Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

31-01-25

01:40
Τις πρώτες ώρες στη λαική είναι πιο ακριβά, όσο πλησιάζει μεσημέρι προς κλείσιμο κατεβάζουν τις τιμές για να ξεπουλήσουν. Οπότε δε είναι στανταρ οι τιμές όλη τη διαρκεία, μια θεία μου πηγαίνει γυρω 1-2 μεσημέρι για να τα πάρει πιο φθηνά.Εν τω μεταξύ η μαναβική του σούπερ μάρκετ είναι πιο οικονομική από την λαϊκή.... Αν και νόμιζα το αντίθετο. Η λαϊκή βέβαια έχει πιο οικονομικά απορρυπαντικά/χαρτιά υγείας κλπ ....
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

31-01-25

08:01
Από την εφαρμογή Kimbino βλέπω ότι ο Μασουτης έχει βάλει προσφορα τα αυγά και το παστεριωμενο ασπράδι :
0.29 λεπτα το τεμάχιο στα αυγά δεν ειναι άσχημα.... αν και στη λαϊκη τα έχω βρει και 7 ευρω την 30αδα. Τέλοςπαντων.
Το παστεριωμένο ασπράδι το παίρνω πάντα γιατι κάνω τις πρωϊνές πιτούλες με τη σοκολάτα και τη μπανάνα συνήθως σε προσφορά το έχει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα 3,30 ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΊΟΔΟ όμως το έχει στα 3.65. Οπότε θα ανοίξω το Kimbino και θα το πάρω απο όπου το έχει προσφορά στη προκείμενη απο τον Μασούτη.
Έχει την Κίντερ είδα χθές στα 1.47 καλή τιμή.
ο ΑΒ βάζει σε καλές τιμές κάποιες φορές τις κατεψυγμένες πίτες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
0.29 λεπτα το τεμάχιο στα αυγά δεν ειναι άσχημα.... αν και στη λαϊκη τα έχω βρει και 7 ευρω την 30αδα. Τέλοςπαντων.
Το παστεριωμένο ασπράδι το παίρνω πάντα γιατι κάνω τις πρωϊνές πιτούλες με τη σοκολάτα και τη μπανάνα συνήθως σε προσφορά το έχει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στα 3,30 ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΊΟΔΟ όμως το έχει στα 3.65. Οπότε θα ανοίξω το Kimbino και θα το πάρω απο όπου το έχει προσφορά στη προκείμενη απο τον Μασούτη.
Προσωπικά πάω στον Σκλαβενίτη για τα βασικά προϊόντα, ενώ αν θέλω κάτι πιο πρόχειρο πάω στον ΑΒ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

31-01-25

08:15
Από την εφαρμογή Kimbino βλέπω ότι ο Μασουτης έχει βάλει προσφορα τα αυγά και το παστεριωμενο ασπράδι :
View attachment 144454
View attachment 144455
Θα σου πω. Στον Σκλαβενίτη πάω καθώς έχει πολλές προσφορές κάθε εβδομάδα, π.χ 1+1 δωρο ή 25-30% έκπτωση σε βασικά προϊόντα. Παράλληλα με το Go4More της Εθνικής Τράπεζας έχω επιστροφή μερικές φορές, τις προάλλες γλύτωσα €7 μέσω του προγράμματος. Ο Σκλαβενίτης μου αρέσει επίσης καθώς έχει τα Hypermarkets όπου βρίσκεις τα πάντα, μέχρι home appliances. Είναι Αμερικανικού τύπου Walmart, που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα από καμιά άλλη αλυσίδα.
Στο ΑΒ πάω καθώς έχω το AB plus όπου μαζεύω πόντους και μου δίνουν €6 επιταγές ή μου κάνουν έκπτωση €3 όταν μαζέψω αρκετούς πόντους.
Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, με διαφορά ο πιο ακριβός με ελάχιστες προσφορές είναι ο Μασουτης, και μετά το My Market.
Στο ΑΒ πάω καθώς έχω το AB plus όπου μαζεύω πόντους και μου δίνουν €6 επιταγές ή μου κάνουν έκπτωση €3 όταν μαζέψω αρκετούς πόντους.
Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, με διαφορά ο πιο ακριβός με ελάχιστες προσφορές είναι ο Μασουτης, και μετά το My Market.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.

31-01-25

08:26
Θα σου πω. Στον Σκλαβενίτη πάω καθώς έχει πολλές προσφορές κάθε εβδομάδα, π.χ 1+1 δωρο ή 25-30% έκπτωση σε βασικά προϊόντα. Παράλληλα με το Go4More της Εθνικής Τράπεζας έχω επιστροφή μερικές φορές, τις προάλλες γλύτωσα €7 μέσω του προγράμματος. Ο Σκλαβενίτης μου αρέσει επίσης καθώς έχει τα Hypermarkets όπου βρίσκεις τα πάντα, μέχρι home appliances. Είναι Αμερικανικού τύπου Walmart, που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα από καμιά άλλη αλυσίδα.
Ποσο ειναι το ποσοστό της επιστροφής απο την Εθνική ; Η Eurobank που έχω εγω δινει 1% επιστροφή κάθε φορά.
Πολύ καλά διαμορφωμένος ο Σκλαβενίτης ειδικά στην Αχαρνών αλλα και στο ύψος της παλιάς Renault στη Φιλαδέλφεια οπου μπορείς να κάτσεις και να χαλαρώσεις τρώγοντας οτι θέλεις και σε πολύ καλές τιμές ειδικά στις βάφλες.
Αχαρνών κάθομαι πολλές φορές και τρώω. Απλα την τελευταία φορά τους έχεσα γιατι είχε γεμίσει περιστέρια η σάλα τωρα δεν ξανα είδα περιστέρια.
Για το discount markt ξέρει κανείς;
Έρχονται στην Αθήνα, νομίζω είναι από Θεσσαλονίκη.
Νομίζω το έχει το φυλλάδιο του μέσα η εφαρμογή Kimbino.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

31-01-25

08:58
Ποσο ειναι το ποσοστό της επιστροφής απο την Εθνική ; Η Eurobank που έχω εγω δινει 1% επιστροφή κάθε φορά.
Πολύ καλά διαμορφωμένος ο Σκλαβενίτης ειδικά στην Αχαρνών αλλα και στο ύψος της παλιάς Renault στη Φιλαδέλφεια οπου μπορείς να κάτσεις και να χαλαρώσεις τρώγοντας οτι θέλεις και σε πολύ καλές τιμές ειδικά στις βάφλες.
Αχαρνών κάθομαι πολλές φορές και τρώω. Απλα την τελευταία φορά τους έχεσα γιατι είχε γεμίσει περιστέρια η σάλα τωρα δεν ξανα είδα περιστέρια.
Νομίζω το έχει το φυλλάδιο του μέσα η εφαρμογή Kimbino.
Στην Εθνική για να έχεις επιστροφή στα συνεργαζόμενα καταστήματα, πρέπει να έχεις μαζέψει τουλάχιστον 2,000 πόντους Go4More. Οι 2,000 πόντοι είναι €5, όσους περισσότερους μαζεύεις τόσο μεγαλύτερη επιστροφή έχεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

31-01-25

09:04
Ακριβώς το ίδιο και εγώ απλά με τον Μασούτη. Και έχω να πω ότι έως τώρα τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας δε με έχουν απογοητεύσει.
Δυστυχώς όμως, ακόμη και με τέτοιες επιλογές, παραμένει πιο ακριβός σε σχέση με άλλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, κατά τη γνώμη μου.
Ιδανικά θα ήθελα να έχω lidl κοντά μου αλλά είναι οριακά εκτός πόλης και δε γίνεται. Όπως είπε και η Έκλιψ, αδικείται. Η ποιότητα είναι μια χαρά, και οι τιμές σίγουρα πιο καλές σε σχέση με αλλού (συνήθως).
Πήρα χθες τη κουβερτουρα γάλακτος της επιλογής από κρητικό για να βάλω σήμερα στη κρεπουλα μου

