Οταν αγαπας αυτο που κανεις γιατι το να εισαι στην αστυνομια παει να πει οτι εχεις ανεπτυγμένο το αισθημα του δικαίου ,της αλληλοβοηθειας απο μια πλευρα με πιο ισχυρη και καθοριστικη θεση ως προς την προσφορα αυτης , ειναι δυσκολο αυτο που λες ..
Σπουδαζεις αγαπας να εισαι εκει σε μια ορισμενη ομαδα πολιτων που χρειαζονατι την βοηθεια σου !
Ειπαμε ολοι δεν ειναι το ιδιο ..Υπαρχουν και θεσεις που γινετε κοινωνικο εργο και σε αυτο συμμετεχεις ..
Δυστηχως επωμίζεσαι και τις παράπλευρες απώλειες που λεμε ..
Παιρνεις ρισκο πλεον ειδικα εξοπλισμενος και αμυνόμενος στον οποιοδηποτε δεν συμμορφώνετε με τις εντολες σου !
Δυστηχως μπορει να κανεις και λαθος ,οποτε γι αυτους που λενε οτι ειναι η" δουλεια σου" και" ας προσεχες" οι αστυνομικοι απαντανε οτι ακριβως επειδη ειναι μια ¨δουλεια ¨οπως λέτε
οφειλω να προστατευσω την δικη μου ζωη ..
Τωρα αν πανω στην ¨δουλεια ¨μου αφαιρέσω και μια ζωη(ακουγετε σκληρο το ξερω ) ,ειναι στο πλασιο του επαγγέλματός μου ..γιατι η δουλεια ειναι δουλεια οποτε και η δικη μου ζωη ειναι πολυτιμότερη αυτης και θα την υπερασπιστώ απεναντι στον οποιοδηποτε δεν την σέβεται !
Ο παραβατης δεν σεβεται ουτε την εργασια σου αλλα ουτε την ιδια σου την ζωη....
Αυτη ειναι η κυνικη μετάφραση οταν χανετε μια ζωη ρομα ωστε να βλεπουμε απο την ιδια σκοπια τα πραγματα!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Δεκεμβρίου 2023
Αυτο δεν ειναι δικαιολογια εφοσον χαρην της διαφθορας ορισμενων επωμίζονται και ολοι οι αλλοι τις συνεπειες αυτης !
Εδω εχεις την επιλογή αναλογα με τις απαιτήσεις της ζωης σου .
ή εργάζεσαι σε αυτο και διαμορφώνεις το βιωτικό σου επιπεδο ή επιλεγεις να κανεις παράλληλα και άλλη νομιμη δραστηριοτητα σε αλλο ονομα ..
Άλλωστε οι περισσοτεροι που φέρονται οπως πρεπει ηδη κανουν 2η νομιμη δουλεια ,σε καμια των περιπτωσεων δεν δικαιολογειται η παρανομία..