Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

30-01-25

21:46
Ανοίγω αυτό το θρέντ για να συζητάμε σχετικά με τις ευκαιρίες και τις έξυπνες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε
κατα τις μηνιαίες αγορές μας σε σούπερ μάρκετ και τρόφιμα γενικότερα.... ψωνίζω μόνος μου κάθε μηνα και βγαίνει ενα μηνιαίο κονδύλι για την διατροφή μου το οποίο δεν θέλω να ξεπερνάει σε καμια περίπτωση τα 250 ευρώ.
Σήμερα έπρεπε να γυρίσω τρια σούπερ μάρκετ για να βρω το τυρί (ΝΟΥΝΟΥ 15%) στα 8.70 το κιλό (11 ευρω δεν θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση).
Το βρήκα στον ΚΡΗΤΙΚΟ. Μετά στο ίδιο σουπερ μάρκετ βρήκα ΤΟΝΟ ΤΡΑΤΑ σε λάδι 1.65 το φακελάκι προσφορά και αυτό.
Τορτίγιες Άλφα τις πήρα στα 1,70 απο τον Σκλαβενίτη. Αυτά μου έλειπαν για σήμερα.
Υπάρχει και μια εφαρμογή Kimbino που έχει τα φυλλάδια απο όλα τα σούπερ μάρκετ και μπορείς να δεις εκεί τις προσφορές και να πάς στοχευμένα σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
κατα τις μηνιαίες αγορές μας σε σούπερ μάρκετ και τρόφιμα γενικότερα.... ψωνίζω μόνος μου κάθε μηνα και βγαίνει ενα μηνιαίο κονδύλι για την διατροφή μου το οποίο δεν θέλω να ξεπερνάει σε καμια περίπτωση τα 250 ευρώ.
Σήμερα έπρεπε να γυρίσω τρια σούπερ μάρκετ για να βρω το τυρί (ΝΟΥΝΟΥ 15%) στα 8.70 το κιλό (11 ευρω δεν θα το έπαιρνα σε καμία περίπτωση).
Το βρήκα στον ΚΡΗΤΙΚΟ. Μετά στο ίδιο σουπερ μάρκετ βρήκα ΤΟΝΟ ΤΡΑΤΑ σε λάδι 1.65 το φακελάκι προσφορά και αυτό.
Τορτίγιες Άλφα τις πήρα στα 1,70 απο τον Σκλαβενίτη. Αυτά μου έλειπαν για σήμερα.
Υπάρχει και μια εφαρμογή Kimbino που έχει τα φυλλάδια απο όλα τα σούπερ μάρκετ και μπορείς να δεις εκεί τις προσφορές και να πάς στοχευμένα σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

30-01-25

21:48
Εμένα οικονομικά μου βγαίνουν μόνο οταν αγοράζω απο τα lidl γιατί γενικά στα άλλα πλέον δίνεις σίγουρο 50αρικο ανά σακούλα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

30-01-25

21:52
Εμένα οικονομικά μου βγαίνουν μόνο οταν αγοράζω απο τα lidl γιατί γενικά στα άλλα πλέον δίνεις σίγουρο 50αρικο ανά σακούλα.
Το Λιντλ έχει πολυ ωραια πουτίγκα πρωτεϊνης και καρύδια.... πολύ φθηνα και ωραια καρύδια καθαρισμένα.
Ο Σκλαβενίτης ειναι χάλια στα καρύδια.... 4 ευρώ τα 200γρ και ειναι ταγκισμένα συνήθως.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

30-01-25

22:11
Μένω σε απομακρυσμένη γειτονία και δε έχω όχημα οπότε συνήθως πηγαίνω στο κοντινότερο σουπερ μάρκετ της περιοχής μου που είναι ο ΑΒ, τα άλλα σουπερ μαρκετ είναι λίγο πιο μακρία και θα πρέπει να πάρω λεωφορείο στη επιστροφή γιατί είναι και ανηφόρα.
Λοιπόν στο ΑΒ παίρνω προιόντα με ιδιωτικής ετικέτας του ΑΒ, συνήθως είναι πολύ καλής ποιότητας και φθηνά, έχει πρόγραμμα πόντων, με 200 πόντους εξαργυρώνεις 6 ευρώ και αν κάνεις στοχευμένες αγορές τα μαζεύεις πολύ εύκολα.
Λοιπόν στο ΑΒ παίρνω προιόντα με ιδιωτικής ετικέτας του ΑΒ, συνήθως είναι πολύ καλής ποιότητας και φθηνά, έχει πρόγραμμα πόντων, με 200 πόντους εξαργυρώνεις 6 ευρώ και αν κάνεις στοχευμένες αγορές τα μαζεύεις πολύ εύκολα.

30-01-25

22:14
Παιδιά εγώ πάντως ως φοιτήτρια στα Lidl πήγαινα πάντα γιατί έβλεπα πως οι τιμές σε παρόμοια προϊόντα αν όχι στα ίδια, ήταν πάντα πιο φθηνές. Με τα Lidl ήμουν φουλ ικανοποιημένη. Μερικοί τα κράζουν άσχημα και λένε πως τα φαγώσιμα δεν αξίζουν αλλά εγώ διαφωνώ κάθετα. Ολα όσα πήρα από εκεί ήταν καλής ποιότητας.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

30-01-25

22:21
Ακριβώς το ίδιο και εγώ απλά με τον Μασούτη. Και έχω να πω ότι έως τώρα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας δε με έχουν απογοητεύσει.Μένω σε απομακρυσμένη γειτονία και δε έχω όχημα οπότε συνήθως πηγαίνω στο κοντινότερο σουπερ μάρκετ της περιοχής μου που είναι ο ΑΒ, τα άλλα σουπερ μαρκετ είναι λίγο πιο μακρία και θα πρέπει να πάρω λεωφορείο στη επιστροφή γιατί είναι και ανηφόρα.
Δυστυχώς όμως, ακόμη και με τέτοιες επιλογές, παραμένει πιο ακριβός σε σχέση με άλλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, κατά τη γνώμη μου.
Ιδανικά θα ήθελα να έχω lidl κοντά μου αλλά είναι οριακά εκτός πόλης και δε γίνεται. Όπως είπε και η Έκλιψ, αδικείται. Η ποιότητα είναι μια χαρά, και οι τιμές σίγουρα πιο καλές σε σχέση με αλλού (συνήθως).
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

30-01-25

22:27
Προσωπικά πάω στον Σκλαβενίτη για τα βασικά προϊόντα, ενώ αν θέλω κάτι πιο πρόχειρο πάω στον ΑΒ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

22:29
Μένω σε απομακρυσμένη γειτονία και δε έχω όχημα οπότε συνήθως πηγαίνω στο κοντινότερο σουπερ μάρκετ της περιοχής μου που είναι ο ΑΒ, τα άλλα σουπερ μαρκετ είναι λίγο πιο μακρία και θα πρέπει να πάρω λεωφορείο στη επιστροφή γιατί είναι και ανηφόρα.
Αν δεν υπήρχε το σύστημα με τους πόντους ο ΑΒ θα ηταν ο απόλυτος ληστής των σούπερ μάρκετ.
Πανάκριβος απλά. Πατάω σπάνια.

30-01-25

22:35
Κοιτα, τα καλύτερα σούπερ μάρκετ είναι το λιντλ, ο Σκλαβενίτης και μετά έρχεται το ΑΒ.Αν δεν υπήρχε το σύστημα με τους πόντους ο ΑΒ θα ηταν ο απόλυτος ληστής των σούπερ μάρκετ.
Πανάκριβος απλά. Πατάω σπάνια.
Πραγματικά τώρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από μασουτη και κρητικό…άντε ο κρητικός θα βγάλει καμιά καλή προσφορά ακόμα και για τα προϊόντα που είναι να λήξουν πχ… ο Μασούτης χααααλια, πανάκριβος!!!
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

22:36
Κοιτα, τα καλύτερα σούπερ μάρκετ είναι το λιντλ, ο Σκλαβενίτης και μετά έρχεται το ΑΒ.
Πραγματικά τώρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι χειρότερο από μασουτη και κρητικό…άντε ο κρητικός θα βγάλει καμιά καλή προσφορά ακόμα και για τα προϊόντα που είναι να λήξουν πχ… ο Μασούτης χααααλια, πανάκριβος!!!
Sto Mart εχεις πάει στον Κηφισό ; τα κοτοπουλα αμβροσιάδη το φιλετο το κιλό τα ειχε 7 ευρώ.
Τωρα λογικά θα τα έχει πάει 7.5
Και εκει έχει σε κάποια προϊόντα καλές τιμές για να ψωνίσεις απλά πρέπει να βγάλεις μια κάρτα
η οποία βγαινει εύκολα αμα δώσεις τα στοιχεία σου μόνο. Παλιά έμπαιναν μονο οι εμπόροι τωρα μπαινουν όλοι.

30-01-25

22:37
Πάντως παιδιά εγώ στην Λάρισα που σπούδαζα είχα μάθει πως υπάρχει και ένα ρωσικό μαγαζί αλλά δυστυχώς το έμαθα σχετικά αργά. Απο εκεί έπαιρνα χαρτί υγείας και κάνα απορρυπαντικό γτ σε σύγκριση με τα άλλα σούπερ μάρκετ, στο ρωσικό τα έβρισκα φθηνά.
Αμα ψαχτείτε και σε ξένα σούπερ, θα βρείτε πράγματα καλής ποιότητας που είναι και οικονομικά… ψάξιμο θέλει. Ως φοιτήτρια έμαθα πολλα χαχα.
Αμα ψαχτείτε και σε ξένα σούπερ, θα βρείτε πράγματα καλής ποιότητας που είναι και οικονομικά… ψάξιμο θέλει. Ως φοιτήτρια έμαθα πολλα χαχα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν έχω πάει ποτέ στο μαρτ βασικα. Θα το κάνω!!Sto Mart εχεις πάει στον Κηφισό ; τα κοτοπουλα αμβροσιάδη το φιλετο το κιλό τα ειχε 7 ευρώ.
Τωρα λογικά θα τα έχει πάει 7.5
Και εκει έχει σε κάποια προϊόντα καλές τιμές για να ψωνίσεις απλά πρέπει να βγάλεις μια κάρτα
η οποία βγαινει εύκολα αμα δώσεις τα στοιχεία σου μόνο. Παλιά έμπαιναν μονο οι εμπόροι τωρα μπαινουν όλοι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

22:42
Δεν έχω πάει ποτέ στο μαρτ βασικα. Θα το κάνω!!
Να το κάνεις ! Απλά θέλει κανα μισάωρο να σου επιτρέψουν να μπείς μέσα να ψωνίσεις αν δεν είσαι μέλος. Θα δωσεις τα στοιχεια σου για να σου βγάλουν τη κάρτα. Πρέπει να περάσεις τη κάρτα για να πληρώσεις στο ταμείο.
Στο Μάρτ πηγαινα για κρέας... φιλέτο κοτοπουλο και μπιφτέκια κοτόπουλο... θυμάμαι έπαιρνα 13 μπιφτέκια με 9 ευρώ.
ΑΓΡΟΖΩΗ μπιφτέκια κοτόπουλου νωπά χειροποίητα Ελληνικά ~1,5kg | The Mart

30-01-25

22:45
ΑΝΤΕ! Εγώ εντωμεταξύ μέχρι και πριν λίγο καιρό, πίστευα ότι το μαρτ είναι κάτι σαν τα ικεα…δεν είχα καμία ιδέα πως είναι σούπερ μάρκετΝα το κάνεις ! Απλά θέλει κανα μισάωρο να σου επιτρέψουν να μπείς μέσα να ψωνίσεις αν δεν είσαι μέλος. Θα δωσεις τα στοιχεια σου για να σου βγάλουν τη κάρτα. Πρέπει να περάσεις τη κάρτα για να πληρώσεις στο ταμείο.
Στο Μάρτ πηγαινα για κρέας... φιλέτο κοτοπουλο και μπιφτέκια κοτόπουλο... θυμάμαι έπαιρνα 13 μπιφτέκια με 9 ευρώ.
ΑΓΡΟΖΩΗ μπιφτέκια κοτόπουλου νωπά χειροποίητα Ελληνικά ~1,5kg | The Mart

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

22:57
ΑΝΤΕ! Εγώ εντωμεταξύ μέχρι και πριν λίγο καιρό, πίστευα ότι το μαρτ είναι κάτι σαν τα ικεα…δεν είχα καμία ιδέα πως είναι σούπερ μάρκετ![]()
Κοίταξε να δείς το καλό με την Αθήνα ειναι οτι έχεις επιλογές να ψωνίσεις... στην επαρχία σε πηδάνε. Σου λεει τοσο το δίνουμε εμείς εδώ. Αλλα μια βαλίτσα κάθε 2 μήνες θα ειναι ξηρά τροφή απο τα εδώ σουπερ μάρκετ οπότε δεν μας κάνουν κάτι και αυτοί εκει πέρα ... εκει τους ευχαριστούμε για τα χαμηλά ενοίκια ta οποία φυσικά δεν υπάρχουν ουτε κατα διάνοια στην Αθηνα επειδή ολοι οι μπαρμπάδες επι εποχές φουσκας εφτιαξαν σπιτια και τωρα τα υπερ εκμεταλεύονται.
Εννοειται οτι το ΜΑΡΤ ειναι το μοναδικο μάρκετ που θα έπαιρνα κρέας ,αλλιώς κρεωπολείο. Γιατι να δωσω 10 ευρω το κιλο το κοτοπουλο στο σκλαβενιτη όταν στο χασάπικο το παίρνω 8 ; και στο ΜΑΡΤ 7 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ!!!!!
*Οταν έρχομαι με άδεια Αθήνα θα γεμιζω τη βαλίτσα με καρυδια , τονους , κουακερ , δημητριακά , ασπραδια παστεριωμένα και ότι αλλο βρισκω φθηνότερο φυσικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

30-01-25

23:29
Απο που να το πιάσω αυτό το θρεντ... Πνίγομαι και μόνο στην ιδέα...
Οργή, μόνο οργή.
Οργή, μόνο οργή.
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.

30-01-25

23:35
Για το discount markt ξέρει κανείς;
Έρχονται στην Αθήνα, νομίζω είναι από Θεσσαλονίκη.
Έρχονται στην Αθήνα, νομίζω είναι από Θεσσαλονίκη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

30-01-25

23:36
Όποιος θέλει ποιοτικό σουβλάκι στην Αθήνα χωρις να τον γδύσουν και καθαρό κρέας ποιοτικό ας πάει στον ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ... 3.20 το σουβλάκι και ΚΑΘΑΡΟ.
ΟΧΙ ΛΙΓΔΕΣ.
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Reviews - Google Search
4.6 ΣΤΑ 5.
Τρωω εκεί απο το 1998.
Μιλάμε ΓΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ μπιφτέκι...
ΟΧΙ ΛΙΓΔΕΣ.
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Reviews - Google Search
4.6 ΣΤΑ 5.
Τρωω εκεί απο το 1998.
Μιλάμε ΓΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ μπιφτέκι...
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-01-25

00:18
Εν τω μεταξύ η μαναβική του σούπερ μάρκετ είναι πιο οικονομική από την λαϊκή.... Αν και νόμιζα το αντίθετο. Η λαϊκή βέβαια έχει πιο οικονομικά απορρυπαντικά/χαρτιά υγείας κλπ ....
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

31-01-25

00:24
Σε καιρους ακριβους, όποιος έχει την πολυτελεια χρόνου για ψώνια οι προμηθειες από πολλα κατόπιν έρευνας είναι σωτηριες.Απο τα πολλά λοιπόν που πηγαίνω ( εδώ να πω πως ορισμένα προιοντα τα αγοράζω μόνο, όταν τα βρίσκω σε καλή έκπτωση) προτιμώ το σκλαβενιτη, ωστόσο αν το ψάχνει κανεις σε θέμα προσφορών μπορεί να κάνει πολυ έξυπνες αγορές σε επώνυμα προϊόντα. Παιδιά η εποχή που πηγαινες απλα, στο κοντινοτερο και τα επαιρνες όλα είναι παρελθον αν θες διαφορά στην τσέπη σου. Στην επιστροφή από την δουλειά περνω απο 5/6 market στο δρόμο, οπότε , όταν έχω χρόνο, κάνω επισκέψεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οχι σε καμία περίπτωση. Τουλάχιστον όσα έχω εδώ ειναι πανάκριβα. Πήγαινε σε μια μεγάλη λαϊκή με ποικιλια και πολλες επιλογές. Θα δεις διαφοράΕν τω μεταξύ η μαναβική του σούπερ μάρκετ είναι πιο οικονομική από την λαϊκή.... Αν και νόμιζα το αντίθετο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

31-01-25

00:28
Αλίμονο σε μας που ψωνιζουμε ηλεκτρονικά και οι επιλογές ειναι ο Σκλάβε και ο e-fresh που το χουν κανει ενα πασοκί πράσινο που δεν βλέπεται σε υπολογιστή και σπάει νεύρα, άσε που τα περισσότερα είδη τους είναι για νεοφιλελέ Κηφισιώτες και πάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.