dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.082 μηνύματα.

τελευταία φορά που ειδα δραχμές ημουν στο δημοτικό![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.557 μηνύματα.

Σε αλλά νέα συναδελφος μετατέθηκε στην υπέροχη Καβάλα... Βρήκε σπίτι με θέα στα 300 ευρώ όχι επιπλωμένο καινουργιο βαμμενο 50 τμ.
Γαμω την Αθήνα τη μπουρδελιαρα
Γαμω την Αθήνα τη μπουρδελιαρα

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.008 μηνύματα.

2015 η ξαπλωστρα 0 ευρω σε παραλια κοντα στο σπιτι μου + οτι παρεις.Λοιπόν πρώτο ετος φοιτήτρια έπαιρνα καφέ κάτω απο το σπίτι μου take away με 1.10€.
Σήμερα ο καφές έχει 2.50€.
Επίσης είναι τρελοί οι ανθρωποι που έχουν πάει τις σαλάτες στα 8€;
Οχι εστιατόριο, delivery
εχουμε χαζέψει πλήρως
Σημερα η ξαπλρωστρα εχει 25 ευρω

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.810 μηνύματα.

Έναν ήλιο και μια παραλία είχαμε στην Ελλάδα, το παρά-εμπορευματοποιήσανε κι αυτό. Όπου αρπάξουν.2015 η ξαπλωστρα 0 ευρω σε παραλια κοντα στο σπιτι μου + οτι παρεις.
Σημερα η ξαπλρωστρα εχει 25 ευρω
![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.008 μηνύματα.

"τα μπανια του λαου "Έναν ήλιο και μια παραλία είχαμε στην Ελλάδα, το παρά-εμπορευματοποιήσανε κι αυτό. Όπου αρπάξουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 82 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ωρορα
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- GeorgePap2003
- Kate1914
- Scandal
- charmander
- thenutritionist
- Debugging_Demon
- Memetchi
- taketrance
- Reader