e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αν και συμφωνώ μαζί σου... Νομίζω ότι αυτό...
Νομίζω ότι αυτό δεν είναι και τόσο στανταρ...
Οι ψυχαναλυτές θέλουν τις πρώτες αυνανιστικές μας εμπειρίες (ή απόπειρες καλύτερα) να τις έχουμε απ την νηπιακή μας ηλίκια....ωστόσο επίσημα και συστηματικά ο αυνανισμός ξεκινάει στην προεφηβεία ή την εφηβεία (αναφέρομαι για τα αγόρια).Μπορεί βέβαια ανάλογα με τη σεξουαλική μας δραστηριότητα να μην αυνανιζόμαστε με τους ρυθμούς που αυνανίζεται κάποιος στην εφηβεία (αν και ούτε κι αυτό είναι κανόνας) αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άντρας που να μην αυνανίζεται καθόλου ακόμα κι αν είναι σεξουαλικά δραστήριος....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

ΝαιΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Αυνανιζεστε λοιπον;
Κάθε μέρα, οι περισσότερες, πρέπει να ήταν 7 φορές σε μια μέρα.Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Ποσο συχνα περιπου και ποσες φορες ηταν οι πιο πολλες (σε μια μερα) ;
Πάντα.Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Το κανετε μονο οταν δεν εχετε συντροφο ή και τοτε;
Χμμ νομίζω απο τα 12... συνήθως χρησιμοποιώ τη φαντασία μου ενώ ελάχιστες φορές οπτικό υλικό.Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Σε ποια ηλικια ξεκινησατε; Συνηθως "χρησιμοποιειτε" καποια φαντασιωση σας ή "οπτικο-ακουστικο" υλικο;![]()
Μόνο χέρια...Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Και (κυριως για γυναικες, αν και ομολογουμενως ανταποκρινεται και σε αντρες) χρησιμοποιειτε μονο τα χερια σας για τον ερεθισμο της...περιοχης;
Είμαι 16Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:(αν δεν φαινεται στο προφιλ σας, αναφερετε και ηλικια/φυλο για να ξερουμε και τι περιπου παιζει (sic) )

xexe, ωραία θέματα ανοίγειςΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:P.S: Ειναι το πρωτο μου θεμα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:xexe, ωραία θέματα ανοίγεις![]()
Ε, αμα εχεις ενδιαφεροντα...

Μην μου πεις οτι δεν σ' αρεσε ομως ... Μιση σελιδα post εκανες!

Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster:Πάντως είναι ενδεικτικό ότι στο forum το θέμα "πόσο συχνά αυνανίζεστε" έχει 7 σελίδες ενώ το "πόσο συχνά κάνετε σεξ" μόνο 3...![]()
Μην νομιζεις...απλα φταιει οτι αυτο ειναι πιο γενικο ( δεν λεει μονο "ποσο συχνα το κανετε")

(Αμεσως εσυ πονηρουλα, εκει να παει το μυαλο σου!

Α και να πω ενα "Μπραβο" στα πολυ ωραια post του e_stekoumenos πανω στο θεμα, με τα οποια συμφωνω σχεδον απολυτα ( Exposed_Bone και εγω θα ελεγα οτι ειναι σχεδον αδυνατο για ενα -αρσενικο- ατομο στην προεφηβικη/εφηβικη ηλικια να μην αυνανιζεται. Οπως και να το κανεις οι ορμονες, και γιατι οχι και το συγχρονο κοινωνικο του περιβαλλον, εκει τον ωθουν)
Το σχεδον παει στο οτι στο πρωτο του μηνυμα αφηνει να εννοηθει οτι ο οργασμος μιας γυναικας εξαρταται σχεδον αποκλειστικα απο το αν γνωριζει το σωμα της/αυνανιζεται ή οχι. Αν και συμφωνω οτι κατ' αυτον τον τροπο αυξανεται με βεβαιοτητα η ηδονη και των δυο, θα ελεγα οτι γνωριζω και γυναικα που ενω αυνανιζεται δεν ερχεται σε οργασμο, και γυναικα που ενω δεν αυνανιζεται ερχεται πολυ ευκολα σε κορυφωση...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό που εννούσα ήταν ότι μπορεί να ξεκινήσει και απο μικρότερη ηλικία,επίσης ναι και εγω πιστευώ ότι ειναι αδύνατον ένα αρσενικό άτομο στην εφηβική ηλικία να μην αυνανίζεταιΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:( Exposed_Bone και εγω θα ελεγα οτι ειναι σχεδον αδυνατο για ενα -αρσενικο- ατομο στην προεφηβικη/εφηβικη ηλικια να μην αυνανιζεται. Οπως και να το κανεις οι ορμονες, και γιατι οχι και το συγχρονο κοινωνικο του περιβαλλον, εκει τον ωθουν)

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ: Το "

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τώρα συμφωνώ απόλυταΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Δεν εχεις αδικο. Εχουν αναφερθει πολλες περιπτωσεις μικρων παιδιων (ακομα και απο την ηλικια των 4-5 χρονων) που φαινεται να αντλουν ηδονη απο το να τριβουν τα γεννητικα τους οργανα. Οπως επισης, φυσικα, σε διαφορετικη στιγμη ο καθενας μας αρχιζει να εχει την σεξουαλικη του αφυπνιση. Απλα, συνηθως αυτο συμβαινει στα αγορια γυρω στα 13-14.![]()

δεν θυμάμαι για ποίον λόγο το έβαλα ίσως να μπήκε κατα λάθοςΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Υ.Γ: Το "" στο τελος του μηνυματος σου δεν το καταλαβα. Που πηγαινε;
![]()
![]()

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:δεν θυμάμαι για ποίον λόγο το έβαλα ίσως να μπήκε κατα λάθος![]()
lol!!!

