amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

19-02-25

16:49
στο βωμό της έκτρωσης ακόμα και η κάθε άμυαλη υποκύπτει
εγώ πάντως αν ήμουν άντρας θα φορούσα διπλό προφυλακτικόπαπαριες περί δικαιωμάτων.

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

19-02-25

16:56
Γιατί φταίει μια γυναίκα, που το απαιτεί;
Αν εγώ πάω με άλλα λόγια στη Σούλα όταν κοντοζυγώνει η στιγμή και της πω "Σούλα μου, εγώ αυτά τα woke με τα προφυλακτικά δεν τα μπορώ, κι οι παππούδες μας χωρίς έκαναν σεξ και δεν πάθαν τίποτα" και η Σούλα παρόλα αυτά μου κάτσει, θα φταίει αποκλειστικά εκείνη.
Κι αν κάποτε δεν υπολογιστεί καλά το πράγμα και τα αφήσω μέσα στη Σούλα, πάλι αποκλειστικά εκείνη θα φταίει.
Κι αν πρέπει να πάρει χάπι της επόμενης ημέρας, πάλι η Σούλα θα φταίει. Κι αν το πάρει χαμπάρι αργότερα και θέλει άμβλωση, εκείνη θα πρέπει να τηνε πληρώσει.
Που βέβαια και τα χάπια και οι αμβλώσεις woke και αντιχριστιανικά είναι, τι φταίω εγώ που η Σούλα δέχτηκε να έχει την τιμή να μπω χωρίς;
Κατάλαβες το σκεπτικό.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

20-02-25

09:54
Εννοείς το να παίρνει η κοπέλα προφανώς το χάπι απ την αρχή της σεξουαλικής ζωής. Κοίτα, είναι θέμα κοπέλας και σχέσης. Δηλ, αν όπως λες, μέχρι να φτάσετε στο σεξ, μεσολαβεί χρόνος για πολύ καλή γνωριμία, υπάρχουν πολύ βαθιά συναισθήματα, τόσα ώστε να πεις <αν πεθάνει αυτός, ας πεθάνω και γω> (εγώ ποτέ δεν το έχω πει, αλλά σέβομαι όσες το λένε), τότε συμφωνώ, ας ξεκινήσει το ζευγάρι με το χάπι ή το σπιράλ. Αυτά βέβαια απαιτούν ιατρική βοήθεια και προετοιμασία, αλλά είπαμε, μιλάμε για ένα ζευγάρι, που είναι σε άλλο επίπεδο έρωτα. Το προφυλακτικό είναι πιο εύκολο και δείχνει πως και ο άντρας έχει μια ευθύνη για την αντισύλληψη. Δηλ όλα το <<δοχείο>> θα τα κάνει; Και για μας, που δε φτάνουμε να εξισώσουμε τον άντρα με τη ζωή μας, την υγεία μας , είναι λίγο άβολα. Και αυτός, ας δείξει πως μας νοιάζεται βρε φιλενάδα. Θα του σφιχτεί το τσουτσούνι δηλαδή;Γιατί καρδουλα μου να μην λάβει αντισύλληψη η γυναικα ;
Που ζούμε; Στο 18λασπη που δεν ξέραμε;
Θα είχα κορίτσι και δεν θα φρόντιζα να μάθει γυναικείες μεθόδους αντισύλληψης;
Είσαι με ένα άνθρωπο όλα καλά, αλλά τον βλέπεις στο θέμα παιδιού είναι λίγο στη κόσμαρα του .
Θα αφήσεις ένα τέτοιο γεγονός στην επιπολαιοτητα του άλλου;
Ειδες τι ειπε ο Γιαννακης και ο καθε νεαρος εδω μεσα ;
Θα βαλω εγω τον εαυτο μου στη διαδικασια εκτρωσης που ξερουμε πολυ καλα τι σημαινει αυτο και πνευματικα και σωματικα για μια γυναικα για την καυλα του αλλου ;
Βρηκαμε τώρα έκτρωση και προσοχή μην πεταχτεί καμία ξερόλα (δεν το λέω για εσένα) και αρχίζει τις παπαριες περί δικαιωμάτων.
Μήπως να πάμε λίγο στο θέμα παιδεία και οικογένεια όσο αφορά κάτι τόσο σοβαρό που στις μέρες μας στο βωμό της έκτρωσης ακόμα και η κάθε άμυαλη υποκύπτει;
Χάπια
Γυναικείο προφυλακτικό
Χάπι επόμενης μέρα
Σπιράλ
Θες κι άλλα;
Φυσικά, αν η σχέση προχωρήσει, συμφωνώ και γω στο χάπι, ή το σπιράλ. Το γυναικείο προφυλακτικό δεν το ξέρω.
Για το χάπι της επόμενης μέρας, έχω μια ένσταση: Δεν ενδείκνυται για τακτική αντισύλληψη. Έχει βαρβάτες παρενέργειες.΄Είναι μόνο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης ( πχ σπάει προφυλακτικό).
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