Κοιταξε να δεις.... ΓΙΩΤΗΣ δεν ειναι αλλα χθές δεν ειχε ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και δεν θα την έπαιρνα με 2 ευρώ που την είχε το My Market... δηλαδη ελεος... η ΕΠΙΛΟΓΗ κοστιζει 1.37 η ΓΙΩΤΗΣ 1.70 στο σκλαβενιτη και στο My market την ειχε 2 ευρώ. Προτιμώ να περιμένω να τη φέρει ο Σκλαβενίτης πάλι εκτος και αν ανέβηκε και σε αυτήν η τιμή.
Με το Μητσοτάκη που έχουμε μπλέξει καθόλου περίεργο δε θα ειναι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

31-01-25

12:23
Έχω κατά νου πράματα από κάθε ΣΜ. Όπως λέει ο @Devil , πρέπει να ψωνίζεις από αρκετά, αναλόγως....
Το ΑΒ είναι δίπλα μας και βολεύει. Όμως κρητικό τραχανά έχει ο Σκλαβενίτης, όπως και καλύτερη μαναβική. Στο γαλαξία πάω για είδη καθαριότητας, υγιεινής κλπ. Στο λιντλ βασικά πάω για τη μαρμελάδα βερυκοκκο. Είναι το μόνο που έχει καλή μαρμελάδα 2 ευρώ. Όλοι οι άλλοι, έχουν τις καλούτσικες γύρω στα 4 ! Και μου κάνει εντύπωση. Πώς είναι δυνατό, σε μια χώρα που παραγει βερύκοκκα, να είναι τόσο ακριβές! Δηλ είναι ανάγκη να παίρνουμε γαλλικές; Αν είχα δυνατότητα, θα την έφτιαχνα μόνη, όπως κάνω εδώ στη γερμανία, αλλά δυστυχώς εκεί είμαι <<επισκέπτης>>.
Τα προϊόντα ΑΒ γενικά και μένα μου φαίνονται καλά, εκτός από κρεατικά. Πχ το τυρί κρέμα ΑΒ το βρίσκω ανώτερο της φιλαδέλφειας, ή το ταχίνι ΑΒ καλύτερο απ το μακεδονικό. Ακόμη και το μέλι ΑΒ, αν και είμαι βέβαιαη πως το νοθεύουν, κάνουν καλή δουλειά, είναι πεντανόστιμο.
Το ΑΒ είναι δίπλα μας και βολεύει. Όμως κρητικό τραχανά έχει ο Σκλαβενίτης, όπως και καλύτερη μαναβική. Στο γαλαξία πάω για είδη καθαριότητας, υγιεινής κλπ. Στο λιντλ βασικά πάω για τη μαρμελάδα βερυκοκκο. Είναι το μόνο που έχει καλή μαρμελάδα 2 ευρώ. Όλοι οι άλλοι, έχουν τις καλούτσικες γύρω στα 4 ! Και μου κάνει εντύπωση. Πώς είναι δυνατό, σε μια χώρα που παραγει βερύκοκκα, να είναι τόσο ακριβές! Δηλ είναι ανάγκη να παίρνουμε γαλλικές; Αν είχα δυνατότητα, θα την έφτιαχνα μόνη, όπως κάνω εδώ στη γερμανία, αλλά δυστυχώς εκεί είμαι <<επισκέπτης>>.
Τα προϊόντα ΑΒ γενικά και μένα μου φαίνονται καλά, εκτός από κρεατικά. Πχ το τυρί κρέμα ΑΒ το βρίσκω ανώτερο της φιλαδέλφειας, ή το ταχίνι ΑΒ καλύτερο απ το μακεδονικό. Ακόμη και το μέλι ΑΒ, αν και είμαι βέβαιαη πως το νοθεύουν, κάνουν καλή δουλειά, είναι πεντανόστιμο.

