Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη ανησυχείς lovακι... θα πάρουμε και το άλλο το παλικάρι λίγο πιο πάνω που τον έβγαλε κέντρο από ότι είπε και θα κάνουμε ένα νέο κόμμα οι 3 μας.![]()
Oι κεντρωοι θα νικησουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy
Διάσημο μέλος

καλά το τεστ είναι λίγο για τον π...ο
με έβγαλε συριζαίο ρεφορμιστή , έλεος
κι εμένα

Χριστιανοδημοκρατία και κέντρο

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Didonia
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ξεκινώ πρώτος.

Camouflage
Νεοφερμένο μέλος

Σ'ολα ουδετερος εβαλες ?Κέντρο.

Jeanjean
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

: Προτιμώ να ξέρω, τι κόμμα δεν είμαι, με τίποτε!

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

υγ. άκυρο το τεστ!!!

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εμένα μα έβγαλε αριστερά προς στην πλευρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο αριστερά και να σε βγάλει το τεστάκι, στον κώλο θα σαι πάντα ΛΑΟΣ (θυμήσου εκείνο το ποστ

Κρυφο-φασιστοανάρχα της πρωκτικής οδού, την πίσω πόρτα ένα πράγμα θα τη γιάνει, η νίκη στη ΔΗΣΥ, στη Ντόρα Μπακογιάννη!!

Κάτσε κάτσε... έχω κι άλλα...
Την πίσω πόρτα τη βρίσκω και τη χάνω, ψήφος στη Δράση με Στέφανο Μάνο.
Περίμενε, δεν τελείωσα...
Από πίσω γερά, με Αντώνη Σαμαρά!
Κάτσε ρε Σύριζα, μη φεύγεις... έχω κι άλλο:
Στην πίσω πόρτα λες πως δε θα μπεί άντρα χέρι, γι αυτό και όλοι ρίχνουμε ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη!
Σου σπάσανε τα νεύρα... ξέρω, αλλά υπάρχει και καλύτερο...
Κι απ' το πολύ το πρωκτικό, παθαίνουν όλες σοκ, μα η υπέροχη το γλύτωσε με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ...
ή....
Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, η μόνη δίοδος είναι η πίσω πόρτα πάλι!
Αλλά εσύ εκεί... ΣΥΡΙΖΑ... να μη μπορώ να βγάλω ομοιοκαταληξία... Σύριζα, όλη τη νύχτα έκλανα, καθόμουν και το μύριζα... Βλέπεις; Σιχαμένο είναι... Ντροπή σου!
yperoxi
Δραστήριο μέλος

Valder νομίζεις ξεχνιέται εκείνο το ποστ????Όσο αριστερά και να σε βγάλει το τεστάκι, στον κώλο θα σαι πάντα ΛΑΟΣ (θυμήσου εκείνο το ποστ![]()

Τα νεύρα δεν μου σπάσανε γιατί έχω πεθάνει στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!Κρυφο-φασιστοανάρχα της πρωκτικής οδού, την πίσω πόρτα ένα πράγμα θα τη γιάνει, η νίκη στη ΔΗΣΥ, στη Ντόρα Μπακογιάννη!!
Κάτσε κάτσε... έχω κι άλλα...
Την πίσω πόρτα τη βρίσκω και τη χάνω, ψήφος στη Δράση με Στέφανο Μάνο.
Περίμενε, δεν τελείωσα...
Από πίσω γερά, με Αντώνη Σαμαρά!
Κάτσε ρε Σύριζα, μη φεύγεις... έχω κι άλλο:
Στην πίσω πόρτα λες πως δε θα μπεί άντρα χέρι, γι αυτό και όλοι ρίχνουμε ΛΑΟΣ Καρατζαφέρη!
Σου σπάσανε τα νεύρα... ξέρω, αλλά υπάρχει και καλύτερο...
Κι απ' το πολύ το πρωκτικό, παθαίνουν όλες σοκ, μα η υπέροχη το γλύτωσε με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ...
ή....
Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, η μόνη δίοδος είναι η πίσω πόρτα πάλι!
Αλλά εσύ εκεί... ΣΥΡΙΖΑ... να μη μπορώ να βγάλω ομοιοκαταληξία... Σύριζα, όλη τη νύχτα έκλανα, καθόμουν και το μύριζα... Βλέπεις; Σιχαμένο είναι... Ντροπή σου!

Ένα κ ένα ήταν όλα σου!Πραγματικά πολύ εμπνευσμένα!!χαχαχαχα!!!!

fockos
Επιφανές μέλος

Ερις
Περιβόητο μέλος

Ντάξει, υπάρχουν και μερικά θέματα που δεν τα έχω ψάξει ακόμη... οπότε ναι, είμαι στο κέντρο με μια τάση προς τα αριστερά. Γράφω και με τ' αριστερό άλλωστε, οπότε είναι γενικό το κακό.
Χωρίς πλάκα τώρα πραγματικά θεωρώ ότι τα περισσότερα από αυτά που πρεσβεύουν τα αριστερά κόμματα είναι σωστά και ότι ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν εφαρμόζονταν... αλλά κατά πόσο είναι εφικτά όλα αυτά; Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα... γι' αυτό κέντρο και πάλι κέντρο!! Παντού και πουθενά!!

View attachment 43439
αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.