"Α, εγώ δεν μπορώ να κάνω σεξ με προφυλακτικό"

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
έχεις ένα δίκιο βρε φιλενάδα.... αλλά έλα ντε, που η φύση μας έκανε εμάς τις γυναίκες, αυτές που θα υποστούμε τις συνέπειες ενός λάθους!
Η φύση μπορεί αλλα ευτυχώς έχουμε την επιστήμη ιατρική ώστε να μην είμαστε ανεύθυνα οντα !
Ναι, έτσι ήταν, όσο ήμουν σε εμμηνορυσιακή ηλικία. Βέβαια, πολύ δεν πίνω έτσι κι αλλοιώς. Ένα ποτηράκι έπινα και πίνω, μια στις τόσες...... Επίσης το πιστεύω, πως αν πιεις πολύ, δε φχαριστιέσαι απόλυτα το σεξ. Ασφαλώς ούτε άλλες ναρκωτικές ουσίες παίρνω. Δε νομίζω, πως μερικοί βασικοί κανόνες στη ζωή σου, σου κάνουν το σεξ, <<ψυχομετρική συνέντευξη>>.
Πίνω ένα ποτό δεν σημαίνει για όλους χανω την αίσθηση .
Έπειτα δεν χρειάζονται όλοι ενα ποτό για να απολαύσουν τον έρωτα .
Σε ανθρώπους όμως που υποσυνείδητα τα κατάλοιπα παλιών πεποιθησεων δρουν ,ναι ένα ποτάκι σε χαλαρώνει σε βαθμό που πέφτουν οι οποιοσδήποτε αντιστάσεις οι οποίες ευθύνονται και για την απόλαυση της καυλας
Πάντως ένας άντρας, που εξ αρχής δε δέχεται να βάλει προφυλακτικό, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ως εραστής! Βασικά εγώ το βρίσκω ανεύθυνο τελείως. Ασφαλώς και κάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της, θα τον αρνηθεί, εννοείται!
Εγώ με τέτοιον άντρα και ο τελευταίος του πλανήτη να ήταν, ούτε φιλί δε θα έδινα. Κάλιο μόνη και ζωντανή, παρά με <<παρέα>> και άρρωστη ή νεκρή...
Εδώ να διαχωρίσω τη θέση μου .
Όταν μιλάω για σεξ ερωτα μιλάω ΜΕ συναίσθημα.
Το οτιδήποτε άλλο για εμένα δεν περιέχεται σε αυτές τις λέξεις.

Αλλιώς μιλάω για ξεπετες.
Τώρα αν κάποια επιλέγει τέτοιο μοτίβο σαφέστατα και μιλάμε για προφύλαξη και σαφέστατα δεν μιλάμε για ουσία είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα!

Άποψη μου και όχι νόμος :)

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Ξέρεις υπάρχει και κάτι που λέγετε καυλα ...
Αν η γυναικα εκείνη την στιγμή είναι αλλού, χαμπάρι δεν παίρνει πότε το βγάζει :redface:
οση καυλα και να εχεις, καταλαβαινεις την διαφορα με προφυλακτικο και χωρις...
δεν θα πιστεψω γυναικα αν μου πει οτι ειναι η ιδια αισθηση :P

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Όταν μιλάω για σεξ ερωτα μιλάω ΜΕ συναίσθημα.
θα μπορούσες να ερωτευτείς έναν άντρα, που σου ξεκαθάριζε, ότι δε βάζει επ ουδενί προφυλακτικό; Εγώ όχι. Και αν μου άρεσε, θα πατιόταν αυτόματα ένα κόκκινο Χ και θα περνούσε στον κάδο απορρημάτων ως εραστής.
Βέβαια καταλαβαίνω πως το λες απ την ανάποδη, δηλ : <είτε δεχόταν είτε όχι προφυλακτικό δε θα έκανα σεξ μαζί του, αν δεν είχα συναίσθημα>.
Εντάξει το μισό κομμάτι, δηλ : με συναίσθημα και με προφυλακτικό, μας βρίσκει σύμφωνες. Το κομμάτι με αίσθημα και χωρίς προφυλακτικό, το σκέφτεσαι καθόλου;
Καταλαβαίνω, πως το χωρίς αίσθημα από εσένα απορρίπτεται και είναι σεβαστό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

δηλ ποιο είναι καλύτερο;
Ωραία, καταλαβαίνεις, αν ο άλλος φορά ή δε φορά, αλλά δεν θα έλεγα πως κάποιο απ τα δυο είναι καλύτερο. Καθένα έχει τη γλύκα του και ΜΕ νοιώθεις και ασφάλεια:P

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
δηλ ποιο είναι καλύτερο;
Ωραία, καταλαβαίνεις, αν ο άλλος φορά ή δε φορά, αλλά δεν θα έλεγα πως κάποιο απ τα δυο είναι καλύτερο. Καθένα έχει τη γλύκα του και ΜΕ νοιώθεις και ασφάλεια:P
ε κοιταξε...χωρις προφυλακτικο ειναι σαφως καλυτερο διοτι το αισθανεσαι οπως ειναι.
με προφυλακτικο νιωθεις οτι υπαρχει κατι "πλαστικο" αναμεσα.

σαφως πρεπει ο ανδρας να φοραει προφυλακτικο για να υπαρχει μια ασφαλεια και φυσικα να μην κολλησει ο ενας τον αλλο ΣΜΝ αλλα και το προφυλακτικο δεν σε προστατευει 100%...ειδικα στα κονδυλωματα, κολλας και με προφυλακτικο αν υπαρχει ενεργο κονδυλωμα.

ετσι και αλλιως το 80-90% των ανθρωπων θα ερθουν σε επαφη με ενα ατομο που εχει κονδυλωμα και ο αλλος δεν το ξερει ή δεν του το εχει πει και ενα 10-20% εχει σιγουρα. (μου τα εχει πει γυναικολογος)

χωρις προφυλακτικο να κανεις με καποιον που τον εμπιστευεσαι αρκετα και εχεις δει εξετασεις για ΣΜΝ που εμφανιζονται επιτοπου. πχ κονδυλωματα και AIDS, μπορεις να εχεις, να εχεις αρνητικες εξετασεις και να εμφανιστουν αρκετα χρονια μετα.
γενικα το χωρις προφυλακτικο ειναι ρισκο...ή το παιρνεις ή οχι.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Ε ναι οτι θα είμαι εγώ πεντακάθαρη, κάθε εξάμηνο εξετάσεις, προσεκτική ως το κόκκαλο για να ρθει ο κάθε βρωμιάρης να μου πει εγώ δεν βάζω ποτέ προφυλακτικό;
Ρε αντε δίνε του απο δώ να πούμε, πετύχαμε το χρυσό πουλί εδώ πέρα
δρόμο

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Γιατί η καυλα έρχεται μόνο με την διείσδυση ανδρικού μορίου;

Καλά εδώ μερικοί πιστεύουν τον προσποιητό οργασμό μιας γυναίκας και εσύ μιλάς για κάτι το οποίο απ ότι αντιλαμβάνομαι δεν γνωρίζεις πόσες εναλλακτικές έχει:bleh:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Καλά εδώ μερικοί πιστεύουν τον προσποιητό οργασμό μιας γυναίκας και εσύ μιλάς για κάτι το οποίο απ ότι αντιλαμβάνομαι δεν γνωρίζεις πόσες εναλλακτικές έχει:bleh:
Για πες μας γκουρού του έρωτα εσύ να δούμε χαρά στα σκέλια μας επιτέλους αμήν αμήν

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Γιατί η καυλα έρχεται μόνο με την διείσδυση ανδρικού μορίου;

για διεισδυση δεν μιλαμε τοση ωρα?? :lol:

adams33

Δραστήριο μέλος

θα μπορούσες να ερωτευτείς έναν άντρα, που σου ξεκαθάριζε, ότι δε βάζει επ ουδενί προφυλακτικό; Εγώ όχι. Και αν μου άρεσε, θα πατιόταν αυτόματα ένα κόκκινο Χ και θα περνούσε στον κάδο απορρημάτων ως εραστής.
Βέβαια καταλαβαίνω πως το λες απ την ανάποδη, δηλ : <είτε δεχόταν είτε όχι προφυλακτικό δε θα έκανα σεξ μαζί του, αν δεν είχα συναίσθημα>.
Εντάξει το μισό κομμάτι, δηλ : με συναίσθημα και με προφυλακτικό, μας βρίσκει σύμφωνες. Το κομμάτι με αίσθημα και χωρίς προφυλακτικό, το σκέφτεσαι καθόλου;
Καταλαβαίνω, πως το χωρίς αίσθημα από εσένα απορρίπτεται και είναι σεβαστό.
Λίγο μπερδεύτηκα τώρα...
Μιλάς για γεγονός να ειμαι σε μόνιμη σχέση και να γίνεται χρήση προφυλακτικου;

