mania
Επιφανές μέλος

Η μάνα μου τα βρήκε μπαστούνια με τα αδέρφια μου και μένα άλλα ποτέ δεν σήκωσε χέρι επάνω μας(μόνο μια φορά μου έχωσε την μούρη στην φακή που ήταν μπροστά μου άλλα καλά μου έκανε) ενώ ο πατέρας μου δεν χτυπούσε άλλα άν τσατιζόταν μας σήκωνε πάνω απο το πέτο και μας βαρούσε σε τοίχους, κατα τα άλλα δεν ήταν καθόλου βίαιος. Βγήκαμε καλά παιδιά, δεν χρειαστήκαμε πολλύ ξύλο για να στώσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χειρότερο που έλαβα ποτέ, ήταν όταν ο μπαμπάς μου έκανε απλά ένα "πατ" στα χεράκια της αδερφής μου, αλλά αφού τον είχε φτάσει στο αμήν. Και δεν ξανάγινε ποτέ.
Το βρίσκω άκρως υποτιμητικό για τα παιδάκια και εκβιαστικό. Και ΚΑΘΟΛΟΥ παιδαγωγικό.
Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ να εφαρμόσω οποιαδήποτε βία ή τέτοια τιμωρία στα παιδιά μου, ούτε να επιτρέψω στο σύζυγο να το κάνει.
Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι... που κάνουν και το παιδί πιο ψύχραιμο και λογικό.
Πχ όταν πήγαινα στη μαμά μου κλαίγοντας γοερά, με κοιτούσε ψύχραιμα, και έλεγε "μα δεν ακούω τι λες. Τι έγινε; Α, δεν καταλαβαίνω. Γύρνα στο δωμάτιό σου, ηρέμησε, κι αφού πάψεις να κάνεις σαν τρίχρονο (4 εγώ τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

ειναι οπως τα μαθεις τα παιδια δεν χρειαζετε να τους ασκησεις βια
Hunter
Περιβόητο μέλος

εαν δειρεις το παιδι, του τραβηξεις το μαλλι, το αυτι, η οτιδηποτε, θα τραβηξεις μεγαλο ζορι αργοτερα. STANDARD αυτο!!!

εαν δειρεις το παιδι, του τραβηξεις το μαλλι, το αυτι, η οτιδηποτε, θα τραβηξεις μεγαλο ζορι αργοτερα. STANDARD αυτο!!!
χαλαρά! εγώ κρατάω πολύ κακία στον μπαμπά μου που με είχε δείρει.. ενώ η μαμά μου που είναι πολύ καλή και ήρεμη πάντα τη λάτρευα

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

χαλαρά! εγώ κρατάω πολύ κακία στον μπαμπά μου που με είχε δείρει.. ενώ η μαμά μου που είναι πολύ καλή και ήρεμη πάντα τη λάτρευα
απαίσια χρόνια
δεν πρεπει να κραταμε κακια νιντζακι μου στους γονεις μας...

αυτα ηξεραν αυτα εκαναν...ετσι να το δεις....

εσυ φροντισε να εισαι στα παιδια σου οπως θα ηθελες να ειναι σε σενα οι δικοι σου γονεις..σιγουρα θα γινεις πολυ καλος γονιος ετσι.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Δε θα κρατάει κακία ρε Hunter,ίσα ίσα καταλαβαίνει την-κακιά-πράξη του και στο μέλλον θα ευγνωμονεί τους γονείς του

δεν πρεπει να κραταμε κακια νιντζακι μου στους γονεις μας...![]()
αυτα ηξεραν αυτα εκαναν...ετσι να το δεις....![]()
εσυ φροντισε να εισαι στα παιδια σου οπως θα ηθελες να ειναι σε σενα οι δικοι σου γονεις..σιγουρα θα γινεις πολυ καλος γονιος ετσι.![]()
έχεις δίκιο βικούλα αλλά δε μπορώ να μη κρατάω κακία για τις σφαλιάρες και τις ξυλιές που έχω φάει
σκασίλα μου τι ήξεραν οι γονείς μου
σκασίλα μου
εμένα μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει και ο ψυχολογικός και σωματικός πόνος που ένοιωσα σαν παιδάκι
αν μπορούσα να πάρω εκδίκηση θα το έκανα
δυστυχώς όμως δεν έχω τη δύναμη να το κάνω(άσχετα που είμαι νίντζα)
η μόνη εκδίκηση που θα πάρω είναι η εξής : το σεπτέμβριο φεύγω για πάντα από ελλάδα και μετά αντε γειά..
mania
Επιφανές μέλος

έχεις δίκιο βικούλα αλλά δε μπορώ να μη κρατάω κακία για τις σφαλιάρες και τις ξυλιές που έχω φάει
σκασίλα μου
εμένα μόνο ο εαυτός μου με νοιάζει και ο ψυχολογικός και σωματικός πόνος που ένοιωσα σαν παιδάκι
η μόνη εκδίκηση που θα πάρω είναι η εξής : το σεπτέμβριο φεύγω για πάντα από ελλάδα και μετά αντε γειά..
όλα εδώ πληρώνοντε νιτζάκι μου, αφτό να το ξέρεις, πιστέυω ότι όταν φέυγεις απλά δεν μπορείς να δείς με ποιο νόμισμα θα πληρώσουν όπως λές, μην στεναχωριέσε, όλα θα τα ξεχάσεις κάποια στιγμή, κάνε υπομονή όλα θα φύγουν κάποτε απο το μυαλό σου

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

σκασίλα μου
που θα πας καλε νιντζακι;

Isiliel
Επιφανές μέλος

Δεν ήξεραν καν πως στήνεται η σκηνή κι εγώ απ' τη χαρά μου έτρεχα και χοροπηδούσα γύρω-γύρω και έκανα συνεχώς ερωτήσεις. "Μαμά γιατί αυτό?" "Μπαμπά γιατί αυτό?" ...Φανταστείτε να έχεις ταξιδέψει 4-5 ώρες και μετά μες τη ζέστη να προσπαθείς να στήσεις μια σκηνή από τις παλίες με τα 500 πασαλάκια και να έχεις τη μικρή ίσι με τις ερωτήσεις της..

Τα πήρε ο μπαμπας και έβαλε τις φωνές. Και τι φωνές!! Τραντάχτηκε ο τόπος!...

Η ίσι, τρόμαξε, βούρκωσε και ήταν έτοιμη να κλάψει...Και τότε ο μπαμπάς άρχισε....να γαυγίζει...

Με είχε δει που βούρκωσα και για να με κάνει να γελάσω άφησε τις φωνές και έπιασε το γάου-γάου...

Ακόμα το θυμάμαι και γελάω!

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αλήθεια πού?

mania
Επιφανές μέλος

μακάρι![]()
Το ξέρω ότι όλα θα ξεχαστούν, δεν έχω ζήσει την έντονη σωματική βία άλλα η ψυχηκή ξέρω ότι είναι χειρότερη, πονάς περισσότερο καιρό, καμια φορά ο πόνος μένει και για πολλύ περισσότερο απο όσο νομίζεις, όμως όλα είναι στο χέρι μας

Κάποτε, (εγώ τότε ήμουν 6-7 χρονών) πήγαμε για πρώτη φορά camping με τους γονείς μου.
Δεν ήξεραν καν πως στήνεται η σκηνή κι εγώ απ' τη χαρά μου έτρεχα και χοροπηδούσα γύρω-γύρω και έκανα συνεχώς ερωτήσεις. "Μαμά γιατί αυτό?" "Μπαμπά γιατί αυτό?" ...Φανταστείτε να έχεις ταξιδέψει 4-5 ώρες και μετά μες τη ζέστη να προσπαθείς να στήσεις μια σκηνή από τις παλίες με τα 500 πασαλάκια και να έχεις τη μικρή ίσι με τις ερωτήσεις της..![]()
![]()
Τα πήρε ο μπαμπας και έβαλε τις φωνές. Και τι φωνές!! Τραντάχτηκε ο τόπος!...
Η ίσι, τρόμαξε, βούρκωσε και ήταν έτοιμη να κλάψει...Και τότε ο μπαμπάς άρχισε....να γαυγίζει...
Ναι!
![]()
Με είχε δει που βούρκωσα και για να με κάνει να γελάσω άφησε τις φωνές και έπιασε το γάου-γάου...Αυτό έκανε καλό σε όλους μας. Πήραμε μια ανάσα, μου εξήγησε πόσο κουρασμένος ήταν κτλ κτλ και μετά μου ζήτησε να τον βοηθήσω (και καλά) με τη σκηνή. Και η ένταση εξαφανίστηκε! ...Αν με είχε δείρει αν μη τι άλλο δεν θα είχα αυτή την γλυκιά ανάμνηση να σας διηγηθώ...
Ακόμα το θυμάμαι και γελάω!![]()
τελειο!!! μπραβο το μπαμπα αυτα ειναι

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Άμα σε είχε δείρει για ένα τέτοιο θέμα θα ήταν λίιιγο(πολύ)υπερβολικόΑν με είχε δείρει αν μη τι άλλο δεν θα είχα αυτή την γλυκιά ανάμνηση να σας διηγηθώ...
Ακόμα το θυμάμαι και γελάω!![]()

δε ξέρω αν σας το είπα αλλά σας το λέω..
Isiliel
Επιφανές μέλος

απαίσια χρόνια

τελειο!!! μπραβο το μπαμπα αυτα ειναι![]()
![]()
![]()
Η μαμά όμως έριχνε τσύλο που πονούσε και η γιαγιά είχε βίτσα...

Και λοιπόν? Με κλείδωνε η γιαγιά μέσα στην αυλή κι εγώ πηδούσα μια μάντρα 2 μέτρα ψηλή και έβγαινα έξω κι έλεγα μέσα μου: " Τι πειράζει που θα φάω λίγο ξύλο όταν γυρίσω, τώρα θα είμαι με τους φίλους μου"
Το ξύλο το συνηθίζεις και μαθαίνεις να το αντέχεις...Τη λογική εξήγηση όμως δε μπορείς να την παραβλέψεις!

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

θα πάω manchester 12 σεπτεμβρίου
για σπουδες θα πας εκει; η εχεις ετοιμη δουλεια;

io-io
Διάσημο μέλος

θα πάω manchester 12 σεπτεμβρίου
Το νιντζακι ερχεται Αγγλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.