camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:04 Η camil έγραψε: #101 Σήμερα στις 16:04 Από ζωή δεν ξέρω πώς είναι αλλά μου αρέσει η βορειοανατολική Αττική, πολύ ωραία σπίτια στον Κάλαμο... Και τι ωραία να κατεβαίνεις σε ένα τέταρτο στους Αγίους Αποστόλους για μπάνιο... Φίλη που μένει στον Ωρωπό λέει ότι έχουν και καλύτερες τιμές. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:07 Ο giannhs2001: #102 Σήμερα στις 16:07 Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #103 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:11 Η camil έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. Click για ανάπτυξη... Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι. Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:13 Ο giannhs2001: #105 Σήμερα στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ζωή δεν ξέρω πώς είναι αλλά μου αρέσει η βορειοανατολική Αττική, πολύ ωραία σπίτια στον Κάλαμο... Και τι ωραία να κατεβαίνεις σε ένα τέταρτο στους Αγίους Αποστόλους για μπάνιο... Φίλη που μένει στον Ωρωπό λέει ότι έχουν και καλύτερες τιμές.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:07 Ο giannhs2001: #102 Σήμερα στις 16:07 Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #103 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:11 Η camil έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. Click για ανάπτυξη... Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι. Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:13 Ο giannhs2001: #105 Σήμερα στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:09 Η amarelia έγραψε: #103 Σήμερα στις 16:09 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:11 Η camil έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. Click για ανάπτυξη... Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι. Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:13 Ο giannhs2001: #105 Σήμερα στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:11 Η camil έγραψε: #104 Σήμερα στις 16:11 Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. Click για ανάπτυξη... Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι. Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:13 Ο giannhs2001: #105 Σήμερα στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από American Economist: Ε καλά ψάχνεις λογική τώρα εσύ;; Μια ζωή μέσα στη μιζέρια και στην άρνηση. Click για ανάπτυξη... Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα. Είναι πιθανό αυτός που πίνει το αίμα του εργαζόμενου με το μπουρι της σόμπας να έχει ένα άσχημο σπίτι ενώ δίπλα να υπάρχει ένα μικρό αλλά πολύ χαριτωμένο σπιτάκι. Άσε που δεν είναι ωραίο που κάνουν κάποιοι τα σπίτια φρούρια. Αλλά αν εξαιρέσεις αυτές τις περιπτώσεις, ωραιότατα προάστια είναι και το Ψυχικό και η Κηφισιά και η Φιλοθέη.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 16:13 Ο giannhs2001: #105 Σήμερα στις 16:13 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Βρε γελοίε, μέχρι το gucci νόμιζα έγραφες κανονικά για σένα Click για ανάπτυξη... Εγώ απέξω από Κηφισιά δεν περνάω, για κανένα υπόγειο κοινόβιο με Πακιστανούς στην Αχαρνών πιο ρεαλιστικά
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:14 Η camil έγραψε: #106 Σήμερα στις 16:14 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Εμείς εδώ στη Κηφισιά είμαστε οικογένεια, παράφωνος στο είδος σου με κόλλησες ασθένεια... Πες μου τι έχεις να πεις και τι έχεις να κάνεις τώρα τα Βόρεια Προάστια σε κάνουν να τα χάνεις Τι έχεις να κάνεις και τι έχεις να πεις. Τώρα το gucci φόρεμα σου το ξεσκίζουμε εμείς. Click για ανάπτυξη... Άσε που στο τραγούδι έβαλε στο ίδιο τσουβαλι το Περιστέρι με την Αιγαλαιαρα. Ντροπή και όνειδος.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Ο ilias90 έγραψε: #107 Σήμερα στις 16:15 Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:15 Η amarelia έγραψε: #108 Σήμερα στις 16:15 Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Να διευκρινίζουμε και κάτι. Η αισθητική δεν έχει οπωσδήποτε να κάνει με το χρήμα Click για ανάπτυξη... Δεν κατάλαβες τίποτα από όσα σου έγραψα παραπάνω. Όλα τα σχόλια που έκανα αφορούσαν την κοινωνική τάξη των ανθρώπων που μένουν σε αυτές τις περιοχές και πὼς σε συντριπτική πλειοψηφία έχουν πατήσει επι πτωμάτων για να τα χτίσουν. Όλα τα άλλα που λες με αφορμή τα λεγόμενα μου είναι εντελώς άσχετα.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η camil έγραψε: #109 Σήμερα στις 16:17 Μόνο που δεν έκανα καν νύξη σε αυτά που είπες. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.830 μηνύματα. Σήμερα στις 16:17 Η amarelia έγραψε: #110 Σήμερα στις 16:17 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Μαγκιά τους όσοι έχουν σπιταρόνες και τις έκαναν χωρίς να κλέβουν κόσμο. Υπάρχουν (και) τέτοιοι. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ.