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

31-01-25

12:46
Μάλιστα. Καφέ από τα ΑΒ, ζάχαρη από το Σκλαβενίτη, γάλα από τον Κρητικό, αυγά από τα Λιντλ, φέτα από τα Μαιμάρκετ κ.ο.κ. Έτσι ο καταναλωτής πρέπει να έχει άπειρο διαθέσιμο χρόνο να περνά πρώτα από όλα τα σούπερμάρκετ, να σημειώνει τις τιμές και μετά να πηγαίνει από την αρχή σε όλα και να ψωνίζει τα φθηνά από το καθένα. Και τελικά τις διαφορές να τις τρώει η ταλαιπωρία και η βενζίνη.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

31-01-25

12:47
Στη Κρήτη στο πατρικό μου είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα. Επειδή το πατρικό είναι σε προάστιο είναι απαραίτητο το αμάξι, το προάστιο έχει 3 μεγάλα σούπερ μάρκετ. Σκλαβενίτη, ΣΥΝΚΑ, Χαλκιαδάκη.
ΣΥΝΚΑ και Χαλκιαδάκη είναι κρητικές αλυσίδες, εγώ ή και η μάνα μου πηγαίνουμε συνήθως στο Σκλαβενίτη , αλλά επειδή ο Σκλαβενίτης έχει μικρό πάρκινγκ (περίπου 15 θέσεις) και αν είναι γεμάτο, πηγαίνουμε στο Χαλκιαδάκη που είναι πιο μακριά από όλα τα σουπερμάρκετ επειδή έχει μεγάλο πάρκινγκ (50 θέσεις )και πάντα βρίσκεις θέση για το αμάξι.
Θεωρείται πιο ακριβό σουπερμάρκετ ο Χαλκιαδάκης αλλά γενικά βγάζει συχνα πολλές προσφορές. Το ΣΥΝΚΑ μόνο επειδή έχει καλό ιχθυοπώλειο πηγαίνει η μάνα μου από εκεί να πάρει ψάρια αλλιώς δε θα ψώνιζε καθόλου από εκει.
ΣΥΝΚΑ και Χαλκιαδάκη είναι κρητικές αλυσίδες, εγώ ή και η μάνα μου πηγαίνουμε συνήθως στο Σκλαβενίτη , αλλά επειδή ο Σκλαβενίτης έχει μικρό πάρκινγκ (περίπου 15 θέσεις) και αν είναι γεμάτο, πηγαίνουμε στο Χαλκιαδάκη που είναι πιο μακριά από όλα τα σουπερμάρκετ επειδή έχει μεγάλο πάρκινγκ (50 θέσεις )και πάντα βρίσκεις θέση για το αμάξι.
Θεωρείται πιο ακριβό σουπερμάρκετ ο Χαλκιαδάκης αλλά γενικά βγάζει συχνα πολλές προσφορές. Το ΣΥΝΚΑ μόνο επειδή έχει καλό ιχθυοπώλειο πηγαίνει η μάνα μου από εκεί να πάρει ψάρια αλλιώς δε θα ψώνιζε καθόλου από εκει.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

31-01-25

13:53
Στη Κρήτη στο πατρικό μου είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα. Επειδή το πατρικό είναι σε προάστιο είναι απαραίτητο το αμάξι, το προάστιο έχει 3 μεγάλα σούπερ μάρκετ. Σκλαβενίτη, ΣΥΝΚΑ, Χαλκιαδάκη.
Έτσι είναι όπως τα λέει... Ας πληρωνουμε και την βενζίνη λοιπόν στο 1.9 και τα τρόφιμα που αποφασίζει ο καθένας.
Όλοι αυτοί αμα δουν ότι κυνηγας ένα προιον και το παιρνεις μόνο στην τιμή της προσφορας ενώ τις άλλες μέρες δεν έχουν έσοδα θα τα βάλουν κάτω και θα πουν ότι δε δεχόμαστε τα παλαβα που ζητανε.
Πόλεμος και αντίσταση χωρίς θυσίες δεν γίνονται. Για αυτό καταντήσαμε έτσι σαν έθνος.
Ενοίκιο 500 ευρώ
Τρόφιμα 300 το μήνα
ΔΕΗ 100
Και μισθός στα 900.
Έτσι και στηνΑθηνα εχουμε μαζευτεί ολοι εδω και ζουμε το Athens capital dream... Που σημαίνει μέση διέλευση του Κηφισου κάθε μέρα 1-2 ώρες πηγαινε μόνο, 500 ευρώ για μια επιπλωμένο γκαρσονιέρα των 20τμ στο Περιστέρι, καυσαέρια με το κουτάλι το καλοκαίρι και τα Σάββατα πηχτρα όλα τα μαγαζια της ψυχαγωγίας. Καλη ζωή λοιπόν ποιοτικοτατη.
Καλη ζωή και κοιτάξτε να γλίτωσετε τη ταλαιπωρία από τις βενζίνες τι άλλο θα ακουσουμε.
Προφανώς δεν πανε σε σενα ολα αυτα απλά σε παρεθεσα για να τα γράψω.
Ας συνεχίσουμε έτσι και να αλλάξει κάτι εδώ μέσα εμένα να με κανετε έκθεμα στην βιτρίνα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

31-01-25

14:00
Πραγματικά δε μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα είναι σκέτη ταλαίπα.Μάλιστα. Καφέ από τα ΑΒ, ζάχαρη από το Σκλαβενίτη, γάλα από τον Κρητικό, αυγά από τα Λιντλ, φέτα από τα Μαιμάρκετ κ.ο.κ. Έτσι ο καταναλωτής πρέπει να έχει άπειρο διαθέσιμο χρόνο να περνά πρώτα από όλα τα σούπερμάρκετ, να σημειώνει τις τιμές και μετά να πηγαίνει από την αρχή σε όλα και να ψωνίζει τα φθηνά από το καθένα. Και τελικά τις διαφορές να τις τρώει η ταλαιπωρία και η βενζίνη.
Γιαυτο μάλλον ξοδεύω πολλά παραπάνω απο οσα θα έπρεπε για ένα μόνο άτομο αλλά που βρίσκετε αυτόν τον χρόνο ρε παιδιά?
Δηλαδή αν τρέχω κι απο σούπερ σε σούπερ θα με πιάσει θλίψη.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως για πολύ καιρό έπαιρνα μόνο απο Μασούτη επειδή ήταν ακριβώς δίπλα αλλά τώρα περπατάω κάμποσο να παίρνω από τοπικά.
Αλλά μια να πας σε κρεοπωλη μια σε μαναβη μια να αλλαξεις και 5 σουπερ για προσφορές χάθηκε η μέρα γ@μησε μας
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

31-01-25

14:29
Lidl και μόνο Lidl. Ωστόσο ως φοιτητής, παροτι που ζω στο εξωτερικό κι εδώ έχουμε τα γνωστά Γερμανικά και Γαλλικά σουπερμάρκετ όπως Kaufland, carrefour κτλ τα λιντλ οχι μόνο έχουν χαμηλές τιμές αλλά και ποσότητα, ποικιλία και ποιότητα. Έχω ένα Βελγικό σουπερμάρκετ δίπλα από το σπίτι μου όπου γάλα σόγιας το βρίσκω στα 3 ευρώ και το τόφου στα 2. Στα λιντλ λοιπόν είναι 1 ευρώ το γάλα και 80 λεπτά το τοφου, επίσης έχουν και εβδομάδες με προϊόντα ανα χώρα όπως κινα, Αμερική κτλ που περιμένω πως και πως
Στην Ελλάδα ο Μασουτης είναι ο χειρότερος όπως και ο κρητικός. Μόνο ΑΒ, Σκλαβενίτης αλλά όχι από τα μικρά γιατί απ ότι έχω παρατηρήσει άλλες τιμές στο μινιμαρκετ σκλαβενιτης και άλλες στο σουπερμάρκετ.
Αλλά αν είστε κοντά σε λιντλ τότε εκεί συμφέρει (εκτός από κρέατα,αν και δεν τρώω κρέας δεν θα ήθελα κρέας από τα λιντλ)
Στην Ελλάδα ο Μασουτης είναι ο χειρότερος όπως και ο κρητικός. Μόνο ΑΒ, Σκλαβενίτης αλλά όχι από τα μικρά γιατί απ ότι έχω παρατηρήσει άλλες τιμές στο μινιμαρκετ σκλαβενιτης και άλλες στο σουπερμάρκετ.
Αλλά αν είστε κοντά σε λιντλ τότε εκεί συμφέρει (εκτός από κρέατα,αν και δεν τρώω κρέας δεν θα ήθελα κρέας από τα λιντλ)
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

