Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.

30-01-22

22:55
Ότι ήθελε επιδέσμους και να το δένουνΜετάφραση περικαλω.... ^^
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

30-01-22

22:58
Για επιδέσμους δε θυμάμαι να μου χε πει. Απλώς επειδή είχα κ περιέργεια συνέχισα την κουβέντα και θυμάμαι να μου αναφέρει δεσιμο με σκοινιά. Τι να πω. Είχα φρικαρειΌτι ήθελε επιδέσμους και να το δένουν
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.940 μηνύματα.

30-01-22

23:03
ε ολο αυτό, είναι στη φαση του bdΓια επιδέσμους δε θυμάμαι να μου χε πει. Απλώς επειδή είχα κ περιέργεια συνέχισα την κουβέντα και θυμάμαι να μου αναφέρει δεσιμο με σκοινιά. Τι να πω. Είχα φρικαρει
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

30-01-22

23:08
Κι από ποιες λέξεις βγαίνει ; γιατί εγώ ξέρω τα bd της γαλλικής (bande dessinee)ε ολο αυτό, είναι στη φαση του bd

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:10
Κι από ποιες λέξεις βγαίνει ; γιατί εγώ ξέρω τα bd της γαλλικής (bande dessinee)![]()
Bondage and discipline |
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-22

23:17
. Παναγία μου
Bondage and discipline
Παρόλο που περασαν χρόνια και ήμουν μικρή εξακολουθουν με τρομάζουν αυτά
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:19
Το DS σε τρομάζει;. Παναγία μου
Παρόλο που περασαν χρόνια και ήμουν μικρή εξακολουθουν με τρομάζουν αυτά
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

30-01-22

23:22
Ναι! Όλο αυτό!Το DS σε τρομάζει;
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

30-01-22

23:24
αυτό ειναι υποταγηΝαι! Όλο αυτό!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.324 μηνύματα.

30-01-22

23:35
Και τι θα πει διαστροφή; Στο σεξ (όπως και στον πόλεμο) όλα επιτρέπονται. Αρκεί βέβαια να υπάρχει συναίνεση και από τις δύο (ή και περισσότερες) πλευρές, καθώς επίσης να μην προκληθούν βλάβες σε κάποιον. Κατά τα άλλα οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να το απολαμβάνουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.640 μηνύματα.

31-01-22

00:31
Δια μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες για τη διαστροφή;
Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

31-01-22

00:36
Nai και δέσιμο μαστίγωμα, ουρολαγνειαΔια μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομέριες για τη διαστροφή;Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.640 μηνύματα.

31-01-22

00:41
Nai και δέσιμο μαστίγωμα, ουρολαγνεια
Η ουρολαγνεία πώς ακριβώς γίνεται; Κατουράει και η κοπέλα ας πούμε;

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

31-01-22

01:42
Πιείτε κάτουρο ρε,θα σας απολυμάνει τις πληγές η αμμωνία 

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-01-22

01:58
Αουτς-Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

31-01-22

02:02
Για κάποιους ο πόνος είναι απόλαυση και τους διεγείρειΑουτς-
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

31-01-22

02:05
Τα μανταλάκια άμα θελει ο υποτακτικός τα βάζει καθώς αυτός βάζει τα όρια
Τα όρια είναι αυτά που θέλει αυτός
Τα όρια είναι αυτά που θέλει αυτός
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

31-01-22

02:25
Fisting ? 

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.324 μηνύματα.

31-01-22

11:15
Πωλούνται και ειδικά γάντια για το σκοπό αυτό με 30€ (Skroutz). Υπάρχουν και για δεξιόχειρες και για αριστερόχειρες.Fisting ?![]()
Δεν γινόταν να βάλω πιο παραστατική φωτογραφία.
Η τεχνολογία προχωρά. Οι γιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν μανταλάκια της μπουγάδας. Τώρα όμως υπάρχουν ειδικά ρυθμιζόμενα με δόνηση και ηλεκτροδιέγερση (με 29€).Για κάτι μανταλάκια έχω ακούσει που τα βάζουν στις θήλες.
nPb
Επιφανές μέλος

31-01-22

12:54
Πιείτε κάτουρο ρε,θα σας απολυμάνει τις πληγές η αμμωνία![]()
Ποιες πληγές;

Βασικά ακόμη δεν μας είπε κανείς την εμπειρία του περί ουρολαγνείας.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.