γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.015 μηνύματα.

18-02-25

15:31
Μη βαρας δεν αλλαζω..δεν προκειτε να δεχθω ποτε οτι η κυνηγετικη κοιλότητα ειναι μολυσματικη..θεικη και δροσερη ειναι..Γιάννη, το βλέπεις ανάποδα. Αν η κοπέλα είναι <θεά>, αν έχεις έστω και κάποια αισθήματα, αν την ποθείς τόσο, τότε είναι που πρέπει να την προστατέψεις. Η ζελατίνη που λες, δεν είναι κάτι άσχημο, ή αντιερωτικό, ούτε μειώνει την ερωτική απόλαυση, τουλάχιστο για τη γυναίκα, για τη θεά ντε! Είπαμε, πως ας μη λάβουμε υπόψη τα αφροδίσια, είναι θεά και άσπιλη η κοπέλα. Όμως αν δεν χρησιμοποιήσεις το σανιτας, υπάρχουν δύο δεινά: 1.υπάρχει ο φόβος ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, πράμα που δεν το θέλουμε για μια θεά. Αν έπειτα την πιέσεις για έκτρωση, την έχεις χάσει οριστικά, στο λέω. Ραγίζει το γυαλί!
2. δε χαλαρώνει να το απολαύσει, αυτή κυρίως, αλλά και εσύ. Έχετε το άγχος, αν θα πετύχει το timing, ή θα τρέχετε σε χειρουργεία. Κρίμα να μην προσφέρεις πλήρη απόλαυση στη θεά... Ή όλα ή τίποτα, όπως λες!
Ε ξερεις τωρα ...αυτα τα πουτανεϊρος στις τουαλετες με τα πιπωματα μακρια απο μενα ειναι αισχρα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-02-25

15:36
δε βαράω Γιαννάκη. Όμως, αν τύχει, μην την πιέσεις να το ρίξει. Νονά βρήκες!Μη βαρας δεν αλλαζω..δεν προκειτε να δεχθω ποτε οτι η κυνηγετικη κοιλότητα ειναι μολυσματικη..θεικη και δροσερη ειναι..
Ε ξερεις τωρα ...αυτα τα πουτανεϊρος στις τουαλετες με τα πιπωματα μακρια απο μενα ειναι αισχρα.
Το όνομα Αριάδνη πώς σου φαίνεται; Βάζω καλό λάδι, να ξέρεις. Αστεράκια λαδώνω

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.015 μηνύματα.

18-02-25

15:43
Τα μωρακια τα λατρεω ..αλλα προς το παρον να παιζω μαζι τους και να τα μελεταω.δε βαράω Γιαννάκη. Όμως, αν τύχει, μην την πιέσεις να το ρίξει. Νονά βρήκες!
Το όνομα Αριάδνη πώς σου φαίνεται; Βάζω καλό λάδι, να ξέρεις. Αστεράκια λαδώνω![]()
Μα ειναι δυνατον να κανεις κακο στη θεα και να την οδηγησεις χειρουργειο? Εμ σου χαριζει νιρβανα εμ τιμωρια? μπαααα
Αν θελω να δικαιοληγησω τον τιτλο του αντρα και οχι του αποβρασματος η λιλη πρεπει να ειναι υπακουη ...διαφορετικα θα φαει τιμωρια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

18-02-25

15:50
Τα μωρακια τα λατρεω ..αλλα προς το παρον να παιζω μαζι τους και να τα μελεταω.
Μα ειναι δυνατον να κανεις κακο στη θεα και να την οδηγησεις χειρουργειο? Εμ σου χαριζει νιρβανα εμ τιμωρια? μπαααα
Αν θελω να δικαιοληγησω τον τιτλο του αντρα και οχι του αποβρασματος η λιλη πρεπει να ειναι υπακουη ...διαφορετικα θα φαει τιμωρια.
Όλα μέσα αδερφέ... Γιατί χανόμαστε.

