Δεν φταίνε αυτοί φίλε μου. Φταίει το σύστημα που έχει αυτούς τους αληταράδες έξω.
Ρέντη: Σεσημασμένοι χούλιγκαν στους 424 που αφέθηκαν ελεύθεροι για τον τραυματισμό του αστυνομικού - Κάποιοι αρνήθηκαν να δώσουν DNA (protothema.gr)
τι θα πεί αρνήθηκαν ;;; βάλτους μέσα σε ένα υπόγειο και ξεκίνα να τους μαστιγώνεις. Το αρνούμαι σε ποιον το λές αγορι μου ;;; ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ;;; νομίζεις οτι είμαστε ο πατέρας σου ;;; πάρτε τον.
Μέσα... και ραβδί. Μέχρι να ομολογήσει.
Σε ΠΟΙΟΝ ;;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.... με εναν αστυνομικό - άνθρωπο να χαροπαλεύει με το πόδι του στην ενταστική διασωληνωμένος... μάλλον δεν έχετε καταλάβει τι θα επακολουθήσει. Θα μας είχαν ακούσει απο του Ρέντη ώς τη Γαδα πάνω στον Κολωνό στην Λιοσίων.... Οσοι και αν είστε. Θα πάτε φυλακή και θα σας δέρνουν απο το πρωί ως το βράδυ.
Αρνείστε κιόλας.
Η αλητεία τέτοιου είδους με εξοργίζει.... είμαι πολύ Βόρεια Κορέα σε αυτά. Τέτοιες μαλακιες για μενα ειναι αδιανόητες. Και εννοειται αν ποτέ κάνω παιδί και καταληξει έτσι θα πάω στο τμημα και θα τον δέρνω εγω ο ίδιος. Και θα τον διωξω και απο το σπίτι. Δεν ξέρω πως σας ακούγονται όλα αυτα και ποιοί θα σχολιάσετε αν είμαι κατάλληλος κτλ αλλα έτσι θα έπρεπε να γίνει.
Αρκετά. Με το να ανεχόμαστε τη μαλακία του καθενός.
Α να χαθείτε... κωλοπαίδια.... δεν ηρεμείτε πουθενά. Στο δίκο μου σπίτι δεν θα έχει τέτοια.... σεβασμός - πειθαρχεία .... σε όλους και όλα. Αλλιώς όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες και θέλει να κάνει αλητείες να φυγει απο το σπίτι. Να πάει να βρει την τύχη του και να αναλάβει τις ευθύνες μολις γινει 18 χρονών. Τελεία.
Σε όλα τα υπόλοιπα ειμαι ανοιχτός... στην ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΧΙ.