Αττική: 'Oμορφες και άσχημες περιοχές

Από ζωή δεν ξέρω πώς είναι αλλά μου αρέσει η βορειοανατολική Αττική, πολύ ωραία σπίτια στον Κάλαμο... Και τι ωραία να κατεβαίνεις σε ένα τέταρτο στους Αγίους Αποστόλους για μπάνιο... Φίλη που μένει στον Ωρωπό λέει ότι έχουν και καλύτερες τιμές.

Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια...

Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις
Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς.

Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια...

Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις
Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς.
Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα :loltooth:

Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. 😂😂

Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι.
Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη.

Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος.

Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι.

Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα
Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω.
Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα.

Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες.

Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι.
Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ.

Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα;

Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ.
Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια.
Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια.

Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι.
Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία
Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν

Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά.

Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν
Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες

Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες
Η παλιά μου γειτονιά.<3
Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή.
Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί.

Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους....

Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα
Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς :popeanim:

Back