Μεταφορικα το πα μωρε χιμελα!
στην ψυχη εννοω μεσα πως το λενε?
μεσα στην ψυχη!
συμφωνω μαζι σου!![]()
Δεν κατάλαβες, κι εγώ συμφωνώ μαζί σου. Ήθελα να πω, εφόσον υπήρξε αυτή η πρόταση, πώς μπορεί και συνεχίζεται μια τόσο ευτελής κουβέντα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

Δεν είπα κάτι τέτοιο, θα την έβλεπα το πολύ πολύ ως αμαζόνα με λίγη φαντασία.
Aρα,πάλι θα ζοριζόσουν / κατεφευγες σε φαντασιώσεις - συνεπώς θα την ειχες ουσιαστικα απορρίψει μεσα σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cat-wtvr
Νεοφερμένο μέλος

Γενικά δε ντυνόμαστε για εσάς. Ο,τι κάνουμε, το κάνουμε αποκλειστικά για εμάς.
Τώρα γιατί εσείς νομίζετε ότι ζούμε και υπάρχουμε για να σας ικανοποιούμαι δε ξέρω.
Αν βάλω μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το κάνω για μένα, επειδή μου αρέσει και όχι για να με κοιτάει ο κάθε ανώμαλος.
Αν δεν μπορείς να κρατήσεις το βλέμμα σου στα μάτια της κοπέλας, τότε είσαι απλά αξιολύπητος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε ντυνόμαστε για να τραβήξουμε τα βλέμματα των ανδρών, όσο δύσκολο κι αν είναι να το καταλάβετε.
Τώρα γιατί εσείς νομίζετε ότι ζούμε και υπάρχουμε για να σας ικανοποιούμαι δε ξέρω.
Αν βάλω μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το κάνω για μένα, επειδή μου αρέσει και όχι για να με κοιτάει ο κάθε ανώμαλος.
Αν δεν μπορείς να κρατήσεις το βλέμμα σου στα μάτια της κοπέλας, τότε είσαι απλά αξιολύπητος.
lel ,do you even biology brah? Οτιδηποτε κανεις σχετικα με την εξωτερικη εμφανιση ,το κανεις για να γινεις αρεστη απτα αρσενικα.Ή αυτο ,ή για να ξεχωρισεις μεταξυ των θηλυκων,που ουσιαστικα ειναι το ιδιο πραγμα με το να εισαι αρεστη στο αντιθετο φυλο
Ολα τα αλλα ειναι ψεματα που εχεις πει στον εαυτο σου για να νιωθεις καλυτερα
Deal with it
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Δε ντυνόμαστε για να τραβήξουμε τα βλέμματα των ανδρών, όσο δύσκολο κι αν είναι να το καταλάβετε.
σοβαρά τώρα, το πιστεύεις αυτό? δηλαδή εσύ περιμένεις απλά την επόμενη έξοδο για να ντυθείς και να νιώσεις καλά για τον εαυτό σου? τις υπόλοιπες ώρες? έλα τώρα, δεν έχεις ποτέ σκεφτεί αν θα προκαλέσεις/αρέσεις/απωθήσεις κάποιον με το ντύσιμό σου?
οκ, φοράμε ό,τι γουστάρουμε. συμφωνώ. αλλά νομίζεις πως, στο πίσω μέρος του μυαλού μας, δε σκεφτόμαστε αν θ' αρέσουμε στους άλλους ή όχι?
CaneSenpai
Δραστήριο μέλος

Οπως μπορεις και εσυ να θαυμασεις το απιστευτο 6-pack μου και τα μεγαλα δικεφαλα μου(που λεει ο λογος) μπορω και εγω νομιζω να ριξω 1-2 ματιες στο στηθος μιας κοπελας. Ποσο κακο ειναι δηλαδη? Αμα αρχισω και φωναζω μεσα στο κοσμο " τι βυζαρες εχει η γκομενα ρεεεε" τοτε ναι ειμαι ανωμαλος

Dias
Επιφανές μέλος

Κάποτε σε διακοπές στη βραδινή έξοδο, μια κοπέλα της παρέας είχε ένα πολύ όμορφο και βαθύ ντεκολτέ. Ένα αγόρι της συντροφιάς κοίταζε έντονα και χωρίς (την απαιτούμενη) διακριτικότητα. Η κοπέλα το παρατήρησε και το σχολίασε αστειευόμενη. Ο λόγος; Όλη τη μέρα πριν ήμασταν όλοι μαζί σε παραλία γυμνιστών και ο νέος δεν είχε κοιτάξει το στήθος (και όχι μόνο) της κοπέλας που ήταν σε δημόσια θέα, αλλά το βράδυ καρφώθηκε στο ντεκολτέ.
your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

και όχι για να με κοιτάει ο κάθε ανώμαλος
Είμαι βέβαιος πως δεν τραβάς την προσοχή των...συγκεκριμένων, αλλά η διατύπωση ήταν ατυχής!

