EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

21-05-21

23:50
Έχω βίτσια πλουσιόπαιδου μα δεν έχω μία
αυτο μετραει?

Guest 896561
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-05-21

23:58
Δεν είναι όμως μόνο τα άτομα που έχουν κάποια από αυτά τα βίτσια που υπόκεινται κριτική.
Είμαστε και εμείς οι ξενέρωτοι που δεν έχουμε κανένα και μας κοροϊδεύουν
Είμαστε και εμείς οι ξενέρωτοι που δεν έχουμε κανένα και μας κοροϊδεύουν

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

22-05-21

00:01
ελα καλε θα εχεις δεν μπορει,δες ενα παραδειγμα βιτσιου:ειμαι φυσιολατρης,για παραδειγμα,αλλο παραδειγμα να ειναι καποιος ανοιχτος στο ménage a trois, στο dirt talk και στα αθώα βίτσια,που δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν kinky παιχνίδια στο κρεβάτι τους.Δεν είναι όμως μόνο τα άτομα που έχουν κάποια από αυτά τα βίτσια που υπόκεινται κριτική.
Είμαστε και εμείς οι ξενέρωτοι που δεν έχουμε κανένα και μας κοροϊδεύουν![]()

Θελω να πω ολοι εχουμε,δεν γινεται να μην εχεις

Ουτε ενα τοσο δα @ilias90 ?

Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

22-05-21

00:42
Είμαι σσοβαρηηη και είμαι ντροπαλιηη και σσας είπα είμαι από πουριτανιη οικογενιεια...Είμαστε και εμείς οι ξενέρωτοι που δεν έχουμε κανένα και μας κοροϊδεύουν![]()
Έχω κόμπλεξ και ταμπού, κάνου σσεξ μισσουνντυμενιη και σστα μαύρα σσκουταδια.
Guest 896561
Επισκέπτης

22-05-21

00:44
Καλέ τίποτα σου λέω, θα σου έλεγα ναρκισσισμό (με την έννοια ότι μου αρέσω) αλλά δεν πιάνεται σαν βίτσιο ή παραφιλία οπότε τζίφος!ελα καλε θα εχεις δεν μπορει,δες ενα παραδειγμα βιτσιου:ειμαι φυσιολατρης,για παραδειγμα,αλλο παραδειγμα να ειναι καποιος ανοιχτος στο ménage a trois, στο dirt talk και στα αθώα βίτσια,που δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν kinky παιχνίδια στο κρεβάτι τους.
Θελω να πω ολοι εχουμε,δεν γινεται να μην εχειςενα γκουρμε γευμα επισης ενα αλλο παραδειγμα.Επισης με οπλα εχουν αλλοι και ολα αυτα που εχουν γραφει εδω κατα καιρους,βεβαια ο περισσότερος κόσμος δεν έχει αυτά τα βίτσια, ούτε το χρόνο ή την διάθεση να ασχοληθεί.
Ουτε ενα τοσο δα @ilias90 ?![]()
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

22-05-21

00:47
Καλέ τίποτα σου λέω, θα σου έλεγα ναρκισσισμό (με την έννοια ότι μου αρέσω) αλλά δεν πιάνεται σαν βίτσιο ή παραφιλία οπότε τζίφος!
Έναν καθρέφτη απέναντι απ το κρεβάτι για να κοιτιεσαι επί τω έργω και μπορείς κάλλιστα να λέγεσαι βιτσιόζος.
Guest 896561
Επισκέπτης

22-05-21

00:48
Οι εκπομπές της Σίας Λιαροπούλου αποτελούν πολιτισμική παρακαταθήκη της σύγχρονης Ελλάδας.Είμαι σσοβαρηηη και είμαι ντροπαλιηη και σσας είπα είμαι από πουριτανιη οικογενιεια...
Έχω κόμπλεξ και ταμπού, κάνου σσεξ μισσουνντυμενιη και σστα μαύρα σσκουταδια.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης

22-05-21

07:33
Μιας και μιλάμε για βίτσια, εγώ σηκώθηκα σήμερα 6:21 να γράψω unit tests.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

22-05-21

10:18
4 μέρες στατιστικές αναλύσεις κάνω. Αυτό και αν είναι βίτσιο. Με τοσες μετρήσεις έγινα pro. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να μου στείλετε μετρήσεις με τα εκατοστά σας 

Guest 209912
Επισκέπτης

22-05-21

10:28
#lowkeyDickpicRequestΣε αυτή τη φάση μπορείτε να μου στείλετε μετρήσεις με τα εκατοστά σας![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

22-05-21

10:31
Ο καθενας με τα βιτσια τουΜιας και μιλάμε για βίτσια, εγώ σηκώθηκα σήμερα 6:21 να γράψω unit tests.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εκατοστα περιμετρου της κοιλιας?4 μέρες στατιστικές αναλύσεις κάνω. Αυτό και αν είναι βίτσιο. Με τοσες μετρήσεις έγινα pro. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να μου στείλετε μετρήσεις με τα εκατοστά σας![]()

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

22-05-21

10:34
Αν είναι τόσο μεγάλη που να το καλύπτει...Ο καθενας με τα βιτσια του
Εκατοστα περιμετρου της κοιλιας?![]()
Guest 890013
Επισκέπτης

22-05-21

11:28
Γιατί,για να πέσει το mean?Με τοσες μετρήσεις έγινα pro. Σε αυτή τη φάση μπορείτε να μου στείλετε μετρήσεις με τα εκατοστά σας![]()

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.590 μηνύματα.

22-05-21

12:11
H λαγνεία για τα πατούσες;
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

22-05-21

13:43
Προτιμω την κωλάρα.H λαγνεία για τα πατούσες;

@_Christine_ why?

Αν δεν με πιστευεις, βρες τον κοντινοτερο κωλο που βλεπεις και χτυπα τον. Αν θελει φυσικα.Νιωθεις ωραια. Μην πιστεψεις οτι πονεσε. Σιγουρα ενιωσε ωραια και ο αλλος.
Αλλα ειναι παντα τι αρεσει στον καθεναν ε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτιμησεις.
Guest 890013
Επισκέπτης

22-05-21

13:56
εντάξει@_Christine_ why?
Αν δεν με πιστευεις, βρες τον κοντινοτερο κωλο που βλεπεις και χτυπα τον. Αν θελει φυσικα.Νιωθεις ωραια. Μην πιστεψεις οτι πονεσε. Σιγουρα ενιωσε ωραια και ο αλλος.
Αλλα ειναι παντα τι αρεσει στον καθεναν ε δεν εχουμε ολοι τις ιδιες προτιμησεις.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

22-05-21

13:58
Πατουσολαγνεία....well δε θέλω να κρίνω όσους είναι πατουσολάγνοι αλλά...ε τώρα δε ξέρω με πιάνει μια αηδία να σκέφτομαι έναν τύπο να μου ρουφάει τα δάχτυλα των ποδιών,να μου τα φιλάει και να βάζει τη γλώσσα του ανάμεσα στα δάχτυλα μου...άμα θέλω καθαρισμό και απολέπιση πατούσας,έχω άλλους τρόπους,δε χρειάζομαι εκείνον να μου κάνει τη δουλειάH λαγνεία για τα πατούσες;

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

22-05-21

14:01
Μαζι σου! Κι εγω αισθανομαι μια γενικη αηδια για τις πατουσες/δαχτυλα γενικα ,ποσο να κανω εγω αυτα που περιεγραψες,αισθανομαι μιαν αποστροφηΠατουσολαγνεία....well δε θέλω να κρίνω όσους είναι πατουσολάγνοι αλλά...ε τώρα δε ξέρω με πιάνει μια αηδία να σκέφτομαι έναν τύπο να μου ρουφάει τα δάχτυλα των ποδιών,να μου τα φιλάει και να βάζει τη γλώσσα του ανάμεσα στα δάχτυλα μου...άμα θέλω καθαρισμό και απολέπιση πατούσας,έχω άλλους τρόπους,δε χρειάζομαι εκείνον να μου κάνει τη δουλειά![]()

Αλλα στο κομματι αυτο οχι ουτε καν και δεν ετεθη κιολας ευτυχως.Απορω πως το κανουν,πως το αντεχουν,ε ειναι οτι γουσταρει ο καθενας.
Απο μενα ειναι οχι

@Giota2000 επειδη τα γραφεις ωραια,για το spanking ποια η γνωμη σου?

