Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

01-02-25

19:46
Εχω κόψει πάσα επαφή με θειο, επειδή μου πρόσφερε κάποτε να με πάει στο χωριό "για να μην κουράζομαι με το πρόβλημα" και στο τέλος οχι μονο με πήγε απο τον παλιό που κόντεψα να βγαλω το φαι μου (για να μην πληρώσει διόδια), μου ζήτησε και 30 ευρώ "για τη βενζίνη".
Ειλικρινα αναρωτιόμαστε πως έγινε και έχουμε κοινό DNA με αυτό το άτομο.
ΥΓ: Δυο ειδων ανθρωπους απεχθάνομαι. Τους ψεύτες και τους τσιγκούνηδες. Δεν εχω χειρότερα.
ΥΓ: Δυο ειδων ανθρωπους απεχθάνομαι. Τους ψεύτες και τους τσιγκούνηδες. Δεν εχω χειρότερα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

01-02-25

19:50
Α γεια σου.Δυο ειδων ανθρωπους απεχθάνομαι. Τους ψεύτες και τους τσιγκούνηδες. Δεν εχω χειρότερα.
Και όλα τα άλλα είναι απλά υποκατηγορίες αυτών.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

01-02-25

19:50
Ρε δε τη μπορώ τη τσιγκουνιά.Εχω κόψει πάσα επαφή με θειο, επειδή μου πρόσφερε κάποτε να με πάει στο χωριό "για να μην κουράζομαι με το πρόβλημα" και στο τέλος οχι μονο με πήγε απο τον παλιό που κόντεψα να βγαλω το φαι μου (για να μην πληρώσει διόδια), μου ζήτησε και 30 ευρώ "για τη βενζίνη".
Δε τη μπορώ τόσο πολύ που θα πω τρου στορι ακρως ντροπιαστικό αλλά τόσο δε τη παλεύω με τη τσιγκουνιά.
Λοιπόν ήμουν 16 χρονών και ήμασταν σε κάτι σαν κατασκήνωση τέλος πάντων και είχα φάει όλα μου τα λεφτά και μου είχαν μείνει σχεδόν ακριβώς τα λεφτά της επιστροφής. Λιγο πριν φυγω παω για καφε με ενα παιδι και πριν φυγουμε μου λεει «οχι ρε γαμωτο ξεχασα το πορτοφολι στο ξενοδοχειο μηπως εχεις να μου δανείσεις να στα δωσω μετα;»
Του δανείζω μη στα πολυλογώ τα ξέχασε ο άνθρωπος να τα επιστρέψει και εγώ ντράπηκα τόσο να του τα ζητήσω που έκανα το μισό της διαδρομής με οτοστόπ και το υπόλοιπο με ΚΤΕΛ μεχρι το σπιτι μου γιατι δε μου εφταναν τα λεφτα για ολο το εισιτήριο.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

20:17
Όλα τα χει βρει ο άτιμος, που έχει ανοιξει ο μικρός, που ειναι ο μεγάλος, πόσο έχουν οι κιλότες πόσο οι σερβιέτες πόσο τα ταμπον και πόσο τα κοτοπουλα και το μελι με τα καρύδια.
Λαγωνικό

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

01-02-25

20:24
Εσείς που ψάχνετε κάθε προσφορά σε διαφορετικό σουπερ μαρκετ και κάνετε χιλιόμετρα, τόσο πολύ συμφέρει να κάψετε βενζίνη για να πάρετε ενα προιον 10 λεπτά φθηνότερο; Δεν είναι και φθηνή η βενζίνη.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

01-02-25

20:44
Όλα τα χει βρει ο άτιμος, που έχει ανοιξει ο μικρός, που ειναι ο μεγάλος, πόσο έχουν οι κιλότες πόσο οι σερβιέτες πόσο τα ταμπον και πόσο τα κοτοπουλα και το μελι με τα καρύδια.
Έχει και κάτι καλές υπαλληλους.... ειδικά με μια κολλάμε πολύ σαν παρέα και μιλάμε οποτε πάω και ψωνίζω.
σημερα μου λέει απο εδώ η κόρη μου.
18 χρονων η κόρη

