American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

Japan's Q1 GDP shrinks annualized 0.7% on weak consumption
Figures show fragility of Japan's economy, even before tariff shock

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.090 μηνύματα.

Ατυχήματα με παιδάκια γίνονταν συχνά. Τώρα τα μίντια τα κάνουν ακόμη χειρότερα. Φυσικά πρέπει να προσέχουμε, δεν έχεις άδικο.Το παιχνίδι της 7χρονης στην Καλλιθέα εξελίχθηκε σε τραγωδία - Η νοσηλεύτρια θεία της προσπαθούσε να σταματήσει την αιμορραγία, 40 λεπτά πάλευαν οι γιατροί
Δεν υπάρχουν λόγια.
Χθες ένα παιδάκι στην Ινδονησία το έφαγε κροκόδειλος. Σήμερα αυτό..Αν έχετε μικρά παιδάκια γύρω σας, ή υπ' ευθύνη σας να τα προσέχετε. Έχω αρρωστήσει από τέτοιες ειδήσεις.
Σκέφτομαι, το τι παιχνίδια κάναμε εμείς ως παιδιά και καταλήγω, πως ζούμε επειδή κάποιος άγγελος μας φύλαγε! Το τζαμαρίες ! Εμείς σκαρφαλώναμε στην άκρη του γκρεμού, ανεβαίναμε σε οροφές οικοδομών και ακατοίκητων κτιρίων και άλλα που τα έχω χάσει. Είναι πράματα, που όσο και να θέλεις, δεν μπορείς να τα έχεις υπό έλεγχο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Διαφωνώ απόλυτα γιαυτό το μοναστήρι. Σίγουρα το έχουν ένα είδος <<τουριστική ατρακτιόν>>, νομίζω. Όμως είναι ιστορικό, ορθόδοξο μέσα στην Αραβία. Μόνο που το βλέπω, με πιάνει δέος. Θα ήθελα πολύ να το επισκεφτώ και να μείνω εκεί μέσα. Όσοι πάνε το συνδιάζουν με καραβάνι στο βουνό, στα χωριά των βεδουίνων. Είναι ένα απ τα ταξίδια, που θα ήθελα πολύ να πάω. Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι.Ειναι πολλα ταλεφτα που βγαζουν οι τραγομοναχοι...ολα για τα λεφτα λεμε.
Κατα τα αλλα η Αιγυπτος στο εδαφος της εχιε δικαιωμα να κανει οτι θελει...εγω ψηφιζω να φυγουν οι τραγοπαπαδες και να γινει μουσειο..να ξεβρωμισει το συμπαν ενα πραμα.
Κια μονο να δεις αυτον που βγαινει στα καναλια...εκεινον τον μοναχο απο το μοναστηρι..ο θυεος να το κανει...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.
![]()
Διπλωματικός μαραθώνιος για τη Μονή Σινά: Η επικοινωνία Μητσοτάκη-Σίσι και η στόχευση της ελληνικής αποστολής τη Δευτέρα στην Αίγυπτο
Σε έναν από τους ιερότερους τόπους της Χριστιανοσύνης, τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στους πρόποδες του Σινά, στρέφεται τις τελευταίες ημέρες η διεθνής προσοχή.www.enikos.gr
Όταν επιστρέψω, θα σου πω, αν ήταν εμποροπανήγυρις. Μια φίλη που πήγε, μου είπε πως ήταν μαγικό το όλο τοπίο και η θρησκευτική ατμόσφαιρα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.247 μηνύματα.

Διαφωνα οσο θες.Ατυχήματα με παιδάκια γίνονταν συχνά. Τώρα τα μίντια τα κάνουν ακόμη χειρότερα. Φυσικά πρέπει να προσέχουμε, δεν έχεις άδικο.
Σκέφτομαι, το τι παιχνίδια κάναμε εμείς ως παιδιά και καταλήγω, πως ζούμε επειδή κάποιος άγγελος μας φύλαγε! Το τζαμαρίες ! Εμείς σκαρφαλώναμε στην άκρη του γκρεμού, ανεβαίναμε σε οροφές οικοδομών και ακατοίκητων κτιρίων και άλλα που τα έχω χάσει. Είναι πράματα, που όσο και να θέλεις, δεν μπορείς να τα έχεις υπό έλεγχο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Διαφωνώ απόλυτα γιαυτό το μοναστήρι. Σίγουρα το έχουν ένα είδος <<τουριστική ατρακτιόν>>, νομίζω. Όμως είναι ιστορικό, ορθόδοξο μέσα στην Αραβία. Μόνο που το βλέπω, με πιάνει δέος. Θα ήθελα πολύ να το επισκεφτώ και να μείνω εκεί μέσα. Όσοι πάνε το συνδιάζουν με καραβάνι στο βουνό, στα χωριά των βεδουίνων. Είναι ένα απ τα ταξίδια, που θα ήθελα πολύ να πάω. Ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι.
Όταν επιστρέψω, θα σου πω, αν ήταν εμποροπανήγυρις. Μια φίλη που πήγε, μου είπε πως ήταν μαγικό το όλο τοπίο και η θρησκευτική ατμόσφαιρα
Εγω εχω αλλη αποψη.
Στο μεταξυ δεν ειπα να γκρεμιστει...μια χαρα θα το βλεπεις και ΣΑΝ ΜΟΥΣΕΙΟ.Αυτο λεω.
Γιατι να εχει 10 μοναχους μεσα που να τα τρωνε;
ΜΟΥΣΕΙΟ εχει καθε δικαιωμα να το κανει η αιγυπτος και ακομα καλυτερα θα το βλεπουνμε..χωρις να βλεπουμε και τους τραγοιπαπαδες.
Δεν ειπα να γκρεμιστει.Μαθε να διαβαζεις σωστα.
Τα παντα στα μοναστηρια καισ τις εκκλησιες μια εμποροπανηγυρι ειναι.Ζησε με την αληθεια.
Οπως και να εχει..στην επικρατεια του καθε κρατος οτι θελει μπορει να κανει σε τετοια ζηρηματα..πως και το κανουν ΟΛΟΙ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.166 μηνύματα.

Συγχαρητήρια!!
@giannhs2001
www.skai.gr
@giannhs2001

Πολωνία: Ο Ναβρότσκι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές
Ο Ναβρότσκι νίκησε τον φιλελεύθερο δήμαρχο της Βαρσοβίας, Τρζάσκοφσκι με 50,89% έναντι 49,11% - Στοχεύει να απομακρύνει την Πολωνία από το ευρωπαϊκό κατεστημένο

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.216 μηνύματα.

Συγχαρητήρια!!
@giannhs2001
![]()
Πολωνία: Ο Ναβρότσκι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές
Ο Ναβρότσκι νίκησε τον φιλελεύθερο δήμαρχο της Βαρσοβίας, Τρζάσκοφσκι με 50,89% έναντι 49,11% - Στοχεύει να απομακρύνει την Πολωνία από το ευρωπαϊκό κατεστημένοwww.skai.gr
Οι Πολωνοί είναι ένας σκληρός λαός με αξίες που δεν εγκαταλείπει εύκολα. Από τα καλλίτερα παραδείγματα προς μίμηση. Όμως όπως έχω ξαναπεί είμαι επιφυλακτικός με την γραβατωμένη «ακροδεξιά» και το πολωνικό PiS δεν αποτελεί εξαίρεση. Καλές οι αντιμεταναστευτικές θέσεις και αυτών και του Ορμπάν στην Ουγγαρία αλλά σε ζητήματα οικονομίας συνεχίζουν να τα κάνουν σκ@τ@ αφού δεν έχουν ριζοσπαστικό πρόγραμμα. Από τη στιγμή που η νεολαία τους είτε φεύγει στο εξωτερικό είτε δεν κάνει παιδιά λόγω κακής οικονομίας θα αναγκαστούν ακόμα και με την «ακροδεξιά» στην εξουσία να δεχθούν εισαγόμενους.
Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η Ευρώπη δεν αρκούν τα σφραγισμένα σύνορα. Χρειάζεται άμεση εξυγίανση της οικονομίας σε όλη την ήπειρο για να σωθεί το πράγμα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 224 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- American Economist
- Memetchi
- A350
- nearos
- charmander
- Kate1914
- Wonderkid
- johnsala
- Hased Babis
- kelyphos
- touvlo