Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

χμμμ όντως πλέον έχει πόλλους οπαδούς .... το χειρότερο φαντάζομαι είναι να σου τύχει είναι να θέλει κάποιος να σε βαράει :p τότε τι κάνεις ?Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο???
Πέρα από την πλάκα, αν μου τύχαινε , αν δεν μου άρεσε μάλλον θα προσπαθούσα να το λύσω , ίσως με κάποιον συμβιβασμό... Αν και πιστεύω ίσως να ήταν καλλίτερα να οδηγηθεί στο τέλος η σχέση γιατί ίσως το μέλλον να ήταν πολύ δυσάρεστο και λογικά ο χωρισμός να μην ήταν τόσο δύσκολος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Είναι αυτό περίεργο βίτσιο?? Εμένα γιατί μου φαίνεται φυσιολογικότατο???
Ο καθένας όπως το βλέπει!8) Μιλάμε όμως για ακραία κατάσταση να θέλει να ακούει χοντρά μπινελίκια και να θέλει να τον ταράζετε στο ξύλο. Η light μορφή του φυσικά και είναι νορμάλ! Για να φέρω ένα παράδειγμα
-Πάρτα μω** άπλυτη τυρόπιτα, μπουγατσοφάγε μαντράχαλε! πάρε και αυτή ρε μασχαλοπίθηκε καρπουζοπαραγωγέ μπιντέ με καζανάκι. Σου αρέσει ρε κατσαριδοφατσα? Πάρτα άρρωστε!
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:αλλά μπορεί να έχω κρυμμένη βαθειά μέσα μου την Γερμανίδα σαδίστρια και να μην το ξέρω.....
Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ?
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:Στην περίπτωση όμως που μετά την 'δοκιμή' αυτά που θα ανακαλύψεις σου ανατρέπουν τα πάντα, τί κανεις ?
Την κάνω.......

... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη
... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:μαλλον δεν με κατάλαβες...
... την κάνεις και ψάχνεις να ανακαλύψεις την πραγματική Ελένη
... την κάνεις και σαν να μην έγινε ποτέ...
Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά".
modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

εχει φαση να μιλαει αυτη στο τηλεφωνο ενω το κανεις μαζι της...
Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati
Απ' το στόμα μου.. omg..
Rempeskes
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Αν εννοείς ότι αυτό που ανακαλύπτω και μου ανατρέπει τα πάντα μου αρέσει, τότε σαφώς και μένω. Αν με απογοητεύσει, τότε την κάνω..... όχι σαν να μην έγινε ποτέ, αλλά σαν "δοκίμασα και δεν μου έκανε τελικά".
πάλι δεν με κατάλαβες... να το θέσω αλλιώς...
Δεν σε φοβίζει το τι θα ανακαλύψεις ?
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από burbuja:χμμ..ένα βίτσιο που έχω,είναι ότι μ'αρέσει την ώρα που κάνουμε ό,τι κάνουμε,κι αφού έχουμε φτάσει κι οι δύο σε σημείο τρελής φούντωσης,να μου τραβάει τα μαλλιά,να μου λέει διάφορα πρόστυχα λογάκια και να μου ρίχνει και καμια γερή...![]()
τώρα,όσον αφορά στη σεξουαλική διαστροφή,μετράει το ότι πολλές φορές με εξιτάρει τρελά το να τον σκέφτομαι να κάνει έρωτα με άλλη..??
![]()
![]()
Είσαι η γυναίκα που ο κάθε άντρας θα ήθελε κοντά του!

Μπράβο πάντως για το 2ο θέμα, να παίρνετε βρε ιδέες απο την burbuja (κάτσε να σου στείλω το τηλ. της γυναίκας μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Πιό πολύ φάση, έχει να το κάνει ενώ μιλάς εσύ μαζί της στο τηλέφωνο...:exclamati

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Και ακόμα καλύτερη να το σηκώσει η μάνα σου απο μέσα (την ώρα που "ολοκληρώνει" για να την καλέσει για φαγητό!!!!!
Giovanna
Επιφανές μέλος

Lol
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.