αμα ηταν 27-30 πιστευω θα βγαιναμε για έναν καφε

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

01-02-25

21:12
Πες μου κι άλλα για να απενοχοποιήσεις τον εαυτό σου ότι τάχα μου δε σου γυάλισε το 18χρονο. Θα σε πιστέψω, προσπάθησε.Έχει και κάτι καλές υπαλληλους.... ειδικά με μια κολλάμε πολύ σαν παρέα και μιλάμε οποτε πάω και ψωνίζω.
σημερα μου λέει απο εδώ η κόρη μου.
18 χρονων η κόρημικρούλα...
αμα ηταν 27-30 πιστευω θα βγαιναμε για έναν καφε![]()

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

21:14
Εσείς που ψάχνετε κάθε προσφορά σε διαφορετικό σουπερ μαρκετ και κάνετε χιλιόμετρα, τόσο πολύ συμφέρει να κάψετε βενζίνη για να πάρετε ενα προιον 10 λεπτά φθηνότερο; Δεν είναι και φθηνή η βενζίνη.
Kal;a το οτι επιλέγεις να μείνεις στην Αθήνα και σε απασχολεί η βενζίνη με ξεπερνάει....
αυριο μεθαυριο θα τρέχεις τα παιδια σε δραστηριότητες και φροντιστήρια. Το δικό μου καίει 7-8 λίτρα στα 100χλμ μέσα στην Αθήνα καίει 10-11 όπου και αν πάω. Κωλοφάναρα - κωλοκίνηση μπλα μπλα
** τα χουμε πει 10-20 φορές**
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-25

21:19
Εγω το δωσα στη μανα μου και ησυχασα, παρότι οικονομικό.Kal;a το οτι επιλέγεις να μείνεις στην Αθήνα και σε απασχολεί η βενζίνη με ξεπερνάει....
αυριο μεθαυριο θα τρέχεις τα παιδια σε δραστηριότητες και φροντιστήρια. Το δικό μου καίει 7-8 λίτρα στα 100χλμ μέσα στην Αθήνα καίει 10-11 όπου και αν πάω. Κωλοφάναρα - κωλοκίνηση μπλα μπλα
** τα χουμε πει 10-20 φορές**
Να πα να γαμηθούνε. Κι οχι τόσο για τη βενζινη το συγκεκριμενο ειναι μανάρι, αλλά για το γαμιδι το παρκάρισμα.
Να πάνε να γαμηθουνε και με τα παρκαρίσματα και με τους κουβαδες τους ο καθενας και με την πουτάνα την Αθήνα γενικά.
Δεν συνεισφέρω στο χάος. Μετρό, ταξί κι όσο αντέξω.
Ακούω άνθρωπο να οδηγάει στο κέντρο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

21:22
Εγω το δωσα στη μανα μου και ησυχασα, παρότι οικονομικό.
Να πα να γαμηθούνε. Κι οχι τόσο για τη βενζινη το συγκεκριμενο ειναι μανάρι, αλλά για το γαμιδι το παρκάρισμα.
Να πάνε να γαμηθουνε και με τα παρκαρίσματα και με τους κουβαδες τους ο καθενας και με την πουτάνα την Αθήνα γενικά.
Δεν συνεισφέρω στο χάος. Μετρό, ταξί κι όσο αντέξω.
Ακούω άνθρωπο να οδηγάει στο κέντρο και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι.
ΜΗν τους τα λές αυτά θα σε πούνε τσιγκούνη .... αφού θέλουν και τα παθαίνουν.
Αμα τους δώσεις μια λύση αρχίζουν και κοροϊδευουν.. φιλε ξέρεις τι έχω καταλάβει ;
Το να εισαι 30-40αρης στην ΑΘΗΝΑ ειναι στάση ζωής... σ αρεσει να τρως ταλαιπωρία και κίνηση.
Σ αρεσει η ταλαίπα.... να τρέχεις σαν το Βέγγο να προλάβεις τα πάντα να μην εχεις ελευθερο χρόνο
να πληρώνεις τσαμπα λεφτά στα ενοίκια... μενω λέει στην Αθηνα... πωπω τι λες ρε παιδί μου.
Τυφλα να χει το Ντουμπάϊ. Δηλαδή δεν ειναι τυχαίο που ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΗΦΙΣΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ. ΑΜΑ ηθελαν θα παρατουσαν το αμάξι στο σπίτι και θα κοιταζαν ποια συγκοινωνία τους εξυπηρετεί.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-25