31-01-25

14:45
Αν λέει κάποιος ακόμα, σήμερα, "τα lidl είναι σκουπίδια ρε, δεν είναι καλής ποιότητας etc", τον φαντάζομαι σαν την γνωστή μας κυρία:
Είχε πλάκα αυτό το ποιηματάκι μέχρι να έρθουν τα μνημόνια που η ανοιχτωσιά σε συνδυασμό με το ότι το lidl ήταν το πρώτο τόσο μαζικό/πετυχημένο discount (το dia έκανε το λάθος να επιχειρήσει όσο είχαμε βαθύ πασόκ, ήταν καταδικασμένο) έκαναν τον λαουτζίκο να πιστεύει ότι επειδή είναι φθηνότερα θα είναι και χειρότερα από τα μέχρι τότε mainstream.
Ακόμα και το μετά μνημονίων ποίημα "σιγά μη τα δώσω στους γερμαναράδες ρε!12" περισσότερη λογική είχε.
Έχω την τύχη να έχω απ' όλα πλην my market (που απορώ γιατί να το προτιμήσει κανείς), σε ακτίνα 10' πόδια. Μάλιστα Σκλαβενίτης/Lidl που είναι κι αυτά που τιμώ, είναι κολλητά οπότε conveniently enough ούτε να ξεπαρκάρεις δε χρειάζεται άμα πας αμαξάτος για τα χοντρά.
Ο κανόνας είναι Σκλαβενίτης μαναβική/υλικά για τοστ/γαλογιαούρτια και χυμοαναψυκτικά μάρκες/τυποποιημένα μάρκες σε προσφορά κι αν χρειαστεί τίποτα προιόντα για το σπιτι (cutlery, κουβερτοπάπλωμα τούμπανο και τέτοια) ακόμα και βιβλία άμα λάχει. Lidl καθαριστικά φάση και όλα τα υπόλοιπα τυποποιημένα ιδιωτικής ετικέτας. Κρεατόκοτόπουλα λίγο μπαλαντέρ και ψαροθαλασσίνα (αν ποτέ) σκλαβενίτης.
Όλα τα υπόλοιπα θα τιμήθουν αν τυχόν μπει σε προσφορά κάνας καφές, καμιά ενδιαφέρουσα γραβιέρα/φέτα ή κάνα κρέας/λάδι.
Εκτιμώ επίσης την ποικιλία ιδιωτικής ετικέτας σε market in αλλά δε βολεύει η επίσκεψη για 4-5 σκατολοίδια.

