CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Και να κάνεις σκαν!Καλό είναι επίσης να κάνεις 1 έλεγχο με αυτό https://dw.com.com/redir?edId=3&site...ff609bad9da2acfd46680a0bab4f&part=dl-10804572 !
Βασικά θα σου πρότεινα και να τα κρατήσεις αν δεν έχεις κάποιο αυτή τη στιγμή(γτ δεν μας είπες αν έχεις κάποιο)!Καλό είναι να κατεβάσεις και firewall(εγώ προτείνω comodo!)
Ότι απορία έχεις στείλε!
-----------------------------------------
https://dw.com.com/redir?edId=3&site...a3ffa7cfebe8b0079d0854aea66e&part=dl-10322935ξερετε κανενα δωρεαν antivirus πυ να ειναι κ καλο?
Aν θες έχω από προσφορά εταιρίας μια άδεια χρήσης για 1 από τα καλύτερα antivirus(πιο καλό από αυτό) για 6 μήνες!!Δεν έχει δωρεάν έκδοση και είναι το καλύτερο!:no1:
Αν θες κάτι άλλο pm!
Κάνε!Χμμ...
Δεν έχω κάνει πλήρες σκαν ακόμα.![]()
Updates κάνεις;
Αρκετά αν και δεν είναι πλήρης σουίτα!Εχω το ESET smart security.Ειναι καλο;
Τι δεν σου άρεσε από f-secure?Έχω το NOD32 με αυτόματο update όταν είναι διαθέσιμο. Πριν από 2 περίπου χρόνια είχα το f-secure αλλά ήταν εντελώς μάπα. Τώρα είμαι αρκετά εώς πολύ ευχαριστημένος...
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοίτα το smart security είναι ολοκληρωμένη σουίτα!Πιο πάνω είχα κάνει λάθος!Το antivirus δεν παρέχει ολοκληρωμένη προστασία!Eset Nod32 Antivirus ή Eset Nod32 Smart Security
Πάντως στα multirama έχει το g-data total care 2010 και είναι και πιο φθηνό και καλύτερo....βέβαια αν έχεις 1 παλιό pc πάρε nod32 που είναι και πιο ελαφρύ
Εγώ προτείνω να κατεβάσεις free editions κάποιον προγραμμάτων τα οποία σίγουρα θα σου παρέχουν καλύτερη προστασία γτ το καθένα έχει την δική του ιδίοτητα!Πχ. το nod32 κ' το G-data δεν φημίζονται για το firewall,αντίθετα η pc tools έχει το τέλειο firewall αλλά δεν έχει καλό antivirus!Άρα αν κατεβάσεις το δωρεάν firewall της pc tools ή του comodo...και κανά avira free + malware bytes free θα είσαι 90+% προστατευμένος(100% δεν θα'σαι ποτέ)
Και δεν ξοδεύεις και λ7!Δεν είμαι σίγουροςαν θα έχεις τεχνική υποστήριξη...αλλά φυσικά είμαι εγώ εδώ!:no1:

alexman2008
Νεοφερμένο μέλος

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

Το zonealarm ειναι απλα ενα firewall και οχι απο τα καλα.....εγω Firefwall εχω μονο ενα pc.Με linux firewall distro

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Και έχει καλό firewall!
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα και παλι ο server του σπιτιου τρεχει firewall οποτε δεν με ενδιαφερει κανενα αλλο antivirus

masterakias
Νεοφερμένο μέλος

κι εγώ μαζί σου:no1:Avast βεβαίως κι εγώ. Πολύ ελαφρύ, απίστευτα αποτελεσματικό, με πολλές υπηρεσίες και κυρίως νομιμότατο μέσω του activation key που σου αποστέλλει η ίδια η εταιρεία για τη home edition. Και δεν έχει περιορισμό χρόνου. Ένα χρόνο που το έχω, εχω μεινει πολύ ευχαριστημένος. Πριν το avast! είχα το γερμανικό antivir που επίσης ήταν καλό, αλλά όχι και σαν το avast.
Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

Βασικα εχεις ασχοληθει ποτε με security?Ενοω εχεις ασφαλησει κανεναν server και γενικα ενα pc?To malware ειναι το λιγοτερο....οταν παμε σε DDos Attacks....και πεσει ολο το network.....βραστα,εκει θες το firewall και το firewall pc pου εχω τα κοβει ολα.Καλά...έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε και κάθε μέρα βγαίνουν καινούριοι τύποι malware!
Linux FTW και τερμα τα antivirus

mechanicarts
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το καλύτερο φαιργουολ που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι το zonealarm....
Για αντιιικο δεν ξέρω και πολλά.
Έχω χρησιμοποιήσει AVG, GData (υπεργαμάτο το 2008), NOD32, την ομπρελίτσα (

Junior_aromeo
Νεοφερμένο μέλος

Silent_Killer
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντάξει καλό είναι..αλλά όχι και τόσο!
+1 στον από πάνω!
aelaras
Νεοφερμένο μέλος

Μετά το Kaspersky, το Norton σίγουρα, αλλά το Norton πιάνει πιο πολύ χώρο στη μνήμη.
Το Nod 32 είναι καλό, αλλά σε θέματα ιών έχει μερικά κενά (κυρίως βγάζει κάποια αρχεία ως ιούς, ενώ δεν είναι).
Από τα δωρεάν, το καλύτερο είναι το avast. Με τα δωρεάν βέβαια μην περιμένετε ότι θα έχετε πλήρη κάλυψη. Το Avg δεν είναι και τόσο αξιόπιστο.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρέπει να είσαι ή πολύ γκαντέμης ή πολύ αφελής για να κολλήσεις ιό με AVG...
aelaras
Νεοφερμένο μέλος

To avast είναι πιο αξιόπιστο, αλλά και πάλι κορυφαίο δεν είναι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.