Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15
Επιφανές μέλος

quintana
Εκκολαπτόμενο μέλος

η τύπισσα δεν νομιζω να αποκτούσε τοσα εκατομμύρια views χωρις το ευμεγεθες μπουστο

Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Έτσι ακριβώς. Τώρα θα το δείξεις. Άμα περάσουν τα χρόνια, ποιος θα θέλει να το δει;Άμα το' χεις, το δείχνεις. Τελεία.![]()

einhell
Νεοφερμένο μέλος

Έτσι είναι, όταν "πουλάς" κάτι πρέπει να το διαφημίζεις από την....αρχή!Τώρα θα το δείξεις. Άμα περάσουν τα χρόνια, ποιος θα θέλει να το δει;

palio_melos
Διάσημο μέλος

Γενικότερα αν φοράς κάτι επειδή σου αρέσει εσένα να βλέπεις ένα τέτοιο φόρεμα-ό,τι είναι πάνω σου, τότε πιθανότατα θα αρέσει και στους γύρω αυτό το θέαμα και αναπόφευκτα θα προσελκύσει βλέμματα.
Και μέσα σ' όλα τα βλέμματα, κάποια θα είναι και περίεργα/καρφωτικά λογικά.
Το γνωρίζεις, και παρόλα αυτά το φοράς, άρα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Συνεπώς αν το φορέσεις, αποδέχεσαι το ότι θα δεχτείς βλέμματα. ΑΥΤΟ, ΜΟΝΟ.
Αν ο άλλος τώρα είναι κολλημένος και επειδή σε δει να φοράς ένα ντεκολτέ σε χαρακτηρίσει "εύκολη", "παρτόλι", "πουτανάκι" και τα συναφή και γενικά σου κάνει ψυχογράφημα (το οποίο δεν γνωρίζω καν αν υπάρχει σαν λήμμα και αν είναι αυτό που θέλω να πω

Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνομαι αντιληπτός όταν παίρνω μάτι διάφορα πράγματα που προσελκύουν το ενδιαφέρον μου αλλά απ'την άλλη δεν με έχω βιντεοσκοπήσει κιόλας, so, who knows;! Κάπου είχα δει ότι και καλά οι γυναίκες έχουν καλύτερη περιφερειακή όραση πάντως και ευθύνεται και αυτό για το ότι παίρνουν χαμπάρι για ό,τι κοιτάμε γύρω.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Δεν παίζει δίκαια.Οι κινήσεις της θα έπρεπε να θεωρηθούν cheating

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε ξερω για τις υπολοιπες κοπελες, ας με διαψευσουν, αλλα κι εγω αν δω μια κοπελα ειτε με βαθυ ντεκολτε ειτε με μεγαλο στηθος γενικοτερα αναποφευκτα το ματι μου εκει θα πεσει (το ιδιο παθαινω και με τα οπισθια). Δε σημαινει απαραιτητα οτι μου αρεσει ή δε μου αρεσει, απλως ειναι αυτοματη αντιδραση. Στην τελικη, εφοσον τα εχεις γιατι να μη τα χαρεις και εσυ και οι αλλοι βρε αδερφε; (καλα με μετρο παντα εννοειται. μην καταντουμε και χυδαοι ^^)
Άμα το' χεις, το δείχνεις. Τελεία.![]()
Wow. Τώρα μαθαίνω οτι κοιτάνε και γυναίκες άλλων γυναικών τα στήθη αντί για μόνο άντρες. Αυτό δεν το περίμενα.

Επίσης το οτι τα έχεις σημαίνει οτι πρέπει να τα χαρεί κι ο υπόλοιπος κόσμος είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ομολογώ.

Να κόψουμε και εισιτήρια αν είναι βρε αδελφέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μα ναι, εντύπωση σου κάνει; Τα κοιτάνε και τα μετράνε με το μάτι για κριτική και σύγκρισηWow. Τώρα μαθαίνω οτι κοιτάνε και γυναίκες άλλων γυναικών τα στήθη αντί για μόνο άντρες. Αυτό δεν το περίμενα.![]()
στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Οι άντρες, συνήθως (και κυρίως), για διαφορετικό λόγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Oταν θα γινει γνωστή και δικιά σου .... μπορεις να κάθεσαι ολη τη νυχτα ενώ κοιμάται να την χαζεύεις και να φτιάξεις και ολοκληρο πίνακα. Αμα γουστάρεις. =D
prinCess.
Επιφανές μέλος

Επίσης το οτι τα έχεις σημαίνει οτι πρέπει να τα χαρεί κι ο υπόλοιπος κόσμος είναι κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ομολογώ.![]()
Όταν έχεις στήθος, και ζιβάγκο να βάλεις, θα φαίνεται. Οι λιγούρηδες δε χρειάζεται να δουν, μπορούν και να φανταστούν και να πετάξουν τη μαλακίτσα τους. Αυτό δε θα έπρεπε με κάνει εμένα ή εσένα να μη φορέσω ένα ρούχο που μ' αρέσει για τα αδιάκριτα βλέμματα. Εκτός αν κάποια το κάνει για αυτά.
(εντωμεταξύ το ποστ είναι του 2015 και προφανώς είναι μέσα στο χαβαλε)
To ίδιο ρούχο στέκεται διαφορετικά στη κάθε μία.

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.