Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.

01-02-25

16:52
Διαβασε αλλη μια τι εγραψα ρε συ. Επισης πολλοι δεν εχουν 3-4 διαφορετικα σουπερμαρκετ κοντα τους.Αν εσύ το θεωρείς κατάντια συνέχισε να πλουτίζεις την αισχροκέρδεια. Τι να συζητήσουμε ρε φίλε ;
ερχομαι και σου λέω για το όφελος της τσέπης σου και βρίσκεις τρόπο και θεωρία να διαφωνήσεις.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

01-02-25

16:54
Διαβασε αλλη μια τι εγραψα ρε συ. Επισης πολλοι δεν εχουν 3-4 διαφορετικα σουπερμαρκετ κοντα τους.
Γιατι να διαβάσω αλλη μία 'ρε συ'
ανάγνωση δεν ξέρω ;

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.430 μηνύματα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.484 μηνύματα.

01-02-25

16:56
ε τι να συζητησουμε τωρα μωρέ αμα είσαι σαν τον Ντελιβερά που μου ειπε για 1 χιλιόμετρο να πάρω ταξί
τι να σου πω τωρα οτι μπορώ να πάω σε 2-3 σουπερ με τα ποδια και δεν θα πάρω και χαμπάρι ;
ελεος νέα παιδιά εισθε αφήστε τα τσιγάρα και σηκωθειτε λίγο να βγειτε έξω να περπατήσετε να γυμναστείτε κτλ.
δεν εισαι γέρος φίλε μου ούτε οικογενειάρχης με 4 παιδιά να μου λές οτι χαλάς το σαββατο σου αμα πάς σε 2-3 σουπερ μα΄ρκετ
τι να συζητησω δηλαδη σε αυτό εγω τωρα ;

μείνε με την άποψη σου.... μη μου λές για κατάντια όμως. Κατάντια είναι να είσαι 19-20 χρονων παλικαράκι και να μου εισαι πάφα πούφα με το κέρατο στο στόμα.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

17:29
Μόνο εγω λατρεύω να πηγαίνω σούπερ μάρκετ? Μου φτιάχνει την ημέρα
Εκτός κι αν γίνεται χαμός από κόσμο

Εκτός κι αν γίνεται χαμός από κόσμο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

17:33
E βέβαια όταν βγαίνεις για ψώνια... βγαίνεις για 3-4 ώρες και ειναι όντως διασκεδαστικό να ψάχνεις καλύτερα τρόφιμα σε πιο καλές τιμές κτλ.
Κουράζονται κάποιοι κιόλας η εναλλακτική ειναι μάλλον σπιτάκι Νέτφλιξ καναπές και ντουμάνι απο το τσιγάρο.
Στα 30 εισαι σαν 45αρης.
Οχι για μένα αυτη η καθημερινότητα.
Κουράζονται κάποιοι κιόλας η εναλλακτική ειναι μάλλον σπιτάκι Νέτφλιξ καναπές και ντουμάνι απο το τσιγάρο.
Στα 30 εισαι σαν 45αρης.
Οχι για μένα αυτη η καθημερινότητα.

01-02-25

17:39
Ναι κι εμένα μου αρέσει…όταν πάω μόνη μου και κάθομαι με το πάσο μου, βλέπω όλα τα προϊόντα, διαβάζω συστατικά, συγκρίνω, βλέπω τιμές, σκέφτομαι πόσα διαφορετικά φαγητά θα μπορούσα να φτιάξω…Μόνο εγω λατρεύω να πηγαίνω σούπερ μάρκετ? Μου φτιάχνει την ημέρα
Εκτός κι αν γίνεται χαμός από κόσμο![]()
Με το που πάω στο ταμείο είναι το θέμα. Εκεί δεν μου αρέσει καθόλου

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

01-02-25

17:53
Και εγώ!!!! Και ταξίδια όταν πάω, οι επισκέψεις στα σουπερ είναι must.Μόνο εγω λατρεύω να πηγαίνω σούπερ μάρκετ? Μου φτιάχνει την ημέρα
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

17:57
Κι εγώ, είναι απο τις αγαπημένες μου συνήθειες απο πολύ μικρή.Μόνο εγω λατρεύω να πηγαίνω σούπερ μάρκετ? Μου φτιάχνει την ημέρα
Αν οι συνθήκες εργασίας και τα χρήματα ήταν καλύτερα πολύ θα γούσταρα να κάνω και ταμείο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