Αν ναι εγώ θα ρωτήσω υπάρχει μόνιμη σχέση που η χρήση αυτού γίνεται για προστασία σεξουαλικων νοσημάτων;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Ε ναι οτι θα είμαι εγώ πεντακάθαρη, κάθε εξάμηνο εξετάσεις, προσεκτική ως το κόκκαλο για να ρθει ο κάθε βρωμιάρης να μου πει εγώ δεν βάζω ποτέ προφυλακτικό;
Ρε αντε δίνε του απο δώ να πούμε, πετύχαμε το χρυσό πουλί εδώ πέρα
δρόμο

Χαχαχα πετυχες το κελεπουρι!!! Την χρυση πτσα έχει ο τυπος χαχαχα

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Λίγο μπερδεύτηκα τώρα...
Μιλάς για γεγονός να ειμαι σε μόνιμη σχέση και να γίνεται χρήση προφυλακτικου;

Αν ναι εγώ θα ρωτήσω υπάρχει μόνιμη σχέση που η χρήση αυτού γίνεται για προστασία σεξουαλικων νοσημάτων;
όχι. Εννοώ, αν είσαι ακόμη στη φάση γνωριμίας. Σου αρέσει πολύ, αλλά στο 3ο , 4ο ραντεβού σου αποκλείει το προφυλακτικό. Τι κάνεις; Προχωράς σε σχέση, ή όχι;

1739973600402.gif

adams33

Δραστήριο μέλος

όχι. Εννοώ, αν είσαι ακόμη στη φάση γνωριμίας. Σου αρέσει πολύ, αλλά στο 3ο , 4ο ραντεβού σου αποκλείει το προφυλακτικό. Τι κάνεις; Προχωράς σε σχέση, ή όχι;
Δεν θα ειναι αυτός ο λόγος που θα με κάνει να πω δεν θέλω να κάνω σχέση.
Θα συντρέχουν κι άλλα γεγονότα στο δίπολο σκέψης, μένω ή φεύγω ...

Τώρα για αρχή αν δεν σέβεται το γεγονός ότι θα μπει προφυλακτικό πιστεύεις ότι θα κάτσει αυτός;

Είναι ακραίο για εμένα το σενάριο αυτό γιατί το δίπολο σκέψης θα υπάρχει και αλλού και αυτό είναι που θα σε κάνει να μην θες σχέση με ένα τέτοιο άνδρα..

Άνδρας και γυναίκα φυσικά που ξεκινά ΕΓΩ ξέρω καλύτερα και ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ η ότι πω ΕΓΩ αντιλαμβανεσαι ότι το να μην βάλει προφυλακτικό δεν θα χρειαστεί να το συζητήσεις καν.Θα έχεις φύγει ήδη .

Το απόλυτο από μόνο του είναι ελαττωματικό :)

Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.450 μηνύματα.

View attachment 145285
Οχι, αν είναι ανάγκη σου να νιώθεις ασφαλής ( τουλάχιστον στη φάση την αρχική που δεν ξέρεις τις προθέσεις του,δεν έχει προχωρήσει η γνωριμία ) ,δε γίνεται σεβαστή. Στην πορεία και αν η σχέση είναι μονογαμική μιλάμε από άλλη βάση.

touvlo

Διάσημο μέλος

Δεν θα ειναι αυτός ο λόγος που θα με κάνει να πω δεν θέλω να κάνω σχέση.
Θα συντρέχουν κι άλλα γεγονότα στο δίπολο σκέψης, μένω ή φεύγω ...

Τώρα για αρχή αν δεν σέβεται το γεγονός ότι θα μπει προφυλακτικό πιστεύεις ότι θα κάτσει αυτός;

Είναι ακραίο για εμένα το σενάριο αυτό γιατί το δίπολο σκέψης θα υπάρχει και αλλού και αυτό είναι που θα σε κάνει να μην θες σχέση με ένα τέτοιο άνδρα..

Άνδρας και γυναίκα φυσικά που ξεκινά ΕΓΩ ξέρω καλύτερα και ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ η ότι πω ΕΓΩ αντιλαμβανεσαι ότι το να μην βάλει προφυλακτικό δεν θα χρειαστεί να το συζητήσεις καν.Θα έχεις φύγει ήδη .

Το απόλυτο από μόνο του είναι ελαττωματικό :)
εδώ διαφωνώ.
Ασφαλώς και είναι λόγος να μην κάνεις σχέση, με κάποιον, που δε δέχεται να σε προφυλάξει και εφόσον το ζητάς. Εμ, η γυναίκα θα τρέχει μετά. Βασικά σε μια σχέση, καθένας θα πρέπει να εκφράζει τις επιθυμίες του, ασφαλώς λέγοντας <εγώ>. Δηλ άσχετα από άλλα γεγονότα, αυτό και μόνο είναι <ικανή συνθήκη> για όχι σχέση.
Αν δεν κάτσει ούτε αυτός, τότε μια χαρά, παίρνει ο καθένας το δρόμο του.

adams33

Δραστήριο μέλος

εδώ διαφωνώ.
Ασφαλώς και είναι λόγος να μην κάνεις σχέση, με κάποιον, που δε δέχεται να σε προφυλάξει και εφόσον το ζητάς. Εμ, η γυναίκα θα τρέχει μετά. Βασικά σε μια σχέση, καθένας θα πρέπει να εκφράζει τις επιθυμίες του, ασφαλώς λέγοντας <εγώ>. Δηλ άσχετα από άλλα γεγονότα, αυτό και μόνο είναι <ικανή συνθήκη> για όχι σχέση.
Αν δεν κάτσει ούτε αυτός, τότε μια χαρά, παίρνει ο καθένας το δρόμο του.
Μα πως θα κάνεις σεξ μαζί του και θα τα τραβάς!
Αυτό σου εξηγώ!

Αν κάποιος άνθρωπος ειναι απόλυτος σε αυτό το κομμάτι αυτό δεν πάει να πει οτι είσαι υποχρεωμένη να το δεχτείς!
Άλλωστε πάνω σε μια πολυ αρχική συζήτηση σου πει αυτός ένα, εγώ ΔΕΝ βάζω και εσύ του πεις και εγώ ΔΕΝ κάνω χωρίς ,πιστευεις θα υπάρχει δεύτερο ραντεβού ή συζήτηση ώστε να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τη σχέση μαζί του ;

Γι αυτο λοιπόν λεω ότι οταν ή γυναίκα τραβάει αυτά που λες εσυ δεν φταίει ο άλλος αλλά αποκλειστικά εκείνη !

touvlo

Διάσημο μέλος

Γι αυτο λοιπόν λεω ότι οταν ή γυναίκα τραβάει αυτά που λες εσυ δεν φταίει ο άλλος αλλά αποκλειστικά εκείνη
μέχρι την τελευταία φράση συμφωνούσα. Αυτό εδώ το τελευταίο γιατί το λες; Γιατί φταίει μια γυναίκα, που το απαιτεί;
Όταν λέω <<τραβάει>>, εννοώ, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ανεπιθύμητο μωρό, ή ανεπιθύμητη έκτρωση, δηλ πολλά επακόλουθα, μια αφύλακτης επαφής

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.607 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

μέχρι την τελευταία φράση συμφωνούσα. Αυτό εδώ το τελευταίο γιατί το λες; Γιατί φταίει μια γυναίκα, που το απαιτεί;
Όταν λέω <<τραβάει>>, εννοώ, ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ανεπιθύμητο μωρό, ή ανεπιθύμητη έκτρωση, δηλ πολλά επακόλουθα, μια αφύλακτης επαφής
Γιατί καρδουλα μου να μην λάβει αντισύλληψη η γυναικα ;
Που ζούμε; Στο 18λασπη που δεν ξέραμε;

Θα είχα κορίτσι και δεν θα φρόντιζα να μάθει γυναικείες μεθόδους αντισύλληψης;

Είσαι με ένα άνθρωπο όλα καλά, αλλά τον βλέπεις στο θέμα παιδιού είναι λίγο στη κόσμαρα του .
Θα αφήσεις ένα τέτοιο γεγονός στην επιπολαιοτητα του άλλου;

Ειδες τι ειπε ο Γιαννακης και ο καθε νεαρος εδω μεσα ;

Θα βαλω εγω τον εαυτο μου στη διαδικασια εκτρωσης που ξερουμε πολυ καλα τι σημαινει αυτο και πνευματικα και σωματικα για μια γυναικα για την καυλα του αλλου ;
Βρηκαμε τώρα έκτρωση και προσοχή μην πεταχτεί καμία ξερόλα (δεν το λέω για εσένα) και αρχίζει τις παπαριες περί δικαιωμάτων.

Μήπως να πάμε λίγο στο θέμα παιδεία και οικογένεια όσο αφορά κάτι τόσο σοβαρό που στις μέρες μας στο βωμό της έκτρωσης ακόμα και η κάθε άμυαλη υποκύπτει;

Χάπια
Γυναικείο προφυλακτικό
Χάπι επόμενης μέρα
Σπιράλ
Θες κι άλλα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια