ειναι μακρια απο τις αλλες περιοχες δεν ειναι τοσο ευκολο να πας με αμαξι πχ κεντρο η μαρουσι αν εχει κινηση και οτι εχει μονο το κεντρο της σαν στεκι που πας απο οποια περιοχη και αν εισαι. Πολλοι που μενουν κηφισια δεν τους αρεσει γτ ειναι πολυ μακρια απο παντου. Το θετικο βεβαια ειναι οτι εχει παρκινγκ. Επισης δεν ειναι το μενω κηφισια αλλα το lifestyle αυτη της περιοχης δηλαδη οτι επειδη μεγαλωνεις η μενεις εκει θα εισαι πλουσιος, οτι πολλοι απο εκει σπουδαζουν εξωτερικο κλπ.

Τί έχουμε 😲😲😲😲😲;

Συγνώμη δε θα ξαναθαυμασουμε ωραία σπίτια, μόνο κολλημένες γκρι πολυκατοικίες μονοτονης αρχιτεκτονικης μέσα στις οποίες ζουν οπωσδήποτε τίμια λαϊκά παιδιά.
Δεν είπε κανείς να μην θαυμάσεις το κτίριο απο αρχιτεκτονικής σκοπιάς, την κριτική σκέψη τόνισα για αυτες τις βαθύπλουτες περιοχές. Πίστευα πως δεν χρειάζεται να εξηγώ τα πάντα με εξονυχιστική λεπτομέρεια για να γίνομαι αντιληπτή.

Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία

Δεν είπε κανείς να μην θαυμάσεις το κτίριο απο αρχιτεκτονικής σκοπιάς, την κριτική σκέψη τόνισα για αυτες τις βαθύπλουτες περιοχές. Πίστευα πως δεν χρειάζεται να εξηγώ τα πάντα με εξονυχιστική λεπτομέρεια για να γίνομαι αντιληπτή.

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Μιλούσαμε για ομορφιά, ποιός ο λόγος να βγάλεις τόση μιζέρια;

Μιλούσαμε για ομορφιά, ποιός ο λόγος να βγάλεις τόση μιζέρια;
Μιλούσαμε για περιοχές, λυπάμαι αν η ενασχόληση με την πραγματικότητα για σας μεταφράζεται σε μιζέρια.
Βάλτε κανένα πρωϊνάδικο να μην σκέφτεστε και πολύ ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα και σας χαλάει το κέφι.

Μιλούσαμε για ΟΜΟΡΦΕΣ και ΑΣΧΗΜΕΣ περιοχές όπως λέει ο τίτλος. Άντε πιασου από το παραμικρό να βγάλεις το άχτι σου.

btw οι περιοχές αυτές στοχευμένα δεν έχουν μετρό γιατι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλαν να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτούς η πλέμπα (εσείς).

Δεν το ξέρω αυτό αλλά θα προσθέσω κάτι άλλο. Το Ψυχικό είναι γεμάτο σαμαρακια και μεγαλοδημοσιογραφοι κλείνουν τους δρόμους για να μην περνάνε αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι τους να μην τους ενοχλουνε. Αυτό σημαίνει... ότι η Κυψέλη είναι καλύτερη από το Π. Ψυχικό; Με τίποτα.

Εμένα μου αρέσουν αρκετά τα ανατολικά προάστια και η ησυχία που έχουν. Ειδικά κάντζα, γέρακα και ίσως παιανία-γλυκά νερά υπάρχουν όμορφες γειτονιές.

Συγνώμη δε θα ξαναθαυμασουμε ωραία σπίτια, μόνο κολλημένες γκρι πολυκατοικίες μονοτονης αρχιτεκτονικης μέσα στις οποίες ζουν οπωσδήποτε τίμια λαϊκά παιδιά.

Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. 😂😂

Εμένα μου αρέσουν αρκετά τα ανατολικά προάστια και η ησυχία που έχουν. Ειδικά κάντζα, γέρακα και ίσως παιανία-γλυκά νερά υπάρχουν όμορφες γειτονιές.
Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν.

Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν.
Ντάξει είναι και λίγο ανάλογα, άλλο να μένεις γέρακα που από κάποια σημεία πας με τα πόδια μετρό δουκίσσης και άλλο κορωπί ή μαρκοπούλο που είναι σχετικά αποκομμένα από την αθήνα. Αλλά σίγουρα η ζωή δεν είναι το φόρτε τους. Απλώς το ότι βγάζει και λίγο βάιμπ επαρχίας εγώ προσωπικά το βάζω στα συν, αν και σίγουρα παίζει και αυτό που λες.

Back