Είχε πλάκα αυτό το ποιηματάκι μέχρι να έρθουν τα μνημόνια που η ανοιχτωσιά σε συνδυασμό με το ότι το lidl ήταν το πρώτο τόσο μαζικό/πετυχημένο discount (το dia έκανε το λάθος να επιχειρήσει όσο είχαμε βαθύ πασόκ, ήταν καταδικασμένο) έκαναν τον λαουτζίκο να πιστεύει ότι επειδή είναι φθηνότερα θα είναι και χειρότερα από τα μέχρι τότε mainstream.
Ακόμα και το μετά μνημονίων ποίημα "σιγά μη τα δώσω στους γερμαναράδες ρε!12" περισσότερη λογική είχε.
Έχω την τύχη να έχω απ' όλα πλην my market (που απορώ γιατί να το προτιμήσει κανείς), σε ακτίνα 10' πόδια. Μάλιστα Σκλαβενίτης/Lidl που είναι κι αυτά που τιμώ, είναι κολλητά οπότε conveniently enough ούτε να ξεπαρκάρεις δε χρειάζεται άμα πας αμαξάτος για τα χοντρά.
Ο κανόνας είναι Σκλαβενίτης μαναβική/υλικά για τοστ/γαλογιαούρτια και χυμοαναψυκτικά μάρκες/τυποποιημένα μάρκες σε προσφορά κι αν χρειαστεί τίποτα προιόντα για το σπιτι (cutlery, κουβερτοπάπλωμα τούμπανο και τέτοια) ακόμα και βιβλία άμα λάχει. Lidl καθαριστικά φάση και όλα τα υπόλοιπα τυποποιημένα ιδιωτικής ετικέτας. Κρεατόκοτόπουλα λίγο μπαλαντέρ και ψαροθαλασσίνα (αν ποτέ) σκλαβενίτης.
Όλα τα υπόλοιπα θα τιμήθουν αν τυχόν μπει σε προσφορά κάνας καφές, καμιά ενδιαφέρουσα γραβιέρα/φέτα ή κάνα κρέας/λάδι.
Εκτιμώ επίσης την ποικιλία ιδιωτικής ετικέτας σε market in αλλά δε βολεύει η επίσκεψη για 4-5 σκατολοίδια.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

31-01-25

14:55
Αν λέει κάποιος ακόμα, σήμερα, "τα lidl είναι σκουπίδια ρε, δεν είναι καλής ποιότητας etc", τον φαντάζομαι σαν την γνωστή μας κυρία:
![]()
Προφανώς σε μια περιοχη των Αθηνών 3-4 γνωστά σουπερ μαρκετ θα απέχουν 2-3 χλμ μεταξυ τους στη χειρότερη.
Είναι τόσο μεγάλο deal να πας με τα ποδια η με το ποδηλατο και να παρεις 2 σακουλες ;
Μετά φταίει ο Μητσοτάκης. Καλά μας τα κανουν. Αφου βλέπουμε τη συσκευασία 1 ευρώ ακριβότερη στα 100γρ και την επιλέγουμε για " Να μην νιώσουμε ταλαιπα από τα 2-3 παραπανω χιλιόμετρα " Καλά μας τα κανουν.
Αν δεν ψώνιζε κανεις θα αποφάσιζαν να ρίξουν και τις τιμές για να μην έχουν ζημιές. Να έρθουν σε μια συμβιβαστική λυση με τους καταναλωτές. Αλλά εντάξει μωρε... Μη ταλαιπωρηθεις. Σιγά.
Ετσι θα αλλάξει ο κόσμος.. Από το καναπέ του σπιτιου γράφοντας στο στέκι φανφάρες

Έχω την τύχη να έχω απ' όλα πλην my market (που απορώ γιατί να το προτιμήσει κανείς), σε ακτίνα 10' πόδια.
Αμα δεν είναι τεμπέλης κάποιος.... Τα 10 λεπτά ποδια που λες είναι περιπου 1-1.5 χιλιόμετρα. Μια χαρά ήπιο περπατημα δηλαδή.
Το Σάββατο που ήθελα να κάνω μια διαδρομή Άγιος Ιωάννης μετρό μέχρι βυρωνος πολιτεια 2-3 που ρώτησα με αντιμετώπισαν λες και θα κάνω μαραθώνιο. Η διαδρομή ήταν μικρή και δεν κουράστηκα καθόλου.
Μόλις έφτασα στο προορισμο λέω ρε τι μαλακιες μου λέγανε όλοι τους... Πωπω
Δεν είναι τυχαίο που η Αθήνα έχει γίνει έτσι. Και που οι τιμές είναι αυτές που είναι βρίσκουν και τα κανουν.

