Γενική συζήτηση για την ακρίβεια!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.

Όχι δεν είναι κατώτερης ποιότητας, καθώς τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας παράγονται από μεγάλες εταιρείες (e.g Νουνού, Δέλτα, Nestle) για λογαριασμό των Super Market. Έχω πάρει πολλές φορές προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας του Σκλαβενίτη και ΑΒ, δεν καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν θέλεις να γλυτώσεις χρήματα, τότε είναι καλή επιλογή σίγουρα.​
Α και να σας πω κάτι να γελάσετε.
Τα σαπούνια χεριών της ετικέτας των γνωστών σουπερμάρκετ, φτιάχνονται από το ίδιο εργοστάσιο από αυτά που φτιάχνουν τα σαπούνια από το λιντλ. Το παρατήρησα στις ετικέτες πίσω.
Οπότε μην αφήνετε να σας κοροϊδέψουν.
Σώστε τα λεφτά σας.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.415 μηνύματα.
Ε ναι χάλασα και εγώ 2-3 πολτους που αφηνα στο ψυγείο μέχρι να το μάθω.
Στο εξωτερικό ο πελτές πωλείται σε σωληνάριο με καπάκι για να μην παίρνει αέρα και μουχλιάσει.
Εδώ πάνε να μας κοροϊδέψουν 😈

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Στο εξωτερικό ο πελτές πωλείται σε σωληνάριο με καπάκι για να μην παίρνει αέρα και μουχλιάσει.
Εδώ πάνε να μας κοροϊδέψουν 😈
να ήταν μόνο αυτό;

Έχει ανοίξει κανείς σας σακούλα με πατατάκια τελευταία; 5 πατατάκια πέφτουν και όλο το υπόλοιπο αέρας, παλιά τα ανοίγαμε και δεν είχαν τελειωμό

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
E ένα βαζάκι από τo jumbo για να μπαίνει 😄
Εντωμεταξυ έχω δει σε ενα καναλι μιας Σέρβας κυρίας πως φτιάχνεις τα βαζακια αεροστεγή και με τροφιμο μέσα για εκτος ψυγειου μακρά συντήρηση, τα σπάει.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

να ήταν μόνο αυτό;

Έχει ανοίξει κανείς σας σακούλα με πατατάκια τελευταία; 5 πατατάκια πέφτουν και όλο το υπόλοιπο αέρας, παλιά τα ανοίγαμε και δεν είχαν τελειωμό
Παίρνω το ράφφλες το 400άρι και νιωθω απογοητευμένη.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

να ήταν μόνο αυτό;

Έχω δει συνταγή για σπιτικά πατατάκια, δεν είναι δύσκολα, μόνο που θέλει λίγο χρόνο.
Ξέρεις και τι λάδι βάζεις έτσι.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Αφου δεν θα έρθεις τι χαίρεσαι ; 😄

Εγώ μέσα είμαι γενικά αμα ψήνεστε από εδώ μέσα.

στην πρώτη συνάντηση που πήγα απο το στέκι ήμουν 17 χρονών, θα σέβεσαι. :P

όχι στην Αθήνα βέβαια

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Στο άλλο θα ήμουν όντως υπερβολικός και ψειρας κάτι που επίσης σιχαίνομαι γιατί όταν είσαι ψειρας χάνεις το δάσος που λες και εσυ και γίνεσαι ηλίθιος. Συμφωνώ.

Ευχαριστώ! Σε κωμόπολη είναι. Εμεις δεν παμε σε χωριά. Είμαι κοντά σε μεγάλες πολεις ναι θα έχει και Σκλαβενιτη εκεί θα πηγαινω ανά 15 μέρες.
Τις υπολοιπες μερες ο Σκλαβενιτης δηλαδη ειναι κλειστος ?

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τις υπολοιπες μερες ο Σκλαβενιτης δηλαδη ειναι κλειστος ?

Τα φαγάκια βλέπεις ποσο τα ρίχνει 50% αν είναι να του μείνουν και να τα δώσει στα γατοσκυλα ;

Πήρα κάτι μπιφτέκια τις προαλλες με 2.5 ευρώ λουκουμάκι χαχα 😂😂

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Ολα τα σουπερμαρκετ εχουν τεραστιο περιθωριου κερδους . Οι προσφορες απλα μειωνουν ελαχιστα το περιθωριο κερδους .

Τα φαγάκια βλέπεις ποσο τα ρίχνει 50% αν είναι να του μείνουν και να τα δώσει στα γατοσκυλα ;

Πήρα κάτι μπιφτέκια τις προαλλες με 2.5 ευρώ λουκουμάκι χαχα 😂😂
Μαγειρευτο εννοεις ?

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ολα τα σουπερμαρκετ εχουν τεραστιο περιθωριου κερδους . Οι προσφορες απλα μειωνουν ελαχιστα το περιθωριο κερδους .

Μαγειρευτο εννοεις ?

Ναι.

Τι με νοιάζει το κέρδος τους; εγώ δε θέλω να ξεφυγω κάθε βδομάδα 20-30 ευρώ λόγω των τιμών τοτς. Γιατί τόσο βγαίνει φίλε βάλε από το ένα βάλε από το άλλο αν δεν τα παιρνεις σε προσφορα μπορείς να χάνεις τη βδομάδα και 20-25 ευρώ μόνο από το τυρί θα χάσεις 2-3 ευρώ αλλά τόσα από γιαουρτι και βάλε και το κρέας. 100 ευρώ το μήνα.