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Η camil έγραψε: #111 Σήμερα στις 16:21 Επειδή μπορούν. Ποιός θα προτιμούσε την Ομόνοια από τα Β.Π. αν είχε τη δυνατότητα; ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 6.135 μηνύματα. Σήμερα στις 16:21 Ο ilias90 έγραψε: #112 Σήμερα στις 16:21 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Δεν ξέρω αν ξέρεις απο Αθήνα αλλά στις περιοχές αυτές μένουν επι το πλείστον υπουργοί, δημοσιογράφοι, μαφιόζοι κτλ. Click για ανάπτυξη... Ιδέα δεν έχω. Γενικά μίλησα γιατί λέτε για ακριβά σπίτια. Αλλά ΑΡΔ και υπουργοί είναι ασύμβατοι με τιμιότητα, είναι η αλήθεια.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. Σήμερα στις 18:30 Ο Ουριήλ έγραψε: #113 Σήμερα στις 18:30 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Θέλεις να μείνεις Αιγάλεω και Αγία Βαρβάρα κουφαλίτσα ε; WEST SIDE ΜΟΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά με αποκαλούν "κουφαλίτσα" μάλιστα. Δεν θα πέσω τόσο χαμηλ.. EAST SIDE >>> WEST SIDE ANYTIME
Zukov_v2 Δραστήριο μέλος Ο Zukov_v2 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 677 μηνύματα. Σήμερα στις 19:50 Ο Zukov_v2 έγραψε: #114 Σήμερα στις 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πειραιά μπορώ να πω δεν μου αρέσει ως περιοχή. Ωραίο το μικρολίμανο αλλα γενικά όχι. Click για ανάπτυξη... Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Btw ωραία περιοχή είναι ο Κορυδαλλός. Το κέντρο του βασικά γιατί όσο κατεβαίνεις προς τα κάτω (Γ'Νεκροταφείο για τους γνώστες) και προς τα πάνω (Σχιστό), αρχίζει η παρανομία Click για ανάπτυξη... Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.531 μηνύματα. Σήμερα στις 20:58 Ο giannhs2001: #115 Σήμερα στις 20:58 Ο Κορυδαλλός έχει ωραία στενάκια που θυμίζουν λίγο παλαιάς κοπής αστική γειτονιά. Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.823 μηνύματα. Σήμερα στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #116 Σήμερα στις 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.488 μηνύματα. 39 λεπτά πριν Η Λένω έγραψε: #117 39 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Αμπελόκηποι>>>> όλες οι άλλες Click για ανάπτυξη... Η παλιά μου γειτονιά. Αντικειμενικά μάλλον δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά εκεί γεννήθηκα και εκεί έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη μ΄αυτήν την περιοχή. Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι, ώρες-ώρες όμως με πιάνει μια νοσταλγία και λέω ότι θα ξαναπάω να μείνω εκεί.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.886 μηνύματα. 35 λεπτά πριν Ο dum dum boy: #118 35 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα; Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 8 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: nimbus many of Filip Tα παρακάτω 59 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: many of Filip American Economist nimbus charmander Kate1914 Scandal Memetchi camil Angelikaaa giannhs2001 Wonderkid Libertus Paragontas7000 abyssiniancat touvlo redpointer johnsala taketrance еще один пророк р... Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη thenutritionist giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Το νοικιάζουμε τώρα αυτό το σπίτι Click για ανάπτυξη... τετραγωνικά; τιμούλα;
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 32 λεπτά πριν Η Chem2000 έγραψε: #119 32 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους.... Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Απο τις καλυτερες της Αθηνας, εβγαλε και τους Full Face. Το Σχιστο και το Γ Νεκροταφειο δε θεωρουνται Κορυδαλλαρα, ειναι μερος του ανεξαρτητου κρατους του γυφτισταν Click για ανάπτυξη... Η αυτοκρατορία των γύφτων μεταφέρθηκε και στους δίπλα δήμους....
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.704 μηνύματα. 27 λεπτά πριν Ο Ουριήλ έγραψε: #120 27 λεπτά πριν Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς
Αρχική Δημοσίευση από Zukov_v2: Ο Πειραιας δεν ειναι για ματσολαγνους και λοιπες σογιες, το κραταει αληθινο ακομα Click για ανάπτυξη... Φαινεται... Ελάτε Ανατολικά Προάστια να δείτε πόσο όμορφη είναι η Αττική. Περιστέρη, Αιγάλεω, Πειραιάς