Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

08-12-20

04:13
Παρότι έχω κι εγώ ορμονικό θέμα πάντως,η γυναικολόγος μού είπε να μην επιχειρήσω να πάρω αντισυλληπτικά ποτέ εκτός και αν τα πράγματα γίνουν πολύ πολύ χειρότερα από αυτό που είναι.Εναλλακτικά μου πρότεινε τον ενδοκρινολόγο και από τότε που κάνω συγκεκριμένη αγωγή χωρίς αντισυλληπτικά έχω βρει την υγειά μου!Θα ήθελα πολύ να μάθω τι περιέχουν και πως δρουν ακριβώς,αλλά κι εγώ θεωρώ το γεγονός ότι ρυθμίζουν ορμόνες πολύ επίφοβο για τη μέλλουσα υγεία.Ποιος ξέρει τι συμβαίνει άμα τα σταματήσεις;Έχω ακούσει περιπτώσεις γυναικών που έπειτα από λήξη χρήσης τους εμφανίζουν στη καλύτερη από αισθητικά (αύξηση βάρους,έντονη ακμή κτλ) μέχρι και στη χειρότερη προβλήματα υγείας(καρκίνους).
Για να καταλήξω κάπου, εδώ οι γυναικολόγοι το αποτρέπουν μερικές φορές για ορμονικά θέματα,γιατί να το πάρει μια υγιής κοπέλα;Κι αν μετά αποκτήσει όπως προαναφέρθηκε και πριν,προβλήματα θρόμβωσης τι θα γίνει;Εφόσον υπάρχει λύση να αποφύγεις ΣΜΝ και εγκυμοσύνη χωρίς να βλάψεις την υγεία κανενός,γιατί να επιλέξεις να το κάνεις;Δε ξέρω απλά μου ακούγεται λίιιγο εγωιστικό,επειδή τον άλλον δήθεν δεν το βολεύει,η κοπέλα να πρέπει να "τρελάνει" τον οργανισμό της.Βασικά εκτός από εγωιστικό είναι και βλακεία.Υπάρχουν τόσα μεγέθη προφυλακτικών,τόσες μάρκες,χωράνε μέσα χέρια πόδια και αυτοί επιμένουν ότι "Ε βΡε ΑγΑπΗ μΟυ Ας ΔοΚιΜαΣοΥμΕ χΩρΙς,Με ΣτΕνΕυΕι,ΕιΝαΙ κΑι ΚαΛυΤεΡη ΑιΣθΗσΗ"
Για να καταλήξω κάπου, εδώ οι γυναικολόγοι το αποτρέπουν μερικές φορές για ορμονικά θέματα,γιατί να το πάρει μια υγιής κοπέλα;Κι αν μετά αποκτήσει όπως προαναφέρθηκε και πριν,προβλήματα θρόμβωσης τι θα γίνει;Εφόσον υπάρχει λύση να αποφύγεις ΣΜΝ και εγκυμοσύνη χωρίς να βλάψεις την υγεία κανενός,γιατί να επιλέξεις να το κάνεις;Δε ξέρω απλά μου ακούγεται λίιιγο εγωιστικό,επειδή τον άλλον δήθεν δεν το βολεύει,η κοπέλα να πρέπει να "τρελάνει" τον οργανισμό της.Βασικά εκτός από εγωιστικό είναι και βλακεία.Υπάρχουν τόσα μεγέθη προφυλακτικών,τόσες μάρκες,χωράνε μέσα χέρια πόδια και αυτοί επιμένουν ότι "Ε βΡε ΑγΑπΗ μΟυ Ας ΔοΚιΜαΣοΥμΕ χΩρΙς,Με ΣτΕνΕυΕι,ΕιΝαΙ κΑι ΚαΛυΤεΡη ΑιΣθΗσΗ"
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

10-12-20

14:57
Το σπέρμα μου πρέπει να μοιράζεται απλόχερα.
Λατρεύω το κολύμπι στις γόνιμες μέρες. Μακροβούτι.

Valder εσύ; Σίγουρα; Τι τρολιές είναι αυτές; Πού είναι το σοβαρό ύφος που θυμάμαι από παλιά;
Μια χαρά, συνέχισε έτσι, έχω πεθάνει στο γέλιο!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

10-12-20

15:50
Το ελεύθερο σεξ χωρίς ανχος χάπια και προφυλακτικά είναι ότι καλύτερο.
Σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει ψυχικά και σωματικά, είναι μυστηριακό, εκπληρώνεις τον επίγειο σκοπό σού του να δημιουργήσεις νέα ζωή.
Όλα τα άλλα είναι φτηνά υποκατάστατα
Σε γεμίζει και σε ολοκληρώνει ψυχικά και σωματικά, είναι μυστηριακό, εκπληρώνεις τον επίγειο σκοπό σού του να δημιουργήσεις νέα ζωή.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

10-12-20

15:52
STIs liked this postΤο ελεύθερο σεξ χωρίς ανχος χάπια και προφυλακτικά είναι ότι καλύτερο.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

10-12-20

16:44
STIs liked this post

disclaimer: σαφώς και αναφέρομαι στο σεξ μεταξύ υγιών σταθερών συντρόφων που πάνε για παιδί, κ όσους νοιώθουν έτοιμοι για κάτι τέτοιο.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

10-12-20

16:55
ένα αστείο είπα να κάνω μωρέ μη βαράς
disclaimer: σαφώς και αναφέρομαι στο σεξ μεταξύ υγιών σταθερών συντρόφων που πάνε για παιδί, κ όσους νοιώθουν έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

10-12-20

16:59
Πόσα παιδιά έχεις;Το ελεύθερο σεξ χωρίς ανχος χάπια και προφυλακτικά είναι ότι καλύτερο.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

10-12-20

17:01
σύντομα περιμένω το πρώτοΠόσα παιδιά έχεις;
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

10-12-20

18:45
σύντομα περιμένω το πρώτο
Να σου ζήσει μαν.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

10-12-20

19:16
ευχαριστώ αδερφέ, να σε καλά και εσύ ότι ποθείςΝα σου ζήσει μαν.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-12-20

20:48
να σου ζησει και απο μεναευχαριστώ αδερφέ, να σε καλά και εσύ ότι ποθείς

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

11:41
Ε ναι μωρε ας πηγαινουμε σε δημοιες τουαλετες εθελοτυφλώντας στα εκατονταδες κοριτσια που πηγαινουν και μετα τρεχουν και δεν προλαβαινουν ..
Μου θυμιζει την νεανικη πεποιθηση εφηβου ανδρα ελα μωρε τοσες το κανουν χωρις προφυλακτικο καντω και εσυ και οι γυναικολογοι δεν προλαβαινουν
κολυμπαμε κολυμπαμε

Μου θυμιζει την νεανικη πεποιθηση εφηβου ανδρα ελα μωρε τοσες το κανουν χωρις προφυλακτικο καντω και εσυ και οι γυναικολογοι δεν προλαβαινουν
κολυμπαμε κολυμπαμε

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
και οχι μονοχαχα, ενώ τα αγόρια πάνε και στα δέντρα....
![]()

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

16-02-25

12:00
ε και χωρις σκουφακι πιο καλα ειναι και το κοριτσι υγιεστατο..σεβασμο τοΕ ναι μωρε ας πηγαινουμε σε δημοιες τουαλετες εθελοτυφλώντας στα εκατονταδες κοριτσια που πηγαινουν και μετα τρεχουν και δεν προλαβαινουν ..
κολυμπαμε κολυμπαμε![]()
λενε
Δεν υπαρχει ουτε πανδημια ουτε επιδημια ουτε ενδημια ουτε ουτε ουτε.
Απο τα 10 ιατρεια που καθημερινα τρεχει το συγγρος μονο ενα ασχολειται με τα αφροδίσια και κυριως με αλλα προβληματα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

12:20
Αρα μου λες οτι εσυ πριν απο καθε επαφη ζητας πιστοποιητικο;ε και χωρις σκουφακι πιο καλα ειναι και το κοριτσι υγιεστατο.
Οκ μαζι σου τοτε ,χαρας το κουραγιο σου !
Χωρις πιστοποιητικο και χωρις σκουφακι λεγετε ανωριμοτητα ηλιθιοτητα θες και πιο χυμα ;.σεβασμο το
λενε
Ασε θα μας κοψουν

Σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα σου λεει κατι ;Δεν υπαρχει ουτε πανδημια ουτε επιδημια ουτε ενδημια ουτε ουτε ουτε.
Εχεις ιδεα ;
Ετσι ενημερωτικα αναφερω οτι και ΠΡΙΝ κοβιντ τα ιδια μάλλιαζε η γλωσσα μας να λεμε !
Αυτο δεν το καταλαβα η αληθεια ειναι αν θες ξαναπες τοΑπο τα 10 ιατρεια που καθημερινα τρεχει το συγγρος μονο ενα ασχολειται με τα αφροδίσια και κυριως με αλλα προβληματα.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ
αρνουμαι