Θα φτάσεις 40 και θα βολοδερνεις... Θα σε πιασει και καμια μπουχτιλα από τίποτα στραβές περιπτωσεις και μετά θα τρέχεις και σε ψυχολόγους. Για αυτό αντε μέχρι τα 35 που είσαι φουλ ορεξάτος και φρέσκος μετά περιπλεκεται ( οχι παντα βέβαια) δεν είδες ο Μασκ έχει 12-13 παιδια και εμείς φτάνουμε 40 για να σκεφτουμε να κάνουμε ένα.
Προφανώς το λέω για όσους στέκουν καλά στα μυαλά τους όχι να κάνουν όλοι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

18-02-25

16:24
Ωραίο θέμα!
Μια συμφοιτήτριά μου μου είχε πει <αν ο άντρας δε βάλει προφυλακτικό, να φύγεις αμέσως, ακόμα και στο κρεβάτι>. Αυτό μου έγινε ευαγγέλιο. Αν εξαιρέσω την πρώτη πρώτη φορά, που ο χαζούλης νεαρός*, με έπεισε, πως απ την πρώτη φορά δε μένεις έγκυος και αν βάλω προφυλακτικό θα πονέσω πιο πολύ, όλες τις άλλες φορές έβαζα και αυτό για πολλά πολλά χρόνια
*και γω πιο χαζούλα που τον πίστεψα.
Κορίτσια, αν το βάζετε εσείς, δε θα έχουν πρόβλημα τα αγόρια. Μόνο: προσοχή στα νύχια! Απαγορεύονται να έρθουν σε επαφή με τη φουσκίτσα. Με την τελευταία φάλαγγα των δακτύλων γίνεται η δουλειά, ξετυλίγεις σιγά σιγά.
Μια συμφοιτήτριά μου μου είχε πει <αν ο άντρας δε βάλει προφυλακτικό, να φύγεις αμέσως, ακόμα και στο κρεβάτι>. Αυτό μου έγινε ευαγγέλιο. Αν εξαιρέσω την πρώτη πρώτη φορά, που ο χαζούλης νεαρός*, με έπεισε, πως απ την πρώτη φορά δε μένεις έγκυος και αν βάλω προφυλακτικό θα πονέσω πιο πολύ, όλες τις άλλες φορές έβαζα και αυτό για πολλά πολλά χρόνια

Κορίτσια, αν το βάζετε εσείς, δε θα έχουν πρόβλημα τα αγόρια. Μόνο: προσοχή στα νύχια! Απαγορεύονται να έρθουν σε επαφή με τη φουσκίτσα. Με την τελευταία φάλαγγα των δακτύλων γίνεται η δουλειά, ξετυλίγεις σιγά σιγά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

18-02-25

16:56
Ωραίο θέμα!
Ε καλά αν η άλλη σου πεί οτι έτσι νιώθει πιο άνετα το σέβεσαι και δεν αρχίζεις να πιέζεις....
και σιγά το πράγμα τωρα να φορέσεις προφυλακτικό. Τόσα χρόνια το προφυλακτικό ποτέ δεν ήταν εμπόδιο για να φτάνω σε ωραίους και δυνατούς οργασμούς!!! Προσωπικά δεν θα προχωρούσα σε σεξουαλική επαφή με κάποια που δεν ξέρω τουλάχιστον 6-12 μήνες χωρις προφυλακτικό... με τίποτα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

18-02-25

17:05
δεν είναι αυτονόητο, υπάρχουν άντρες που θεωρούν νορμάλ να βγάζουν το προφυλακτικό mid sex χωρίς προειδοποίηση.Ε καλά αν η άλλη σου πεί οτι έτσι νιώθει πιο άνετα το σέβεσαι και δεν αρχίζεις να πιέζεις....
Το οποίο με βάση το σύνταγμα θεωρείται βιασμός εν τω μεταξύ καθώς δεν υπήρξε συναίνεση.
Αλλά θέλω να πω υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι μαλάκες εκεί έξω
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-02-25

17:15
δεν είναι αυτονόητο, υπάρχουν άντρες που θεωρούν νορμάλ να βγάζουν το προφυλακτικό mid sex χωρίς προειδοποίηση.
Το οποίο με βάση το σύνταγμα θεωρείται βιασμός εν τω μεταξύ καθώς δεν υπήρξε συναίνεση.
Αλλά θέλω να πω υπάρχουν πολλοί ανεγκέφαλοι μαλάκες εκεί έξω
Ναι έτσι είναι... βιασμός. Πρίν διαβασω την επόμενη γραμμή το σκέφτηκα.
Εδω ρωτάς την άλλη που να τελειώσεις

Τι να σου πώ αμαρέλια.... θα σ πώ κάτι και μη το παρεξηγήσεις. Δεν το γράφω εκδικητικά
αλλά κάποιους τους (μας) έχουν χωρίσει χωρίς να φταίνε ... βρε καλήμ ... βρε χρυσήμ έλα να τα βρούμε μην το διαλύσουμε ....οχι
αξίζω κάτι καλύτερο... ε ωραια... αντε καλή τυχη.
Για αυτο και έγραψα πριν... μια-δυο τρείς πρέπει να κάνεις μια επιλογή και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
Οχι να βολοδέρνεις.... το γράφω γενικά για όσες και όσους επιθυμούν σταθερό σύντροφο με προοπτικές.
Όταν ψάχνεις πολλά παλούκια.... απο τη στιγμή που κάποιος ειναι νορμάλ αξιοπρεπής και σέβεται και μερικά πράγματα το "αξίζω κάτι καλύτερο" για μένα δείχνει μια τύπισα που θέλει να φάει φόλες για να βάλει μυαλό.
Οπότε όταν κάποια πράγματα για κάποιους απο εμάς ειναι αυτονόητα πχ να σέβεσαι μια γυναίκα... για άλλους δεν είναι. Και άντε να μην πέσεις πάνω τους. Απλά

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

18-02-25

17:24
Γιατι ρε να σε παρεξηγήσω; Καλά τα λες αλλά αν κάποιος δε θέλει δε θέλει τι να κάνουμε.Ναι έτσι είναι... βιασμός. Πρίν διαβασω την επόμενη γραμμή το σκέφτηκα.
Εδω ρωτάς την άλλη που να τελειώσεις
Τι να σου πώ αμαρέλια.... θα σ πώ κάτι και μη το παρεξηγήσεις. Δεν το γράφω εκδικητικά
αλλά κάποιους τους (μας) έχουν χωρίσει χωρίς να φταίνε ... βρε καλήμ ... βρε χρυσήμ έλα να τα βρούμε μην το διαλύσουμε ....οχι
αξίζω κάτι καλύτερο... ε ωραια... αντε καλή τυχη.
Για αυτο και έγραψα πριν... μια-δυο τρείς πρέπει να κάνεις μια επιλογή και ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.
Οχι να βολοδέρνεις.... το γράφω γενικά για όσες και όσους επιθυμούν σταθερό σύντροφο με προοπτικές.
Όταν ψάχνεις πολλά παλούκια.... απο τη στιγμή που κάποιος ειναι νορμάλ αξιοπρεπής και σέβεται και μερικά πράγματα το "αξίζω κάτι καλύτερο" για μένα δείχνει μια τύπισα που θέλει να φάει φόλες για να βάλει μυαλό.
Οπότε όταν κάποια πράγματα για κάποιους απο εμάς ειναι αυτονόητα πχ να σέβεσαι μια γυναίκα... για άλλους δεν είναι. Και άντε να μην πέσεις πάνω τους. Απλά![]()
Δυστυχώς το αν πέσεις σε μαλάκα και μάλιστα τέτοιον χοντρό μαλάκα είναι τζόκερ και επίτρεψε μου να σου πω πως είναι και άνισος ο τρόμος που αισθανόμαστε για το τι θα αντιμετωπίσουμε.
Αν βγείς ραντεβού με τύπισα που αποδείχτηκε μαλακισμένη πολύ πιθανόν να το γελάσεις με φίλους να δώσεις πόδι και να συνεχίσεις. Ενώ εμένα πρέπει να τρέμει το φυλλοκάρδι μου πριν κατά τη διάρκεια και μετά.
Και ιδίως σε τέτοια θέματα άκρως παραβιαστικά όπως την κοινή συνέναιση στο προφυλακτικό.
Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα πέθαινα απο τον τρόμο οχι μόνο της αρρώστιας αλλά και του τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο κόπρος.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-02-25

