nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.594 μηνύματα.

27-06-23

01:09
![]()
Οριστικό: Νέος υπ. Παιδείας ο πληροφορικός Κ. Πιερρακάκης
Ο πληροφορικός Κυριάκος Πιερρακάκης θα είναι ο νέος υπουργός Παιδείας,εκτός απροόπτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του esos ο Κ. Μητσοτάκης οριστικοποίησε την απόφασή του για το συγκεκριμένο πρόσωπο στο υπουργείο. Ο κ. Πιερρακάκης ήδη έχει παραδώσει τις σχετικές εισηγήσεις του με συγκεκριμένο...www.esos.gr
άντε και psifiako.scholeio.gov

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

27-06-23

17:30

Τραγωδία στη Θάσο: Τουρίστρια πέθανε στην παραλία ενώ περίμενε το ασθενοφόρο
Καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε ύστερα από 51 λεπτά


27-06-23

19:39
Τι συμβαίνει @juste un instant ?
Γιατί δεν έχουμε ασθενοφόρα ? Προτείνω σδιτ. Τα ασθενοφόρα δεν είναι ταξι. Καλό παράδειγμα είναι το αμερικάνικο, ένα χιλιάρικο για μια μεταφορά.

camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

27-06-23

19:42
Μόλις ανέλαβε η νέα κυβέρνηση, δε γίνονται όλα σε μια μέρα.

27-06-23

19:42
Ναι ενώ πριν δεν είχαμε που να τα βάλουμε.Μόλις ανέλαβε η νέα κυβέρνηση, δε γίνονται όλα σε μια μέρα.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.

27-06-23

19:43
Δεν το έπιασες
;


27-06-23

19:49
@juste un instant Η αριστερά φταίει η οποία κυβερνάει εδώ και δεκαετίες. Αν δεν ήμασταν σοβιετία όπως λέει και ο Τζήμερος, τώρα κάθε πολίτης θα μπορούσε να πληρώσει για το δικό του ασθενοφόρο.
(τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δε μετράνε, ο Μητσοτάκης έκανε ό,τι μπορούσε, είναι από καλή οικογένεια, harvard , δεν είναι εξαρτημένος από τον μισθό του )
(τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δε μετράνε, ο Μητσοτάκης έκανε ό,τι μπορούσε, είναι από καλή οικογένεια, harvard , δεν είναι εξαρτημένος από τον μισθό του )
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

28-06-23

13:55
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

28-06-23

14:46
Προκλητικοί οι Σπαρτιάτες. Τους βλέπω πάλι δυστυχώς να ακολουθούν την πορεία που χάραξε η Χρυσή Αυγή. Άλλαξε ο Μανωλιός...
www.ethnos.gr

Μέλη των Σπαρτιατών καλούν σε ομοφοβική αντιδιαδήλωση ενάντια σε πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά - Επιστρατεύουν και μοναχούς
Ακροδεξιοί στην Κρήτη επιχειρούν να σταματήσουν την αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.076 μηνύματα.

28-06-23

16:27
Όλα καλλλλα μια χαρά πάμε, επενδύσεις και λεφτά υπάρχουν
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

28-06-23

21:48
Δυστυχώς ο μόνος που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση ήταν ο Βαρουφάκης και τώρα είναι εκτός. Ο ψηφοφόρος έχει μεγάλη ευθύνη. Έχτισε μια βουλή με εθνικοσοσιαλιστές, ορθοδοξοσοσιαλιστές, πατριωσοσιαλιστές, κουμμουνιστές, αντιεμβολιαστές, μια υπέρμαχος του ΟΧΙ και μακεδονομάχος που θέλει να αρνηθεί το χρέος της χώρας και δεν βρήκε χώρο για μια φιλελεύθερη φωνή.
Λυπάμαι αλλά τα λάθη πληρώνονται.
Λυπάμαι αλλά τα λάθη πληρώνονται.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