22-03-25

13:09
Πρόσφατα κοίταζα τους τρόπους αντισύλληψης μετά τα 40
Το σπιραλ είναι μια λύση με παρενέργειες όμως
Τα αντυσυλληπτικα σου διαταρρασουν το ήδη ταραγμένο ορμονικο σύστημα οπότε είναι όχι
Μετά τα 40 πέφτει η γονιμότητα κάτω από 20τις εκατό τρελό το ξέρω κι εμένα μου φάνηκε τρελό
Για γυναίκες και ζευγάρια που δεν θέλουν αλλά παιδακια αυτό είναι πολύ ανακουφίστικο , οπότε η ελευθερη επαφή διακεκκομενη φυσικά, με έναν μόνιμο σύντροφο και προσοχή τις 10 μέρες που υποτίθεται είμαστε γόνιμες είναι ένα πιο ευχάριστο πλάνο θα έλεγα
Το σπιραλ είναι μια λύση με παρενέργειες όμως
Τα αντυσυλληπτικα σου διαταρρασουν το ήδη ταραγμένο ορμονικο σύστημα οπότε είναι όχι
Μετά τα 40 πέφτει η γονιμότητα κάτω από 20τις εκατό τρελό το ξέρω κι εμένα μου φάνηκε τρελό
Για γυναίκες και ζευγάρια που δεν θέλουν αλλά παιδακια αυτό είναι πολύ ανακουφίστικο , οπότε η ελευθερη επαφή διακεκκομενη φυσικά, με έναν μόνιμο σύντροφο και προσοχή τις 10 μέρες που υποτίθεται είμαστε γόνιμες είναι ένα πιο ευχάριστο πλάνο θα έλεγα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

22-03-25

15:37
Πιστευω στον αγνό Έρωτα με ρίσκο. Για μένα η εκσπερμάτωση μέσα στη σύντροφο, είναι κάτι μυσταγωγικό, μια ιερή στιγμή που προσφέρει στο συναίσθημα και στην εμπειρία. Το να πάρεις το ρίσκο, δεν είναι ρίσκο όταν η άλλη ειναι τα πάντα για σένα. Ποθείς να είσαι μαζί της για πάντα. Ειναι μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ σας, με άλλο τρόπο. Μια πνευματική ολοκλήρωση μέσω της σωματικής ολοκλήρωσης.
Δεν τρολλάρω. Το εννοώ.
Για τον Έρωτα, οφείλεις να είσαι παρανοικός, για την πλήρη βίωσή του.
Δεν τρολλάρω. Το εννοώ.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

22-03-25

17:06
τι λες για πιθανή εγκυμοσύνη;Πιστευω στον αγνό Έρωτα με ρίσκο. Για μένα η εκσπερμάτωση μέσα στη σύντροφο, είναι κάτι μυσταγωγικό, μια ιερή στιγμή που προσφέρει στο συναίσθημα και στην εμπειρία. Το να πάρεις το ρίσκο, δεν είναι ρίσκο όταν η άλλη ειναι τα πάντα για σένα. Ποθείς να είσαι μαζί της για πάντα. Ειναι μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ σας, με άλλο τρόπο. Μια πνευματική ολοκλήρωση μέσω της σωματικής ολοκλήρωσης.
Δεν τρολλάρω. Το εννοώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αμ έλα ντε, που οι ορέξεις της γυναίκας είναι στα ύψη εκείνες τις άτιμες γόνιμες μέρες!οπότε η ελευθερη επαφή διακεκκομενη φυσικά, με έναν μόνιμο σύντροφο και προσοχή τις 10 μέρες που υποτίθεται είμαστε γόνιμες είναι ένα πιο ευχάριστο πλάνο θα έλεγα
χε χε.... εγώ από κει καταλάβαινα τις γόνιμες μέρες. Όταν του <<όρμαγα>>, φέρναμε τα προφυλακτικάκια. Λίγες έμειναν έγκυες μετά τα 40; Και άσε που αρχίζει να έχει ανωμαλίες ο κύκλος και μπερδεύεσαι και μπορεί να μην πάρεις έγκαιρα ...μυρωδιά την εγκυμοσύνη

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

22-03-25

17:10
Δε σε ξέρω καλά ακόμα.τι λες για πιθανή εγκυμοσύνη;
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.114 μηνύματα.

22-03-25

18:29
Ημερα ποιησηςΠιστευω στον αγνό Έρωτα με ρίσκο. Για μένα η εκσπερμάτωση μέσα στη σύντροφο, είναι κάτι μυσταγωγικό, μια ιερή στιγμή που προσφέρει στο συναίσθημα και στην εμπειρία. Το να πάρεις το ρίσκο, δεν είναι ρίσκο όταν η άλλη ειναι τα πάντα για σένα. Ποθείς να είσαι μαζί της για πάντα. Ειναι μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ σας, με άλλο τρόπο. Μια πνευματική ολοκλήρωση μέσω της σωματικής ολοκλήρωσης.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.516 μηνύματα.

22-03-25

19:59
Πολύ ρομαντικο και γλυκό το βρισκω... μακάρι να ήταν ακριβώς έτσι...Πιστευω στον αγνό Έρωτα με ρίσκο. Για μένα η εκσπερμάτωση μέσα στη σύντροφο, είναι κάτι μυσταγωγικό, μια ιερή στιγμή που προσφέρει στο συναίσθημα και στην εμπειρία. Το να πάρεις το ρίσκο, δεν είναι ρίσκο όταν η άλλη ειναι τα πάντα για σένα. Ποθείς να είσαι μαζί της για πάντα. Ειναι μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ σας, με άλλο τρόπο. Μια πνευματική ολοκλήρωση μέσω της σωματικής ολοκλήρωσης.
Δεν τρολλάρω. Το εννοώ.
Καλώς ή κακώς μετά από πχ 2..3 παιδακια μπορεί κάποιος να μην θέλει αλλά... και μετά από μια ηλικία πχ 45.. είναι και λογικό.. γιατί θα υπήρχε τεράστια διαφορά με τα παιδακια.. οπότε ναι .. γι αυτό και υπάρχουν τα σπιραλ και η απολινωση .. αν και διάβασα όλα έχουν τρελές η και ήπιες παρενέργειες.. δεν ξέρω αν είναι δίκαιο να ταλαιπωρειται η συντροφος ορμονικα.. με πονους.. αιμορραγιες κλπ για την απόλαυση.. απο την στιγμη που απο τον φοβο μπορει να χασει τελικα την απολαυση..δεν ξερω ..διχάζομαι..
τι λες για πιθανή εγκυμοσύνη;
αμ έλα ντε, που οι ορέξεις της γυναίκας είναι στα ύψη εκείνες τις άτιμες γόνιμες μέρες!
χε χε.... εγώ από κει καταλάβαινα τις γόνιμες μέρες. Όταν του <<όρμαγα>>, φέρναμε τα προφυλακτικάκια. Λίγες έμειναν έγκυες μετά τα 40; Και άσε που αρχίζει να έχει ανωμαλίες ο κύκλος και μπερδεύεσαι και μπορεί να μην πάρεις έγκαιρα ...μυρωδιά την εγκυμοσύνη![]()
Φτου..... τώρα ξανά αγχώθηκα ,δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ.. σκατουλες.. μετά από 20 χρονια με ελεύθερη επαφή να συνηθίσω τώρα σε επαφή με προφύλαξη ... σκατουλες.. αυτό έχω να πωωωω

Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-03-25

20:12
Δεν ξέρω, αυτα αφορούν εσας που έχετε παιδάκια ή όσους ειναι μαζί σας.Πολύ ρομαντικο και γλυκό το βρισκω... μακάρι να ήταν ακριβώς έτσι...
Καλώς ή κακώς μετά από πχ 2..3 παιδακια μπορεί κάποιος να μην θέλει
Εγω δεν εχω παιδάκια.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

22-03-25

20:14
Ο Άρμιν;Εγω δεν εχω παιδάκια.![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

22-03-25

21:26

Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση και γιατί δεν είναι αλήθεια - Marie Claire
Το χάσμα στην σεξουαλική ευχαρίστηση είναι πραγματικό.

touvlo
Διάσημο μέλος

22-03-25

21:30
20 χρόνια ελεύθερο σεξ και δεν έμεινες έγκυος! Αν δεν έμεινες μέχρι τώρα, τώρα που 40ησες, είναι πιο δύσκολο.... αλλά όχι αδύνατο. Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά σου, αλλά αν έχεις τώρα άλλον σύντροφο, μπορεί ο άλλος πχ να μην έκανε παιδιά.... λέω τώρα......Αν είναι ο ίδιος σύντροφος, μάλλον δεν κάνετε.....Πολύ ρομαντικο και γλυκό το βρισκω... μακάρι να ήταν ακριβώς έτσι...
Καλώς ή κακώς μετά από πχ 2..3 παιδακια μπορεί κάποιος να μην θέλει αλλά... και μετά από μια ηλικία πχ 45.. είναι και λογικό.. γιατί θα υπήρχε τεράστια διαφορά με τα παιδακια.. οπότε ναι .. γι αυτό και υπάρχουν τα σπιραλ και η απολινωση .. αν και διάβασα όλα έχουν τρελές η και ήπιες παρενέργειες.. δεν ξέρω αν είναι δίκαιο να ταλαιπωρειται η συντροφος ορμονικα.. με πονους.. αιμορραγιες κλπ για την απόλαυση.. απο την στιγμη που απο τον φοβο μπορει να χασει τελικα την απολαυση..δεν ξερω ..διχάζομαι..
Φτου..... τώρα ξανά αγχώθηκα ,δεν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ.. σκατουλες.. μετά από 20 χρονια με ελεύθερη επαφή να συνηθίσω τώρα σε επαφή με προφύλαξη ... σκατουλες.. αυτό έχω να πωωωω![]()
Αλλά και το προφυλακτικό είναι μια χαρά! Αλήθεια σου λέω, ειδικά για τη γυναίκα, είναι σαν ένα παιχνίδι και δεν της στερεί καθόλου απόλαυση
αν συνεχίσεις ελεύθερο σεξ, σύντομα θα αποκτήσειςΔεν ξέρω, αυτα αφορούν εσας που έχετε παιδάκια ή όσους ειναι μαζί σας.
Εγω δεν εχω παιδάκια.![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος

22-03-25

21:42
Μακάρι να αποκτήσω, ειδικά κόρη. Μετά με χάσατε, αν σάλεψα μια φορά με τη γάτα, με κόρη θα απογίνω.αν συνεχίσεις ελεύθερο σεξ, σύντομα θα αποκτήσεις![]()

touvlo
Διάσημο μέλος

22-03-25

21:49
Πάντως @Luludaki , στο χρονικό διάστημα από 44, όπου άρχισαν οι μικροανωμαλίες στον κύκλο μου, μέχρι τα 48 που τελείωσαν οι ....ρώσοι, έκανα 8 τεστ εγκυμοσύνης, παρά τα προφυλακτικά, γιατί είχα καθυστερήσεις. Παραήμουν αγχώδης.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

22-03-25

23:14
Έχω 3 υπεροχα20 χρόνια ελεύθερο σεξ και δεν έμεινες έγκυος! Αν δεν έμεινες μέχρι τώρα, τώρα που 40ησες, είναι πιο δύσκολο.... αλλά όχι αδύνατο. Δεν θέλω να μπω στα προσωπικά σου, αλλά αν έχεις τώρα άλλον σύντροφο, μπορεί ο άλλος πχ να μην έκανε παιδιά.... λέω τώρα......Αν είναι ο ίδιος σύντροφος, μάλλον δεν κάνετε.....
Αλλά και το προφυλακτικό είναι μια χαρά! Αλήθεια σου λέω, ειδικά για τη γυναίκα, είναι σαν ένα παιχνίδι και δεν της στερεί καθόλου απόλαυση
αν συνεχίσεις ελεύθερο σεξ, σύντομα θα αποκτήσεις![]()

Όσο για το ..το προφυλακτικό είναι σαν παιχνίδι για την γυναίκα... εμμμμμ δεν νομίζω... χάνεις ένα 50% τουλάχιστον ως αίσθηση... κακά τα ψέμματα οκ? ... αγχώνεσαι μην γλιστρήσει..μην φύγει.. μην δεν σε νιώθει πολύ ο συντροφος σου ,αν είσαι πολύ υγρή, κλπ κλπ κλπ.... πρέπει να ελέγχεις αν τρύπησε και τέτοια άβολα...
Δεν ξέρω.. εννοείται αν υπάρχει όχι σταθερός συντροφος δεν το συζητώ
Αλλά με σταθερό συντροφο..... αλλάζει το θέμα...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

22-03-25

23:56
Γιατί με σταθερό σύντροφο αλλάζει το θέμα; 

Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

23-03-25

07:29
Γιατί.ξέρετε πως έχετε κάνει εξετάσεις..η αν δεν το ξέρετε κάνετε...και μετά αν πχ και οι δυο έχουν εμπειρία διακεκκομενης επαφής χωρίς εγκυμοσύνες...είναι κάπως ασφαλης αυτή η λύση ....με κάποιο ρίσκο βέβαια αλλά χωρίς να στερείστε την επαφή δέρμα με δέρμα..Γιατί με σταθερό σύντροφο αλλάζει το θέμα;![]()
Εννοείτε σε μονογαμικη σχέση χωρίς απιστίες
Θα μου πεις και που ξέρεις πως δεν θα σε απατάει ο άλλος..
Θα πω πως οι σχέσεις πρέπει να στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και την αγάπη έστω την ανθρώπινη αγάπη,
Θα πω επισεις πως εδώ μέσα σε γάμους και δεν το ξέραμε...οκ. μα υποτίθεται είμαστε υπεύθυνοι ενήλικες και δεν θέτουμε τον εαυτό μας και τους συντρόφους μας σε κίνδυνο...
Θέλεις μωρό μου να πας αλλού? Πήγαινε αλλά μην επιστρέψεις πάλι σε μένα.
touvlo
Διάσημο μέλος

23-03-25

09:35
να σου πω μερικά .....μυστικά.Όσο για το ..το προφυλακτικό είναι σαν παιχνίδι για την γυναίκα... εμμμμμ δεν νομίζω... χάνεις ένα 50% τουλάχιστον ως αίσθηση... κακά τα ψέμματα οκ? ... αγχώνεσαι μην γλιστρήσει..μην φύγει.. μην δεν σε νιώθει πολύ ο συντροφος σου ,αν είσαι πολύ υγρή, κλπ κλπ κλπ.... πρέπει να ελέγχεις αν τρύπησε και τέτοια άβολα...
Θα αγοράσεις προφυλακτικά και θα τα έχεις κάπου κοντά σου. Όταν λοιπόν φτάσει η κατάλληλη ώρα, θα ανοίξεις ένα προσεκτικά και θα το τοποθετήσεις προσεκτικά, δίχως να έρθει σε επαφή με νύχια.Θα το ξετυλίξεις προσεχτικά με την τελευταία φάλαγγα των δακτύλων. Μπορείς να του κάνεις κάποιο χιούμορ, κάποιο χαδάκι... ξέρεις, να το βάλεις στο ερωτικό παιχνίδι και αυτό. Ανήκει στην ασφάλεια του σεξ. Θα είστε τρεις επί της πράξης: εσύ, αυτός και το προφυλακτικό.
Κατά τη δική μου αίσθηση, δε χάνεις. Χάνεις ίσως από τα εξωτερικά, αλλά θα το βάλεις λίγο πριν το ...... κυρίως γεύμα. Στα εξωτερικά μπορείς να το παραλείψεις.
Μη φοβάσαι, από μόνο του δε γλυστράει, αν το βάλεις ολόκληρο, είναι σαν κάλτσα σφιχτή. Αν την ξετυλίξεις μέχρι το γόνατο, δεν φεύγει, ό,τι και να κάνεις.
Για το πώς σε νοιώθει ο σύντροφος, αυτό δεν είναι δικό σου θέμα. Ο σύντροφος θα σε νοιώθει ασφαλή. Τώρα, ειλικρινά, νομίζεις οι άντρες σκάνε και πολύ, για το <<.....,αν είσαι πολύ υγρή, κλπ>>, ειδικά στη φάση της μέγιστης λαγνείας;
Για την τρύπα που λες, υπάρχει ένα κόλπο: Αφού γίνει η αρχική είσοδος, θα κάνεις ένα διαλειμματάκι. Θα του κάνεις έναν ενδιάμεσο έλεγχο. Αν πχ τρύπησε με το νύχι, με τις πρώτες πιέσεις, το μικρό σχισιματάκι θα μεγάλωσε και θα φανεί. Αν δεν έχει φανεί, σημαίνει όλα ΟΚ.
Όταν τελειώσετε (εκεί είναι ο κίνδυνος), δεν πρέπει να μείνει ώρα εκεί, γιατί ο γιούτσος μικραίνει και τότε μπορεί να γλιστρήσει, μαζί με το περιεχόμενο. Τον ξέρεις ήδη τον σύντροφο, σε τι ρυθμό μικραίνει, καλό είναι να τον τραβήξεις έγκαιρα. Ναι το δέχομαι, πως εκεί είναι λίγο άχαρο, αλλά τι να γίνει; Προκειμένου να έχεις άλλες παρενέργειες, κάντε αγκαλίτσες σκέτες.
Είναι μια συνήθεια, θα σας αρέσει κιόλας.
Εγώ επί 13 χρόνια έτσι φυλαγόμουν. Μια χαρά ήταν
Η διακεκομμένη συνουσία είναι χειρότερη για τη γυναίκα. Την κόβει ξαφνικά στο καλύτερο. Πολλές φορές οι άντρες προσπαθούν λίγο να τα παρατείνουν, άντε λίγο ακόμα, για να συγχρονιστούν, αλλά εκεί είναι και ο κίνδυνος του λάθος timing.
Το δέρμα/δέρμα που λες, είναι πταίσμα σε σχέση μ΄αυτό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 168 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Luludaki
- Jack of Spades
- Joji
- taketrance
- Μήτσος10
- iew
- touvlo
- Scandal
- Kate1914
- Wonderkid
- thenutritionist
- Memetchi
- charmander
- camil
- Ilma
- Libertus
- gmoutzour
- giannhs2001
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- Paragontas7000
- Vasiliis
- Ωρορα
- fmarulezkd
- Reader
- NeosUser2023
- ck_chrysiis
- GeorgePap2003
- American Economist
- Varus
- BatGuin
- Skeptic95
- DimitraA.
- Unboxholics
- bouk0u
- ROM32
- Εριφύλη
- teacher_40
- alis21
- jj!
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Koninakon
- qwertyuiop
- User2350
- Helen93
- βερα
- ggl
- Karim10
- crazyScientist9
- Melancholia11
- Ada ada
- spring day
- Μαρία027
- Insertcoin
- Λίνα
- McManus
- το κοριτσι του μαη
- hackershot
- Fin4
- Νηματολάγνος
- Athens2002
- iminspain
- leo41
- CiNeFiL
- don_vito
- Εχέμυθη
- New member
- fretoe
- tsiobieman
- sokliap
- Idontknoww
- orchidea
- me lene
- Χαρουβιάν
- Vivians
- Slytherin
- ΘανάσοςG4
- Viedo
- L_D
- tslef8
- kogba
- Thodwris98
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.