Μιας και βλεπω οτι λιγοι απαντουν στο θεμα (...και ακομα πιο λιγες) αποφασισα να προσθεσω και μια - κρυφη προφανως - δημοσκοπηση...

EDIT: Βεβαια επειδη ειμαι ντιπ για ντιπ χαζος δεν εβαλα επιλογη "Αυνανιζομαι 5 φορες/εβδομαδα"...

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καλή σκέψή αντέ να δούμε τώρα πως θα πάει το θέμαΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Μιας και βλεπω οτι λιγοι απαντουν στο θεμα (...και ακομα πιο λιγες) αποφασισα να προσθεσω και μια - κρυφη προφανως - δημοσκοπηση...Ελπισω τουλαχιστον αυτο να μην το ντρεπεστε!
![]()
![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό ... εμένα πάντα μετά την εκσπερμάτωση ακολουθεί η ούρηση είτε το θέλω είτε όχι [δλδ πάντα μου έρχετε μετα απο λίγα λεπτά]... είναι φυσιολογικό???Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Και πάρα μα πάρα πολύ σημαντικό για να συνεχίσω τις συμβουλές είναι μετά την εκπσπερμάτωση να ακολουθεί ούρηση.
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό ... εμένα πάντα μετά την εκσπερμάτωση ακολουθεί η ούρηση είτε το θέλω είτε όχι [δλδ πάντα μου έρχετε μετα απο λίγα λεπτά]... είναι φυσιολογικό???
Κάτω απ την ουροδόχο κύστη...βρίσκεται ο προστάτης που περιβάλλει σαν κασκόλ το αρχικό τμήμα της ουρήθρας.Κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας του σπέρματος (για εκσπερμάτωση)...λειτουργικά εμπλέκεται και ο προστάτης που διογκώνεται...πιέζοντας έτσι ουρήθρα και κύστη.Αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει στην αίσθηση της ανάγκης για ούρηση (αν και είναι εξωτερική πίεση).Είναι κάτι αρκετά φυσιολογικό....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι λίγο άσχετο αλλά συγχαρητήρια για τα ωραία ποστ που κάνεις στα περισσότερα θέματα!!Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Κάτω απ την ουροδόχο κύστη...βρίσκεται ο προστάτης που περιβάλλει σαν κασκόλ το αρχικό τμήμα της ουρήθρας.Κατα τη διάρκεια της προετοιμασίας του σπέρματος (για εκσπερμάτωση)...λειτουργικά εμπλέκεται και ο προστάτης που διογκώνεται...πιέζοντας έτσι ουρήθρα και κύστη.Αυτή η πίεση μπορεί να οδηγήσει στην αίσθηση της ανάγκης για ούρηση (αν και είναι εξωτερική πίεση).Είναι κάτι αρκετά φυσιολογικό....

Και σοβαρά είναι, και γνώσεις φανερώνουν, και είναι ουσιαστικά και όχι τα λεγόμενα "πατατοποστς". Απο την αρχή ήθελα να στο πω αλλά δεν έβρισκα ευχκαιρια (ενώ τώρα και καλά βρήκα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το αρκετά στην παραπάνω πρόταση κρύβει κάτι;Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Είναι κάτι αρκετά φυσιολογικό....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας νομίζω...
Ακόμα και την ανώνυμη ψήφο ντρέπονται!
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Είναι λίγο άσχετο αλλά συγχαρητήρια για τα ωραία ποστ που κάνεις στα περισσότερα θέματα!!(δεν το λέω ειρωνικα!)
Και σοβαρά είναι, και γνώσεις φανερώνουν, και είναι ουσιαστικά και όχι τα λεγόμενα "πατατοποστς". Απο την αρχή ήθελα να στο πω αλλά δεν έβρισκα ευχκαιρια (ενώ τώρα και καλά βρήκα). Μόνο τόσα αποσιωπητικά να μην έβαζες!
Αλλά ουδείς τέλειος!
Ευχαριστώ...άλλα άν εγώ αξ'ιζω μια φορά τα καλά λόγια εσείς που φτιάξατε το φορουμ και βάζετε τόσο ενδιαφέροντα (και τολμηρά θέματα) αξίζετε πολλά περισσότερα συγχαρητήρια.Όσο για τα αποσιωπητικά ναι είναι κουσούρι μου και μπαίνουν εκεί που αν μιλούσα θα έκανα μικρές παύσεις για να μην μπουκώνω με πληροφορίες τον άλλον....

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Όχι δεν κρύβει τίποταΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το αρκετά στην παραπάνω πρόταση κρύβει κάτι;![]()
e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως μέχρι στιγμής ψήφισαν 9 άνδρες και μόνο 1 γυναίκα...
Χαρακτηριστικό της ελληνικής κοινωνίας νομίζω...
Ακόμα και την ανώνυμη ψήφο ντρέπονται!
Η αναφορά στη συχνότητα μάλλον δεν έχει και τόσο σημασία μιας και αυτή επιρεάζεται απ την ηλικία,το αν υπάρχει σεξουαλικός σύντροφος αλλά και την ψυχολογία του ατόμου.Το είμαι άντρας και αυνανίζομαι ή όχι (και το αντίστοιχο για γυναίκα) ίσως έφτανε.Πάντως.....δε νομίζω οτι οι περισσότεροι μπορούν να φανταστούν μια γυναίκα που δεν αυνανίζεται...ως μια γυναίκα με απίστευτους οργασμούς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.