Γενική συζήτηση για την ακρίβεια!

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.279 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Η Σοκολάτα αυξήθηκε μαζί με τον καφέ!

Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ την πηγανε 2 ευρώ... απο 1.70 στον σκλαβενίτη....

Επαιρνα συχνά και έλιωνα πάνω στο πιτάκι βρώμης που έφτιαχνα το πρωί.

Πέρασα απο Κρητικό και πήρα την αντίστοιχη της επιλογής με 1.30!!!!

Ρε μαυρο λέμε.....

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.285 μηνύματα.
Πήγα χθες στον Σκλαβενίτη για να αγοράσω ελαιόλαδο. Μετά από 3 χρόνια η τιμή του extra παρθένου έπεσε κάτω από τα €9 το λίτρο.😁😁

IMG_2516.jpeg

IMG_2517.jpeg

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Εμένα χθες ο αδερφός του σπιτονοικοκυρης μ έδωσε 1.5 λίτρο λάδι τσαμπα παντως και μια άλλη γιαγιά άλλο ένα λίτρο πριν κάτι μέρες.... 😄😃

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.181 μηνύματα.
είναι νορμάλ που πλήρωσα 3,5€ για δυο αγγούρια και 3 λεμόνια;

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.691 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.691 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.181 μηνύματα.
Σήμερα. Λαϊκή: τρία φρεσκοτατα τραγανά αγγούρια 1 ευρώ. 5 λεμόνια επίσης 1.
που πιάσαν τον κώλο για τα καλά.
Δεν έχω λαϊκή κοντά μου ρε γαμώτο και ετσι είμαι απο μανάβικο σε μανάβικο αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα.
Επίσης τα κεράσια είναι 10€ το κιλό λεει
έλεος

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Δεν έχω λαϊκή κοντά μου ρε γαμώτο και ετσι είμαι απο μανάβικο σε μανάβικο αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα.
έλεος
Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς κεράσια. Ενδεικτικά τα βερίκοκα που είναι της εποχής τώρα στη λαϊκή είχαν 2 με 2.5 ευρώ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα.
έλεος
Αν έχεις κοντά σου σουπερ μαρκετ ΑΒ έχουν καλή μανάβικη από ότι λέει η μητέρα μου. Που η μητέρα μου πηγαίνει κάθε Σάββατο λαική και καλλιέργει δικά της λαχανικά και φρούτα στο κήπο της. Είχα πάρει 5 αγγουράκια με 0.90 ευρώ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Αν έχεις κοντά σου σουπερ μαρκετ ΑΒ έχουν καλή μανάβικη από ότι λέει η μητέρα μου. Που η μητέρα μου πηγαίνει κάθε Σάββατο λαική και καλλιέργει δικά της λαχανικά και φρούτα στο κήπο της. Είχα πάρει 5 αγγουράκια με 0.90 ευρώ.

Ο Βασιλόπουλος ; αν δεν πετυχει προσφορα τα αγοράσεις παντα πιο ακριβά από οπουδήποτε άλλου.

Η αμαρελια έχει λεφτά από όσο έχω καταλάβει ας παει να δει κανα χωράφι στον Ωρωπό να βάλει με δέντρα να έχει σοδειά.
Στην Ελλάδα πληρωνουμε ένα κάρο νταβατζήδες μεσαζοντες

Αν δηλαδή ρωτήσεις το κόστος από τον παραγωγο θα παθεις σοκ.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.812 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.685 μηνύματα.
Ο Βασιλόπουλος ; αν δεν πετυχει προσφορα τα αγοράσεις παντα πιο ακριβά από οπουδήποτε άλλου.

Η αμαρελια έχει λεφτά από όσο έχω καταλάβει ας παει να δει κανα χωράφι στον Ωρωπό να βάλει με δέντρα να έχει σοδειά.
Καλά ναι ο Βασιλόπουλος είναι ακριβός αλλά λέω ότι η μαναβική τους στο σουπερ μάρκετ είναι μια αρκετή καλή λύση άντι να πηγαίνει απο ακριβά μανάβικα η Αμαρέλια που της χρεώσαν 3.5 ευρώ για 3 λεμόνια και 2 αγγούρια.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Καλά ναι ο Βασιλόπουλος είναι ακριβός αλλά λέω ότι η μαναβική τους στο σουπερ μάρκετ είναι μια αρκετή καλή λύση άντι να πηγαίνει απο ακριβά μανάβικα η Αμαρέλια που της χρεώσαν 3.5 ευρώ για 3 λεμόνια και 2 αγγούρια.

A καλά δεν το είδα αυτό.

Σε μένα αν έλεγε μια καλημερα με ένα χαμόγελο θα της έδινα μιά τσάντα τσαμπα.

3 λεμόνια και 2 αγγουρι 3.5 ευρώ ;

Ρε φίλε στην Αθήνα είναι όλοι μαλακες μην το ψάχνεις.

εμένα στην επαρχία μ δίνουν 2 λίτρα λάδι τσαμπα οι άνθρωποι το διανοεισαι ;

Εδώ έπρεπε να δώσω 20 ευρώ. Ο άλλος έβριζε προχθες στο δρόμο πεταγεται ένας άλλος κ λεει τι βρίζουν μωρε... αφου ειναι τρελοί όλοι του λέω εδώ περα χαχα έχουν τρελαθει με τη κίνηση κάθε μέρα.

😁😆

Αντικειμενικός

Διακεκριμένο μέλος

Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.970 μηνύματα.
Αύξηση των φρούτων και των λαχανικών κατά 43,4% μέσα σε δυο χρόνια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια