dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Χθες στις 22:58 Ο dum dum boy: #141 Χθες στις 22:58 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Click για ανάπτυξη... όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Πανόραμα είχα πάει μια φορά σε μια ταβέρνα. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Η nimbus έγραψε: #142 Χθες στις 22:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Click για ανάπτυξη... Πολύ στενοί οι δρόμοι βρε παιδί μου αυτό έχω να προσάψω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Χθες στις 23:06 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις θα σε πάω, φτωχό μου παιδί. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.538 μηνύματα. Χθες στις 23:08 Ο giannhs2001: #144 Χθες στις 23:08 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Φοίνικας City >>>>> όλοι οι άλλοι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο American Economist: #145 Χθες στις 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Click για ανάπτυξη... όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Πανόραμα είχα πάει μια φορά σε μια ταβέρνα.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 432 μηνύματα. Χθες στις 22:59 Η nimbus έγραψε: #142 Χθες στις 22:59 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Click για ανάπτυξη... Πολύ στενοί οι δρόμοι βρε παιδί μου αυτό έχω να προσάψω. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Χθες στις 23:06 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις θα σε πάω, φτωχό μου παιδί. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.538 μηνύματα. Χθες στις 23:08 Ο giannhs2001: #144 Χθες στις 23:08 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Φοίνικας City >>>>> όλοι οι άλλοι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο American Economist: #145 Χθες στις 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: μάλλον δεν έχεις έρθει στην Κηφισιά Click για ανάπτυξη... Πολύ στενοί οι δρόμοι βρε παιδί μου αυτό έχω να προσάψω.
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Χθες στις 23:06 Η amarelia έγραψε: #143 Χθες στις 23:06 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις θα σε πάω, φτωχό μου παιδί. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.538 μηνύματα. Χθες στις 23:08 Ο giannhs2001: #144 Χθες στις 23:08 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Φοίνικας City >>>>> όλοι οι άλλοι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο American Economist: #145 Χθες στις 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. Click για ανάπτυξη... Όταν έρθεις θα σε πάω, φτωχό μου παιδί.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.538 μηνύματα. Χθες στις 23:08 Ο giannhs2001: #144 Χθες στις 23:08 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Φοίνικας City >>>>> όλοι οι άλλοι American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο American Economist: #145 Χθες στις 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ελπίζω να γίνει αντίστοιχο θρεντ και για περιοχές Θεσσαλονίκής, επειδή εμείς είμαστε πιο χωριό πιστεύω θα είχε πιο πολύ δράμα και ζουμί. Click για ανάπτυξη... Φοίνικας City >>>>> όλοι οι άλλοι
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.294 μηνύματα. Χθες στις 23:10 Ο American Economist: #145 Χθες στις 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη. Click για ανάπτυξη... Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 10:16 Ο Wonderkid: #146 Σήμερα στις 10:16 Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:05 Ο Wonderkid: #147 Σήμερα στις 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει. Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 12:11 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν. Click για ανάπτυξη... Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 12:11 Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει.
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 12:37 Ο Paragontas7000: #148 Σήμερα στις 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά Click για ανάπτυξη... Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα.
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 12:38 Ο Wonderkid: #149 Σήμερα στις 12:38 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Τουλαχιστον καθε επαρχια εχει 2-3 μαγαζια που βγαινουν ολοι, στα ανατολικα δεν εχει τιποτα. Click για ανάπτυξη... Είναι αρκετά απομονωμένα σε σχέση με Κέντρο, ισχύει. Εκεί ίσως είναι ωραία να ζεις σα συνταξιούχος
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.708 μηνύματα. Σήμερα στις 13:21 Ο Ουριήλ έγραψε: #150 Σήμερα στις 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: στα ανατολικα δεν εχει τιποτα Click για ανάπτυξη... Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:23 Η amarelia έγραψε: #151 Σήμερα στις 13:23 Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο
Υδροχόος Γριά Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.834 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η Υδροχόος έγραψε: #152 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι... Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderkid: Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία Click για ανάπτυξη... Απόρησα κι εγώ με την Πανόρμου... Πραγματικά τί σου αρέσει από ΄κει ; Αν εξαιρέσεις κανά δυο ουζερί που τα κοπανάς και ξεχνάς που βρίσκεσαι...
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Ο Wonderkid: #153 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:26 Ο dum dum boy: #154 Σήμερα στις 13:26 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές; Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο Click για ανάπτυξη... ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;;
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:29 Η amarelia έγραψε: #155 Σήμερα στις 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: ποιες περιοχές σου αρέσουν εσένα;;;; Click για ανάπτυξη... Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:31 Ο dum dum boy: #156 Σήμερα στις 13:31 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Καμία, είμαι στριμμένο άντερο γεμάτο μιζέρια. Click για ανάπτυξη... λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;;
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.042 μηνύματα. Σήμερα στις 13:32 Ο Wonderkid: #157 Σήμερα στις 13:32 Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.605 μηνύματα. Σήμερα στις 13:33 Ο Paragontas7000: #158 Σήμερα στις 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια? amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Angelikaaa Wonderkid taketrance giannhs2001 camil charmander Memetchi American Economist Paragontas7000 johnsala Scandal thenutritionist еще один пророк р... nimbus korlef Giannismsn many of Filip Libertus Kate1914 abyssiniancat touvlo redpointer Sotiris 12 Dr. Gl. Luminous Jim_2004 GeorgePap2003 fortheloveofshizaya kostis76 rafaela11 vas 78 Εριφύλη giorgos5002 physicscrazy Ωρορα suaimhneas Fernando_A Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες Click για ανάπτυξη... Που ειναι αυτα ? Που βγαινει νεολαια?
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.855 μηνύματα. Σήμερα στις 13:39 Η amarelia έγραψε: #159 Σήμερα στις 13:39 Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dum dum boy: λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; Click για ανάπτυξη... δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή).
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.895 μηνύματα. Σήμερα στις 13:46 Ο dum dum boy: #160 Σήμερα στις 13:46 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ...
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα. Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή). Click για ανάπτυξη... από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα. για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία. Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι Και δεν έκλεισα μάτι Από κείνη τη μέρα εγώ...