amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

23-03-25

09:51
Πραγματικά ετσι πως τον παρουσίασες τι άντρας τι πλαστική κούκλα ένα και το αυτό
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

23-03-25

10:02
να σου πω μερικά .....μυστικά.
Θα αγοράσεις προφυλακτικά και θα τα έχεις κάπου κοντά σου. Όταν λοιπόν φτάσει η κατάλληλη ώρα, θα ανοίξεις ένα προσεκτικά και θα το τοποθετήσεις προσεκτικά, δίχως να έρθει σε επαφή με νύχια.Θα το ξετυλίξεις προσεχτικά με την τελευταία φάλαγγα των δακτύλων. Μπορείς να του κάνεις κάποιο χιούμορ, κάποιο χαδάκι... ξέρεις, να το βάλεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό. Ανήκει στην ασφάλεια του σεξ. Θα είστε τρεις επί της πράξης: εσύ, αυτός και το προφυλακτικό.
Κατά τη δική μου αίσθηση, δε χάνεις. Χάνεις ίσως από τα εξωτερικά, αλλά θα το βάλεις λίγο πριν το ...... κυρίως γεύμα. Στα εξωτερικά μπορείς να το παραλείψεις.
Μη φοβάσαι, από μόνο του δε γλυστράει, αν το βάλεις ολόκληρο, είναι σαν κάλτσα σφιχτή. Αν την ξετυλίξεις μέχρι το γόνατο, δεν φεύγει, ό,τι και να κάνεις.
Για το πώς σε νοιώθει ο σύντροφος, αυτό δεν είναι δικό σου θέμα. Ο σύντροφος θα σε νοιώθει ασφαλή. Τώρα, ειλικρινά, νομίζεις οι άντρες σκάνε και πολύ, για το <<.....,αν είσαι πολύ υγρή, κλπ>>, ειδικά στη φάση της μέγιστης λαγνείας;
Για την τρύπα που λες, υπάρχει ένα κόλπο: Αφού γίνει η αρχική είσοδος, θα κάνεις ένα διαλειμματάκι. Θα του κάνεις έναν ενδιάμεσο έλεγχο. Αν πχ τρύπησε με το νύχι, με τις πρώτες πιέσεις, το μικρό σχισιματάκι θα μεγάλωσε και θα φανεί. Αν δεν έχει φανεί, σημαίνει όλα ΟΚ.
Όταν τελειώσετε (εκεί είναι ο κίνδυνος), δεν πρέπει να μείνει ώρα εκεί, γιατί ο γιούτσος μικραίνει και τότε μπορεί να γλιστρήσει, μαζί με το περιεχόμενο. Τον ξέρεις ήδη τον σύντροφο, σε τι ρυθμό μικραίνει, καλό είναι να τον τραβήξεις έγκαιρα. Ναι το δέχομαι, πως εκεί είναι λίγο άχαρο, αλλά τι να γίνει; Προκειμένου να έχεις άλλες παρενέργειες, κάντε αγκαλίτσες σκέτες.
Είναι μια συνήθεια, θα σας αρέσει κιόλας.
Εγώ επί 13 χρόνια έτσι φυλαγόμουν. Μια χαρά ήταν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η διακεκομμένη συνουσία είναι χειρότερη για τη γυναίκα. Την κόβει ξαφνικά στο καλύτερο. Πολλές φορές οι άντρες προσπαθούν λίγο να τα παρατείνουν, άντε λίγο ακόμα, για να συγχρονιστούν, αλλά εκεί είναι και ο κίνδυνος του λάθος timing.
Το δέρμα/δέρμα που λες, είναι πταίσμα σε σχέση μ΄αυτό
Αρχικά το να φορέσω στον σύντροφο μου το προφυλακτικό μου φαίνεται πολυυυ ξένο.. δεν ξέρω πως το νιωθει.. δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά..δεν θέλω να πονέσει.. δεν θέλω να είναι άβολο.. καλύτερα μόνος του που ξέρει το σώμα του. ...αν και καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες..
... λες διαλειματακι και έλεγχος... μα πως?... τίπου κάτσε μωρό μου να εξετάσουμε το προφυλακτικό αν είναι καλά..
Πολύ ερωτικο πολυ καυλωτικο..... ναι... ουχμμμ...
Εγώ μιλάω για χρήση προφυλακτικου κατά την διάρκεια του έρωτα.. Όχι μόνο κατα την διάρκεια της εξπερματωσης... για κίνδυνο // αγχος (μου ειδικα ) εγκυμοσύνης από τα προσπερματικα υγρά...
Έτσι κι αλλιώς αναφέρομαι σε εξπερματωση έξω από εμένα.. διακεκκομενη επαφή λέγεται.
Ενώ έχει τελειώσει ήδη η κοπέλα..
Τώρα κατάλαβα πως εσύ εννοείς επαφή χωρίς προφύλαξη και μόνο να τελειώνει μέσα σου με προφύλαξη..κουλό λίγο. Αλλα οκ
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

23-03-25

10:04
Καλέ ναι...Αγχώθηκα και μόνο που διάβασα...Τι μέρος "του παιχνιδιού" ; Αυτό είναι "άστα όλα πάνω μου, αστέρι μου, ουρανέ μου, πασά μου και μη μου ανησυχείς εσύ για τίποτα..."...
Να λείπει, αν έτσι !!
Να λείπει, αν έτσι !!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

23-03-25

10:09
Αρχικά το να φορέσω στον σύντροφο μου το προφυλακτικό μου φαίνεται πολυυυ ξένο.. δεν ξέρω πως το νιωθει.. δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά..δεν θέλω να πονέσει.. δεν θέλω να είναι άβολο.. καλύτερα μόνος του που ξέρει το σώμα του. ...αν και καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες...
Δεν έχει ξαναφορέσει μόνος του προφυλακτικό o σύντροφός σου;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ανάψουν και οι ελεύθερες του φόρουμ. Το θέμα καταντησε αφηγηματική τσόντα.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-03-25

10:14
Δεν έχει ξαναφορέσει μόνος του προφυλακτικό o σύντροφός σου;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ανάψουν και οι ελεύθερες του φόρουμ. Το θέμα καταντησε αφηγηματική τσόντα.Θέλω άποψη @Devil και @Jack of Spades.
Δεν έχω άποψη για τόσο προσωπικά θέματα. Προφανώς περιγράφεται μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι... εγω που κολλάω ;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

23-03-25

10:15
Εεε μα ναι. Αυτό.Δεν έχει ξαναφορέσει μόνος του προφυλακτικό o σύντροφός σου;
Θα "ανάψουν" ή θα "σβήσουν" ; Ποντάρω στο δεύτερο...Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ανάψουν και οι ελεύθερες του φόρουμ. Το θέμα καταντησε αφηγηματική τσόντα.Θέλω άποψη @Devil και @Jack of Spades.
Κάλεσες ενισχύσεις ε ;; Και "μεγάλα ονόματα", βλέπω...
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

23-03-25

10:16
Μα αυτό λέμε να το φοράει ο άντρας μόνος τουΔεν έχει ξαναφορέσει μόνος του προφυλακτικό o σύντροφός σου;
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ανάψουν και οι ελεύθερες του φόρουμ. Το θέμα καταντησε αφηγηματική τσόντα.Θέλω άποψη @Devil και @Jack of Spades.
Αλλιώς είναι σαν να αφήνει μια κοπέλα το αγόρι της να της φοράει ταμπον ..αφού δεν έχει κόλπο, δεν ξέρει...άστο.. έτσι κάπως είμαστε και εμείς ξένες με το να φορέσουμε στον σύντροφο μας το προφυλακτικό πιστεύω αλλά ναι σίγουρα θα υπάρχουν και εκπαιδευμενες κοπέλες δεν λέω αχαχαχσ

amarelia
Περιβόητο μέλος
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-03-25

10:18
Αχαχαχαχαχα έπρεπε να βάλω" προσοχή " warning grotesque image χαχαχα το ξέρω χαχαχαχαχα... σορρυ
ε μα έτσι δεν είναι?
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

23-03-25

10:22
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα ανάψουν και οι ελεύθερες του φόρουμ.
Απο τις πολλές ελεύθερες-διαθέσιμες που έχει το φόρουμ και στην ηλικία μας.....
φέρε ενισχύσεις και καμια 10αριά φίλους σου γιατι δεν τις προλαβαίνουμε.
Στο άλλο θρέντ με τις μύτες μπαίνουνε

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.

23-03-25

10:55
...πρέπει να αρχίσω σεμινάρια....
Φτάσατε 40+ και δε βάλατε προφυλακτικό;
Τεσπα, κάθε ζευγάρι έχει τον τρόπο του, τι να πω.....
Στατιστικά, περισσότερες κοπέλες το τοποθετούν, παρά άντρες.
Το διαλειμματάκι είναι απλό. Ελαφρώς τραβιέσαι... ε, τι να πω τώρα; Ο @Devil θα το βγάλει ακατάλληλο. Αν θες, το λες και καθαρά. Λες: <κάτσε λίγο, κοντρόλ>.
Δεν πονάει, μη φοβάσαι. Απαλά θα το κάνεις.
Πάντως καλό είναι να μαθαίνουν τα νέα παιδιά. Θα έλεγα, να μην βγει ακατάλληλο για ανηλίκους.
Ναι το προφυλακτικό μπαίνει πριν το ......κυρίως γεύμα

Το διαλειμματάκι είναι απλό. Ελαφρώς τραβιέσαι... ε, τι να πω τώρα; Ο @Devil θα το βγάλει ακατάλληλο. Αν θες, το λες και καθαρά. Λες: <κάτσε λίγο, κοντρόλ>.
Πάντως καλό είναι να μαθαίνουν τα νέα παιδιά. Θα έλεγα, να μην βγει ακατάλληλο για ανηλίκους.
αχ, μεγάλη κουβέντα Λουλουδίνα μου! Όσες ανήκουν στις τυχερές, που τελειώνουν τσατ μπαμ, είναι θαύμα!Ενώ έχει τελειώσει ήδη η κοπέλα..
amarelia
Περιβόητο μέλος

23-03-25

11:02
Μια σκέψη ήταν να το πάμε στο φεστιβάλ στις Κάννες.Θα έλεγα, να μην βγει ακατάλληλο για ανηλίκους.
Τι ακατάλληλο βρε τούβλο, απλά το θέμα είναι πως τον παρουσίασες τελείως άβουλο σαν να κάθεται εκεί με τα πόδια ανοιχτά και ο,τι βρέξει ας κατεβάσει. Δεν το εχω ξανακούσει αυτό.
Συνήθως υπάρχει πλήρης έλεγχος σε αυτό το θέμα, εκτος αν ειναι τοσο αβγαλτος πια που ειναι η πρωτη του φορα τι να πω.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-03-25

11:03
αχ, μεγάλη κουβέντα Λουλουδίνα μου! Όσες ανήκουν στις τυχερές, που τελειώνουν τσατ μπαμ, είναι θαύμα!
Το ακούω.. είναι μια λύση

Όσο για τις τυχερές.. είναι και να σου πέσει συντροφος που θα σε περιμένει...και δεν τελειώνει εύκολα.. τυχερά είναι αυτά.. όντως πάντως όλες οι κοπέλες χρειαζόμαστε τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο των αντρών.. κακά τα ψέμματα..

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

23-03-25

11:24
αχ, μεγάλη κουβέντα Λουλουδίνα μου! Όσες ανήκουν στις τυχερές, που τελειώνουν τσατ μπαμ, είναι θαύμα!
Δε το βγάζω ακατάλληλο. Απλά εχω γράψει την αποψη μου παλαιότερα σε αυτό το θρέντ και δεν έχει αλλάξει.
Αμα δεν θέλεις να κάνεις παιδιά με κάποια δεν κάνεις καθόλου σέξ χωρις προφυλακτικό. Αυτη ειναι η δική μου θέση τωρα τα υπόλοιπα οτι δεν φτιάχνονται με το προφυλακτικό εμενα μου φαινονται δικαιολογίες.