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.

22-05-21

14:08
Υποθέτω για αυτό είναι βίτσιο,δε μπορούμε να το καταλάβουμε όλοι,δε γίνεται να αρέσει σε όλουςΜαζι σου! Κι εγω αισθανομαι μια γενικη αηδια για τις πατουσες/δαχτυλα γενικα ,ποσο να κανω εγω αυτα που περιεγραψες,αισθανομαι μιαν αποστροφηΟχι ομως οτι δεν θα θαυμασω εξω τα καλογυμνασμενα ποδια ενος αντρα και μιας γυναικας.
Αλλα στο κομματι αυτο οχι ουτε καν και δεν ετεθη κιολας ευτυχως.Απορω πως το κανουν,πως το αντεχουν,ε ειναι οτι γουσταρει ο καθενας.
Απο μενα ειναι οχι
@Giota2000 επειδη τα γραφεις ωραια,για το spanking ποια η γνωμη σου?![]()

Χμμμ το spanking είναι τίμιο.Αμα δε φας και καμία σφαλιαρίτσα στον πωπω πως θα ανάψουν τα αίματα;Προσωπικά μου αρέσει σαν ιδέα και σίγουρα προξενεί ευχαρίστηση.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- giannhs2001
- Thinkguy
- paolo1
- Wonderkid
- papadocGR
- Requiem
- stupid bitch
- Joji
- Georgepap_21
- touvlo
- iiTzArismaltor_
- Giorgos216
- sasha1986
- efiger
- lepipini
- Chris2756
- hirasawayui
- icolapse
- xifomaxos
- Manuela98
- dionisos13
- vkostas3513
- ThanasisR.
- User2350
- mthinking
- elf
- J.Cameron
- nicks1999
- m.kannavia3
- Mt73
- kalhkardia
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Scandal
- Viedo
- American Economist
- camil
- Memetchi
- charmander
- Cookie_Monster
- taketrance
- chester20080
- CiNeFiL
- fourkaki
- Libertus
- petran_95
- jj!
- Ήβηηη
- Circe
- skot
- Εχέμυθη
- Idontknoww
- fmarulezkd
- Unboxholics
- Paragontas7000
- Stelios725
- Αντικειμενικός
- Johnny15
- L0st
- epan
- FrenchieInAthens
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Panos_02
- _pathfinder_
- Ksenia. Ksenia77
- eukleidhs1821
- SweetGirl
- chris2799
- leftkox
- Μαρια30
- sofoula2430
- ggl
- IceQueen
- George9989
- Dreamer_SW
- Ermioni89
- What
- Sevasti
- Mhtrogoal
- Helen93
- Ryuzaki
- Phantom_1
- constansn
- Freddys
- louminis
- aggelosst9
- Φωτεινη Τζα.
- Jimmy20
- Mapas26
- physicscrazy
- sandana
- vonlibera
- SlimShady
- An_uknown_world
- Red
- crazyScientist9
- Paralogikos
- Ada ada
- Pseudonimo
- nikos1
- Jim89
- Νηματολάγνος
- orchidea
- spring day
- harry akritas
- fretoe
- Nickx
- iminspain
- barkos
- Athens2002
- Cupid
- Kassiopi
- Αλκης Κ.
- ag97
- tsiobieman
- Satan Claus
- McManus
- Giannis2307
- anastasia papa
- Pipitsa
- xman
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- uni77
- Alma Libre
- panagiotis econ
- Sonic
- Έμμα
- Johnman97
- gwgw_5
- Μάρκος Βασίλης
- Jocaste
- Tommy_civil
- Panagiotis849
- JohnGreek
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.