Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Εχω την εντυπωση οτι ειναι 35 για 512.. Μηπος αυτο που αναφερεις εσυ ειναι καπιο πακετο;
Ευχαριστω πολυ αρχοντα, παν ωαπο χρονο τωρα προσπαθω να το βρω και παντα ξεχναγα να ρωτισω πως βγαζω το ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

384 πήγε στα 14.90 ?
512 πήγε στα 19.90 ?
1024 πήγε στα 32.90 ? (Κι αμα τη βάλω με τέτοιες τιμές θα σου τραγουδήσω το no leaf clover

ΥΓ: Χωρίς Φ.Π.Α 19% τα ανωτέρω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

kotetsi
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Είναι οι παλιές τιμές αυτές που αναφέρεις! Υπήρξαν μειώσεις:
384 πήγε στα 14.90 ?
512 πήγε στα 19.90 ?
1024 πήγε στα 32.90 ? (Κι αμα τη βάλω με τέτοιες τιμές θα σου τραγουδήσω το no leaf clover)
ΥΓ: Χωρίς Φ.Π.Α 19% τα ανωτέρω![]()
Για hold your horses βρε παιδιά γιατί εγώ αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω... Εσείς καλά λέτε για δεκαπεντάευρα κλπ το μήνα... Σκεφτήκατε τι πληρώνετε ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ΔΙΜΗΝΟ; Γιατί εγώ δίνω γύρω στο κατοστάρικο για να έχω internet. Δε με απασχολεί τι ποσό πάει πού, με απασχολεί η τσέπη μου μόνο. Έχω OTEnet ADSL 384 αορίστου χρόνου.
Για βγάλτε τα μολύβια σας λοιπόν, κάντε πράξεις και πείτε μου: αν αναβαθμίσω από 384 σε 512 (πάντα OTEnet και πάντα αορίστου) πόσα χρήματα θα πληρώνω το ΔΙΜΗΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (τέλη πρόσβασης, τέλη γραμμής, πάγια internet, ΦΠΑ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρεώνουν...);
dooo
Διακεκριμένο μέλος

να'χαμε κι ένα σουβλάκι τώρα καλά θα ήταν πιστεύω.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λοιπον θα πληρωνεις αν βαλεις DSL 512Αρχική Δημοσίευση από kotetsi:Για hold your horses βρε παιδιά γιατί εγώ αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω... Εσείς καλά λέτε για δεκαπεντάευρα κλπ το μήνα... Σκεφτήκατε τι πληρώνετε ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ΔΙΜΗΝΟ; Γιατί εγώ δίνω γύρω στο κατοστάρικο για να έχω internet. Δε με απασχολεί τι ποσό πάει πού, με απασχολεί η τσέπη μου μόνο. Έχω OTEnet ADSL 384 αορίστου χρόνου.
Για βγάλτε τα μολύβια σας λοιπόν, κάντε πράξεις και πείτε μου: αν αναβαθμίσω από 384 σε 512 (πάντα OTEnet και πάντα αορίστου) πόσα χρήματα θα πληρώνω το ΔΙΜΗΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (τέλη πρόσβασης, τέλη γραμμής, πάγια internet, ΦΠΑ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο χρεώνουν...);
2x23,681 = 47,362 για την γραμμη
2x35,581 = 71,162 για την Otenet
Δλδ συνολο 118,524

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

λοιπόν έχουμε και λέμε για να κάνεις μια απλή σύνδεση ISDN PSTN πληρώνεις ας πούμε 100? για 12 μήνες +2 μήνες δώρο στην Tellas και μετά χρεώνεσαι απο το ΟΤΕ όσες ώρες ήσουν συνδεδεμένος ανάλογα.
στην Adsl όταν κάποιος θέλει να κάνει σύνδεση σε οποιοδήποτε εταιρία πληρώνει ας πούμε 100? στην Τellas για 3 μήνες και χρεώνεσαι πάλι απο το Οτε ανάλογα τις ώρες που ήσουν συνδεδεμένος?? ή πληρώνεις κάθε μήνα πάγιο εκτός τα 100? της σύνδεσης συν την χρέωση του ΟΤΕ??

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

cuto
Νεοφερμένο μέλος

εκτος κ αν εισαι τυχερη κ μενεις σε περιοχη που καποιος παροχος( πχ. vivodi) εχει περασει δικο του δικτυοΣτο ote πληρωνεις ΜΟΝΟ ενα παγιο
edit:οχι vivodi,νομιζω με tellas γινεται αυτο
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

