Αχαχαχαχα!

Το ξέρω κι εγώ αυτό το κόλπο με τα φρύδια, χουχου!
Θενκς Κουεδίνιμ

Θα κάνω πρόβες το βράδυ σπιτι στον καθρέφτη, αύριο και μεθαύριο έχω πολύ σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού!
καλη επιτυχια καγιρι...κανε προβες οπως ειπαν τα κοριτσια και θα τα πας μια χαρα
και για να ειμαι οντοπικ να πω κι εγω τις δικες μου φοβιες

βασικα σε θεματα σχεσεις φιλιες κλπ πιστευω οτι εχω μεγαλη αυτοπεποιθηση.
δλδ δεν θυμαμαι τον εαυτο μου να μου φερεται σκαρτα ενας αντρας κι εγω να τρεχω απο πισω του σαν το σκυλακι και να μυξοκλαιω λεγοντας: μα εγω τον αγαπαωωωωωω ....κλαψ...
ποτε δεν το εκανα αυτο ξανα εκτος την πρωτη μου σχεση που εκει ηταν πρωτη φορα εκανα λαθη και μαλακιες εμαθα και τελος. αυτο ηταν!!!
απο τοτε..εμαθα να λειτουργω με το μυαλο κι οχι με την καρδια ...η καρδια κατα 99% κανει λαθος σε αισθηματικα προβληματα.
παντα εκρινα με τη λογικη αν η κατασταση αυτη ειναι σωστη και αν μου αξιζει να την υπομενω η οχι.
αν εκρινα με βαση τη λογικη οτι δεν μου φερεται σωστα...απο κει πανε κι οι αλλοι. νταξ τις πρωτες μερες χαλιομουν... αλλα οι καταστασεις δεν αλλαζουν. δεν υπαρχει λογος να μενεις σε μια σχεση και να υπομενεις τα ψυχολογικα του αλλουνου.
ελεος δλδ....

ποτε μην τρεχετε πισω απο εναν αντρα και απο ενα λεωφορειο...παντα υπαρχει το επομενο

στο θεμα αυτο καλα τα παμε... οταν εχω να αντιμετωπισω κπ ανωτερο μου ομως στη δουλεια....εκει χεζομαι... και δικιο να εχω νομιζω οτι θα βγω εκτος εαυτου και θα βγω με αδικο στο τελος και ετσι δεν τολμαω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι του. κολωνω πως το λενε;

το χω συζητησει και με ψυχολογο το συγκεκριμενο...πως γινεται σε ενα θεμα να ειμαι δυναμικη και σε ενα αλλο να πιανω πατο.

και μου ειπε οτι εχω περισσοτερη ανεση με τους οικειους μου εκει μπορω και τα χωνω πιο ευκολα απ οτι αν ειναι απο αγνωστο περιβαλλον ο αλλος

νταξ τα τελευταια χρονια εχω κανει μεγαλη προοδο... προσπαθω συνεχως για να το εξαλειψω αυτο στο θεμα "αγνωστοι"
και επισης ενω ειχα πολυ αυτοπεποιθηση με την εμφανιση μου πριν πρηστω απο την κορτιζονη γιατι ειχα ενα πολυ τελειο σωμα που θα το ζηλευε η καθε γυναικα

ξαφνικα εγινα μια αλλη.... εντελως μια αλλη ομως. οσοι με γνωρισαν τωρα και ειδαν φωτος μου πριν δεν πιστευαν οτι ειμαι εγω

στην αρχη μου εριξε την αυτοπεποιθηση στον αδη η ολη αλλαγη...μετα αρχισα να συνηθιζω τον νεο μου εαυτο...δεν με πειραζει πια... ελπιζω καποτε να επανελθω

αυτα απο μενα...