Εντάξει.... με τις αναβαθμίσεις που θα πάνε σε τσέπες λίγων. Προσωπικά τα χουμε ξαναπεί Φώτη και θα χαιρόμουν αν σε έβαζε η τραπεζα στην οποια θα δουλευες να με πάρεις τηλεφωνο για να κάνουμε μια σουρεαλιστική συζητηση. Εγω αυτη τη στιγμή εχω κάποια χρηματα στην τραπεζα σας και δεν είναι μόνο 1000 ευρώ παράδειγμα .... καθε μηνα παίρνω 0.02 επιστροφή σε αυτά. Και πριν την άνοδο της επενδυτικης βαθμιδας τα ιδια έπαιρνα. Οποτε που οφελει τη ζωή μας αυτη η αύξηση που μας δείχνεις ; εμενα προσωπικά ΠΟΥ θα με οφελησει αυτο ; να είσαι διαβασμένος γιατι θα έχεις αντίλογο.
Ας δούμε τώρα τα φλέγοντα θέματα που ειναι προτεραιότητα για τον μέσο καθημερινό καταναλωτή :
Θα αναδεικνύονται προϊόντα με μειωμένη τιμή κατά 5% για 6 μήνες - Τέσσερα τα νέα μέτρα για την ακρίβεια που ανακοίνωσε ο Σκρέκας
www.protothema.gr
Χθεσινή μου πρόταση για αύξηση μετακίνησης με τα ΜΜΜ. Πχ εγω σήμερα θα πάω στην Αθήνα για δουλειές το απογευμα με λεωφορεία. Επισης σημερα πήγα στη δουλειά με το τρένο όπως και κάθε ημέρα.
Για την ακρίβεια στα σούπερ η λύση ειναι μία -> Κοιτάμε στα φυλλάδια πότε έχει προσφορές κ πάμε ΜΟΝΟ εκεινες τις ημέρες. Παλαιότερα ο
@hl_amhxanos είχε αναφερθεί στο Mart. Συμφωνώ εχει καλές τιμές σε πολλά είδη.
Εχω ρίξει μαύρο στον Σκλαβενίτη. Δεν ξαναπαίρνω κοτοπουλο με 10 ευρω το κιλό ουτε για πλάκα.
Επίσης Μαύρο έχουν φάει κατι γλυκατζίδικα σε στύλ Σταμου ο οποίος πουλάει το παγωτο 20 ευρω το κιλό!!!! Τα παγωτίνια.
Αν θέλετε να πληρώνετε ληστές οκ μην κάνετε καμια κίνηση. Οι πολιτικοί λένε τα δικά τους στα κανάλια ως συνήθως. Ο Σκυλάκακης ελεγε οτι η αυξηση των καυσιμων προέρχεται απο τη Σαουδική Αραβία.
Σκυλακάκη.... ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ Bro. Η καρέκλα που ανέλαβες ειναι δύσκολη αν δεν έχεις να δώσεις μια σοβαρή απάντηση... να παραιτηθείς.
Που θα πάει να ζητησει τα ρέστα ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ τον πετρελαιά που μένει σε παλάτια και αν σε βρεί στο δρομο θα περάσει χωρις κάν να σε κοιτάξει ;
α ρε και να ήμουν δημοσιογράφος.... τι τέντωμα θα τρώγανε. Με τη καλή έννοια.
Κατα τα λοιπά κοπανήστε τους δίχως έλεος... ολοι αυτοι αισχροκερδούν εις βάρος μας.