Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αλλο με το "κατω των 25", νομιζω το εχω ξανααναφερει, μου φαινεται παραξενο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά, ειδικά οι παρθένες νοπμίζουν οτι γίνεται διαφορετικά, δοκιμάζουν, δεν τους αρέσει και εγκαταλείπουν την προσπάθειαΑρχική Δημοσίευση από Insomniac:Ε οχι και να πιεζω καποια φιλη μου για να μου πει κατι που ηδη ξερω και που ως φιλη μου θα επρεπε να μην εχει προβλημα να μου πει απο μονη της... Στο κατω κατω αν δεν θελει να το μοιραστει μαζι μου, αυτη χανει!![]()
Το αλλο με το "κατω των 25", νομιζω το εχω ξανααναφερει, μου φαινεται παραξενο...Συγγνωμη, δηλαδη, μια κοπελα στα 18-19 που εχει..."ορεξεις" δεν παει ποτε το χερι της εκει;!
Και αντε να μην το εχει ανακαλυψει η ιδια ή να μην το συζητα με τις φιλες της. Δεν εχει διαβασει κανενα περιοδικο που να λεει ποσο καλο (=ηδονη) ειναι;

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Το αλλο με το "κατω των 25", νομιζω το εχω ξανααναφερει, μου φαινεται παραξενο...Συγγνωμη, δηλαδη, μια κοπελα στα 18-19 που εχει..."ορεξεις" δεν παει ποτε το χερι της εκει;!
Και αντε να μην το εχει ανακαλυψει η ιδια ή να μην το συζητα με τις φιλες της. Δεν εχει διαβασει κανενα περιοδικο που να λεει ποσο καλο (=ηδονη) ειναι;
Πιστεύεται δλδ ότι κάποια που δεν το ξέρει μέχρι τα 25 τις θα έχει σύντροφο ή τέτοια περιοδικά ;Ή έστω κάποιος σύντροφος δεν έδωσε ποτέ ένα χέρι βοηθείας;![]()

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πιστεύεται δλδ ότι κάποια που δεν το ξέρει μέχρι τα 25 τις θα έχει σύντροφο ή τέτοια περιοδικά ;![]()
Καποια που δεν το ξερει μεχρι τα 25 της οχι συνρτροφο δεν θα εχει, πιθανοτατα δεν θα ζει σε αυτον τον πλανητη!

Καποια που δεν θα το εχει δοκιμασει, ναι πιστευω πως ανετα μπορει να εχει και συντροφο και να διαβαζει τετοια περιοδικα...
Γιατι οχι;

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Απλά, ειδικά οι παρθένες νοπμίζουν οτι γίνεται διαφορετικά, δοκιμάζουν, δεν τους αρέσει και εγκαταλείπουν την προσπάθεια![]()
Συγγνωμη βρε Michelle, αλλα και σε εμας δεν μας δειχνει κανεις πως να το κανουμε! Το αρχιζουμε και αν δουμε πως κατι δεν μας ικανοποιει, αλλαζουμε τεχνικη! Αυτο δεν περναει απο το μυαλο τους;! Απλα κανουν αυτο που εχουν δει;! Ασε που και λιγο να παει το χερι σου στην ευαισθητη περιοχη (=κλειτοριδα) δεν νομιζω να ξαναφυγει!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ε όσο να πεις βρε insomniac για εσάς είναι πολυ πιο εύκολο! Πως να κάνετε λάθος εσείς δλδ?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χμμ όπως είπε η michelle ίσως να ξέρει τι περίπου είναι αλλά όταν το δοκίμασε , να το δοκίμασε λάθος και να τα παράτησε...Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Καποια που δεν το ξερει μεχρι τα 25 της οχι συνρτροφο δεν θα εχει, πιθανοτατα δεν θα ζει σε αυτον τον πλανητη!Πως θα γινει να μην το εχει ακουσει;
Καποια που δεν θα το εχει δοκιμασει, ναι πιστευω πως ανετα μπορει να εχει και συντροφο και να διαβαζει τετοια περιοδικα...
Γιατι οχι;![]()
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ε όσο να πεις βρε insomniac για εσάς είναι πολυ πιο εύκολο! Πως να κάνετε λάθος εσείς δλδ?![]()
καλά, μην το λες

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

δλδ τι λάθος να κάνει κάποιος, το πολύ πολύ να ασχολείται με λάθος μέροςΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:καλά, μην το λες.

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ε όσο να πεις βρε insomniac για εσάς είναι πολυ πιο εύκολο! Πως να κάνετε λάθος εσείς δλδ?![]()
Γιατι, δεν εχεις ακουσει αντρα να παραπονιεται οτι η κοπελα του δεν του το κανει αυτο σωστα;

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ναι να το έχει δοκιμάσει εννοούσα. Εδώ έχω ακούσει ακόμα και άποψη κοπέλας ότι είναι αντίθετη σε αυτό γιατι θέλει μόνο απο το σύντροφο της να παίρνει ευχαριστήση ή μια άλλη οτι δεν πιστευει οτι θα της προσφέρει τίποτα!![]()
Καλα, αν το δικαιολογει ηθικα και με επιχειρηματα, εγω δεν θα διαφωνησω!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

"ειμαι σιγουρη οτι θα το ευχαριστιεμαι μονο με το συντροφο μου, οτι σιγα το πραγμα, αν μου ρθει ορεξη απλα θα προσπαθησω να το ξεχασω"
"εγω το σιχαινομαι να το ακουμπαω μονη μου"

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

weak and powerless
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πάντως η αλήθεια είναι οτι μερικές δεν μπορώ να τις φανταστώ να το κάνουν με τίποτα!!![]()
Τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι...

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Mου την δίνουν οι ψεύτικες δικαιολογίες ,εγώ θα προτιμούσα να ακούγα το σιχαίνομαι παρά το πρώτο. Όχι το ότι το σιχαίνομαι είναι καλλίτερο , δλδ αφού σιχαίνεσαι γιατί να μην σιχαίνομαι εγώ;![]()
Σωστοτατος!!!! (και ισχυει και για αλλα αναλογα θεματα)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Και εμείς τι είμαστε αυτός που θα τους αναστήσει τα ψόφια γατίαΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:ε καλά, για ψόφια γατάκια μιλάμε, λογικό είναι να σιχαίνονται να το ακουμπάνε
.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι παραμένουν οι κλειδαριές τους μάλλον ανύπαρκτες και ψάχνουν συνεχώς για αντικλείδια....
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι και τόσο στανταρ...Αρχική Δημοσίευση από e_stekoumenos:Νομίζω....οτι θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο οτι κάποιος που έχει ξεπεράσει το 12-13ο έτος της ηλικίας του αυνανίζεται..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.