Αττική: 'Oμορφες και άσχημες περιοχές

όντως, δεν έχω πάει ποτέ Κηφισιά. :bleh:
Όταν έρθεις θα σε πάω, φτωχό μου παιδί.

IMG_5975.jpeg

Την επόμενη φορά να βγάλεις φωτογραφίες και από την οδό Δηληγιάννη.:)

Έχω φωτογραφίες από όλα τα μέρη της Κηφησιάς Λενώ μου, θα ανεβάσω επιπλέον φωτογραφίες τις επόμενες ημέρες. 🙂🙂

Κηφισιά και Πειραιάς είναι τα μέρη που έχω φωτογραφήσει περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή.​

Πανόρμου επίσης, πολύ decent συνοικία

Εμενα ανατολικα. πολυ χαλια ειναι. Εχει την νεκρα και το κουτσομπολιο της επαρχιας αλλα ουτε καν κανα μαγαζι να βγαινεις. Πρεπει να εχεις αυτοκινητο για να πας καπου να βγεις. Πολυ μιζερα μου φανηκαν.
Εεε θυμίζουν επαρχία αρκετά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άσχημες περιοχές αυτή τη στιγμή στο Δ. Αθηναίων Κολωνός και Άγιος Παντελεήμονας. Πολύγωνο, παραδόξως μου αρέσει.

Τελευταία επεξεργασία:
στα ανατολικα δεν εχει τιποτα
Ναι δεν εχει την βρωμιά της υπόλοιπης Αττικής. Υπαρχουν ωραια μαγαζιά και καφετέριες και ειναι οικογενειακή περιοχη. Αυτό που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν γεμάτο μονοκατοικιες και δεν έβλεπες πουθενά χαλασμένα πεζοδρόμια σε αντίθεση με τα Δυτικά, κεντρο και Πειραιά. Στις 1 το βραδυ να έβγαινες δεν θα φοβόσουν

Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές;

Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο

Ακούω Πανόρμου και Αμπελόκηπους και θέλω να ξεράσω. Πως σας αρέσουν αυτές οι περιοχές;

Πραγματικά ο,τι πιο βρώμικο
Αμπελόκηποι ισχύει, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο. Αλλά Πανόρμου δε ξέρω, έχει 2-3 μαγαζιά κάτι λέει.

Από Μοσχάτο-Ταύρο γενικά τι λένε αυτές οι περιοχές; Έχω ακούσει για Μοσχάτο καλούτσικα πράγματα

λέγεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! πού σου αρέσει να πηγαίνεις βόλτες;;;; :wheel:
δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα.

Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή).

δεν λεω γιατι θα βγαίνουν να με ψάχνουν μετά και δεν την μπορώ την δημοσιότητα.

Απο κέντρο: Παγκράτι, Νέο Ψυχικό, Ευαγγελισμός, Χαλάνδρι κι εδώ που μένω (Αγία Παρασκευή).

από αυτές τις περιοχές μόνο Χαλάνδρι έχω πάει, αλλά ήμουν πολύ μικρός. δεν θυμάμαι τίποτα.

για το Παγκράτι που λες, έχω ακούσει ότι είναι πολύ in τελευταία.

Κάποιος έφτιαξε στη γη το Παγκράτι
Και δεν έκλεισα μάτι
Από κείνη τη μέρα εγώ...

:violin:

Back