18:00
Το κατάστημα του Σκλαβενίτη στην Αχαρνών μου αρέσει πολύ... πάντα μου άρεσε εχω αναμνησεις ηταν το 1ο μεγαλο σουπερ μάρκετ στο οποίο πήγαινα πριν το Μιλενιουμ... με γονεις να ψωνίσουμε.
Τοτε είχε και παιχνιδομηχανές πάνω στον όροφο και έβρισκα έναν συμμαθητή και παίζαμε ποδοσφαιράκι γιατι πηγαινε και αυτός με τη μάνα του... μια μέρα ειχα ξεχαστεί να παιζω οι γονεις μου ειχαν τελειώσει δεν με έβρισκαν και έβγαλαν ανακοινωση απο τα μεγάφωνα... εκεινη τη μερα ηταν και αυτός μέσα το άκουσε και μετά το λέγαμε στο σχολείο και γελάγαμε.
Νομίζω εποχές 2000. Πωωπ 25 χρονια πριν.
Καμιά φορά περνάω απο εκεί και πάω πάνω και τρώω τη σαλατούλα ή τη κρεπούλα/τυροπιτούλα μου
μονο εκει θα κάτσω καμια ωρα να χαζέψω.
Τοτε είχε και παιχνιδομηχανές πάνω στον όροφο και έβρισκα έναν συμμαθητή και παίζαμε ποδοσφαιράκι γιατι πηγαινε και αυτός με τη μάνα του... μια μέρα ειχα ξεχαστεί να παιζω οι γονεις μου ειχαν τελειώσει δεν με έβρισκαν και έβγαλαν ανακοινωση απο τα μεγάφωνα... εκεινη τη μερα ηταν και αυτός μέσα το άκουσε και μετά το λέγαμε στο σχολείο και γελάγαμε.
Καμιά φορά περνάω απο εκεί και πάω πάνω και τρώω τη σαλατούλα ή τη κρεπούλα/τυροπιτούλα μου

01-02-25

18:10
Πωωωω τι μου θύμισες τωρα!!! Κι εγώ έπαιζα στον παιδότοπο πάνω και μερικές φορές σκεφτόμουν αν η μαμά μου θα με ξεχάσει και θα φύγει μόνη της σπίτιΤο κατάστημα του Σκλαβενίτη στην Αχαρνών μου αρέσει πολύ... πάντα μου άρεσε εχω αναμνησεις ηταν το 1ο μεγαλο σουπερ μάρκετ στο οποίο πήγαινα πριν το Μιλενιουμ... με γονεις να ψωνίσουμε.

01-02-25

18:16
Εγώ θυμάμαι το ΜΙΝΙΟΝ. Θα σέβεστε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

18:32
Πωωωω τι μου θύμισες τωρα!!! Κι εγώ έπαιζα στον παιδότοπο πάνω και μερικές φορές σκεφτόμουν αν η μαμά μου θα με ξεχάσει και θα φύγει μόνη της σπίτιΕίχε κ εστιατόριο, δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα. Εκεί είχα φάει τα καλύτερα λουκουμαδακια με μελι από πάνω και κανέλα.
ΑΑΑ μωρέ το καημένο φοβότανε χαχαχα
τι γλυκό.
Εννοειται οτι δουλεύει ακόμη ο παιδότοπος ειναι αριστερά όπως πάς για το εστιατόριο!!! Εχει ακόμη λουκουμάδες με μέλι και μερέντα και τα πάντα. χαχα
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

18:42
Και στη. Δάφνη ο Σκλαβενίτης είναι τέλειος!!!! Έχει μέχρι κ κομμωτήριο / παιδότοπο / Σταντ με καλλυντικά κλπ ...Το κατάστημα του Σκλαβενίτη στην Αχαρνών μου αρέσει πολύ... πάντα μου άρεσε εχω αναμνησεις ηταν το 1ο μεγαλο σουπερ μάρκετ στο οποίο πήγαινα πριν το Μιλενιουμ... με γονεις να ψωνίσουμε.
Εσυ εννοείς τον Σκλαβενίτη κοντά στον σταθμό Λαρίσης? Αν ναι κι εκεί έχω πάει κ ήταν τέλεια ! Έχει τεράστια ποικιλία
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

19:03
Και στη. Δάφνη ο Σκλαβενίτης είναι τέλειος!!!! Έχει μέχρι κ κομμωτήριο / παιδότοπο / Σταντ με καλλυντικά κλπ ...
Εσυ εννοείς τον Σκλαβενίτη κοντά στον σταθμό Λαρίσης? Αν ναι κι εκεί έχω πάει κ ήταν τέλεια ! Έχει τεράστια ποικιλία
Όχι αυτός ειναι μικρός... εγω εννοώ αυτόν που ειναι στη Χαλκηδόνα πρίν μπείς στην Αχαρνών. δεξιά ειναι η Αχαρνών και αριστερά πάνω ειναι η Φιλαδελφείας και κάπου εκει εχει και ενα σταυροδρόμι που δεξιά αν πάς βγαινεις τέρμα πατησίων.
ΑΥΤΟ ΤΟ βλέπεις απο το εστιατόριο που διπλα ακριβώς ηταν ο παιδότοπος της @Eclipse

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και στην Φιλαδέλφεια έχει ανοιξει πλέον στο ύψος της παλιάς Ρενώ.
Έχει αερογέφυρα πάνω απο το Κηφισό και περνάς απέναντι αν εισαι απο τη μεριά του Κοκκινου Μύλου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

01-02-25

19:28
Όλα τα χει βρει ο άτιμος, που έχει ανοιξει ο μικρός, που ειναι ο μεγάλος, πόσο έχουν οι κιλότες πόσο οι σερβιέτες πόσο τα ταμπον και πόσο τα κοτοπουλα και το μελι με τα καρύδια.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

01-02-25

19:32
Συνειρμικά αν το δω αυτό.... Γυναικεία προϊόντα και διατροφή ενίσχυσης απόδοσηςΌλα τα χει βρει ο άτιμος, που έχει ανοιξει ο μικρός, που ειναι ο μεγάλος, πόσο έχουν οι κιλότες πόσο οι σερβιέτες πόσο τα ταμπον και πόσο τα κοτοπουλα και το μελι με τα καρύδια.

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

01-02-25

19:38
Υπάρχουν πραγματικά άρρωστοι με αυτό. Μητέρα γνωστού που έχει ολόκληρη οικοδομή στο όνομά της στη Λ. Νίκης στη Θεσσαλονίκη (από τα ακριβότερα ενοίκια στην Ελλάδα η περιοχή, από όσο έχω ακούσει) και νοικιάζει δέκα σπίτια (έχει πραγματικά μπόλικο χρήμα) κάθεται και ψάχνει ένα ένα τα σουπερμάρκετ και πάει στο lidl να πάρει κρέατα επειδή είναι φθηνότερα, που ούτε εγώ που είμαι τσίμα τσίμα δεν το κάνω αυτό.Η αλήθεια είναι αυτή δυστυχώς. Πέραν του ότι κάποιοι λόγω αντικειμενικών δυσκολιών απλά δεν μπορούν να το κάνουν, είναι και αυτό που λες στο τέλος. Ειλικρινά όσες φορές χρειάζεται να τριγυρνάω στα σούπερ μάρκετ και να συγκρίνω τιμές για να γλιτώσω έστω 2-3€, το βρίσκω τρομερά ψυχοφθόρο.
Χώρια την ώρα που θα σου φάει έως να τα συγκρίνεις όλα και να τα υπολογίσεις, ακόμη και αν το κάνεις από το σπίτι ψάχνοντας και συγκρίνοντας στο ίντερνετ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

01-02-25

19:39
"-Γυναίκα φέρε το ταμπόν πίσωΣυνειρμικά αν το δω αυτό.... Γυναικεία προϊόντα και διατροφή ενίσχυσης απόδοσηςλες να είναι άστοχος; ο συνειρμός ;
-Μα τώρα το "έβαλα"
- Βγάλ' το να το επιστρέψουμε στο Σκλαβενίτη γρήγορα
- Μα... γιατί;
- Το βρήκα 1 ευρώ πιο φτηνά σ αυτο το μικρούλι Κρητικο δεξιά στη Λένορμαν στο στενάκι δίπλα στο ράφι με την αγαυη"
**1 μήνα μετά**
"Ναι κύριε Διφραγκόπουλε, Πούλος Πουλόπουλος συμβολαιογράφος εδω, η σύζυγος έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου..."
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

19:40
Μια γνωστή της μάνας μου έχει κυριολεκτικά τη μισή Αθήνα και παίρνει το αμάξι για να κανει χιλιόμετρα να βρεί που έχει το ψωμί 10 λεπτά φθηνότερα.Υπάρχουν πραγματικά άρρωστοι με αυτό. Μητέρα γνωστού που έχει ολόκληρη οικοδομή στο όνομά της στη Λ. Νίκης στη Θεσσαλονίκη (από τα ακριβότερα ενοίκια στην Ελλάδα η περιοχή, από όσο έχω ακούσει) και νοικιάζει δέκα σπίτια (έχει πραγματικά μπόλικο χρήμα) κάθεται και ψάχνει ένα ένα τα σουπερμάρκετ και πάει στο lidl να πάρει κρέατα επειδή είναι φθηνότερα, που ούτε εγώ που είμαι τσίμα τσίμα δεν το κάνω αυτό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.