28-06-23

22:02
Έχεις απόλυτο δίκιο ακικο.Δυστυχώς ο μόνος που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση ήταν ο Βαρουφάκης και τώρα είναι εκτός. Ο ψηφοφόρος έχει μεγάλη ευθύνη. Έχτισε μια βουλή με εθνικοσοσιαλιστές, ορθοδοξοσοσιαλιστές, πατριωσοσιαλιστές, κουμμουνιστές, αντιεμβολιαστές, μια υπέρμαχος του ΟΧΙ και μακεδονομάχος που θέλει να αρνηθεί το χρέος της χώρας και δεν βρήκε χώρο για μια φιλελεύθερη φωνή.
Λυπάμαι αλλά τα λάθη πληρώνονται.
Με τη παρούσα βουλή, δεν θα μου φαινόταν παράξενο ο Μητσοτάκης να κερδίσει πάλι τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν σε 4 χρόνια. Όχι απλά δεν έχει αντίπαλο, αλλά κατάφερε να εξαλείψει τους αντιπάλους του.
Αν δεν γίνουν τεράστιες αλλαγές στον κεντρώο, φιλελεύθερο και αριστερό χώρο, θα κυβερνάει ο Μητσοτάκης άλλα 10 χρόνια.
Δυστυχώς φταίει ο Έλληνας ψηφοφόρος που το 2011 έκανε τον Τσίπρα την κεντρική φωνή της αριστεράς. Μια κούφια φωνή η οποία σήμερα μας έχει αφήσει δίχως καμία εκπροσώπηση εμάς του κεντροαριστερού φιλελεύθερου χώρου. Το ΠΑΣΟΚ δεν το μετράω γιατί με τις παρακολουθήσεις του Ανδρουλάκη πλέον ο Μητσοτάκης τον κάνει ότι θέλει.
Ο Βαρουφάκης που ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση έμεινε εκτός βουλής επειδή κάποιοι ψήφισαν Τσίπρα, ενώ ξέραμε ότι θα πάρει κάτω από 20%, και Κωνσταντοπούλου. Πείτε μου μισό λόγο να ψηφίσει κανείς Τσίπρα ενώ ξέρει ότι έτσι και αλλιώς είναι 20 μονάδες πίσω από τον Μητσοτάκη και ότι έχει τελειώσει η πολιτική του καριέρα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

28-06-23

22:26
Ο Βαρουφάκης δεν είχε απήχηση στον δεξιό χώρο, λόγω προώθησης woke πολιτικών, αλλά και της διαπραγμάτευσης του '15Δυστυχώς ο μόνος που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση ήταν ο Βαρουφάκης και τώρα είναι εκτός. Ο ψηφοφόρος έχει μεγάλη ευθύνη. Έχτισε μια βουλή με εθνικοσοσιαλιστές, ορθοδοξοσοσιαλιστές, πατριωσοσιαλιστές, κουμμουνιστές, αντιεμβολιαστές, μια υπέρμαχος του ΟΧΙ και μακεδονομάχος που θέλει να αρνηθεί το χρέος της χώρας και δεν βρήκε χώρο για μια φιλελεύθερη φωνή.
Λυπάμαι αλλά τα λάθη πληρώνονται.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.043 μηνύματα.

28-06-23

23:00
Σε μισούν για αυτό που είσαι, μισούν την ιστορία σου, μισούν εσένα. Ο εχθρός είναι εντός συνόρων, όχι εκτός. Βανδαλισμός του μνημείου του μητροπολίτου Σμύρνης, Χρυσόστομου Καλαφάτη. Ενός ανθρώπου που αρνήθηκε το 1922 να εγκαταλείψει το ποίμνιο του και επέλεξε να μείνει μαζί του ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να φύγει στην Ελλάδα όταν ο ελληνικός στρατός υποχωρούσε. Ο θάνατος του ήταν μαρτυρικός καθώς παραδόθηκε από τις τουρκικές αρχές στο εξαγριωμένο τουρκικό πλήθος όπου ξυλοκοπήθηκε και ακρωτηριάζονταν ζωντανός βάναυσα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

29-06-23

00:12
@giannhs2001 Δες ποσό λίγος είναι ο Σπαρτιάτης στον Ant1. Τον εκανε βουλευτή και φοβάται να τον υπερασπιστεί.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

29-06-23

09:54
Και επίσημα το εθνικιστικό Γερμανικό κόμμα AfD πήρε τη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις με 20% με το κυβερνών σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να πέφτει στη τρίτη θέση με 19%.
Οι λαοί μιλάνε κύριοι. Όχι άλλη μετανάστευση, όχι άλλη εμπλοκή σε ξένες υποθέσεις που έχουν σκληρές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, όχι άλλη κατρακύλα. Και όλο αυτό σε μία εποχή όπου το Γερμανικό κράτος επέβαλλε σκληρές αποφάσεις σε βάρος της κομματικής νεολαίας του AfD με προοπτικές ακόμα και για ολικό αποκλεισμό! Σε όλο τον δυτικό κόσμο πολεμάνε τους εθνικιστές.
Τι μας νοιάζει ειμαστε στη Γερμανια ; οτι να ναι