ούτε τις ώρες που είσαιι συνδεδεμένος??
Δηλαδή αν μπαίνεις 200 ώρες ή καμία πληρώνεις 30 ? ας πούμε??
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Leviathan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκτος απο αυτο πληρωνεις και την συνδρομη σου στον ISP. (πως πληρωνεις πχ για την συνδρομη ISDN? Ε και για την adsl πρεπει να εχεις καποιον ISP που σου παρεχει προσβαση στο internet. Και πρεπει να εχεις συνδρομη για adsl και οχι για ptsn ή isdn).
Αυτα ειναι κανονικα τα τρεχοντα εξοδα (τα μηνιαια). συνδρομη ISP, και παγιο ΟΤΕ για adsl. (και ειναι ασχετα του χρονου. Εκτος αν παρεις συνδρομη με χρονοχρεωση, αλλα ποις το κανει? Δεν συμφερει.) (Η συνδρομη του ISP, συνηθως την προπληρωνεις αρχικα, για πχ 6 μηνες, και αρα δεν πληρωνεις καθε μηνα. Εκτος αν παρεις μηνιαια συνδρομη που δεν συμφερει. Ειναι πιο ακριβη).
Αναλογα τωρα πως-που-απο ποιον παρεις γραμμη adsl μπορει να πρεπει να πληρωσεις και την ενεργοποιηση της γραμμης. Αυτο το πληρωνεις μια φορα, στην αρχη.
Αν παρεις απο τα ετοιμα πακετα (kit/boxes κλπ), τοτε δεν ασχολεισαι με την γραμμη (και τα τελη ενεργοποιησης) και τα κανει ο provider για σενα. Βεβαια η γραμμη δεν ειναι 'δικη σου', και με το που τελειωνει η 12μηνη πχ συνδρομη σου, 'παει' και η γραμμη. Και δεν μπορεις κατα την διαρκεια της συνδρομης να αλλαξεις γνωμη και να πας σε αλλον ISP. H μαλλον μπορεις, αλλα πας 'χωρις' την γραμμη (αυτη ειναι του ISP, αφου αυτος την πληρωσε. Το τελος ενεργοποιησης δηλ. Το μηναιο παγιο το πληρωειες εσυ. Συνηθως. πχ υπηρχαν προσφορες πακετων, που ο provider πληρωνει αυτος για σενα και το μηναιο παγιο adsl του ΟΤΕ).
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Υπάρχει ενας αλλός τρόπος που σε συμφαίρει καλλίτερα ... Τα κουτια σε περιοριζουν σε μια εταιρια ... Ο αλλος τροπος είναι να πας μονη σου στον οτε ... να ενεργοποιησεις μια γραμμη ... μετα να πας να αγορασεις ενα router και μετα να πας σε καποιον ISP για κωδικο. Στον ote η 384 κοστίζει 15 ευρω + ΦΠΑ ενω ο ISP για 384 γυρω στα 20 ευρω το μηνα. Το router κοστιζει γυρω στα 60Ε
Υπαρχει και ο τροπος της vivodi ... Δηλαδη να παρεις απο αυτη και γραμμη και κωδικο προσβασης.
Scandal
Διαχειριστής

Θα σου πρότηνα το OnDSL Kit της Otenet.Αρχική Δημοσίευση από io-io:Λοιπον παιδια, καλησπερα! Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι ειμαι εντελως ασχετη με αυτα.. Βλεπετε, στο πανεπιστημιο που μενω στις εστιες εχω συνδεση τρελης ταχυτητας (100Μβ) και καλομαθα και θελω να βαλω ADSL στο σπιτι! Ομως δεν εχω ιδεα ποια ειναι καλυτερη. Οποιος μπορει να με ενημερωσει για το τι να προτιμησω και ποσο περιπου θα μου κοστισει θα του ειμαι ευγνωμων! Το εψαξα και λιγο στο ιντερνετ και σε οτι πινακες με τιμες εβρισκα ειχαν ενα κατεβατο απο πραγματα που δεν περιλαμβανονται στην τιμη, οποτε φοβαμαι οτι θα μου ερθει ο κουκος αηδονι!!
Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!
Γενικά για αρχή μια που είσαι και αρχάρια, αγόρασε ένα All inOne πακέτο [όπως το παραπάνω] για περισσότερη ευκολία. Στο πακέτο περιλαμβένεται:
Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός: [Modem, Splitter/Filter, καλώδια]
Παροχέας: Ένα username & password για να έχεις πρόσβαση
Τέλος ενεργοποίησης της DSL: Το κόστος για την ενεργοποίηση της ψηφιακής γραμμής.
Κάθε πακέτο αναγράφει και πόσους μήνες αντιστοιχεί [πχ το παραπάνω είναι για 2μήνες + 2δώρο= 4μήνες DSL όλα προπληρωμένα με τα 82ευρώ+ΦΠΑ].
Αν επιλέξεις να το αγοράσεις από το Plaisio, μόλις το αγοράσεις, ο/η υπάλληλος θα σου ζητήσει: Λογαριασμό τηλεφώνου, ταυτότητα και ΑΦΜ για να σου κάνουν εκείνοι την αίτηση.
Με τη DSL ξέρεις τι πληρώνεις καθώς δεν υπάρχει χρονοχρέωση [όπως με τις PSTN που προφανώς έχεις τώρα σπίτι σου].
Scandal
Διαχειριστής

Εννοείς ότι σε υποχρεώνουν ουσιαστικά να έχεις τον ίδιο παροχέα για όσο έχεις DSL;Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τα κουτια σε περιοριζουν σε μια εταιρια ...
Τουλάχιστον με το onDSL Kit 384, υπάρχουν 2 εκδοχές:
1. Έχεις 4μήνες DSL και μετά τους 4μήνες χάνεις τη γραμμή και την παροχή [εκτός και αν κάνεις αίτηση ότι θέλεις να αξακολουθήσεις να την έχεις, όπου τότε πληρώνεις γραμμή + παροχή στο λογαριασμό του OTE.
2. Έχεις 4μήνες DSL και μετά τους 4μήνες εξακολουθείς να έχεις τη γραμμή + παροχή [με 12μηνη δέσμευση], αλλά έχεις 50% έκπτωση.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ακριβως ... και αν δεν θελεις να συνεχισεις με αυτη την εταιρια που εχει το κουτι ... πρεπει να ξανα πληρωσεις ενεργοποιηση ADSL.Αρχική Δημοσίευση από Petros:Εννοείς ότι σε υποχρεώνουν ουσιαστικά να έχεις τον ίδιο παροχέα για όσο έχεις DSL;
Ολα αυτά δεν ισχυουν στο Conn-x και νομιζω ουτε και στο onDSL

io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.