Ναι βρε κορίτσια, όταν φοράτε το βαθύ ντεκολτέ, το μάτι μας εκεί πέφτει, (διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; ), προφανώς όσο πιο διακριτικά μπορούμε. Αλλά κι εσείς που το φοράτε, για να κοιτάξουμε το κάνετε, (γιατί να το αρνηθείτε; ). Το ντεκολτέ δίνει μια αίσθηση μυστηρίου, (έτσι κι αλλιώς όλα στο μυαλό μας βρίσκονται).
Κάποτε σε διακοπές στη βραδινή έξοδο, μια κοπέλα της παρέας είχε ένα πολύ όμορφο και βαθύ ντεκολτέ. Ένα αγόρι της συντροφιάς κοίταζε έντονα και χωρίς (την απαιτούμενη) διακριτικότητα. Η κοπέλα το παρατήρησε και το σχολίασε αστειευόμενη. Ο λόγος; Όλη τη μέρα πριν ήμασταν όλοι μαζί σε παραλία γυμνιστών και ο νέος δεν είχε κοιτάξει το στήθος (και όχι μόνο) της κοπέλας που ήταν σε δημόσια θέα, αλλά το βράδυ καρφώθηκε στο ντεκολτέ.
![]()
Η περιγραφη σου φανταζει να ειναι γραμμενη απο την οπτικη γωνια ενος ρομαντικου γεροντα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ότι ας πούμε αν κάποιος σούπερ γυμνασμένος (όχι Σβαρτσενέγκερ

Ότι αν κάποιος έχει ωραίο και σφιχτοδεμένο κωλαράκι και δεν φοράει πανταλόνα για να το κρύψει, δεν θα τον κοιτάξεις.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Απέχει παρρασάγκας το οφθαλμόλουτρο από το να πάω να χουφτώσω τον άλλον επειδή πιστεύω ότι αυτό περνάει με τα ρούχα του και το στυλ του.
Dias
Επιφανές μέλος

Αυτό να το θεωρήσω σαν κοπλιμέντο;Η περιγραφη σου φανταζει να ειναι γραμμενη απο την οπτικη γωνια ενος ρομαντικου γεροντα.

Αυτό να το θεωρήσω σαν κοπλιμέντο;
![]()
Δε θα το ελεγα και κοπλιμεντο αλλα οι προθεσεις ηταν φιλικοτατες.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Καλά, όταν σου 'χουν κάνει προξενιό την μέλλουσα γυναίκα σου από κούνια, έχεις γεράσει και λίγο πριν την ώρα σου.Η περιγραφη σου φανταζει να ειναι γραμμενη απο την οπτικη γωνια ενος ρομαντικου γεροντα.

Eγώ κοπλιμέντο θα το θεωρούσαΑυτό να το θεωρήσω σαν κοπλιμέντο;
![]()

Gaspar
Περιβόητο μέλος

βάλτο εσύ, και άσε εμάς τους ανώμαλους να κοιτάμεΑν βάλω μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ, το κάνω για μένα, επειδή μου αρέσει και όχι για να με κοιτάει ο κάθε ανώμαλος.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Έχω πολλούς φίλους αγόρια που όποτε βγαίνουμε (για όσους είναι κοντά) ή μιλάμε Skype (για αυτούς που είναι μακριά) καρφώνουν το βλέμμα στο συγκεκριμένο σημείο και φοβούνται μη τους παρεξηγήσω.

Δε ξέρω πως να σας το εξηγήσω αλλά μετά απο ένα μέγεθος δεν κρύβεται.

Dias
Επιφανές μέλος

Να υποθέσω ότι σε κολακεύει επίσης;Εγώ έχω αρκετά μεγάλο στήθος για την ηλικία μου. Παρόλα αυτά, αν κάποιος κοιτάξει εκεί δε θα με πειράξει καθόλου, είτε αδιάκριτα το κάνει είτε διακριτικά. ... Αλλά εμένα δε με ενοχλεί.

Εγώ έχω αρκετά μεγάλο στήθος για την ηλικία μου. Παρόλα αυτά, αν κάποιος κοιτάξει εκεί δε θα με πειράξει καθόλου, είτε αδιάκριτα το κάνει είτε διακριτικά.Μου φαίνεται απολύτως λογικό το μεγάλο στήθος να μαγνητίζει, άρα ποιος ο λόγος να με πειράξει; Σπάνια θα νιώσω άβολα γι'αυτό...
Έχω πολλούς φίλους αγόρια που όποτε βγαίνουμε (για όσους είναι κοντά) ή μιλάμε Skype (για αυτούς που είναι μακριά) καρφώνουν το βλέμμα στο συγκεκριμένο σημείο και φοβούνται μη τους παρεξηγήσω.Αλλά εμένα δε με ενοχλεί. Απο την άλλη έχω μερικές φίλες που όποτε βγαίνουμε τρέχουν να.. μαζέψουν το στήθος μου μη φανεί.
Δε ξέρω πως να σας το εξηγήσω αλλά μετά απο ένα μέγεθος δεν κρύβεται.![]()
Καλα κανεις. Δε ξερω για τις υπολοιπες κοπελες, ας με διαψευσουν, αλλα κι εγω αν δω μια κοπελα ειτε με βαθυ ντεκολτε ειτε με μεγαλο στηθος γενικοτερα αναποφευκτα το ματι μου εκει θα πεσει (το ιδιο παθαινω και με τα οπισθια). Δε σημαινει απαραιτητα οτι μου αρεσει ή δε μου αρεσει, απλως ειναι αυτοματη αντιδραση. Στην τελικη, εφοσον τα εχεις γιατι να μη τα χαρεις και εσυ και οι αλλοι βρε αδερφε; (καλα με μετρο παντα εννοειται. μην καταντουμε και χυδαοι ^^)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.