21:24
Καλα μη το γυρνοβολάς το αρνί γιατί καλώς εψήθη από κει πριν. Η τσιγκουνιά φαίνεται αν υπάρχει στους ανθρώπους.ΜΗν τους τα λές αυτά θα σε πούνε τσιγκούνη .... αφού θέλουν και τα παθαίνουν.
Αμα τους δώσεις μια λύση αρχίζουν και κοροϊδευουν.. φιλε ξέρεις τι έχω καταλάβει ;
Το να εισαι 30-40αρης στην ΑΘΗΝΑ ειναι στάση ζωής... σ αρεσει να τρως ταλαιπωρία και κίνηση.
Σ αρεσει η ταλαίπα.... να τρέχεις σαν το Βέγγο να προλάβεις τα πάντα να μην εχεις ελευθερο χρόνο
να πληρώνεις τσαμπα λεφτά στα ενοίκια... μενω λέει στην Αθηνα... πωπω τι λες ρε παιδί μου.
Τυφλα να χει το Ντουμπάϊ.
Για τα άλλα, στα είπα και χτες. Κάποιοι ειμαστε παγιδευμενοι σ αυτο το μπουρδέλο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.534 μηνύματα.

01-02-25

21:25
Γενικά, το να μένεις Αθήνα και μετά Θεσσαλονίκη είναι κόλαση. Δεν μπορώ να καταλάβω τους χωρικούς που πάνε στις μεγάλες πόλεις. Καθίστε ρε στα χωριά σας, εμείς προσευχόμαστε να φύγουμε από τις κωλοπόλεις. Εκτός δηλαδή αν δεν βρίσκεις δουλειά, άλλο λόγο δεν βλέπω.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

01-02-25

21:25
Καλά μη το έχεις σίγουρο ότι θα μένω στη Αθήνα μόνιμα. Είτε θα γυρίσω στη Κρήτη ή θα πάω εξωτερικό.Kal;a το οτι επιλέγεις να μείνεις στην Αθήνα και σε απασχολεί η βενζίνη με ξεπερνάει....
Τώρα σπουδάζω στη Αθήνα και το σπίτι που μένω είναι του πατέρα μου οπότε γλυτώνω το ενοίκιο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

21:27
Καλά μη το έχεις σίγουρο ότι θα μένω στη Αθήνα μόνιμα. Είτε θα γυρίσω στη Κρήτη ή θα πάω εξωτερικό.
Τώρα σπουδάζω στη Αθήνα και το σπίτι που μένω είναι του πατέρα μου οπότε γλυτώνω το ενοίκιο.
Αν φύγεις απο την Αθήνα θα λύσεις το 50% της ακρίβειας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-25

21:38
Το θέμα (για μένα) δεν ειναι να φυγεις από την Αθήνα για να σε φτάνει το χιλιάρικο. (οχι οτι ειναι κακή η εξοικονόμηση, δεν το παιζω κροίσος, κι εγω εξοικονομώ)
Το θεμα ειναι να φυγεις από την Αθηνα για ποιότητα ζωής.
Και συν αυτά, έχω τη φαγούρα ότι και 10 χιλιαρικα το μηνα να ειχα στην άκρη, πες οτι μου τα χάριζε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος από το υπερπέραν μετά από έρανο ξέρω γω για τους Βυζαντινολάγνους κάθε μήνα, πάλι θα ήθελα να βγαλω περισσοτερα.
Μέθοδος δηλαδή της καταπολέμησης της ακρίβειας, δεν είναι να εξοικονομείς μόνο απο αυτά που έχεις, αλλά να δημιουργεις και καινούριες πηγές εσόδων.
Και συν αυτά, έχω τη φαγούρα ότι και 10 χιλιαρικα το μηνα να ειχα στην άκρη, πες οτι μου τα χάριζε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος από το υπερπέραν μετά από έρανο ξέρω γω για τους Βυζαντινολάγνους κάθε μήνα, πάλι θα ήθελα να βγαλω περισσοτερα.
Μέθοδος δηλαδή της καταπολέμησης της ακρίβειας, δεν είναι να εξοικονομείς μόνο απο αυτά που έχεις, αλλά να δημιουργεις και καινούριες πηγές εσόδων.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-02-25

21:43
Την πρωτοχρονιά είχα κανονίσει να πάρω ταξί και δεν ήρθε ... Μετά έψαχνα όλα τα ταξί / ραδιοταξί της περιοχής κ δεν το σηκωνε κανένας. Τότε κατάλαβα ότι δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι στο ταξί

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

21:44
Την πρωτοχρονιά είχα κανονίσει να πάρω ταξί και δεν ήρθε ... Μετά έψαχνα όλα τα ταξί / ραδιοταξί της περιοχής κ δεν το σηκωνε κανένας. Τότε κατάλαβα ότι δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι στο ταξί![]()
Ε καλα για όνομα ένας απο τη παρέα δεν είχε αμάξι να σε πετάξει σπίτι σου ;;;; μια φορα θα το έκανε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το θέμα (για μένα) δεν ειναι να φυγεις από την Αθήνα για να σε φτάνει το χιλιάρικο. (οχι οτι ειναι κακή η εξοικονόμηση, δεν το παιζω κροίσος, κι εγω εξοικονομώ)
Καλά ναί τα χρήματα ποτέ δεν ειναι αρκετά....
Valder
Τιμώμενο Μέλος

01-02-25

21:49
Το ιδιο κι εγω σε άλλο περιστατικό. Ειναι κράτος εν κράτει και αυτοί στην Αθήνα.Την πρωτοχρονιά είχα κανονίσει να πάρω ταξί και δεν ήρθε ... Μετά έψαχνα όλα τα ταξί / ραδιοταξί της περιοχής κ δεν το σηκωνε κανένας. Τότε κατάλαβα ότι δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι στο ταξί![]()
Skiyo
Διάσημο μέλος

01-02-25

21:49
Τη χειρότερη περίοδο διάλεξες να πάρεις ταξί, μαζί με τις απεργίες των ΜΜΜ. Αυτό που τις άλλες μέρες περισσεύουν τα 14.000 ταξί στη Αθήνα, στις γιορτές με τα ποδαράκια και ΜΜΜ.Την πρωτοχρονιά είχα κανονίσει να πάρω ταξί και δεν ήρθε ... Μετά έψαχνα όλα τα ταξί / ραδιοταξί της περιοχής κ δεν το σηκωνε κανένας. Τότε κατάλαβα ότι δυστυχώς δεν μπορείς να στηρίζεσαι στο ταξί![]()
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

01-02-25

21:53
@Valder καταλαβαίνεις τωρα που φαίνεται ο τσιγκούνης ;
εισθε μια παρέα 3-4 ατόμων και ο ένας δεν βρίσκει ταξί έχεις κατέβει με το αμάξι....
δεν θα ηταν κάτι να τον πετάξεις σπιτι του σιγά.
εισθε μια παρέα 3-4 ατόμων και ο ένας δεν βρίσκει ταξί έχεις κατέβει με το αμάξι....
δεν θα ηταν κάτι να τον πετάξεις σπιτι του σιγά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.