Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πiστεύω πως ναι.Το έχω διαβάσει σε διάφορα περιοδικα,σαιτ,βιβλία.Ε κοιταξτε το τι συμβαινει σε μενα δεν μπορει να θεωρηθει ως τι συμβαινει γενικα.Για παραδειγμα στις στατιστικες χρειαζεσαι και ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα ωστε να θεωρηθουν επιτυχημενες.Ετσι κι εδω.Γι'αυτο και ρωτησα.Η δικια μου γνωμη δεν ειναι αρκετη.Εχω πιστευω πως ισχυει.Αλλα ειναι οντως ετσι;
Το πρόβλημα συνήθως είναι ότι δεν είναι κ τόσο ευχαριστο να το κάνεις όταν έχεις περιοδο.Λερώνεις τον τόπο

Ασε που οι άντρες γενικά δεν την συμπαθούν την περίοδο καθόλου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε δεν εχουν και αδικο.Αηδια θα 'ταν.Γαμωτο γιατι να τα τραβαμε ολα εμεις οι γυναικες και οι αντρες αρχοντες ,μονιμως βγαζοντας την καθαρη;![]()
Καθαρη κυριολεκτικα :D
Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Καθαρη κυριολεκτικα :D
Βασικα ειναι πιο ωραιο το σεξ στην περιοδο γιατι ειναι πιο ευαισθητη η περιοχη αλλα δεν ειναι αναγκη να το κανεις οταν θα λερωσεις πολυ, προς το τελος της περιοδου που δεν βγαινει πολυ αιμα ειναι το ιδανικο ή αναλογα τον κύκλο της καθεμίας βεβαια.
So ka.Omoshiroi.Θα το 'χω στα υποψη σε 2-3 χρονια.

-----------------------------------------
Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω....![]()
Εμ και εσυ βλεπεις αυνανισμος και πας και τρως;You asked for it.

εχω ενα φοβερο
τροπο για να εξακριβωσετε αν καποιος «κανει χειροτεχνιες».παρτε το πιο σοβαρο υφος σας και πειτε του οτι οποιος τν παιζει πολυ βγαζει τριχες στα χερια.το 90% θα κοιταξει αμεσως τα χερια του
χαχαχα καλο!
ναι...εγώ για παράδειγμα έχω παρατηρίσει ότι μου συμβαίνει αυτό κυρίως τις πρώτες μέρες..Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου;
χαχαχα καλά μωρέ κι εσύ κάθεσαι και τρως ενώ διαβάζεις τέτοιο θέμα??Δεν ξαναμπαίνω σε αυτό το topic ενώ τρώω....![]()

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα ρε παιδια αμα ηταν ετσι τα πραγματα δηλαδη με καθε μαλακια που τραβαγαμε θα ειχαμε γεμισει ολοι σπυρια μαυρους κυκλους και θα ημασταν ολοι στραβοι!!!
Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα...
Ρε για το όνομα του Θεού, η παραπληροφόρηση η ίδια.
nPb
Επιφανές μέλος

Μόνο ρυτίδες δεν έχεις αναφέρει ακόμα...
εδώ και για φαλάκρα είχα ακούσει μικλός...

ότι το μέγεθος του αυνανισμού είναι ανάλογος του μεγέθους της φαλάκρας (μπιφτέκι small, μπιφτέκι σχάρας απλωμένο,..κτλ)...

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω παλι εχω την εξης απορια.Ισχυει οτι αυξανεται η σεξουαλικη επιθυμια της γυναικας κατα τη διαρκεια της περιοδου;
Yesh.
Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα.
Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense.

nPb
Επιφανές μέλος

Yesh.
Εγω το εχω φιλοσοφησει κι ολας. Αν προσεξεις κατα την περιοδο συνηθως αυξανεται η επιθυμια για σοκολατα και γενικα γλυκα.
Ειναι γνωστο οτι η σοκολατα ειναι υποκαταστατο του σεξ. Οποτε makes sense.![]()
δηλ., όσοι τρώνε σοκολάτες ή έχουν λατρεία στην σοκολάτα (πιστοί της σοκολάτας) έχουν στερητικό σύνδρομο από σεξ;

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi:
nPb
Επιφανές μέλος

Εγω σου λεω πως εξηγειται και ρανιοεπιστημονικα η αυξηση της επιθυμιας για σοκολατα κατα τη διαρκεια της περιοδου. :xixi:
την ρανιοθεωρία σου, να την ρανιοπροτείνεις στον Εθνικό Σεξολόγο Θ.Ασκητή!

giorgakisss
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά.
Α σωστο κι αυτο. Δεν το ειχα σκεφτει ποτε.
Yπάρχει περίπτωση να είναι επιβλαβής ο αυνανισμός για τη σωματική ή ψυχική υγεία ;
Οχι.
Ισα ισα.

Ίσως πέρα από θέμα ορμονών, να είναι και ψυχολογικό λίγο. Επειδή ακριβώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι όσο έχεις περίοδο για να ικανοποιήσεις τις όποιες ανάγκες (όχι τόσο άνετα τέλος πάντων), αυτές διογκώνονται στο μυαλό σου. Αρνοψυχολογική εικασία καθαρά.
Ειναι και αυτο μια ιδεα.Λογικο.Ανετα μπορει να συμβαινει κι αυτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 362 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ryer
- georgosbpefkh
- John2025
- giorgos5002
- teoaenaos
- bilakooc
- Andante
- alexis.patrinos
- naturale
- angela_k
- hana.rotki
- Ωρορα
- Paragontas7000
- Scandal
- touvlo
- Luludaki
- paolo1
- iew
- jj!
- Wonderkid
- epote
- American Economist
- Fernando_A
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- rafaela11
- Joji
- giannhs2001
- Alessandra Eliza
- Kely1234567
- Scarface21
- kagkoyros
- Re_Alexis
- gmoutzour
- DimitraA.
- Hased Babis
- synopsis
- marww
- aggorf
- AggelikiGr
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- roundi1985
- iiTzArismaltor_
- Memetchi
- Georgepap_21
- estrela
- Sherlockina
- Nikoleta05
- User2350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Libertus
- Helen06
- Abiogenesis
- ArisKladis999
- Viktor1a
- lepipini
- Koninakon
- gepapad
- Theophilus
- oups
- Ilma
- Sevasti
- GiorgosAsi
- mpapa
- spring day
- Circe
- Melina.
- Μαυρίκιος
- johnietraf
- ggl
- plus i bo?
- fourkaki
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- _pathfinder_
- SakisRM
- Antonius
- Manuela98
- malenaaa
- grtt
- Pen_addict
- kn9919
- kalhkardia
- alexd99
- louminis
- SlimShady
- thenutritionist
- Aria88
- Unboxholics
- tourourou3
- Nnn
- Kippo
- Annou1
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Πύρος
- qwertyuiop
- nikodimos89
- panosveki
- Konstantinos4
- imyrcarn
- Nikkkpat
- _Aggelos123
- ΘανάσοςG4
- Spyro
- Necropolis
- TonyMontanaEse
- Georgekk
- constansn
- neurogirl
- BioChemical
- globglogabgalab
- GiwrgosLxs
- Dimitris9
- anastasis06
- No name
- iminspain
- azula
- Athens2002
- physicscrazy
- clevercat
- tsiobieman
- igeorgeoikonomo
- roud
- ag97
- NEKTARIOS11
- aekaras 21
- marakiloveee
- pacheiko
- ale
- T C
- Zoigian
- johnsala
- Mary Jane
- Κλημεντίνη
- penelopet
- Giii
- anastasia papa
- Alexecon1991
- MarcoReus
- Eri0611
- Pharmacist01
- nucomer
- Greg1900
- vivus
- Theodora03
- korlef
- Panagiotis849
- minfaspringianafasme
- George_2099
- το κοριτσι του μαη
- Darkking
- Danaoula2020
- Χάβος
- den antexw allh apotyxia
- Πα.Κ
- Intruder1
- Nick0007
- Mukumbura
- Satan Claus
- Superhuman
- Konstantinos_m
- uni77
- Stroka
- Ggpg
- Φινεύς
- Idontknoww
- niknik2002
- Meow
- Dimitris2001
- JohnGreek
- Μί–Κά-Ἔλ
- Thanos_D
- cortomaltese
- Stelios725
- S¡mos
- SweetGirl
- Dr. Gl. Luminous
- suaimhneas
- Ν.Χ.
- Έμμα
- nicole1982
- γιω99
- Griff
- Nefiki
- stefan
- aekarare
- mitsakos
- Panos blg
- eri548
- kiyoshi
- Tina02
- Trolling Stones
- PanosBat
- the purge
- panagiotis econ
- Arvacon
- hirasawayui
- Μάρκος Βασίλης
- Ryuzaki
- St11
- harisk18
- jul25
- Unseen skygge
- panagiotis23
- Nefeloula
- KingOfPop
- TommyMak
- civilian
- nick 3484
- gwgw_5
- Kostakis45
- Intravenous_drug
- valantis21
- Ανδρεας 1970
- fockos
- Viedo
- future.nurse.29
- Arianara S3
- iManosX13
- Johnny15
- Ststst02
- cel123
- victor 21
- tymvorixos
- mikadimple
- george777
- Nia Skg
- Αλκης Κ.
- Slytherin
- MIkeTr123
- Johanna Mark
- Anonym0s
- PanosCh002
- Eva
- Jocaste
- jimis2001
- Yiorgosk
- GeoCommand
- Tommy_civil
- desna
- NightOwl
- Rene2004
- Scott
- Serotonin
- KaterinaL
- ioannaion
- tasost
- fearless
- Μαρία234
- ROSSONERO
- luisnazariodelima
- tslef8
- notis_19
- geo1230
- panagiotis G
- Vasilis25
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.