Και επίσημα το εθνικιστικό Γερμανικό κόμμα AfD πήρε τη δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις με 20% με το κυβερνών σοσιαλδημοκρατικό κόμμα να πέφτει στη τρίτη θέση με 19%.
Οι λαοί μιλάνε κύριοι. Όχι άλλη μετανάστευση, όχι άλλη εμπλοκή σε ξένες υποθέσεις που έχουν σκληρές επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο, όχι άλλη κατρακύλα. Και όλο αυτό σε μία εποχή όπου το Γερμανικό κράτος επέβαλλε σκληρές αποφάσεις σε βάρος της κομματικής νεολαίας του AfD με προοπτικές ακόμα και για ολικό αποκλεισμό! Σε όλο τον δυτικό κόσμο πολεμάνε τους εθνικιστές.
Τι μας νοιάζει ειμαστε στη Γερμανια ; οτι να ναι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Ιουνίου 2023
Σε άλλα νεα ο Τζημερος κάνει πάρτυ στο Τουιτερ.
χαχαχαχ
Και εγω Κυριακο λεει ειχα προτεραιοτητες τη δουλεια και τις φιλες μου δεν ειναι κακό απλα δεν κάνω για το Υπουργειο Οικογένειας.
Ενταξει κλασσικα έπεσαν να το φάνε ολοι οι πολιτικαλ κορέκτορες αλλα δεν ειναι και τελείως παράλογος απλα στην Ελλαδα το έχουμε να βάζουμε ακυρους για Υπουργους πχ εναν Δικηγορο στο Υπουργειο Υγείας.
Για μενα σας εχω ξαναπει τις αποψεις μου πολλάκις εδω μεσα μια γυναικα η οποια σε ενα ραντεβου λέει τέτοια δεν κάνει.... ουτε αυτή ουτε οι άλλες που βγαινουν κάθε εβδομάδα και με άλλον κ μετά επειδη οι ιδιες δεν εχουν σκοπο για κάτι σοβαρο βγαινουν κ τους βγάζουν ολους τρελούς. Ξεκάθαρα ΔΕΝ.
Παμε παρακάτω όμως
δεν γινεται εσυ να πηγαινεις στο ραντεβου 100% ΚΑΒΛΩΜΈΝΟς που λέμε για φλερτ - σεξ - σχέση - συντροφικοτητα - γαμους - οικογενειες - παιδια κ να εχεις την αλλη "ΕΕΕ εμενα με νοιαζει να δουλευω κ να βγαινω για μοχιτο με φιλες κ να βγαζουμε σέλφις"
Δικαιωμα σου οκ εμενα πλεον ομως παυεις να μου αποτελεις ενδιαφέρον εφοσον δεν εχεις σπιρτάδα μεσα σου για κάτι άλλο. Ως προς αυτη τη κατευθυνση δεν αδικώ τον Τζημερο.
Δεν θέλουμε γυναικες υπερανω του δεοντως υπερβολικά ανεξαρτητες και δυναμικές
Δεν θέλουμε γυναικες να παιρνουν το ρολο του άντρα
Δεν θέλουμε γυναικες σνομπ που κοιτάνε μονο τις δουλειες και τις φιλες τους
Δεν θέλουμε γυναίκες που ψάχνονται να κυρηξουν τον πολεμο των φυλων
Ψαχνουμε νορμάλ και ισορροπημένες αυτο κ δεν εχω κ κανενα προβλημα να το πω στα ισια και χυμα και σε ενα ραντεβου. Προκειμένου καθενας να γλίτώσει το χρονο του. Δεν ειμαι ΟΥΤΕ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ουτε ΦΑΛΟΚΡΑΤΗΣ ΑΝ ΤΟ ΠΩ αυτο... ελεος πια με τη κορεκτίλα.
*Εξηγησα τι εννοω "δεν κάνουν" και για τί πράγμα. Μονο σε νορμάλ ποστ θα απαντησω οχι σε ειρωνίες και παρερμηνειες.
Τα ειπα για σημερα. Καλημέρα σας.