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε άλλα νεα ο Τζημερος κάνει πάρτυ στο Τουιτερ.
χαχαχαχ
Και εγω Κυριακο λεει ειχα προτεραιοτητες τη δουλεια και τις φιλες μου δεν ειναι κακό απλα δεν κάνω για το Υπουργειο Οικογένειας.
Ενταξει κλασσικα έπεσαν να το φάνε ολοι οι πολιτικαλ κορέκτορες αλλα δεν ειναι και τελείως παράλογος απλα στην Ελλαδα το έχουμε να βάζουμε ακυρους για Υπουργους πχ εναν Δικηγορο στο Υπουργειο Υγείας.
Για μενα σας εχω ξαναπει τις αποψεις μου πολλάκις εδω μεσα μια γυναικα η οποια σε ενα ραντεβου λέει τέτοια δεν κάνει.... ουτε αυτή ουτε οι άλλες που βγαινουν κάθε εβδομάδα και με άλλον κ μετά επειδη οι ιδιες δεν εχουν σκοπο για κάτι σοβαρο βγαινουν κ τους βγάζουν ολους τρελούς. Ξεκάθαρα ΔΕΝ.
Παμε παρακάτω όμως
δεν γινεται εσυ να πηγαινεις στο ραντεβου 100% ΚΑΒΛΩΜΈΝΟς που λέμε για φλερτ - σεξ - σχέση - συντροφικοτητα - γαμους - οικογενειες - παιδια κ να εχεις την αλλη "ΕΕΕ εμενα με νοιαζει να δουλευω κ να βγαινω για μοχιτο με φιλες κ να βγαζουμε σέλφις"
Δικαιωμα σου οκ εμενα πλεον ομως παυεις να μου αποτελεις ενδιαφέρον εφοσον δεν εχεις σπιρτάδα μεσα σου για κάτι άλλο. Ως προς αυτη τη κατευθυνση δεν αδικώ τον Τζημερο.
Δεν θέλουμε γυναικες υπερανω του δεοντως υπερβολικά ανεξαρτητες και δυναμικές
Δεν θέλουμε γυναικες να παιρνουν το ρολο του άντρα
Δεν θέλουμε γυναικες σνομπ που κοιτάνε μονο τις δουλειες και τις φιλες τους
Δεν θέλουμε γυναίκες που ψάχνονται να κυρηξουν τον πολεμο των φυλων
Ψαχνουμε νορμάλ και ισορροπημένες αυτο κ δεν εχω κ κανενα προβλημα να το πω στα ισια και χυμα και σε ενα ραντεβου. Προκειμένου καθενας να γλίτώσει το χρονο του. Δεν ειμαι ΟΥΤΕ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ουτε ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΠΩ αυτο... ελεος πια με τη κορεκτίλα.
*Εξηγησα τι εννοω "δεν κάνουν" και για τί πράγμα. Μονο σε νορμάλ ποστ θα απαντησω οχι σε ειρωνίες και παρερμηνειες.
Τα ειπα για σημερα. Καλημέρα σας.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-06-23

10:15
Όντως σε σχέση με αυτούς που έχουμε τώρα αντιπολίτευση χίλιες φορές ο Βαρουφάκης.Δυστυχώς ο μόνος που έκανε σοβαρή αντιπολίτευση ήταν ο Βαρουφάκης και τώρα είναι εκτός. Ο ψηφοφόρος έχει μεγάλη ευθύνη. Έχτισε μια βουλή με εθνικοσοσιαλιστές, ορθοδοξοσοσιαλιστές, πατριωσοσιαλιστές, κουμμουνιστές, αντιεμβολιαστές, μια υπέρμαχος του ΟΧΙ και μακεδονομάχος που θέλει να αρνηθεί το χρέος της χώρας και δεν βρήκε χώρο για μια φιλελεύθερη φωνή.
Λυπάμαι αλλά τα λάθη πληρώνονται.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.492 μηνύματα.