31-01-25

15:12
Όλα από Σκλαβενίτη με σύγκριση τιμών από άλλες φορές και αγορά περισσοτέρων όταν έχει προσφορά. Απορρυπαντικά - χαρτικά από σκρουτζ σε μεγάλες ποσότητες. Κρέας - κοτόπουλο από κρεοπωλείο σε μεγάλες ποσότητες όταν έχει προσφορές και τα αποθηκεύω σε κατάψυξη (ψυγείο και χώρια καταψύκτη).
ΑΒ όταν κατά λάθος έχω μπει, βγαίνω τρέχοντας. Θέλω μάλιστα βγαίνοντας να τους βρίσω για τις τιμές που έχουν.
ΑΒ όταν κατά λάθος έχω μπει, βγαίνω τρέχοντας. Θέλω μάλιστα βγαίνοντας να τους βρίσω για τις τιμές που έχουν.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

31-01-25

15:14
E καλά ο ΑΒ ειναι γνωστός λησταρχος.
Ο Σκλαβενίτης έχει σχεδόν παντα καλές προσφορςς στα γιαουρτια 3 ευρώ το κιλο.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

31-01-25

15:32
Ναι όντως, και εγώ γιαούρτι του ενός κιλού που παίρνω συσκευασμένο συνέχεια, κάνει 2,40€Ο Σκλαβενίτης έχει σχεδόν παντα καλές προσφορςς στα γιαουρτια 3 ευρώ το κιλο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

31-01-25

15:33
Εχω ενα μαράτα στο ψυγειο δεν το χω δοκιμασει ακόμα, παντα Ολυμπο έπαιρνα αλλα μας γαμήσανε για να φάμε γιαούρτι λες και ειμαστε τιποτα Εκάλη.E καλά ο ΑΒ ειναι γνωστός λησταρχος.
Γενικα ο Ολυμπος την εχει δει κάπως με τις τιμές.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

31-01-25

15:33
Ναι όντως, και εγώ γιαούρτι του ενός κιλού που παίρνω συσκευασμένο συνέχεια, κάνει 2,40€
To μαρατα εννοείς ;
Εχω ενα μαράτα στο ψυγειο δεν το χω δοκιμασει ακόμα, παντα Ολυμπο έπαιρνα αλλα μας γαμήσανε για να φάμε γιαούρτι λες και ειμαστε τιποτα Εκάλη.
Γενικα ο Ολυμπος την εχει δει κάπως με τις τιμές.
Με αυτά που βλέπω και εδώ καλά κάνουν ο άλλος μπήκε να μας ειρωνευτει κιόλας.
Καλά τους κάνουν αδερφέ... Όταν δεν είσαι δραστήριος και βαριέσαι δε πςιραζει αραξε στο νετφλιξ και να τα χώνεις στο φβ και άσε τους άλλους να σε κοροιδευουν.
Εδώ επιχειρηματίες μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους σε άλλες χώρες και εμείς βαριομαστε να κάνουμε τα ψώνια μας σε 2-3 σουπερ μαρκετ. Γιατί τι εχεις Σάββατο πρωι να κανεις ; να γράψεις στο στέκι ;

Απλά δυστυχώς από αυτή τη συμπεριφορά επηρςαζομαστε όλοι γιατί όλοι αυτοί εξάγουν συμπεριφορά καταναλωτή και σου λέει εντάξει τα παιρνουν αστο έτσι και αυξησε κιόλας του χρόνου.
Ότι λεει η υπογραφή μου.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

31-01-25

15:36
Ναι ναι, αυτά. Έτσι και αλλιώς οι παράδες δε φτάνουν για άλλα, ξεφεύγουμε πολύ στον προϋπολογισμό μετά.To μαρατα εννοείς ;
Το πήρα για να δω αν τρώγεται και τελικά μια χαρά είναι, εγώ δηλαδή δεν έχω παράπονο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.