Να κρινουμε (οπως ειπε και ο O'Zorgnax ) μπορουμε, δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να κρινει. Δεν μπορουμε ομως να την εμποδησουμε να κανει οτι θελει, εκτος και αν προκιτε για αποπλανισει ανηλικου που ειναι φαση, δεν θα το συζιτισω γιατι αυτη ειναι αλλη 10τομοι εγκυκλοπαιδια. Ειναι μεν λογικο να ψαχνοντια και συγουρα δεν θα επρεπε να ειναι αυτα τα 15 χρονα απο της Ελληνικες ταινιες που παιζουν με κουκλες αλλα και απο την αλλη το να εχουν κσεθαρεπσει τοσο πολυ απο τοσο μικροι ηλικια... χανετε καθε τρυφεροτυτα, ανεμελια, αθωοτητα κτλ. Οχι οτι εγω δεν τα εχω χαση αλλα δεν εχω προχορισει και τοσο. Και οπως και να το κανουμε δεν ολοκληρωσε γιατι ητανε πολυ καιρο με καπιον και "εγινε" αλλα επειδη τα εφτιξε με μεγαλυτερο που αυτος αυτο θελει, οποτε θα την πιεσει καπως, και επειδη θελει να "την πει" στης φιλες της, να εχει μαγκιλικη, να δειχνει μεγαλη κτλ. Αργοτερα θα λεει "Τι εκανα η μ@λ@κο, πηγα και εχασα την παρθενια μου με αυτον τον μλκ..." και θα το εχει αχτη σε ολη της την ζωη. Δεν λεω ελευεθερια πρεπει να εχουμε, μπροστα να πηγενουμε, αλλα οχι και ετσι...