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

16-02-25

14:03
Γιαννάκη, να ελπίσω πως αν χρειαστεί, εσύ θα βάλεις σκουφάκι. Δεν είναι μόνο οι αρρώστιες, αλλά θέλεις να κουβεντιάζουμε τα περί αμβλώσεων, ή του χρόνου να ψάχνουμε εδώ μέσα νονό (αν είναι κοριτσάκι το αναλαμβάνω, βαφτίζω κοριτσάκια),ε και χωρις σκουφακι πιο καλα ειναι και το κοριτσι υγιεστατο..σεβασμο το
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.

16-02-25

17:20
Ναι ε ... δηλαδη θα αποθεωσεις την θεα σε κατασταση νιρβανα με πλαστικη ζελατινα sanitas.. ε δεν γινεται.Γιαννάκη, να ελπίσω πως αν χρειαστεί, εσύ θα βάλεις σκουφάκι. Δεν είναι μόνο οι αρρώστιες, αλλά θέλεις να κουβεντιάζουμε τα περί αμβλώσεων, ή του χρόνου να ψάχνουμε εδώ μέσα νονό (αν είναι κοριτσάκι το αναλαμβάνω, βαφτίζω κοριτσάκια),
Ε τι... ή ολα ή τιποτα. Οι ζελατινες ειναι να τυλιγεις την ζυμη να φουσκωσει.
Βεβαια εγω λεω ..δεν ξερω ...εγω οτι λεει η θρησκεία .
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

17-02-25

09:23
Γιάννη, το βλέπεις ανάποδα. Αν η κοπέλα είναι <θεά>, αν έχεις έστω και κάποια αισθήματα, αν την ποθείς τόσο, τότε είναι που πρέπει να την προστατέψεις. Η ζελατίνη που λες, δεν είναι κάτι άσχημο, ή αντιερωτικό, ούτε μειώνει την ερωτική απόλαυση, τουλάχιστο για τη γυναίκα, για τη θεά ντε! Είπαμε, πως ας μη λάβουμε υπόψη τα αφροδίσια, είναι θεά και άσπιλη η κοπέλα. Όμως αν δεν χρησιμοποιήσεις το σανιτας, υπάρχουν δύο δεινά: 1.υπάρχει ο φόβος ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, πράμα που δεν το θέλουμε για μια θεά. Αν έπειτα την πιέσεις για έκτρωση, την έχεις χάσει οριστικά, στο λέω. Ραγίζει το γυαλί!Ναι ε ... δηλαδη θα αποθεωσεις την θεα σε κατασταση νιρβανα με πλαστικη ζελατινα sanitas.. ε δεν γινεται.
Ε τι... ή ολα ή τιποτα. Οι ζελατινες ειναι να τυλιγεις την ζυμη να φουσκωσει.
Βεβαια εγω λεω ..δεν ξερω ...εγω οτι λεει η θρησκεία .
2. δε χαλαρώνει να το απολαύσει, αυτή κυρίως, αλλά και εσύ. Έχετε το άγχος, αν θα πετύχει το timing, ή θα τρέχετε σε χειρουργεία. Κρίμα να μην προσφέρεις πλήρη απόλαυση στη θεά... Ή όλα ή τίποτα, όπως λες!
adams33
Δραστήριο μέλος

17-02-25

16:39
Αναρωτιέμαι τα κονδυλώματα γνωρίζει η σημερινή νεολαία τι είναι και πως μεταδίδονται από τους άνδρες χωρίς να γνωρίζουν ότι οι ίδιοι τα έχουν;
Για το θέμα εγκυμοσύνης είναι η τελευταία λύση η προφύλαξη εφόσον όλο αυτό είναι στο χέρι - υπευθυνότητα της γυναίκας και όχι στην ανωριμότητα ενός άνδρα.
Εδώ ακόμα πάνε με ιερόδουλες την σημερινη εποχη και εμείς ακόμα συζητάμε αν πρέπει να φοράνε ή όχι;
Για το θέμα εγκυμοσύνης είναι η τελευταία λύση η προφύλαξη εφόσον όλο αυτό είναι στο χέρι - υπευθυνότητα της γυναίκας και όχι στην ανωριμότητα ενός άνδρα.
Εδώ ακόμα πάνε με ιερόδουλες την σημερινη εποχη και εμείς ακόμα συζητάμε αν πρέπει να φοράνε ή όχι;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

17-02-25

22:31
μας πάω πολλα χρονια πριν όταν ημουν ακόμα φοιτητής στη νοσηλευτική και μας πάω σε αυτό το θέμαΑναρωτιέμαι τα κονδυλώματα γνωρίζει η σημερινή νεολαία τι είναι και πως μεταδίδονται από τους άνδρες χωρίς να γνωρίζουν ότι οι ίδιοι τα έχουν;

Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου
το εμβολιο ειναι σε τρεις δοσεις και το κανεις σε συγκεκριμενα διαστηματα 1-2 σε δυο μηνες 2-3 σε 4 το εκανα και μεχρι τωρα(χτυπαω ξυλο) δεν εχω καμια παρενεργεια
είχε βγει τότε το εμβόλιο και μόνο εγώ το υποστήριζα και οι φοιτητές τοτε ιατρικής ηταν δύσπιστοι....

φυσικα τοτε με λεγανε τρολ γιατι ημουν φοιτητης νοσηλευτής και αυτοι ιατρικής οποτε οτι και να ελεγα ηταν λαθος για το κοινο του στεκιου. Δυστυχώς μονο εγω εχω παραμείνει στο φορουμ οποτε δε μπορουμε να δουμε τις αποψεις σήμερα.
adams33
Δραστήριο μέλος

18-02-25

09:44
Το τοτε το δικαιολογώ καπως, αλλα το σημερα ;μας πάω πολλα χρονια πριν όταν ημουν ακόμα φοιτητής στη νοσηλευτική και μας πάω σε αυτό το θέμα
![]()
Εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου
το εμβολιο ειναι σε τρεις δοσεις και το κανεις σε συγκεκριμενα διαστηματα 1-2 σε δυο μηνες 2-3 σε 4 το εκανα και μεχρι τωρα(χτυπαω ξυλο) δεν εχω καμια παρενεργειαwww.ischool.gr
είχε βγει τότε το εμβόλιο και μόνο εγώ το υποστήριζα και οι φοιτητές τοτε ιατρικής ηταν δύσπιστοι....
View attachment 145246
φυσικα τοτε με λεγανε τρολ γιατι ημουν φοιτητης νοσηλευτής και αυτοι ιατρικής οποτε οτι και να ελεγα ηταν λαθος για το κοινο του στεκιου. Δυστυχώς μονο εγω εχω παραμείνει στο φορουμ οποτε δε μπορουμε να δουμε τις αποψεις σήμερα.
10 χρονια μετα ;
Ευθύνη γονεα .Αν ενας γονεας δεν ελέγχει τα εμβολια του παιδιου ποιος θα το κανει;
Εδω υπαρχουν γονεις ακομα που πιστευουν οτι το εμβολιο το κανουν μονο τα κοριτσια οταν ΠΡΕΠΕΙ να το κανουν πρωτα τα αγορια .
Τελικα εσυ δεν εισαι νευρολογος απ οτι καταλαβα ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Jack of Spades
- Joji
- taketrance
- Μήτσος10
- iew
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Wonderkid
- thenutritionist
- Memetchi
- charmander
- camil
- Ilma
- Libertus
- gmoutzour
- giannhs2001
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- Paragontas7000
- Vasiliis
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Reader
- NeosUser2023
- ck_chrysiis
- GeorgePap2003
- American Economist
- Varus
- BatGuin
- Skeptic95
- DimitraA.
- Unboxholics
- bouk0u
- ROM32
- Εριφύλη
- teacher_40
- alis21
- jj!
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Koninakon
- qwertyuiop
- User2350
- Helen93
- βερα
- ggl
- Karim10
- crazyScientist9
- Melancholia11
- Ada ada
- spring day
- Μαρία027
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- το κοριτσι του μαη
- hackershot
- Fin4
- Νηματολάγνος
- Athens2002
- iminspain
- leo41
- CiNeFiL
- don_vito
- Εχέμυθη
- New member
- fretoe
- tsiobieman
- sokliap
- Idontknoww
- orchidea
- me lene
- Χαρουβιάν
- Vivians
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- L_D
- tslef8
- kogba
- Thodwris98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.