Αμα περιορισεις και τις άσκοπες μετακινήσεις με το αμάξι... Το μήνα μπορει να γλιτώσεις και κανα 200αρι.

στην πρώτη συνάντηση που πήγα απο το στέκι ήμουν 17 χρονών, θα σέβεσαι. :P

όχι στην Αθήνα βέβαια

Κοίτα πιστευω αν προτείνω να κάνουμε ένα meeting και να σας λέω ιστορίες θα έρθεις αεροπορικώς από εκεί που είσαι 😄😄

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Να πω κατι πολύ βασικό; Ξέρω θα με πείτε χολερικό και καλά θα κάνετε αλλά θα σκάσω αμα δεν το πω.

Αμα είχατε σκίσει τον Μητσοτακη στις εκλογές και δεν του δινατε 41% και δεν τα παίρνανε τα φιλαράκια του στην ενέργεια, τώρα οι επιχειρήσεις θα βγάζανε και κέρδος, θα είχατε και φτηνά προιοντα ως καταναλωτές και φτηνό ρεύμα και φτηνή βενζίνη και φτηνό φαί.

Βασικα οικονομικά. Χαμηλή φορολογία, χαμηλές πρώτες ύλες σε κόστος και με εθνικό έλεγχο, μικρές ατομικές ιδιωτικές επιχειρήσεις και όχι κορπορατίλα στο βυζί του κόμματος.

Δεν εχει σημασία αν εισαι εθνικιστής ή αν είσαι αριστερός. Η αρχή είναι η ίδια. Κλωτσιά στην ολιγαρχία, κλωτσιά στα κόμματα.

Με Αυτοκρατορία θα τρώγατε καλά.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Αμα είχατε σκίσει τον Μητσοτακη στις εκλογές και δεν του δινατε 41% και δεν τα παίρνανε τα φιλαράκια του στην ενέργεια, τώρα οι επιχειρήσεις θα βγάζανε και κέρδος
Και ποιος θα έπαιρνε την θέση του; Το ΠΑΣΟΚ; Κασσελακης, ΚΚΕ, ελληνική λύση;

Τα ίδια προβλήματα θα είχαμε και μπορεί και χειρότερα, για αυτό το λόγω είχαμε και τεράστια αποχή από τις εκλογές. Όπως είπα, δεν έχουμε πολιτικούς με ονειρα για την πατρίδα.

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι γιατί χώρες όπως η Νορβηγία, Αγγλία και Γερμανία με γιγάντιους μισθούς έχουν τα προϊόντα στα ράφια στην ίδια τιμή με εμάς. Αυτή θα ήταν μια πιο σωστή ερώτηση

Με Αυτοκρατορία θα τρώγατε καλά.
Κατέβα στις εκλογές να σε ψηφίσουμε αυτοκράτορα :girl_angel:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Και ποιος θα έπαιρνε την θέση του; Το ΠΑΣΟΚ; Κασσελακης, ΚΚΕ, ελληνική λύση;

Τα ίδια προβλήματα θα είχαμε και μπορεί και χειρότερα, για αυτό το λόγω είχαμε και τεράστια αποχή από τις εκλογές. Όπως είπα, δεν έχουμε πολιτικούς με ονειρα για την πατρίδα.

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις είναι γιατί χώρες όπως η Νορβηγία, Αγγλία και Γερμανία με γιγάντιους μισθούς έχουν τα προϊόντα στα ράφια στην ίδια τιμή με εμάς. Αυτή θα ήταν μια πιο σωστή ερώτηση
Δε χρειάζεται να την κανω γιατί σου έδωσα την απάντηση, μόνο που δεν το κατάλαβες.

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Δε χρειάζεται να την κανω γιατί σου έδωσα την απάντηση, μόνο που δεν το κατάλαβες.
Την κατάλαβα την ερώτηση αλλά σου απάντησα, αν δεν είχαμε τον Μητσοτάκη τα ίδια προβλήματα θα είχαμε. Όποτε καλύτερα είναι να γίνει μια πίεση για τις τιμές στα σουπερμάρκετ, πίεση για να υπάρξει ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα της χώρας για να μειωθούν οι τιμές στα τρόφιμα, και μετά με το καλό αλλάζουμε και ψηφίζουμε έναν αλλον πολιτικό ο οποίος θα θέλει το καλό της πατρίδας και όχι μόνο της τσέπης του

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Την κατάλαβα την ερώτηση αλλά σου απάντησα, αν δεν είχαμε τον Μητσοτάκη τα ίδια προβλήματα θα είχαμε. Όποτε καλύτερα είναι να γίνει μια πίεση για τις τιμές στα σουπερμάρκετ, πίεση για να υπάρξει ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα της χώρας για να μειωθούν οι τιμές στα τρόφιμα, και μετά με το καλό αλλάζουμε και ψηφίζουμε έναν αλλον πολιτικό ο οποίος θα θέλει το καλό της πατρίδας και όχι μόνο της τσέπης του
Οχι. Τωρα που πονάς, τωρα θέλουν γκρέμισμα. Γιατι οταν μετα ο ελληνας θα χει φτηνα τροφιμα θα πει δε βαριέσαι καλα ειμαστε με μητσοτάκη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια