Giovanna
Επιφανές μέλος

νηστικο αρκουδι δε χορευει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:μπα... το πολυ καμια πιτσα!
αμα είναι dominos κάλεσε και μένα και ίσως να κάνουμε τριο!!

(ποπο! που φτάνει ο άνθρωπος για μια πιτσα)!!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από travel_lover:αμα είναι dominos κάλεσε και μένα και ίσως να κάνουμε τριο!!![]()
(ποπο! που φτάνει ο άνθρωπος για μια πιτσα)!!![]()
A τωρα εσυ τι θες και λες για τον αγαπημενο μου αριθμο, ε? ε? ε? εεεεεεε???????

ντομινο ομως δεν ειναι.

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:A τωρα εσυ τι θες και λες για τον αγαπημενο μου αριθμο, ε? ε? ε? εεεεεεε???????![]()
ντομινο ομως δεν ειναι.![]()
οχ! και δικός σου αγαπημένος;;; όχι ρε! και εγώ που νόμιζα ότι μου είναι πιστός!!! σνιφφφ! κλαψ! λιγμ! σπαραγουααααακ!!!
Giovanna
Επιφανές μέλος

το τρία απο και κλείεται!
travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:το δυο παιζει να σου ναι πιστο.
το τρία απο και κλείεται!
μην μου τα λες έτσι απότομα, είμαι και ευαίσθητο!!! λες, ε; κ γω που είχα το 3 σε εκτίμηση....

dooo
Διακεκριμένο μέλος

καλύτερο?

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:φιρί φιρί το πάτε, να ακούσετε για το τρίτο το........
καλύτερο?![]()
LOL!!!!!!!!!!!!!!

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:φιρί φιρί το πάτε, να ακούσετε για το τρίτο το........
καλύτερο?![]()
Πες, πες, είμαστε όλο αυτιά!!!!!

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Doo μου φαινεται θα κατσω να ψαξω ολα τα post σου.Αρχική Δημοσίευση από dooo:φιρί φιρί το πάτε, να ακούσετε για το τρίτο το........
καλύτερο?![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Doo μου φαινεται θα κατσω να ψαξω ολα τα post σου.Θα βγαλω πιο πολυ γελιο απο το post με τα ανεκδοτα
![]()
είμαι σούργελο

είδες όμως πως το πιάσανε το υπονοουμενο τα κοριτσάκια από πάνω?

travel_lover
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:είμαι σούργελο
είδες όμως πως το πιάσανε το υπονοουμενο τα κοριτσάκια από πάνω?(φθου θαθ, θα δε ντρέπεθτε
)
καλέ τι πιάθαμε; εμείθ αθώα είμαθτε και περιμένουμε έναν θοβαρό άνθρωπο θαν και θένα να μαθ φωτίθει!!!!

io-io
Διάσημο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:-Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε!
βοήθεια ,κάποιος παρακολουθεί τη σεξουαλική μου ζωή

π.σ.Μη το πεις όμως πουθενά ..μεταξύ μας

dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

ενταξει δεν το λες και βιτσιο ε κανα δαγκωματακι να του φορας τακουνια...
only one comment...
που βρησκεις τακουνι νουμερο 45??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.