23-03-25

14:19
να σου πω μερικά .....μυστικά.
Θα αγοράσεις προφυλακτικά και θα τα έχεις κάπου κοντά σου. Όταν λοιπόν φτάσει η κατάλληλη ώρα, θα ανοίξεις ένα προσεκτικά και θα το τοποθετήσεις προσεκτικά, δίχως να έρθει σε επαφή με νύχια.Θα το ξετυλίξεις προσεχτικά με την τελευταία φάλαγγα των δακτύλων. Μπορείς να του κάνεις κάποιο χιούμορ, κάποιο χαδάκι... ξέρεις, να το βάλεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό. Ανήκει στην ασφάλεια του σεξ. Θα είστε τρεις επί της πράξης: εσύ, αυτός και το προφυλακτικό.
Κατά τη δική μου αίσθηση, δε χάνεις. Χάνεις ίσως από τα εξωτερικά, αλλά θα το βάλεις λίγο πριν το ...... κυρίως γεύμα. Στα εξωτερικά μπορείς να το παραλείψεις.
Μη φοβάσαι, από μόνο του δε γλυστράει, αν το βάλεις ολόκληρο, είναι σαν κάλτσα σφιχτή. Αν την ξετυλίξεις μέχρι το γόνατο, δεν φεύγει, ό,τι και να κάνεις.
Για το πώς σε νοιώθει ο σύντροφος, αυτό δεν είναι δικό σου θέμα. Ο σύντροφος θα σε νοιώθει ασφαλή. Τώρα, ειλικρινά, νομίζεις οι άντρες σκάνε και πολύ, για το <<.....,αν είσαι πολύ υγρή, κλπ>>, ειδικά στη φάση της μέγιστης λαγνείας;
Για την τρύπα που λες, υπάρχει ένα κόλπο: Αφού γίνει η αρχική είσοδος, θα κάνεις ένα διαλειμματάκι. Θα του κάνεις έναν ενδιάμεσο έλεγχο. Αν πχ τρύπησε με το νύχι, με τις πρώτες πιέσεις, το μικρό σχισιματάκι θα μεγάλωσε και θα φανεί. Αν δεν έχει φανεί, σημαίνει όλα ΟΚ.
Όταν τελειώσετε (εκεί είναι ο κίνδυνος), δεν πρέπει να μείνει ώρα εκεί, γιατί ο γιούτσος μικραίνει και τότε μπορεί να γλιστρήσει, μαζί με το περιεχόμενο. Τον ξέρεις ήδη τον σύντροφο, σε τι ρυθμό μικραίνει, καλό είναι να τον τραβήξεις έγκαιρα. Ναι το δέχομαι, πως εκεί είναι λίγο άχαρο, αλλά τι να γίνει; Προκειμένου να έχεις άλλες παρενέργειες, κάντε αγκαλίτσες σκέτες.
Είναι μια συνήθεια, θα σας αρέσει κιόλας.
Εγώ επί 13 χρόνια έτσι φυλαγόμουν. Μια χαρά ήταν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η διακεκομμένη συνουσία είναι χειρότερη για τη γυναίκα. Την κόβει ξαφνικά στο καλύτερο. Πολλές φορές οι άντρες προσπαθούν λίγο να τα παρατείνουν, άντε λίγο ακόμα, για να συγχρονιστούν, αλλά εκεί είναι και ο κίνδυνος του λάθος timing.
Το δέρμα/δέρμα που λες, είναι πταίσμα σε σχέση μ΄αυτό
Αρχικά το να φορέσω στον σύντροφο μου το προφυλακτικό μου φαίνεται πολυυυ ξένο.. δεν ξέρω πως το νιωθει.. δεν ξέρω αν θα το κάνω σωστά..δεν θέλω να πονέσει.. δεν θέλω να είναι άβολο.. καλύτερα μόνος του που ξέρει το σώμα του. ...αν και καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες..
... λες διαλειματακι και έλεγχος... μα πως?... τίπου κάτσε μωρό μου να εξετάσουμε το προφυλακτικό αν είναι καλά..
Πολύ ερωτικο πολυ καυλωτικο..... ναι... ουχμμμ...
Εγώ μιλάω για χρήση προφυλακτικου κατά την διάρκεια του έρωτα.. Όχι μόνο κατα την διάρκεια της εξπερματωσης... για κίνδυνο // αγχος (μου ειδικα ) εγκυμοσύνης από τα προσπερματικα υγρά...
Έτσι κι αλλιώς αναφέρομαι σε εξπερματωση έξω από εμένα.. διακεκκομενη επαφή λέγεται.
Ενώ έχει τελειώσει ήδη η κοπέλα..
Τώρα κατάλαβα πως εσύ εννοείς επαφή χωρίς προφύλαξη και μόνο να τελειώνει μέσα σου με προφύλαξη..κουλό λίγο. Αλλα οκ

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.

23-03-25

14:52
Κανένας άντρας δεν ελέγχει πλήρως την εκσπερμάτωσή του. Και επειδή τις συνέπειες του κακού ελέγχου τις πληρώνουμε εμείς οι γυναίκες, σ΄αυτό το θέμα θα έπρεπε οι άντρες να μας αφήνουν την επιλογή. Κατ αυτή την έννοια, είναι πιο ...άβουλοι....Συνήθως υπάρχει πλήρης έλεγχος σε αυτό το θέμα
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

23-03-25

15:27
Μα τί λες, με συγχωρείς ; Τί άβουλοι και ξε-άβουλοι και κανένας άντρας...Κανένας άντρας δεν ελέγχει πλήρως την εκσπερμάτωσή του. Και επειδή τις συνέπειες του κακού ελέγχου τις πληρώνουμε εμείς οι γυναίκες, σ΄αυτό το θέμα θα έπρεπε οι άντρες να μας αφήνουν την επιλογή. Κατ αυτή την έννοια, είναι πιο ...άβουλοι....
Αν είναι άβουλοι (όπως εσύ υποστηρίζεις...) ας γίνουν πιο υπεύθυνοι κι ας αποκτήσουν βούληση, για να μη χρειάζονται τέτοιους είδους "τακτικές" και παρεμβάσεις. Που και οι ίδιοι δε νομίζω ούτε να τις θέλουν, ούτε να το διασκεδάζουν κιόλας...
Δηλαδή, ντε και καλά, επέμβαση στο ......... (άντε να μην το πω τώρα...) τού άλλου ; Ανίκανοι είναι ;
Θα έλεγα και πολλά περισσότερα, αλλά σέβομαι και τα νέα παιδιά. Ας μη διαβάζουν τις μαλακίες μας...
amarelia
Περιβόητο μέλος

23-03-25

15:33
πωπω άστο ρε συ τούβλο, ξεκαβλώσαμε
τώρα πραγματικά, ποιος θέλει να πάει με αυτό το άβουλο ον ;
Άστο και κάνε το προφυλακτικό μπαλόνι.
Ε τι να σε εμπνεύσει αν ο άλλος δε μπορεί να διαχειριστεί ούτε το πράμα του.
Έλεος κάπου.Είπαμε να κάνουμε ενα ρημάδι σεξ μη του μάθουμε και την άλφαβητα
touvlo
Διάσημο μέλος

23-03-25

15:41
Μα τί λες, με συγχωρείς ; Τί άβουλοι και ξε-άβουλοι και κανένας άντρας...
Αν είναι άβουλοι (όπως εσύ υποστηρίζεις...) ας γίνουν πιο υπεύθυνοι κι ας αποκτήσουν βούληση, για να μη χρειάζονται τέτοιους είδους "τακτικές" και παρεμβάσεις. Που και οι ίδιοι δε νομίζω ούτε να τις θέλουν, ούτε να το διασκεδάζουν κιόλας...
Δηλαδή, ντε και καλά, επέμβαση στο ......... (άντε να μην το πω τώρα...) τού άλλου ; Ανίκανοι είναι ;
Θα έλεγα και πολλά περισσότερα, αλλά σέβομαι και τα νέα παιδιά. Ας μη διαβάζουν τις μαλακίες μας...
Τόσα ξέρετε βρε!πωπω άστο ρε συ τούβλο, ξεκαβλώσαμε
Ωραία, άβουλος δεν είναι. Απλά η γνώμη του στο θέμα <αντισύλληψη>, μετρά λιγότερο. Η λέξη <άβουλος> ήταν λάθος.
Βρε κορίτσια, αλήθεια, σας λένε οι άντρες πως το ελέγχουν πλήρως και τους πιστεύετε; Και αν προκύψει εγκυμοσύνη, τι θα κάνετε;
Το διαχειρίζονται όσο μπορούν. Παραπάνω η φύση δεν επιτρέπει. Αν έχει να @@ πολύ καιρό, μπορεί να ξεφύγει κάτι....
Ποιος θα τρέχει στα jumbo?
Μα σοβαρά τα λέτε; Φυσικά θα μάθετε. Θα ξεκινήσω σεμινάρια τελικά .... Γραφτείτε σε λίστα αναμονής
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 167 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Jack of Spades
- Memetchi
- Scandal
- Ilma
- Μήτσος10
- Libertus
- taketrance
- Luludaki
- camil
- Joji
- charmander
- iew
- gmoutzour
- Wonderkid
- Kate1914
- giannhs2001
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- Paragontas7000
- Vasiliis
- Ωρορα
- thenutritionist
- fmarulezkd
- Reader
- NeosUser2023
- ck_chrysiis
- GeorgePap2003
- American Economist
- Varus
- BatGuin
- Skeptic95
- DimitraA.
- Unboxholics
- bouk0u
- ROM32
- Εριφύλη
- teacher_40
- alis21
- jj!
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Koninakon
- qwertyuiop
- User2350
- Helen93
- βερα
- ggl
- Karim10
- crazyScientist9
- Melancholia11
- Ada ada
- spring day
- Μαρία027
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- το κοριτσι του μαη
- hackershot
- Fin4
- Νηματολάγνος
- Athens2002
- iminspain
- leo41
- CiNeFiL
- don_vito
- Εχέμυθη
- New member
- fretoe
- tsiobieman
- sokliap
- Idontknoww
- orchidea
- me lene
- Χαρουβιάν
- Vivians
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- L_D
- tslef8
- kogba
- Thodwris98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.