29-06-23

10:36
Αυτα που διαβασα περι κατάλληλου ειναι ππαριες αμα η άλλη δεν έχει σκοπό ποτέ να ζησει τη ζωη της διαφορετικα απο οτι εχει αποφασίσει μέχρι τώρα. Σας παραμυθιάζουν για να δίνουν πολιτικαλ κορέκτ απαντησεις σε τέτοια ερωτηματα.
Οπως ακριβως δίνει και μια πολυγαμική που γουστάρει να βγαινει με αλλον ραντεβου... "δεν βρισκω τον καταλληλο ειναι ολοι τρελοί".
Το ιδανικό δεν υπάρχει εμεις το φτιάχνουμε αμα έχουμε διάθεση. Αυτη η σνομπαρία κρυβει μεγάλα ψυχολογικά κενά. Πως αγαπάει τα παιδιά.... χωρις ποτέ να αγαπησε εναν αντρα ωστε να φτάσει στο σημειο να κανει μαζι του ένα παιδι; συγκεκαλυμενος εγωισμος. Αμφισβητουμενες καλες προθέσεις.
ΟΛΟΙ ηταν ακατάλληλοι;;;; ΟΛΟΙ ;
έχουμε και νοημοσύνη όπως ειπα και σε μια που πηγε να μ δώσει ενα γλυκό 10 ημερών ως χθεσινό.
Μην λέτε τετοιες δικαιολογιες της απάντησα κ απλα μ το άλλαξε με ενα φρεσκο. Εχουμε γυρισει τη πιατσα με τη καλη εννοια για να μασάμε τέτοιες ατάκες.
Οπως ακριβως δίνει και μια πολυγαμική που γουστάρει να βγαινει με αλλον ραντεβου... "δεν βρισκω τον καταλληλο ειναι ολοι τρελοί".
Το ιδανικό δεν υπάρχει εμεις το φτιάχνουμε αμα έχουμε διάθεση. Αυτη η σνομπαρία κρυβει μεγάλα ψυχολογικά κενά. Πως αγαπάει τα παιδιά.... χωρις ποτέ να αγαπησε εναν αντρα ωστε να φτάσει στο σημειο να κανει μαζι του ένα παιδι; συγκεκαλυμενος εγωισμος. Αμφισβητουμενες καλες προθέσεις.
ΟΛΟΙ ηταν ακατάλληλοι;;;; ΟΛΟΙ ;
έχουμε και νοημοσύνη όπως ειπα και σε μια που πηγε να μ δώσει ενα γλυκό 10 ημερών ως χθεσινό.
Μην λέτε τετοιες δικαιολογιες της απάντησα κ απλα μ το άλλαξε με ενα φρεσκο. Εχουμε γυρισει τη πιατσα με τη καλη εννοια για να μασάμε τέτοιες ατάκες.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

29-06-23

11:31

Κυρ. Βελόπουλος: Δεν είμαι ακροδεξιός - Θα καταθέσουμε πρόταση Εξεταστικής για Πρέσπες και Μάτι | Liberal.gr
Μετά τις χθεσινές απειλές του Κυριάκου Βελόπουλου για μηνύσεις σε οποιοδήποτε αποκαλέσει το κόμμα του «ακροδεξιό», ο ίδιος επανήλθε την Πέμπτη, υποστηρίζοντας ότι «αναγκάστηκε να στείλει εξώδικα».

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-06-23

13:32
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά μετά μην ψάχνετε γιατί υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς λόγω του ότι εγγράφεται σε ένα κύκλο δηλώσεων στελεχών του Σύριζα...
ellada24.gr

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά αναγνώριση της "τουρκικής" μειονότητας στη Θράκη
Ζητά και την πρόσληψη Τούρκων αστυνομικών και δικαστών

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 218 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- phleidhs
- gaidouri
- chester20080
- Ilma
- J.Cameron
- Kate1914
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- giorgos5002
- giannhs2001
- Memetchi
- KTr!
- jj!
- Joji
- Ryuzaki
- back2967
- camil
- Scandal
- American Economist
- Paragontas7000
- charmander
- taketrance
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- ggl
- Abiogenesis
- Human being
- DimitraA.
- parrot/παπαγάλος
- Libertus
- Shadowban
- epote
- Countdown
- Αντικειμενικός
- P.Dam.
- yellow
- Esperos1
- Jim175
- arko
- touvlo
- Fernando_A
- Μαυρίκιος
- Arianara S3
- χημεια4λαιφ
- exotic xo
- ΘανάσοςG4
- marww
- jims
- Obi-Wan Kenobi
- synthnightingale
- Johnny15
- fourkaki
- grtt
- User2350
- D_G
- johnsala
- Εχέμυθη
- augustine
- rafaela11
- Τodoroki
- hirasawayui
- Sherlockina
- aggorf
- NickTheQuick
- aggelosst9
- ag97
- giannis256
- Στεφανος56
- Maria_Xagorari
- AK-92
- SlimShady
- bigthor
- Ness
- maios
- petrosln
- Jack of Spades
- tsiobieman
- Εριφύλη
- Unboxholics
- fockos
- Αλκίμαχος
- spring day
- FreeNotes
- elenaki92
- lepipini
- Sevasti
- Metalhead_4_life
- Wilsongeo
- thenutritionist
- Roulaki
- qwertyuiop
- ESTELLA
- Johnman97
- Angelo
- Galini66
- G.BOTAS
- Best Quality Vacuum
- Giii
- Klaus132
- kajamix
- allall1
- MaikeHan21
- Lila955
- Appolon
- Intruder123
- Χρονοταξιδιώτης
- geordimi10
- AnnaVrt12
- Melina.
- oups
- Stres
- constansn
- alexd99
- tfghp
- snowy
- Ωρορα
- louminis
- ougka pougka
- Morelo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.