17:40
Γιατι ρε να σε παρεξηγήσω; Καλά τα λες αλλά αν κάποιος δε θέλει δε θέλει τι να κάνουμε.
Δυστυχώς το αν πέσεις σε μαλάκα και μάλιστα τέτοιον χοντρό μαλάκα είναι τζόκερ και επίτρεψε μου να σου πω πως είναι και άνισος ο τρόμος που αισθανόμαστε για το τι θα αντιμετωπίσουμε.
Η ερώτηση μου είναι γιατί αν προηγουμένως είχες εναν άνθρωπο να νοιάζεται και να είναι σωστός απέναντι σου σε μεγάλο βαθμό να τον χωρίσεις και μετά να ψάχνεσαι.... πρόσφατα ειδα στη τηλεοραση επειδη το έπαιξε τις 50 αποχρώσεις του γκρί... προφανώς η τύπισα ήξερε εξαρχής οτι ο τύπος φτιάχνεται με BDSM και ειναι κλειστός χαρακτήρας και αυτός βεβαια το παρατράβηξε έπρεπε να ανοιχτεί αλλα στο τέλος ομως της ειπε... γιατι πάς να με αλλάξεις και με κατακρίνεις ; και τελικά χώρισαν. Η βασικά αυτη τον χώρισε... δεν χώρισαν... ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣΕ.
Δυστυχώς αυτο το μοντέλο το έχουν φάει πολλοί στη μάπα ολα καλα στην αρχή και μετά αρχίζουν οι επικρίσεις... εεε και κάπου εκει ειναι θέμα χρονου ... βεβαια δεν δικαιολογώ οτι μετά της αξίζει να πέσει σε κάποιον μαλάκα... αλλα δυστυχως οι πιθανότητες υπάρχουν.
Αν βγείς ραντεβού με τύπισα που αποδείχτηκε μαλακισμένη πολύ πιθανόν να το γελάσεις με φίλους να δώσεις πόδι και να συνεχίσεις. Ενώ εμένα πρέπει να τρέμει το φυλλοκάρδι μου πριν κατά τη διάρκεια και μετά.
Να τρέμει επειδή εισαι σωματικά πιο αδύναμη εννοείς ; γιατι συναισθηματικά πιστεψε με και ο άντρας μπορεί να πάθει ζημιά.... μπορεί να πάθει ζημιά ναί... να στεναχωρεθεί με όλα τα επακόλουθα. Γενικά μιλώντας.
Αρα πρέπει και ο άντρας να προσέξει με ποιά θα μπλέξει.
Γιατι αν τον αφήσει και φυγει και έχει δεθεί θα υποφέρει ο τύπος.
Επίσης όταν ξεκινάνε οι επικρίσεις υπάρχει το μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα... αν της πείς χωρίζουμε (επειδη αισ΄θανεσαι το τέλος να έρχεται επειδη δεν σε θαυμάζει και δεν σε σέβεται πιά) μπορεί οντως να γινει αυτό απο πρωτοβουλία σου... αν πάλι δεν της πεις εσυ το τέλος και συνεχισεις με υπομονή πάλι η κατάληξη μπορεί να είναι η ίδια.... επειδή "δεν έδειξες ανεξάρτητος...." και ενα κάρο θεωρίες που προσωπικά δεν με εκφράζουν πάντοτε... τι ανεξάρτητος να δείξω ρε νιόνιο την γουσταρα και λογικό να αγχωθω μήπως τη χάσω... δηλαδη τι να κανω να παραστήσω κάτι ψευτικο και οτι δεν με νοιάζει ; ιστοριε για αγρίους.
Και ιδίως σε τέτοια θέματα άκρως παραβιαστικά όπως την κοινή συνέναιση στο προφυλακτικό.
Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο θα πέθαινα απο τον τρόμο οχι μόνο της αρρώστιας αλλά και του τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο κόπρος.
Τι να σ πώ.... εμενα μου φαίνονται παράλογα όλα αυτά.... πάντα στο σέξ υπάρχει (οσο και να είσθε υπνωτισμένοι απο την έξαψη της στιγμής) μια ερώτηση του στύλ... θα μου κάνεις αυτό.... να σ κάνω το άλλο ;;; τωρα αυτο με το να βγαζεις τη καποτα χωρις να το ξέρει η άλλη... η επιτομή της μαλακίας.
touvlo
Διάσημο μέλος

18-02-25

18:57
ρε παιδιά, συγνώμη, φαίνεται η ερωτική μου φαντασία δε λειτουργεί καλά, αυτό πώς γίνεται; Πώς θα βγάλει ο άλλος το προφυλακτικό και δεν θα τον δώ; Αλλού είμαι εγώ; Μόνος του το κάνει;δεν είναι αυτονόητο, υπάρχουν άντρες που θεωρούν νορμάλ να βγάζουν το προφυλακτικό mid sex χωρίς προειδοποίηση
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-02-25

19:08
ρε παιδιά, συγνώμη, φαίνεται η ερωτική μου φαντασία δε λειτουργεί καλά, αυτό πώς γίνεται; Πώς θα βγάλει ο άλλος το προφυλακτικό και δεν θα τον δώ; Αλλού είμαι εγώ; Μόνος του το κάνει;
Αμα η στάση ειναι πισω κολητό πως θα τον δεί η άλλη ;
touvlo
Διάσημο μέλος

18-02-25

19:11
για να βγει, σταματάς, σωστά; Αυτή δε θα γυρίσει, να δει γιατί σταμάτησε; Πόσο γρήγορος είναι;Αμα η στάση ειναι πισω κολητό πως θα τον δεί η άλλη ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
,,,πλάκα πλάκα, αν μού κανε κάτι τέτοιο, θα έτρωγε ξύλο, που θα το θυμόταν μέχρι να γεράσει, κυριολεκτώ.
... δε νομιζω να προλάβαινε νε γεράσει... μάλλον εκείνη τη μέρα, θα αποχαιρετούσε τον μάταιο τούτο κόσμο
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

18-02-25

19:33
για να βγει, σταματάς, σωστά; Αυτή δε θα γυρίσει, να δει γιατί σταμάτησε; Πόσο γρήγορος είναι;
,,,πλάκα πλάκα, αν μού κανε κάτι τέτοιο, θα έτρωγε ξύλο, που θα το θυμόταν μέχρι να γεράσει, κυριολεκτώ.
... δε νομιζω να προλάβαινε νε γεράσει... μάλλον εκείνη τη μέρα, θα αποχαιρετούσε τον μάταιο τούτο κόσμο
Δεν είναι και εδώ ο @Valder ο παικταρας να τα αναλύσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο....
Δεν ειναι θέμα γρηγοράδας πάνω στο σέξ και σε αυτή τη στάση μπορεί να βγεί για λίγο ο άλλος.... να συνεχίσετε το τρίψιμο χωρις να γυρίσεις εσύ και πριν το καταλάβεις να έχει βγάλει το προφυλακτικό και να έχει ξαναμπεί.
Ίσα ισα.... αρκετές φορές βγαίνεις για να επιβραδύνεις το τελείωμα και άρα να επιμηκύνεις την διάρκεια

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

18-02-25

21:06
Ξέρεις υπάρχει και κάτι που λέγετε καυλα ...ρε παιδιά, συγνώμη, φαίνεται η ερωτική μου φαντασία δε λειτουργεί καλά, αυτό πώς γίνεται; Πώς θα βγάλει ο άλλος το προφυλακτικό και δεν θα τον δώ; Αλλού είμαι εγώ; Μόνος του το κάνει;
Αν η γυναικα εκείνη την στιγμή είναι αλλού, χαμπάρι δεν παίρνει πότε το βγάζει

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

18-02-25

21:14
Stealthing. Look it up.ρε παιδιά, συγνώμη, φαίνεται η ερωτική μου φαντασία δε λειτουργεί καλά, αυτό πώς γίνεται; Πώς θα βγάλει ο άλλος το προφυλακτικό και δεν θα τον δώ; Αλλού είμαι εγώ; Μόνος του το κάνει;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

19-02-25

00:15
Δεν είναι και εδώ ο @Valder ο παικταρας να τα αναλύσει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο....
Είμαι υπερ της καπότας για λόγους ασφαλείας.
Για τους άλλους.
Εγω δεν την γουστάρω and that's it.- Κι όποια θέλει ευπρόσδεκτη να με αρνηθεί, δικαίωμά της.
Μόνο ωμό σεξ και ανελέητο τελείωμα μέσα. Κάθε φορά. (κι αμα φοβάσαι, εξετάσεις ότι ωρα θες)
Το δικό μου το σπέρμα δεν έχει φτιαχτεί να σκάει πάνω σε λάτεξ.
Να είσθε καλά κι εθνικιστικά. Το έθνος χρειάζεται το αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι.
touvlo
Διάσημο μέλος

19-02-25

09:01
εσύ πόσα παιδάκια έχεις, είπαμε;Είμαι υπερ της καπότας για λόγους ασφαλείας.
Για τους άλλους.
Εγω δεν την γουστάρω and that's it.- Κι όποια θέλει ευπρόσδεκτη να με αρνηθεί, δικαίωμά της.
Μόνο ωμό σεξ και ανελέητο τελείωμα μέσα. Κάθε φορά. (κι αμα φοβάσαι, εξετάσεις ότι ωρα θες)
Το δικό μου το σπέρμα δεν έχει φτιαχτεί να σκάει πάνω σε λάτεξ.
Να είσθε καλά κι εθνικιστικά. Το έθνος χρειάζεται το αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι.
Σιγά μωρέ το πολυτελείας σπέρμα!

Εσείς οι αυτοκράτορες είστε φτιαγμένοι για άλλον κόσμο...

δεκτά όλα όσα λες και δεδομένης της.... κ@ύλ@ς, που λέει η φίλη, ίσως η σύντροφος είναι λίγο χαμένη, αλλά ρε φίλε, δε χάνεται αυτό. Τι να πω.... Το καταλαβαίνεις. Πρέπει να γίνει ταχυδακτυρουργικά. Και για να βάλει τόση τέχνη, προκειμένου να σου κάνει κακό, (γιατί γιαυτό θα το κάνει παρά τη θέλησή σου, ή δίχως να ρωτήσει), σημαίνει πως θέλει να σε έχει υποχείριο, να σε γκ@στρώσει πχ, έτσι για να τον έχεις ανάγκη, ή να κλαις, ή να πονάς... ή....ή... δηλ ναρκισσιστικές συμπεριφορές, όχι κ@ύλες.Δεν ειναι θέμα γρηγοράδας πάνω στο σέξ και σε αυτή τη στάση μπορεί να βγεί για λίγο ο άλλος.... να συνεχίσετε το τρίψιμο χωρις να γυρίσεις εσύ και πριν το καταλάβεις να έχει βγάλει το προφυλακτικό και να έχει ξαναμπεί.
Ίσα ισα.... αρκετές φορές βγαίνεις για να επιβραδύνεις το τελείωμα και άρα να επιμηκύνεις την διάρκεια![]()
Επίσης υπάρχει ένας κανόνας: Ποτέ σεξ, αν έχουμε πιει πολύ. Βασικά για δύο λόγους: 1.για να έχεις απόλαυση 100% και 2. για να ξέρεις τι σου γίνεται από άποψη αντισύλληψης.
Δηλ εμένα αυτό δε θα μου ξέφευγε, όσο κ@ύλ@ και να είχα. Τόσο μαστουρωμένη δε θα ήμουν, δεν υπήρξα ποτέ. Είχα το βασικό έλεγχο πάντα
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

19-02-25

10:30
Πολύ σφιγμένη σε βλέπω φίλη.δεκτά όλα όσα λες και δεδομένης της.... κ@ύλ@ς, που λέει η φίλη, ίσως η σύντροφος είναι λίγο χαμένη, αλλά ρε φίλε, δε χάνεται αυτό. Τι να πω.... Το καταλαβαίνεις. Πρέπει να γίνει ταχυδακτυρουργικά. Και για να βάλει τόση τέχνη, προκειμένου να σου κάνει κακό, (γιατί γιαυτό θα το κάνει παρά τη θέλησή σου, ή δίχως να ρωτήσει), σημαίνει πως θέλει να σε έχει υποχείριο, να σε γκ@στρώσει πχ, έτσι για να τον έχεις ανάγκη, ή να κλαις, ή να πονάς... ή....ή... δηλ ναρκισσιστικές συμπεριφορές, όχι κ@ύλες.
Επίσης υπάρχει ένας κανόνας: Ποτέ σεξ, αν έχουμε πιει πολύ. Βασικά για δύο λόγους: 1.για να έχεις απόλαυση 100% και 2. για να ξέρεις τι σου γίνεται από άποψη αντισύλληψης.
Δηλ εμένα αυτό δε θα μου ξέφευγε, όσο κ@ύλ@ και να είχα. Τόσο μαστουρωμένη δε θα ήμουν, δεν υπήρξα ποτέ. Είχα το βασικό έλεγχο πάντα
Χαλάρωσε, σεξ κάνεις δεν περνάς ψυχονετρικη συνέντευξη για να τα έχεις όλα σε κουτάκια και υπό προϋποθέσεις

Όχι ποτό όχι το ένα όχι το άλλο...
Εεε ένας σεξ έχουμε και εκεί κανόνες δεν λέει.
Έπειτα γι αυτό πας στα σίγουρα, δεν πας με τον κάθε αυτοπροσδιοριζομενο γ@μι@ που πηδας ακόμα και ιερόδουλες

Εκεί λαμβάνεις εσύ την αντισύλληψη σου και δεν εξαρτασαι από τον άλλον, ας κάνει ότι θέλει!!!
touvlo
Διάσημο μέλος

19-02-25

12:27
έχεις ένα δίκιο βρε φιλενάδα.... αλλά έλα ντε, που η φύση μας έκανε εμάς τις γυναίκες, αυτές που θα υποστούμε τις συνέπειες ενός λάθους! Ναι, έτσι ήταν, όσο ήμουν σε εμμηνορυσιακή ηλικία. Βέβαια, πολύ δεν πίνω έτσι κι αλλοιώς. Ένα ποτηράκι έπινα και πίνω, μια στις τόσες...... Επίσης το πιστεύω, πως αν πιεις πολύ, δε φχαριστιέσαι απόλυτα το σεξ. Ασφαλώς ούτε άλλες ναρκωτικές ουσίες παίρνω. Δε νομίζω, πως μερικοί βασικοί κανόνες στη ζωή σου, σου κάνουν το σεξ, <<ψυχομετρική συνέντευξη>>.Πολύ σφιγμένη σε βλέπω φίλη.
Χαλάρωσε, σεξ κάνεις δεν περνάς ψυχονετρικη συνέντευξη για να τα έχεις όλα σε κουτάκια και υπό προϋποθέσεις![]()
Όχι ποτό όχι το ένα όχι το άλλο...
Εεε ένας σεξ έχουμε και εκεί κανόνες δεν λέει.
Έπειτα γι αυτό πας στα σίγουρα, δεν πας με τον κάθε αυτοπροσδιοριζομενο γ@μι@ που πηδας ακόμα και ιερόδουλες
Εκεί λαμβάνεις εσύ την αντισύλληψη σου και δεν εξαρτασαι από τον άλλον, ας κάνει ότι θέλει!!!
Πάντως ένας άντρας, που εξ αρχής δε δέχεται να βάλει προφυλακτικό, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ως εραστής! Βασικά εγώ το βρίσκω ανεύθυνο τελείως. Ασφαλώς και κάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της, θα τον αρνηθεί, εννοείται!
Εγώ με τέτοιον άντρα και ο τελευταίος του πλανήτη να ήταν, ούτε φιλί δε θα έδινα. Κάλιο μόνη και ζωντανή, παρά με <<παρέα>> και άρρωστη ή νεκρή...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Jack of Spades
- Joji
- taketrance
- Μήτσος10
- iew
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Wonderkid
- thenutritionist
- Memetchi
- charmander
- camil
- Ilma
- Libertus
- gmoutzour
- giannhs2001
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- Paragontas7000
- Vasiliis
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Reader
- NeosUser2023
- ck_chrysiis
- GeorgePap2003
- American Economist
- Varus
- BatGuin
- Skeptic95
- DimitraA.
- Unboxholics
- bouk0u
- ROM32
- Εριφύλη
- teacher_40
- alis21
- jj!
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Koninakon
- qwertyuiop
- User2350
- Helen93
- βερα
- ggl
- Karim10
- crazyScientist9
- Melancholia11
- Ada ada
- spring day
- Μαρία027
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- το κοριτσι του μαη
- hackershot
- Fin4
- Νηματολάγνος
- Athens2002
- iminspain
- leo41
- CiNeFiL
- don_vito
- Εχέμυθη
- New member
- fretoe
- tsiobieman
- sokliap
- Idontknoww
- orchidea
- me lene
- Χαρουβιάν
- Vivians
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- L_D
- tslef8
- kogba
- Thodwris98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.